!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνέπειες εμβολίων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
- hellegennes
Re: Συνέπειες εμβολίων
Είσαι εντελώς εκτός συζήτησης. Μονολογείς χωρίς να απαντάς σε κάτι που έχω γράψει και δεν έχω διάθεση να σε σιγοντάρω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
βρε μια χαρά καταλαβεhellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2023, 15:38Πάλι δεν κατάλαβες Χριστό. Σου λέω ότι είναι στατιστικά απίθανο να έτυχε να εμβολιαστούν αυτοί που ήταν να αρρωστήσουν βαριά.stavmanr έγραψε: 11 Ιαν 2023, 15:28Το γεγονός πως σε μία ομάδα, όλοι είχαν ήπια συμπτώματα δείχνει ότι το εμβόλιο δούλεψε σε εκείνους που ήταν να αρρωστήσουν βαριά.hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2023, 14:14 στατιστικά είναι απίθανο να έχουν όλοι παρόμοια συμπτώματα είτε ως εμβολιασμένοι και είτε ως ανεμβολίαστοι.
Merlinus Sum, Qui Me Tangit Turbat Mundum
Δεν με απασχολεί τίποτα περισσότερο από την απάντησή σου στο ερώτημά μου.hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2023, 23:43 Είσαι εντελώς εκτός συζήτησης. Μονολογείς χωρίς να απαντάς σε κάτι που έχω γράψει και δεν έχω διάθεση να σε σιγοντάρω.
Θα σου το ξαναθέσω γιατί φαίνεται ότι το ξεχνάς μέσα στο ζόρι σου.
Από τη στιγμή που σε προβληματίζουν οι πιθανές παρενέργειες του ιατρικού αυτού σκευάσματος, πρέπει να είσαι αντίθετος με κάθε ιατρικό σκεύασμα δεδομένου ότι όλα τα ιατρικά σκευάσματα έχουν πιθανές παρενέργειες. Μάλιστα οι παρενέργειες καταγράφονται κι ανανεώνονται τακτικά από τους αρμόδιους οργανισμούς.
Εφόσον, λοιπόν, είσαι κάθετα ενάντιος στο εμβόλιο Covid επειδή έχει πιθανές παρενέργειες, είσαι ενάντια σε κάθε ιατρικό σκεύασμα δεδομένου ότι έχει πιθανές παρενέργειες;
Είναι απλό το ερώτημα. Ξέρω ότι τα απλά σε δυσκολεύουν περισσότερο από τα σύνθετα καθώς μειώνονται οι δυνατότητες αντιπερισπασμού, οπότε περιμένω απλά να επιτεθείς προσωπικά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 12 Ιαν 2023, 00:14, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Του εξήγησα ότι καταλαβαίνω κάθε λογής σόφισμα στο διάλογο. Και του απάντησα καταλλήλως.akirav έγραψε: 11 Ιαν 2023, 23:48βρε μια χαρά καταλαβεhellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2023, 15:38Πάλι δεν κατάλαβες Χριστό. Σου λέω ότι είναι στατιστικά απίθανο να έτυχε να εμβολιαστούν αυτοί που ήταν να αρρωστήσουν βαριά.stavmanr έγραψε: 11 Ιαν 2023, 15:28
Το γεγονός πως σε μία ομάδα, όλοι είχαν ήπια συμπτώματα δείχνει ότι το εμβόλιο δούλεψε σε εκείνους που ήταν να αρρωστήσουν βαριά.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
- dna replication
- hellegennes
Κι εμένα δεν με απασχολεί το ερώτημά σου γιατί έρχεται από την εξέδρα και βαριέμαι να τρέχω να μαζέψω την μπάλα. Αν κάποια στιγμή βρεθείς στην ίδια σελίδα με την συζήτηση, ευχαρίστως να απαντήσω στις απορίες σου, αν και δεν είμαι πολύ βέβαιος ότι θα καταλάβεις, όπως στο άλλο με την στατιστική απιθανότητα.stavmanr έγραψε: 12 Ιαν 2023, 00:08Δεν με απασχολεί τίποτα περισσότερο από την απάντησή σου στο ερώτημά μου.hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2023, 23:43 Είσαι εντελώς εκτός συζήτησης. Μονολογείς χωρίς να απαντάς σε κάτι που έχω γράψει και δεν έχω διάθεση να σε σιγοντάρω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Φυσικά και σε απασχολεί.hellegennes έγραψε: 12 Ιαν 2023, 02:15Κι εμένα δεν με απασχολεί το ερώτημά σου γιατί έρχεται από την εξέδρα και βαριέμαι να τρέχω να μαζέψω την μπάλα. Αν κάποια στιγμή βρεθείς στην ίδια σελίδα με την συζήτηση, ευχαρίστως να απαντήσω στις απορίες σου, αν και δεν είμαι πολύ βέβαιος ότι θα καταλάβεις, όπως στο άλλο με την στατιστική απιθανότητα.stavmanr έγραψε: 12 Ιαν 2023, 00:08Δεν με απασχολεί τίποτα περισσότερο από την απάντησή σου στο ερώτημά μου.hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2023, 23:43 Είσαι εντελώς εκτός συζήτησης. Μονολογείς χωρίς να απαντάς σε κάτι που έχω γράψει και δεν έχω διάθεση να σε σιγοντάρω.
Θα σου το ξαναθέσω γιατί φαίνεται ότι το ξεχνάς μέσα στο ζόρι σου.
Από τη στιγμή που σε προβληματίζουν οι πιθανές παρενέργειες του ιατρικού αυτού σκευάσματος, πρέπει να είσαι αντίθετος με κάθε ιατρικό σκεύασμα δεδομένου ότι όλα τα ιατρικά σκευάσματα έχουν πιθανές παρενέργειες. Μάλιστα οι παρενέργειες καταγράφονται κι ανανεώνονται τακτικά από τους αρμόδιους οργανισμούς.
Εφόσον, λοιπόν, είσαι κάθετα ενάντιος στο εμβόλιο Covid επειδή έχει πιθανές παρενέργειες, είσαι ενάντια σε κάθε ιατρικό σκεύασμα δεδομένου ότι έχει πιθανές παρενέργειες;
Είναι απλό το ερώτημα. Ξέρω ότι τα απλά σε δυσκολεύουν περισσότερο από τα σύνθετα καθώς μειώνονται οι δυνατότητες αντιπερισπασμού, οπότε περιμένω απλά να επιτεθείς προσωπικά.
Και μάλιστα σε απασχολεί τόσο που αποφεύγεις να το απαντήσεις συστηματικά με κάθε είδους πρόφαση και τέχνασμα.
- dna replication
κατι αχνοφαίνεταιhellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2023, 15:35Φαίνεται, αλλά χρειάζονται αναλυτικά στοιχεία για να διαχωριστούν οι αιτίες θνησιμότητας κι αυτές κάνουν 1-3 χρόνια για να αναλυθούν και να δημοσιοποιηθούν. Αυτήν την στιγμή έχουμε excess και από τον κορωνοϊό και από άλλες αιτίες. Σε τι βαθμό αυτή η υπερβάλλουσα θνησιμότητα οφείλεται στα εμβόλια είναι δύσκολο να διαπιστωθεί από τον γενικό αριθμό μόνο. Ένας άλλος τρόπος, ελαφρώς πιο γρήγορος, είναι να γίνουν ειδικές μελέτες για την θνησιμότητα απ' όλες τις αιτίες σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Υπάρχει όμως πολιτικό κώλυμα να χρηματοδοτηθούν τέτοιες μελέτες.EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Ιαν 2023, 15:27Δε θα φαινόταν αυτή στο excess mortality δύο χρόνια μετά;hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2023, 14:09
Έχουμε αύξηση θανάτων λόγω εμβολίων; Δεν ξέρω. Ξέρω όμως ότι δεν είναι ψεκοθεωρία να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
μπορούμε να συγκρινουμε excess mortality σε χώρες που έκαναν ή δεν έκαναν μαζικούς εμβολιασμούς mRNA
https://twitter.com/ABridgen/status/1613103596249260032
α καλα, συννενοηση μπουζουκι.stavmanr έγραψε: 11 Ιαν 2023, 11:55Και;axilmar έγραψε: 11 Ιαν 2023, 11:52Δεν καταλαβαινω τι απαντησες, εγω σου λεω οτι οι μισοι ειχαμε κανει εμβολιο, οι αλλο μισοι οχι, αλλα τα συμπτωματα ηταν ακριβως τα ιδια.stavmanr έγραψε: 11 Ιαν 2023, 11:49
Το ερώτημα που πρέπει να σε απασχολήσει είναι αν θα συνέβαινε αυτό σε εκείνους που δεν είχαν κάνει τα εμβόλια.
Θα έπρεπε να είναι ίδια; Ποιος σου είπε ότι εξαρχής τα συμπτώματα έπρεπε να είναι ίδια σε όλους σας;
Προσπαθώ να καταλάβω δηλαδή τι ακριβώς θέλεις να γράψεις.
Δεν υποτιθεται οτι αυτοι που εχουν εμβολιαστει το παιρνανε ελαφρυτερα; ε αυτο δεν εγινε σε εμας, το περασαμε ολοι το ιδιο. Και αναρωτιεμαι εαν τα εμβολια λειτουργουν, ειδικα με τις τελευταιες μεταλλαξεις.
- hellegennes
Η πανηλίθια, αντιεπιστημονική θεωρία του είναι ότι τελείως τυχαία όσοι από εσάς ήσασταν εμβολιασμένοι θα το περνούσατε βαρύτερα απ' αυτούς που δεν εμβολιάστηκαν, οπότε το περάσατε όλοι το ίδιο.axilmar έγραψε: 12 Ιαν 2023, 11:37α καλα, συννενοηση μπουζουκι.stavmanr έγραψε: 11 Ιαν 2023, 11:55Και;axilmar έγραψε: 11 Ιαν 2023, 11:52
Δεν καταλαβαινω τι απαντησες, εγω σου λεω οτι οι μισοι ειχαμε κανει εμβολιο, οι αλλο μισοι οχι, αλλα τα συμπτωματα ηταν ακριβως τα ιδια.
Θα έπρεπε να είναι ίδια; Ποιος σου είπε ότι εξαρχής τα συμπτώματα έπρεπε να είναι ίδια σε όλους σας;
Δεν υποτιθεται οτι αυτοι που εχουν εμβολιαστει το παιρνανε ελαφρυτερα; ε αυτο δεν εγινε σε εμας, το περασαμε ολοι το ιδιο. Και αναρωτιεμαι εαν τα εμβολια λειτουργουν, ειδικα με τις τελευταιες μεταλλαξεις.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
WTF!!!!hellegennes έγραψε: 12 Ιαν 2023, 14:54Η πανηλίθια, αντιεπιστημονική θεωρία του είναι ότι τελείως τυχαία όσοι από εσάς ήσασταν εμβολιασμένοι θα το περνούσατε βαρύτερα απ' αυτούς που δεν εμβολιάστηκαν, οπότε το περάσατε όλοι το ίδιο.axilmar έγραψε: 12 Ιαν 2023, 11:37α καλα, συννενοηση μπουζουκι.stavmanr έγραψε: 11 Ιαν 2023, 11:55
Και;
- Bill Hicks
ναι, αλλά αυτό δεν είναι άγνωστη μελλοντική παρενέργεια, όπως λέτε έσείς που δεν σάς νοιάζουν οι fringe απόψεις. είναι πιθανή μελλοντική επιπλοκή από γνωστή άμεση παρενέργεια που δεν επανέρχεται πλήρως.hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2023, 14:09Δεν με νοιάζουν οι fringe απόψεις.Spoiler
EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Ιαν 2023, 10:01Υπήρχε η άποψη ότι μετά τα εμβόλια θα ψοφάει ο κόσμος μαζικά, Μπιλ Γκειτς, μείωση πληθυσμού κτλ. Αυτό μέχρι τώρα δεν επιβεβαιώνεται από τα δεδομέναhellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2023, 22:59
Σαν τι δηλαδή το περίεργο έχει αυτό βιοχημικά; Το να μην είναι δραστικό ένα ιατρικό παρασκεύασμα για την χρήση που προορίζεται αλλά να δημιουργεί οργανικά προβλήματα είναι τόσο παράξενο που το βρίσκεις βλακεία;
Πόσο ασύνδετα δηλαδή μπορεί να είναι μελλοντικά καρδιακά προβλήματα με ιστορικό μυοκαρδίτιδας;Spoiler
Αυτό δεν έχει καμμιά σχέση με την συζήτησή μας. Είναι σαν το επιχείρημα των αρνητών της κλιματικής αλλαγής που λένε "σήμερα έχει κρύο" και "υπήρχε η άποψη ότι θα ήμασταν τώρα σε νέα εποχή παγετώνων".
Για εγκεφαλική αιμορραγία δεν ξέρω αλλά καρδιακά προβλήματα και θρομβώσεις ξέρουμε ότι είναι γνωστές παρενέργειες. Δεν ξέρω με ποιον μηχανισμό συνδέονται αλλά υφίστανται.EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Ιαν 2023, 10:01 Αλλά το βασικό δεν είναι το τι θα μπορούσε να γίνεται. Όλα γίνονται, το θέμα είναι ότι θα πρέπει να περιγράψεις έναν μηχανισμό που δουλεύει αυτό. Δηλαδή αυτό που λέει ο Ασεβαστος, κάνεις μια δόση κ πεθαινεις 2 χρόνια μετά, πχ ο χελωνος έβαλε τον ποδοσφαιριστη που δεν ξέρω αν ήταν εμβολιασμενος αλλα ας πουμε οτι ήταν, ας παρουμε την περίπτωση αυτη. Θα πρέπει να μπορείς να περιγράψεις έναν μηχανισμό που συνδέεται αυτή η εγκεφαλική αιμορραγία με κάποια από τις δραστικές ουσίες πριν 2 χρόνια.
Spoiler
Αλλά γενικότερα όσον αφορά τον μηχανισμό, ακόμα και στις πιο γνωστές παρενέργειες φαρμάκων ή τροφίμων, δεν είναι πάντα γνωστοί οι μηχανισμοί. Η βιοχημεία είναι εξαιρετικά πολύπλοκο πράγμα, είμαστε ακόμα σε εμβρυακό στάδιο στην διερεύνηση της αντίδρασης του οργανισμού ακόμα κι όταν μιλάμε για βραχυχρόνιες αλληλεπιδράσεις, πόσο μάλλον σε βάθος χρόνου. Γι' αυτό και οι μελέτες στηρίζονται σε συγκρίσεις. Πρώτα βρίσκουμε συσχέτιση και μετά ψάχνουμε να βρούμε μηχανισμό πρόκλησης. Τις πιο πολλές φορές μένουμε στο πρώτο.
Έχουμε αύξηση θανάτων λόγω εμβολίων; Δεν ξέρω. Ξέρω όμως ότι δεν είναι ψεκοθεωρία να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Να τονίσω εδώ και ότι η υποτιθέμενη μακρά covid δεν έχει γνωστούς μηχανισμούς, στην συντριπτική πλειονότητα των συμπτωμάτων που αναφέρονται.
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day!
- hellegennes
Άλλο γνωστή, άλλο διεγνωσμένη. Φαντάζομαι ότι δεν χρειάζεται να σου εξηγήσω την διαφορά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 137 Απαντήσεις
- 6346 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
-
- 11 Απαντήσεις