Δεν χρειάζεται να παραδεχτεί τίποτα. Μόνη της έκαψε τον εαυτό της.Αγις έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:22δεν υπαρχει περιπτωση να παραδεχθει πως παρενοχλουσε χωρις λογο - ευκαιρια θα βρει να δημιουργησει προβλημα στον ΕρμηGherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:18Δεν είναι όλοι ηλίθιοι σ'αυτόν τον κόσμο για να πιστέψουν την πατσαβούρα κι όχι τον Ερμή.Αγις έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:12
σιγα μην υπολογιζει αντρα
κ φυσικα αν το θεμα παει στις αρχες για παρενοχληση θα ισχυριστει πως ο Ερμης το ξεκινησε κ στα γραπτα εκανε το παγωνι
Οι μλκιες που του γράφει ειδικά μετά το ξέχεσμα που της έριξε αποδεικνύουν το αντίθετο.
Σταμάτα να ρίχνεις φιτιλιές.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Re: Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δλδ εσύ τώρα θες να της αποδείξεις πως είσαι βαρβατο αρσενικό;Ερμής έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:23Πρέπει να είναι τεζα ηλίθια για να πιστεύει κάτι τέτοιο, δε το αποκλείω 100%. Κατά 99% είναι αυτο που λέει η Γαλη, συν ότι είναι και το τελευταίο χαρτί μπας καιGherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:21Όχι είναι η διαπίστωση της ηλίθιας πως δεν την θέλει επειδή είναι πούστρα.ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:19
Εκεί ποντάρουν τα βλαμμένα ρε Ερμή. Να προσπαθήσεις να αποδείξεις ότι δεν είσαι.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Ε, αυτό ακριβώς λέω κι εγώ.Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:21Όχι είναι η διαπίστωση της ηλίθιας πως δεν την θέλει επειδή είναι πούστρα.
Όποιος δεν πιάνει από την αρχή το ποιες είναι ηλίθιες και ποιες όχι, εκεί ακριβώς την πατάει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Νομίζω αυτό που λες είναι απλά selection bias. Στατιστικά υποθέτω επίσης ότι είναι πιο πολύ cultural θέμα της παρέας, πάρα του φύλου.Naida έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:17Κάτσε να το διευκρινίσω πάλι. Και χιούμορ έχουμε και αστείες είμαστε. Δεν θα προκαλέσουμε αυτό το γέλιο που δεν παίρνεις αναπνοή. Στους άντρες. Μεταξύ μας εννοείται γελάμε άπειρα. Ενώ ένας άντρας αν έχει χιούμορ μπορεί να σε κάνει να γελάς μέχρι δακρύων. Είτε απευθύνεται σε άντρα είτε σε γυναίκα.klg έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:10Μια χαρά αστείες είναι.Naida έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:08 Οι γυναίκες δεν είναι αστείες για τους άντρες. Εννοώ μεταξύ μας μπορεί να λιώσουμεστο γέλιο με τα δικά μας. Οι άντρες δεν το πιάνουν εύκολα το δικό μας χιούμορ σε σημείο να λιώσουν στο γέλιο. Οι άντρες αντίθετα έχουν την δυνατότητα να μας κάνουν να γελάμε απίστευτα πολύ .
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Δουλευομαστε τωρα;Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:24Δλδ εσύ τώρα θες να της αποδείξεις πως είσαι βαρβατο αρσενικό;Ερμής έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:23Πρέπει να είναι τεζα ηλίθια για να πιστεύει κάτι τέτοιο, δε το αποκλείω 100%. Κατά 99% είναι αυτο που λέει η Γαλη, συν ότι είναι και το τελευταίο χαρτί μπας καιGherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:21
Όχι είναι η διαπίστωση της ηλίθιας πως δεν την θέλει επειδή είναι πούστρα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Αν καταλάβει η γυναίκα σου ότι είσαι εκνευρισμένος ίσως είναι ευκαιρία να της τα πεις. Θα πεις βέβαια δεν στο είπα από την αρχή μην χαλαστούμε χωρίς λόγο και άντε λέω μην δεν κατάλαβα καλά, δεν περίμενα να το χοντρύνει, αλλά νομίζω πρέπει πλέον να το ξέρεις.
Αλλά κρύψε τις φωτό αν τύχει και τις βρει στο κινητό σου, θα παραξενευτεί που τις κράτησες.
Θα στραβώσει πιθανόν, αλλά θα πεις προτιμούσες να μην στο πω;
Και με το μήνυμά σου προς τη γειτόνισσα στο τέλος θα χαρεί η γυναίκα σου πιστεύω.
Αλλά κρύψε τις φωτό αν τύχει και τις βρει στο κινητό σου, θα παραξενευτεί που τις κράτησες.
Και με το μήνυμά σου προς τη γειτόνισσα στο τέλος θα χαρεί η γυναίκα σου πιστεύω.
Είναι η observation μου πάνω στο θέμα.klg έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:25Νομίζω αυτό που λες είναι απλά selection bias. Στατιστικά υποθέτω επίσης ότι είναι πιο πολύ cultural θέμα της παρέας, πάρα του φύλου.Naida έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:17Κάτσε να το διευκρινίσω πάλι. Και χιούμορ έχουμε και αστείες είμαστε. Δεν θα προκαλέσουμε αυτό το γέλιο που δεν παίρνεις αναπνοή. Στους άντρες. Μεταξύ μας εννοείται γελάμε άπειρα. Ενώ ένας άντρας αν έχει χιούμορ μπορεί να σε κάνει να γελάς μέχρι δακρύων. Είτε απευθύνεται σε άντρα είτε σε γυναίκα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ποιες φωτο ρε παιδιά;
Έχω χάσει επεισόδια.
Έχω χάσει επεισόδια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ολοι θα πιστεψουν δλδ τον Ερμη χωρις καμια αμφιβολιαGherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:23Δεν χρειάζεται να παραδεχτεί τίποτα. Μόνη της έκαψε τον εαυτό της.Αγις έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:22δεν υπαρχει περιπτωση να παραδεχθει πως παρενοχλουσε χωρις λογο - ευκαιρια θα βρει να δημιουργησει προβλημα στον ΕρμηGherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:18
Δεν είναι όλοι ηλίθιοι σ'αυτόν τον κόσμο για να πιστέψουν την πατσαβούρα κι όχι τον Ερμή.
Οι μλκιες που του γράφει ειδικά μετά το ξέχεσμα που της έριξε αποδεικνύουν το αντίθετο.
Σταμάτα να ρίχνεις φιτιλιές.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 20 Ιαν 2023, 20:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Πραγματικά το σκέφτομαι να τα πω όλα να τελειώνω γιατί μου φαίνεται για ψυχακι.don't speak έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:29 Αν καταλάβει η γυναίκα σου ότι είσαι εκνευρισμένος ίσως είναι ευκαιρία να της τα πεις. Θα πεις βέβαια δεν στο είπα από την αρχή μην χαλαστούμε χωρίς λόγο και άντε λέω μην δεν κατάλαβα καλά, δεν περίμενα να το χοντρύνει, αλλά νομίζω πρέπει πλέον να το ξέρεις.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ελα ρε πουστη μου. Σου εγραψε τετοια πραγματα?Ερμής έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:54 Μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι.
Εννοείται έφαγε μπλοκ
Πείτε μου τι θα κάνατε στη θέση μου μετά από αυτο;
Spoiler
πλακα κανω ε!
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Είναι ήδη αργά.Naida έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:35 Πρεπει να μιλήσεις στην σύντροφο σου και μετά να κάνεις οποιαδήποτε ενέργεια.
Η μιλφ γαργαλούσε το Εγώ του φίλου χρήστη, ο οποίος δεν έκλεινε το θέμα παρότι φοβόταν να ρισκάρει για το εν δυνάμει του πράγματος. Γιατί χωρίς καν το εν δυνάμει, ζωή είν' αυτή κύριοι;
Ο χρόνος όμως κύλησε έτσι και τώρα είναι αργά και για αυτό. Γιατί και η σύζυγος θα στραβώσει και θα αποχτήσει Τρίτο Μάτι και ράμματα για την γούνα του δύστυχου Ερμή μας και /παροτι αυτός έμεινε νηστικός.
Λουζ-λουζ σιτσουέσιο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Μα δεν διαφωνώ ότι είστε πιο αστείοι στο ευρύ κοινό παιδάκι μου. Αυτό λέω από την αρχή. Με εσάς γελάνε άντρες και γυναίκες. Με τις γυναίκες γελάνε πιο πολύ γυναίκες.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:14Naida έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:08
Οι γυναίκες δεν είναι αστείες για τους άντρες. Εννοώ μεταξύ μας μπορεί να λιώσουμεστο γέλιο με τα δικά μας. Οι άντρες δεν το πιάνουν εύκολα το δικό μας χιούμορ σε σημείο να λιώσουν στο γέλιο. Οι άντρες αντίθετα έχουν την δυνατότητα να μας κάνουν να γελάμε απίστευτα πολύ .
Aυτό που εννοείς είναι πως έχεις δικούς σου κώδικες με την κολλητή σου, αλλά αυτό συμβαίνει με οποιονδήποτε έχουμε κοινές εμπειρίες και τρόπο σκέψης, ανεξαρτήτως φύλου.
Αν ίσχυε γεικώς αυτό που έγραψες (οι γυναίκες γελάτε με διαφορετικό χιούμορ), οι γυναίκες κωμικοί (πχ στο stand up) θα είχαν παρόμοια επιτυχία με τους άνδρες, καθώς το 50%+ του πληθυσμού θα τις έβρισκε αστείες. Αλλά δε συμβαίνει αυτό. Το 95% των κωμικών είναι άνδρες.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πραγματικα θα μιλαμε για το χειροτερο ending του παιχνιδιουΤζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:33 Γιατί και η σύζυγος θα στραβώσει και θα αποχτήσει Τρίτο Μάτι και ράμματα για την γούνα του δύστυχου Ερμή μας και /παροτι αυτός έμεινε νηστικός.
Λουζ-λουζ σιτσουέσιο.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Αργά δεν είναι για να είναι ειλικρινής, δεν έκανε κάτι. Βέβαια εξαρτάται τον βαθμό εμπιστοσύνης που έχουν μεταξύ τους για το πόσο θα είναι η καμπάνα για την καθυστέρηση της ενημέρωσης της συζύγου. Να επιλέξει να της το πει όταν δεν περιμένει περίοδο πάντως.Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:33Είναι ήδη αργά.Naida έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:35 Πρεπει να μιλήσεις στην σύντροφο σου και μετά να κάνεις οποιαδήποτε ενέργεια.
Η μιλφ γαργαλούσε το Εγώ του φίλου χρήστη, ο οποίος δεν έκλεινε το θέμα παρότι φοβόταν να ρισκάρει για το εν δυνάμει του πράγματος. Γιατί χωρίς καν το εν δυνάμει, ζωή είν' αυτή κύριοι;
Ο χρόνος όμως κύλησε έτσι και τώρα είναι αργά και για αυτό. Γιατί και η σύζυγος θα στραβώσει και θα αποχτήσει Τρίτο Μάτι και ράμματα για την γούνα του δύστυχου Ερμή μας και /παροτι αυτός έμεινε νηστικός.
Λουζ-λουζ σιτσουέσιο.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 75 Απαντήσεις
- 2270 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από vantono
-