!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Ακούμε μόνο την μία μεριά και όχι την άλλη. Κατά τη γνώμη μου ο Ερμής λέει ψέματα και είναι εύκολα αποδείξιμο και όσοι υποστηρίζεται τις ηλιθιότητες που γράφει είστε κλινικά ηλίθιοι.
Απλά εδώ είναι φόρουμ και ότι μαλακία γράψει κάποιος είναι αλήθεια και όλο συμπάσχουμε. Περαστικά σας.
Απλά εδώ είναι φόρουμ και ότι μαλακία γράψει κάποιος είναι αλήθεια και όλο συμπάσχουμε. Περαστικά σας.
Έβαλε και μονόκερο με ουράνιο τόξο το σούργελο 
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Είναι ευκαιρία τώρα, όσο το αργείς μπορεί να είναι χειρότερα και γενικά ας έχει και το νου της η γυναίκα σου με αυτή.Ερμής έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:32Πραγματικά το σκέφτομαι να τα πω όλα να τελειώνω γιατί μου φαίνεται για ψυχακι.don't speak έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:29 Αν καταλάβει η γυναίκα σου ότι είσαι εκνευρισμένος ίσως είναι ευκαιρία να της τα πεις. Θα πεις βέβαια δεν στο είπα από την αρχή μην χαλαστούμε χωρίς λόγο και άντε λέω μην δεν κατάλαβα καλά, δεν περίμενα να το χοντρύνει, αλλά νομίζω πρέπει πλέον να το ξέρεις.
Αλλά κρύψε τις φωτό αν τύχει και τις βρει στο κινητό σου, θα παραξενευτεί που τις κράτησες.
Θα στραβώσει πιθανόν, αλλά θα πεις προτιμούσες να μην στο πω;
Και με το μήνυμά σου προς τη γειτόνισσα στο τέλος θα χαρεί η γυναίκα σου πιστεύω.
Aν ηταν ταινια,αυριο θα γυρναγε σπιτι και θα τις εβλεπε να συζητουν φιλικα στο σαλονιdon't speak έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:41Είναι ευκαιρία τώρα, όσο το αργείς μπορεί να είναι χειρότερα και γενικά ας έχει και το νου της η γυναίκα σου με αυτή.Ερμής έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:32Πραγματικά το σκέφτομαι να τα πω όλα να τελειώνω γιατί μου φαίνεται για ψυχακι.don't speak έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:29 Αν καταλάβει η γυναίκα σου ότι είσαι εκνευρισμένος ίσως είναι ευκαιρία να της τα πεις. Θα πεις βέβαια δεν στο είπα από την αρχή μην χαλαστούμε χωρίς λόγο και άντε λέω μην δεν κατάλαβα καλά, δεν περίμενα να το χοντρύνει, αλλά νομίζω πρέπει πλέον να το ξέρεις.
Αλλά κρύψε τις φωτό αν τύχει και τις βρει στο κινητό σου, θα παραξενευτεί που τις κράτησες.
Και με το μήνυμά σου προς τη γειτόνισσα στο τέλος θα χαρεί η γυναίκα σου πιστεύω.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Δεν υπάρχει "ευρύ κοινό". Το ¨κοινό" είναι οι μισοί άνδρες και οι μισές γυναίκες. Έστω ότι οι γυναίκες όντως γελούσαν με τις γυναίκες, τα θήλεα κωμικοί θα είχαν 51% πεδίον δόξης λαμπρό , αλλά ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ. Γιατί (και δεν στο ξαναγράφω) εσύ εννοείς πως γελάς και χαβαλεδιάζεις με τη φίλη σου που είναι γυναίκα και όχι με τις γυναίκες γενικώς.Naida έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:35Μα δεν διαφωνώ ότι είστε πιο αστείοι στο ευρύ κοινό παιδάκι μου. Αυτό λέω από την αρχή. Με εσάς γελάνε άντρες και γυναίκες. Με τις γυναίκες γελάνε πιο πολύ γυναίκες.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:14Naida έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:08
Οι γυναίκες δεν είναι αστείες για τους άντρες. Εννοώ μεταξύ μας μπορεί να λιώσουμεστο γέλιο με τα δικά μας. Οι άντρες δεν το πιάνουν εύκολα το δικό μας χιούμορ σε σημείο να λιώσουν στο γέλιο. Οι άντρες αντίθετα έχουν την δυνατότητα να μας κάνουν να γελάμε απίστευτα πολύ .
Aυτό που εννοείς είναι πως έχεις δικούς σου κώδικες με την κολλητή σου, αλλά αυτό συμβαίνει με οποιονδήποτε έχουμε κοινές εμπειρίες και τρόπο σκέψης, ανεξαρτήτως φύλου.
Αν ίσχυε γεικώς αυτό που έγραψες (οι γυναίκες γελάτε με διαφορετικό χιούμορ), οι γυναίκες κωμικοί (πχ στο stand up) θα είχαν παρόμοια επιτυχία με τους άνδρες, καθώς το 50%+ του πληθυσμού θα τις έβρισκε αστείες. Αλλά δε συμβαίνει αυτό. Το 95% των κωμικών είναι άνδρες.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αυτό εννοώ. Πως έριξε χολή γιατί έφαγε Χ. Ευελπιστούσε σε κάτι άλλο. Αποκλείεται να πιστεύει πως με τέτοιες ατάκες θα θελήσεις να αποδείξεις πόσο βαρβάτος είσαι.Ερμής έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:25Δουλευομαστε τωρα;Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:24Δλδ εσύ τώρα θες να της αποδείξεις πως είσαι βαρβατο αρσενικό;Ερμής έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:23
Πρέπει να είναι τεζα ηλίθια για να πιστεύει κάτι τέτοιο, δε το αποκλείω 100%. Κατά 99% είναι αυτο που λέει η Γαλη, συν ότι είναι και το τελευταίο χαρτί μπας και
Αλλά και να της καθόσουν, αν κάποια στιγμή έκανες πίσω, τις ίδιες μλκιες θα σου πετούσε λόγω απόρριψης.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:43Δεν υπάρχει "ευρύ κοινό". Το ¨κοινό" είναι οι μισοί άνδρες και οι μισές γυναίκες. Έστω ότι οι γυναίκες όντως γελούσαν με τις γυναίκες, τα θήλεα κωμικοί θα είχαν 51% πεδίον δόξης λαμπρό , αλλά ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ. Γιατί (και δεν στο ξαναγράφω) εσύ εννοείς πως γελάς και χαβαλεδιάζεις με τη φίλη σου που είναι γυναίκα και όχι με τις γυναίκες γενικώς.Naida έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:35Μα δεν διαφωνώ ότι είστε πιο αστείοι στο ευρύ κοινό παιδάκι μου. Αυτό λέω από την αρχή. Με εσάς γελάνε άντρες και γυναίκες. Με τις γυναίκες γελάνε πιο πολύ γυναίκες.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:14
Aυτό που εννοείς είναι πως έχεις δικούς σου κώδικες με την κολλητή σου, αλλά αυτό συμβαίνει με οποιονδήποτε έχουμε κοινές εμπειρίες και τρόπο σκέψης, ανεξαρτήτως φύλου.
Αν ίσχυε γεικώς αυτό που έγραψες (οι γυναίκες γελάτε με διαφορετικό χιούμορ), οι γυναίκες κωμικοί (πχ στο stand up) θα είχαν παρόμοια επιτυχία με τους άνδρες, καθώς το 50%+ του πληθυσμού θα τις έβρισκε αστείες. Αλλά δε συμβαίνει αυτό. Το 95% των κωμικών είναι άνδρες.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Καλά, μην είστε και ΤΟΣΟ σίγουροι ότι πιθανόν να στραβώσει η γυναίκα του ή να ενθουσιαστεί που ο άντρας της ήταν βράχος.don't speak έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:41Είναι ευκαιρία τώρα, όσο το αργείς μπορεί να είναι χειρότερα και γενικά ας έχει και το νου της η γυναίκα σου με αυτή.Ερμής έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:32Πραγματικά το σκέφτομαι να τα πω όλα να τελειώνω γιατί μου φαίνεται για ψυχακι.don't speak έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:29 Αν καταλάβει η γυναίκα σου ότι είσαι εκνευρισμένος ίσως είναι ευκαιρία να της τα πεις. Θα πεις βέβαια δεν στο είπα από την αρχή μην χαλαστούμε χωρίς λόγο και άντε λέω μην δεν κατάλαβα καλά, δεν περίμενα να το χοντρύνει, αλλά νομίζω πρέπει πλέον να το ξέρεις.
Μπορεί απλώς να το διασκεδάσει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Σαφώς και έκανε. Έκανε πως δεν της έλεγε τίποτα, ενώ για μέρες καβλάντιζε μετά της μιλφ. Τώρα να πάρει το μυστικό στον τάφο του. Αλλιώς ...και όχι κερατού και δαρμένος.Naida έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:37Αργά δεν είναι για να είναι ειλικρινής, δεν έκανε κάτι. Βέβαια εξαρτάται τον βαθμό εμπιστοσύνης που έχουν μεταξύ τους για το πόσο θα είναι η καμπάνα για την καθυστέρηση της ενημέρωσης της συζύγου. Να επιλέξει να της το πει όταν δεν περιμένει περίοδο πάντως.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:33Είναι ήδη αργά.Naida έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:35 Πρεπει να μιλήσεις στην σύντροφο σου και μετά να κάνεις οποιαδήποτε ενέργεια.
Η μιλφ γαργαλούσε το Εγώ του φίλου χρήστη, ο οποίος δεν έκλεινε το θέμα παρότι φοβόταν να ρισκάρει για το εν δυνάμει του πράγματος. Γιατί χωρίς καν το εν δυνάμει, ζωή είν' αυτή κύριοι;
Ο χρόνος όμως κύλησε έτσι και τώρα είναι αργά και για αυτό. Γιατί και η σύζυγος θα στραβώσει και θα αποχτήσει Τρίτο Μάτι και ράμματα για την γούνα του δύστυχου Ερμή μας και /παροτι αυτός έμεινε νηστικός.
Λουζ-λουζ σιτσουέσιο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Ναι αλλά η μαλάκω έγραψε να μην της ξαναστείλει και ο Ερμής τίποτεdon't speak έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:41Είναι ευκαιρία τώρα, όσο το αργείς μπορεί να είναι χειρότερα και γενικά ας έχει και το νου της η γυναίκα σου με αυτή.Ερμής έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:32Πραγματικά το σκέφτομαι να τα πω όλα να τελειώνω γιατί μου φαίνεται για ψυχακι.don't speak έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:29 Αν καταλάβει η γυναίκα σου ότι είσαι εκνευρισμένος ίσως είναι ευκαιρία να της τα πεις. Θα πεις βέβαια δεν στο είπα από την αρχή μην χαλαστούμε χωρίς λόγο και άντε λέω μην δεν κατάλαβα καλά, δεν περίμενα να το χοντρύνει, αλλά νομίζω πρέπει πλέον να το ξέρεις.
πώς θα το πάρει η γυναίκα του;
Occasio facit furem
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Ναι ,είναι και οι νον μπάιναρυ. Εύγε χρηστη Άγι, είσαι πολύ γουόκ.Αγις έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:45Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:43Δεν υπάρχει "ευρύ κοινό". Το ¨κοινό" είναι οι μισοί άνδρες και οι μισές γυναίκες. Έστω ότι οι γυναίκες όντως γελούσαν με τις γυναίκες, τα θήλεα κωμικοί θα είχαν 51% πεδίον δόξης λαμπρό , αλλά ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ. Γιατί (και δεν στο ξαναγράφω) εσύ εννοείς πως γελάς και χαβαλεδιάζεις με τη φίλη σου που είναι γυναίκα και όχι με τις γυναίκες γενικώς.Naida έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:35
Μα δεν διαφωνώ ότι είστε πιο αστείοι στο ευρύ κοινό παιδάκι μου. Αυτό λέω από την αρχή. Με εσάς γελάνε άντρες και γυναίκες. Με τις γυναίκες γελάνε πιο πολύ γυναίκες.![]()
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Αυτές οι διασκεδάσεις είναι να τες γράφεις στο Ιδρυμα καλή μου Γατούλα. Στην πραγματική ζωή δεν το διασκεδαζεις ούτε συ. Η πσυχούλα σου το ξέρει.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:47Καλά, μην είστε και ΤΟΣΟ σίγουροι ότι πιθανόν να στραβώσει η γυναίκα του ή να ενθουσιαστεί που ο άντρας της ήταν βράχος.don't speak έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:41Είναι ευκαιρία τώρα, όσο το αργείς μπορεί να είναι χειρότερα και γενικά ας έχει και το νου της η γυναίκα σου με αυτή.Ερμής έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:32
Πραγματικά το σκέφτομαι να τα πω όλα να τελειώνω γιατί μου φαίνεται για ψυχακι.
Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:49Ναι ,είναι και οι νον μπάιναρυ. Εύγε χρηστη Άγι, είσαι πολύ γουόκ.Αγις έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:45Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:43
Δεν υπάρχει "ευρύ κοινό". Το ¨κοινό" είναι οι μισοί άνδρες και οι μισές γυναίκες. Έστω ότι οι γυναίκες όντως γελούσαν με τις γυναίκες, τα θήλεα κωμικοί θα είχαν 51% πεδίον δόξης λαμπρό , αλλά ΔΕΝ ΈΧΟΥΝ. Γιατί (και δεν στο ξαναγράφω) εσύ εννοείς πως γελάς και χαβαλεδιάζεις με τη φίλη σου που είναι γυναίκα και όχι με τις γυναίκες γενικώς.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Νομίζεις.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:51Αυτές οι διασκεδάσεις είναι να τες γράφεις στο Ιδρυμα καλή μου Γατούλα. Στην πραγματική ζωή δεν το διασκεδαζεις ούτε συ. Η πσυχούλα σου το ξέρει.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:47Καλά, μην είστε και ΤΟΣΟ σίγουροι ότι πιθανόν να στραβώσει η γυναίκα του ή να ενθουσιαστεί που ο άντρας της ήταν βράχος.don't speak έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:41
Είναι ευκαιρία τώρα, όσο το αργείς μπορεί να είναι χειρότερα και γενικά ας έχει και το νου της η γυναίκα σου με αυτή.
Απλώς μπερδεύεις την πσυχούλα μου με την δική σου. Και όχι μόνον την πσυχούλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι αλλά κι εσύ δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει η γυναίκα του.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:59Νομίζεις.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:51Αυτές οι διασκεδάσεις είναι να τες γράφεις στο Ιδρυμα καλή μου Γατούλα. Στην πραγματική ζωή δεν το διασκεδαζεις ούτε συ. Η πσυχούλα σου το ξέρει.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:47
Καλά, μην είστε και ΤΟΣΟ σίγουροι ότι πιθανόν να στραβώσει η γυναίκα του ή να ενθουσιαστεί που ο άντρας της ήταν βράχος.
Απλώς μπερδεύεις την πσυχούλα μου με την δική σου. Και όχι μόνον την πσυχούλα.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 75 Απαντήσεις
- 2270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-
- 33 Απαντήσεις