!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Μπαίνατε στην 50άρα γειτόνισσα του Ερμή με το 2 νούμερα μικρότερο κολάν;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Αγις έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:22
Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:18
Αγις έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:12

σιγα μην υπολογιζει αντρα
κ φυσικα αν το θεμα παει στις αρχες για παρενοχληση θα ισχυριστει πως ο Ερμης το ξεκινησε κ στα γραπτα εκανε το παγωνι
Δεν είναι όλοι ηλίθιοι σ'αυτόν τον κόσμο για να πιστέψουν την πατσαβούρα κι όχι τον Ερμή.

Οι μλκιες που του γράφει ειδικά μετά το ξέχεσμα που της έριξε αποδεικνύουν το αντίθετο.

Σταμάτα να ρίχνεις φιτιλιές.
δεν υπαρχει περιπτωση να παραδεχθει πως παρενοχλουσε χωρις λογο - ευκαιρια θα βρει να δημιουργησει προβλημα στον Ερμη
Δεν χρειάζεται να παραδεχτεί τίποτα. Μόνη της έκαψε τον εαυτό της.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Ερμής έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:23
Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:21
ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:19

Εκεί ποντάρουν τα βλαμμένα ρε Ερμή. Να προσπαθήσεις να αποδείξεις ότι δεν είσαι. :)
Όχι είναι η διαπίστωση της ηλίθιας πως δεν την θέλει επειδή είναι πούστρα.
Πρέπει να είναι τεζα ηλίθια για να πιστεύει κάτι τέτοιο, δε το αποκλείω 100%. Κατά 99% είναι αυτο που λέει η Γαλη, συν ότι είναι και το τελευταίο χαρτί μπας και
Δλδ εσύ τώρα θες να της αποδείξεις πως είσαι βαρβατο αρσενικό;
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

ΓΑΛΗ έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:19
Ερμής έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:17 Μόνο πουστρα δε με είχαν πει ως τώρα το άκουσα και αυτό . Εννοείται έχω κάνει prnt scrn τις φωτο
Εκεί ποντάρουν τα βλαμμένα ρε Ερμή. Να προσπαθήσεις να αποδείξεις ότι δεν είσαι. :)
Ε, αυτό ακριβώς λέω κι εγώ.

Όποιος δεν πιάνει από την αρχή το ποιες είναι ηλίθιες και ποιες όχι, εκεί ακριβώς την πατάει. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Naida έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:17
klg έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:10
Naida έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:08 Οι γυναίκες δεν είναι αστείες για τους άντρες. Εννοώ μεταξύ μας μπορεί να λιώσουμεστο γέλιο με τα δικά μας. Οι άντρες δεν το πιάνουν εύκολα το δικό μας χιούμορ σε σημείο να λιώσουν στο γέλιο. Οι άντρες αντίθετα έχουν την δυνατότητα να μας κάνουν να γελάμε απίστευτα πολύ .
Μια χαρά αστείες είναι.
Κάτσε να το διευκρινίσω πάλι. Και χιούμορ έχουμε και αστείες είμαστε. Δεν θα προκαλέσουμε αυτό το γέλιο που δεν παίρνεις αναπνοή. Στους άντρες. Μεταξύ μας εννοείται γελάμε άπειρα. Ενώ ένας άντρας αν έχει χιούμορ μπορεί να σε κάνει να γελάς μέχρι δακρύων. Είτε απευθύνεται σε άντρα είτε σε γυναίκα.
Νομίζω αυτό που λες είναι απλά selection bias. Στατιστικά υποθέτω επίσης ότι είναι πιο πολύ cultural θέμα της παρέας, πάρα του φύλου.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:24
Ερμής έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:23

Πρέπει να είναι τεζα ηλίθια για να πιστεύει κάτι τέτοιο, δε το αποκλείω 100%. Κατά 99% είναι αυτο που λέει η Γαλη, συν ότι είναι και το τελευταίο χαρτί μπας και
Δλδ εσύ τώρα θες να της αποδείξεις πως είσαι βαρβατο αρσενικό;
Δουλευομαστε τωρα;
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

Αν καταλάβει η γυναίκα σου ότι είσαι εκνευρισμένος ίσως είναι ευκαιρία να της τα πεις. Θα πεις βέβαια δεν στο είπα από την αρχή μην χαλαστούμε χωρίς λόγο και άντε λέω μην δεν κατάλαβα καλά, δεν περίμενα να το χοντρύνει, αλλά νομίζω πρέπει πλέον να το ξέρεις.
Αλλά κρύψε τις φωτό αν τύχει και τις βρει στο κινητό σου, θα παραξενευτεί που τις κράτησες.
Θα στραβώσει πιθανόν, αλλά θα πεις προτιμούσες να μην στο πω;
Και με το μήνυμά σου προς τη γειτόνισσα στο τέλος θα χαρεί η γυναίκα σου πιστεύω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

klg έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:25
Naida έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:17
klg έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:10

Μια χαρά αστείες είναι.
Κάτσε να το διευκρινίσω πάλι. Και χιούμορ έχουμε και αστείες είμαστε. Δεν θα προκαλέσουμε αυτό το γέλιο που δεν παίρνεις αναπνοή. Στους άντρες. Μεταξύ μας εννοείται γελάμε άπειρα. Ενώ ένας άντρας αν έχει χιούμορ μπορεί να σε κάνει να γελάς μέχρι δακρύων. Είτε απευθύνεται σε άντρα είτε σε γυναίκα.
Νομίζω αυτό που λες είναι απλά selection bias. Στατιστικά υποθέτω επίσης ότι είναι πιο πολύ cultural θέμα της παρέας, πάρα του φύλου.
Είναι η observation μου πάνω στο θέμα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ποιες φωτο ρε παιδιά;

Έχω χάσει επεισόδια.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:23
Αγις έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:22
Gherschaagk έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:18

Δεν είναι όλοι ηλίθιοι σ'αυτόν τον κόσμο για να πιστέψουν την πατσαβούρα κι όχι τον Ερμή.

Οι μλκιες που του γράφει ειδικά μετά το ξέχεσμα που της έριξε αποδεικνύουν το αντίθετο.

Σταμάτα να ρίχνεις φιτιλιές.
δεν υπαρχει περιπτωση να παραδεχθει πως παρενοχλουσε χωρις λογο - ευκαιρια θα βρει να δημιουργησει προβλημα στον Ερμη
Δεν χρειάζεται να παραδεχτεί τίποτα. Μόνη της έκαψε τον εαυτό της.
ολοι θα πιστεψουν δλδ τον Ερμη χωρις καμια αμφιβολια :003:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 20 Ιαν 2023, 20:32, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

don't speak έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:29 Αν καταλάβει η γυναίκα σου ότι είσαι εκνευρισμένος ίσως είναι ευκαιρία να της τα πεις. Θα πεις βέβαια δεν στο είπα από την αρχή μην χαλαστούμε χωρίς λόγο και άντε λέω μην δεν κατάλαβα καλά, δεν περίμενα να το χοντρύνει, αλλά νομίζω πρέπει πλέον να το ξέρεις.
Αλλά κρύψε τις φωτό αν τύχει και τις βρει στο κινητό σου, θα παραξενευτεί που τις κράτησες.
Θα στραβώσει πιθανόν, αλλά θα πεις προτιμούσες να μην στο πω;
Και με το μήνυμά σου προς τη γειτόνισσα στο τέλος θα χαρεί η γυναίκα σου πιστεύω.
Πραγματικά το σκέφτομαι να τα πω όλα να τελειώνω γιατί μου φαίνεται για ψυχακι.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Ερμής έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:54 Μου ανέβασε το αίμα στο κεφάλι.
Εννοείται έφαγε μπλοκ

Πείτε μου τι θα κάνατε στη θέση μου μετά από αυτο;

Spoiler
Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Ελα ρε πουστη μου. Σου εγραψε τετοια πραγματα?
Spoiler
πλακα κανω ε!
Άβαταρ μέλους
Τζιτζιμιτζιχότζιρας
Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Τζιτζιμιτζιχότζιρας »

Naida έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:35 Πρεπει να μιλήσεις στην σύντροφο σου και μετά να κάνεις οποιαδήποτε ενέργεια.
Είναι ήδη αργά.
Η μιλφ γαργαλούσε το Εγώ του φίλου χρήστη, ο οποίος δεν έκλεινε το θέμα παρότι φοβόταν να ρισκάρει για το εν δυνάμει του πράγματος. Γιατί χωρίς καν το εν δυνάμει, ζωή είν' αυτή κύριοι;
Ο χρόνος όμως κύλησε έτσι και τώρα είναι αργά και για αυτό. Γιατί και η σύζυγος θα στραβώσει και θα αποχτήσει Τρίτο Μάτι και ράμματα για την γούνα του δύστυχου Ερμή μας και /παροτι αυτός έμεινε νηστικός.

Λουζ-λουζ σιτσουέσιο.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:14
Naida έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:08
Οι γυναίκες δεν είναι αστείες για τους άντρες. Εννοώ μεταξύ μας μπορεί να λιώσουμεστο γέλιο με τα δικά μας. Οι άντρες δεν το πιάνουν εύκολα το δικό μας χιούμορ σε σημείο να λιώσουν στο γέλιο. Οι άντρες αντίθετα έχουν την δυνατότητα να μας κάνουν να γελάμε απίστευτα πολύ .

Aυτό που εννοείς είναι πως έχεις δικούς σου κώδικες με την κολλητή σου, αλλά αυτό συμβαίνει με οποιονδήποτε έχουμε κοινές εμπειρίες και τρόπο σκέψης, ανεξαρτήτως φύλου.
Αν ίσχυε γεικώς αυτό που έγραψες (οι γυναίκες γελάτε με διαφορετικό χιούμορ), οι γυναίκες κωμικοί (πχ στο stand up) θα είχαν παρόμοια επιτυχία με τους άνδρες, καθώς το 50%+ του πληθυσμού θα τις έβρισκε αστείες. Αλλά δε συμβαίνει αυτό. Το 95% των κωμικών είναι άνδρες.
Μα δεν διαφωνώ ότι είστε πιο αστείοι στο ευρύ κοινό παιδάκι μου. Αυτό λέω από την αρχή. Με εσάς γελάνε άντρες και γυναίκες. Με τις γυναίκες γελάνε πιο πολύ γυναίκες.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:33 Γιατί και η σύζυγος θα στραβώσει και θα αποχτήσει Τρίτο Μάτι και ράμματα για την γούνα του δύστυχου Ερμή μας και /παροτι αυτός έμεινε νηστικός.

Λουζ-λουζ σιτσουέσιο.
Πραγματικα θα μιλαμε για το χειροτερο ending του παιχνιδιου :102:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 20 Ιαν 2023, 20:33
Naida έγραψε: 20 Ιαν 2023, 19:35 Πρεπει να μιλήσεις στην σύντροφο σου και μετά να κάνεις οποιαδήποτε ενέργεια.
Είναι ήδη αργά.
Η μιλφ γαργαλούσε το Εγώ του φίλου χρήστη, ο οποίος δεν έκλεινε το θέμα παρότι φοβόταν να ρισκάρει για το εν δυνάμει του πράγματος. Γιατί χωρίς καν το εν δυνάμει, ζωή είν' αυτή κύριοι;
Ο χρόνος όμως κύλησε έτσι και τώρα είναι αργά και για αυτό. Γιατί και η σύζυγος θα στραβώσει και θα αποχτήσει Τρίτο Μάτι και ράμματα για την γούνα του δύστυχου Ερμή μας και /παροτι αυτός έμεινε νηστικός.

Λουζ-λουζ σιτσουέσιο.
Αργά δεν είναι για να είναι ειλικρινής, δεν έκανε κάτι. Βέβαια εξαρτάται τον βαθμό εμπιστοσύνης που έχουν μεταξύ τους για το πόσο θα είναι η καμπάνα για την καθυστέρηση της ενημέρωσης της συζύγου. Να επιλέξει να της το πει όταν δεν περιμένει περίοδο πάντως.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”