Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Naida έγραψε: 15 Οκτ 2018, 12:15
ή έχει φρη σχέση με κάποιον άλλον.
Αν πηδιεται περιστασιακα με καποιον τη στιγμη που βγαινει με σενα θα στο πει; 9 στις 10 δεν στο λενε..Και τους περιστασιακους αυτους (που καποιοι ειναι παντρεμενοι) δεν τους κοβουνε ουτε οταν ειναι σε σχεση..Οι ξεπετες ειναι αιωνιες..
Αυτα μονο απο τυχη μπορει να τα μαθεις..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Εμενα παντως με νοιαζει εαν εχει παει με 50. Τελος ειναι πολυ πιο ευκολο να εχει ανοιχτους λογαριασμους οταν το νουμερο ανεβαινει....
εξαρταται απο το ποτε..Καθως οι ανθρωποι μεγαλωσουνε αλλαζουνε πολλες φορες...Αν πχ καποια μου πει οται εκανε τρελλες στα 20 και τωρα ειναι 35 και δειχνει διαφορετικη συμπεριφορα τοτε δεν εχω λογο να μην την πιστεψω..
Αν ομως εχει αλλαξει πεντε αντρες τον τελευταιο χρονο το πραγμα αλλαζει αφου δειχνει συναισθηματικη ασταθεια..
"Έκαστος τόπος έχει την πληγήν του: Η Αγγλία την ομίχλην, η Αίγυπτος τας οφθαλμίας, η Βλαχία τας ακρίδας και η Ελλάς τους Έλληνας".
Εμενα παντως με νοιαζει εαν εχει παει με 50. Τελος ειναι πολυ πιο ευκολο να εχει ανοιχτους λογαριασμους οταν το νουμερο ανεβαινει....
εξαρταται απο το ποτε..Καθως οι ανθρωποι μεγαλωσουνε αλλαζουνε πολλες φορες...Αν πχ καποια μου πει οται εκανε τρελλες στα 20 και τωρα ειναι 35 και δειχνει διαφορετικη συμπεριφορα τοτε δεν εχω λογο να μην την πιστεψω..
Αν ομως εχει αλλαξει πεντε αντρες τον τελευταιο χρονο το πραγμα αλλαζει αφου δειχνει συναισθηματικη ασταθεια..
Καλη φαση, χορτασε πουτσα στα νιατα της και τωρα βρηκε τον μαλακα να αραξει, γιατι οχι, απλα εγω δεν....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Καλη φαση, χορτασε πουτσα στα νιατα της και τωρα βρηκε τον μαλακα να αραξει, γιατι οχι, απλα εγω δεν....
εγω ουτως η αλλω γαμο δεν κανω οποτε αν βγει διθαφορετικη απο οτι λεει την κανω με ελαφρα χωρις δικηγορους και μαλακιες..
Παντως απο εμπειρια και μονο θα πω οτι οσες ειχανε καποια νορμαλ σεξουασικη ζωη που σημαινει πχ οτι μεχρι τσ α35-40 μπορει να εχουνε αλλαξει 5-10 συντροφους ειναι πιο ισορροπημενες συνηθως σε σχεση με καποια ποθ μπορει να ειναι 35 και αν εχει παει με εναν πριν πχ 10 χρονια...Την τελευταια οι ορμονες την εχουνε βαρεσει στο κεφαλι και συμπεριφερεται ως υστερικια συνηθως..
Northern Spirit έγραψε: 15 Οκτ 2018, 12:32
Δεν ζηταω βιογραφικο...ητανε σχημα λογου..Και για μενα σχετιζεται με την επιλογη που θα κανω...Αυτοι που κρυβουνε πραγματα ειναι συνηθως κλειστοι τυποι καπως μυστικοπαθεις..
Ή προνοητικοί, ιδίως αν πρόκειται για γάμο που λήγει ασχημα με τίποτα αποζημιώσεις, διατροφές κλπ εις βάρος σου που σε γονατίζουν οικονομικά. Οπότε ένας κρυφός λογαριασμός στο εξωτερικό δεν βλάπτει να υπάρχει.
Ή μπορεί να έχεις μια ευαίσθητη δουλειά πχ κομματικό στέλεχος, δημοσιογράφος, κρατικός λειτουργός σε θέση υπευθυνότητας, στέλεχος εταιρείας κλπ Το να τα χαλάσεις σε μία σχέση όπου δεν κράταγες το στόμα σου κλειστό σε τέτοια θέματα μπορεί να αποβεί μοιραίο.
Για την ιστρορια παντως τις περισσοτερες φορες τετοιες συζητησεις δεν τις ανοιγω εγω αλλα αυτες..Οι περισσοτερες απο τις γυναικες που γνωρισα με ρωτησαν αυτες πρωτες για το παρελθον..
Αν με ρωτήσει για τον παρελθόν η απάντηση είναι c'est à prendre ou à laisser (ή το παίρνεις ή το αφήνεις).
Για μενα το μεγαλυτερο ξεφτιλικι παντως ειναι να βγαινεις με την παρεα της, ολοι οι φιλοι της να γνωριζουνε πραγ ατα γι'αυτην που εσυ που μενεις μαζι της δεν γνωριζεις και να σου λενε,"δεν κανει να ρτωτας γιατι την προσβαλλεις"..
σε περιπτωση που οι φιλοι της ξερουνε πραγματα που εγω δεn γνωριζω, παιρνει πουλο σε χρονο dt..
εγω ουτως η αλλω γαμο δεν κανω οποτε αν βγει διθαφορετικη απο οτι λεει την κανω με ελαφρα χωρις δικηγορους και μαλακιες..
Παντως απο εμπειρια και μονο θα πω οτι οσες ειχανε καποια νορμαλ σεξουασικη ζωη που σημαινει πχ οτι μεχρι τσ α35-40 μπορει να εχουνε αλλαξει 5-10 συντροφους ειναι πιο ισορροπημενες συνηθως σε σχεση με καποια ποθ μπορει να ειναι 35 και αν εχει παει με εναν πριν πχ 10 χρονια...Την τελευταια οι ορμονες την εχουνε βαρεσει στο κεφαλι και συμπεριφερεται ως υστερικια συνηθως..
Αλλο 5, αλλο 10 και αλλο 50. Παντως αντιλαμβανομαι αυτο που λες ασχετα εαν διαφωνω ή συμφωνω, βεβαια εσυ εισαι Δυτικος τυπος (το πιστευω), ενω εγω μεσαιωνικος υπαναπτυκτος Βαλκανιος. Το γνωριζω ομως και μου αρεσει....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Northern Spirit έγραψε: 15 Οκτ 2018, 12:51
Για μενα το μεγαλυτερο ξεφτιλικι παντως ειναι να βγαινεις με την παρεα της, ολοι οι φιλοι της να γνωριζουνε πραγ ατα γι'αυτην που εσυ που μενεις μαζι της δεν γνωριζεις και να σου λενε,"δεν κανει να ρτωτας γιατι την προσβαλλεις"..
σε περιπτωση που οι φιλοι της ξερουνε πραγματα που εγω δεn γνωριζω, παιρνει πουλο σε χρονο dt..
Ακομα καλυτερο στην παρεα να ειναι και δυο-τρεις που την κουτουπωναν. Γαματη φαση!
Northern Spirit έγραψε: 15 Οκτ 2018, 12:32
Δεν ζηταω βιογραφικο...ητανε σχημα λογου..Και για μενα σχετιζεται με την επιλογη που θα κανω...Αυτοι που κρυβουνε πραγματα ειναι συνηθως κλειστοι τυποι καπως μυστικοπαθεις..
Ή προνοητικοί, ιδίως αν πρόκειται για γάμο που λήγει ασχημα με τίποτα αποζημιώσεις, διατροφές κλπ εις βάρος σου που σε γονατίζουν οικονομικά. Οπότε ένας κρυφός λογαριασμός στο εξωτερικό δεν βλάπτει να υπάρχει.
Ή μπορεί να έχεις μια ευαίσθητη δουλειά πχ κομματικό στέλεχος, δημοσιογράφος, κρατικός λειτουργός σε θέση υπευθυνότητας, στέλεχος εταιρείας κλπ Το να τα χαλάσεις σε μία σχέση όπου δεν κράταγες το στόμα σου κλειστό σε τέτοια θέματα μπορεί να αποβεί μοιραίο.
Για την ιστρορια παντως τις περισσοτερες φορες τετοιες συζητησεις δεν τις ανοιγω εγω αλλα αυτες..Οι περισσοτερες απο τις γυναικες που γνωρισα με ρωτησαν αυτες πρωτες για το παρελθον..
Αν με ρωτήσει για τον παρελθόν η απάντηση είναι c'est à prendre ou à laisser (ή το παίρνεις ή το αφήνεις).
δεν μιλαω για θεματα δουλειας που η επαγγελματικη εχεμυθεια επιβαλλεται συχνα και απο νομους ουτε για οικονομικα ζητημαε πχ με λογαριασμο στο εξωτερικο..
Αλλα αν πχ πηδας το αφεντικο σου στη δουλεια με ανταλλαγμα προαγωγες και αλλες ευνοιες και η δικια σου δεν το γνωριζει το πραγμα μπερδευει..
Ακομα καλυτερο στην παρεα να ειναι και δυο-τρεις που την κουτουπωναν. Γαματη φαση!
ε ναι, γι'αυτο οταν ακουω απαντησεις του στυλ "ειναι προσβλητικο να με ρωτας", ή "αυτοι ειναι φιλποι μου και με γνωριζουνε χρονια" φευγω τρεχοντας..
ε ναι, γι'αυτο οταν ακουω απαντησεις του στυλ "ειναι προσβλητικο να με ρωτας", ή "αυτοι ειναι φιλποι μου και με γνωριζουνε χρονια" φευγω τρεχοντας..
Διακρινω ενα ψηγμα βαλκανιου DNA ή ειναι εντυπωση μου;
Ας το επαναφέρουμε στο αν κρύβουμε πράγματα κι όχι στο τι θα θέλαμε. Όλοι θα θέλαμε ένα καλό βιογραφικό για το έτερο ήμισι και σίγουρα θα θέλαμε να το ξέρουμε έστω κι από περιέργεια. Αλλά το θέμα (του νήματος) είναι αν κρύβουμε πράγματα ή έστω αν χρησιμοποιούμε κάποιο τρόπο για να μην τα φέρουμε στο προσκήνιο. Και δεν μιλάμε μόνο για κερατώματα ούτε αποκλειστικά για το παρελθόν.
Εγώ όπως είπα κάποια πράγματα τα κρύβω για να μην μου έρθουν μπούμεραγκ μια μέρα.
δεν ειναι για λογους πιστοποιησης. Δεν με ενδιαφερει αν εχει παει με εναν η με πενηντα..
Ειναι κυριως για να δω ποσο το παρελθον ειναι οντως παρελθον η αν υπαρχουνε ανοιχτοι λογαριασμοι....Αυτο το τελευταιο για μενα ειναι deal breaker.
Αρχικά το να κάτσει η άλλη να σου απαντάει σε ερωτήσεις πόσες σχέσεις είχε, πόσες ξεπέτες είχε ή οτιδήποτε άλλο το θεωρώ προσβλητικό και για τους δυο.Πρώτον γιατί δεν έχει καμία σημασία και δεύτερον δε μπορείς να επιβεβαιώσεις κάτι από αυτά που λέει. Το θέμα ανοιχτοί λογαριασμοί μπορεί να ισχύει μόνο αν είναι ήδη σε σχέση, ή έχει φρη σχέση με κάποιον άλλον. Αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με βιογραφικό που λέτε.
τι ερωτησεις; Νομιζεις οτι τις περναω απο ανακριση;
Νοπ...Οσοες ειναι ειλικρινεις μιλανε μονες τους χωρις καν να τις ρωτησεις.. Ας πουμε μια Αγγλιδα που ειχα σχεση μου ειχε πει οτι ειχε πεσει θυμα βιασμου στην εφηβια και ειχε επισης πατερα που την κακοποιουσε (οχι σεξουαλικα).Μια αλλη μου ειχε πει οτι οταν ητανε νεοτερη (στα 20) επινε πολυ και μερικες φορες κατεληγε στα κρεββατια αγνωστων μετα απο βραδινη εξοδο αλλα οτι το σταματησε στην συνεχεια καθως μεγαλωσε (ητανε 35 οταν την γνωρισα).
Τιποτε απο αυτα δεν μου αλλαξε την αποψη για τις συγκεκριμενες κοπελλες..Το να εισαι ειλικρινης δεν βλαπτει σε κατι εκτος αν πουλας παραμυθι για το ποιος και τι εισαι..Ουδεις ειναι τελοιος..
Υ.Γ. προσωπικα αυτους που κρυβουνε μυστικα τους αντιλαμβανομαι γρηγορα. Ειδικα αν ζω μαζι τους...Μπορει να μη ξερω τι ειναι αυτο που κρυβουνε αλλα δεν ειναι δυσκολο να καταλαβεις τι ατομο ειναι αυτο που εισαι μαζι..Και τοτε για μενα τουλαχιστον αρχιζει να ραγιζει το γυαλι..
Αυτά που αναφέρεις δεν έχουν σχέση με βιογραφικό, θέλω να πω ότι οκ στη περίπτωση της κοπέλας που έπεσε θύμα βιασμού είναι κάτι ιδιαίτερο. Η άλλη ας πούμε είτε σου το έλεγε είτε όχι δεν έχει κάποια σημασία αισθάνθηκε ότι ήθελε να στο πει. Εκεί θέλω να καταλήξω. Δε σ' ενδιαφέρει ο άλλος τι έχει κάνει στη ζωή του αρκεί να είναι ειλικρινής και εντάξει απέναντί σου. Αν πχ παίζει και αλλού ή είναι ακόμα σε σχέση ή κολλημένη με κάποιον πρώην πχ οφείλει να στο πει για να μην εμπλακείς συναισθηματικά. Αν πάλι πάνω στη συζήτηση αναφέρθείτε στο παρελθόν σας οκ κι αυτό λογικό. Αλλά το να ρωτάς ή να προσπαθείς να εκμαιεύσεις πληροφορίες
Naida έγραψε: 15 Οκτ 2018, 12:15
ή έχει φρη σχέση με κάποιον άλλον.
Αν πηδιεται περιστασιακα με καποιον τη στιγμη που βγαινει με σενα θα στο πει; 9 στις 10 δεν στο λενε..Και τους περιστασιακους αυτους (που καποιοι ειναι παντρεμενοι) δεν τους κοβουνε ουτε οταν ειναι σε σχεση..Οι ξεπετες ειναι αιωνιες..
Αυτα μονο απο τυχη μπορει να τα μαθεις..
Το ίδιο λέμε. Άλλο να είναι ειλικρινής για το τι παίζει στη ζωή της τη δεδομένη στιγμή κι άλλο να κάτσει να σου δώσει ραπόρτο για την ερωτικής της ζωή.
Διακρινω ενα ψηγμα βαλκανιου DNA ή ειναι εντυπωση μου;
οχι, ψηγμα φιλελευθερου ΔΝΑ ειναι..Ως φιλελες δεν με ενδιαφερει το να εχει παει με εναν η με 50.Ή αν εχει υπαρξει και λεσβια (και τετοια εχω γνωρισει) ..Σεβομαι την σεξουαλικη ελευθερια του καθενος.
Αλλα εκτιμω και την ειλικρινεια και τον αυτοσεβασμο...Το θεωρω υποτιμητικο για μενα να βγαινω εξω με την συντροφο και την παρεα της και να γνωριζουνε ολοι πραγματα γι'αυτην ενω εγω να εχω μαυρα μεσανυχτα και να παριστανω τον ερωτευμενο μαλακα που απαγορευετι να γνωριζει τετοια πραγματα γιατι δηυθεν δεν με αφορουν...
αφου δεν αφορουνε εμενα που μενω μαζι της γιατι αφορουνε τους φιλους και τις φιλες τους που τα γνωριζουνε;
Τεσπα...Η αληθεια ειναι μια: δεν αρκει να λες οτι εισαι ειλικρινης αλλα πρεπει και να το δειχνεις..