!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Συνέπειες εμβολίων

Θέματα υγείας και ευεξίας, ιατρικά νέα και εξελίξεις.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.

Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Συνέπειες εμβολίων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

stavmanr έγραψε: 11 Ιαν 2023, 11:55
axilmar έγραψε: 11 Ιαν 2023, 11:52
stavmanr έγραψε: 11 Ιαν 2023, 11:49

Το ερώτημα που πρέπει να σε απασχολήσει είναι αν θα συνέβαινε αυτό σε εκείνους που δεν είχαν κάνει τα εμβόλια.
Δεν καταλαβαινω τι απαντησες, εγω σου λεω οτι οι μισοι ειχαμε κανει εμβολιο, οι αλλο μισοι οχι, αλλα τα συμπτωματα ηταν ακριβως τα ιδια.
Και;
Θα έπρεπε να είναι ίδια;
Στατιστικά, όχι. Η υπόθεσή σου είναι ότι αν δεν είχαν εμβολιαστεί θα είχαν χειρότερα συμπτώματα. Στατιστικά είναι απίθανο αυτοί που εμβολιάστηκαν να έτυχε να το χρειάζονται περισσότερο ώστε να καταλήξουν να έχουν όλοι τα ίδια συμπτώματα, εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι. Η default υπόθεση είναι ότι το εμβόλιο δεν έκανε τίποτα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2023, 14:09

Για εγκεφαλική αιμορραγία δεν ξέρω αλλά καρδιακά προβλήματα και θρομβώσεις ξέρουμε ότι είναι γνωστές παρενέργειες. Δεν ξέρω με ποιον μηχανισμό συνδέονται αλλά υφίστανται. Πόσο ασύνδετα δηλαδή μπορεί να είναι μελλοντικά καρδιακά προβλήματα με ιστορικό μυοκαρδίτιδας;
ποσο συνδεδεμενα μπορει να ειναι;

σε σχεση με οτιδηποτε αλλο εφαγε, αγγιξε η εισεπνευσε ο ασθενης επι 2 χρονια;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Πόσα συνδεδεμένα μπορεί να είναι καρδιακά προβλήματα με καρδιακά προβλήματα; Κατά την γνώμη σου τόσο ελάχιστα που να το ονομάζεις ψεκοθεωρία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Η συζητηση παντως για τις παρενεργειες δειχνει να φουντωνει.

ΒΒC-ΒREAKING> O Andrew Bridgen διεγράφη από βουλευτής των Tories γιατί συνέκρινε τις παρενέργειες των εμβολίων COVID-19 με το Ολοκαύτωμα. Ο ίδιος είχε εμβολιαστεί

Βρισκόμαστε σε μια καταστροφική διασταύρωση της ανθρώπινης ιστορίας;

https://kourdistoportocali.com/news-des ... voliastei/

.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Έχουμε αύξηση θανάτων λόγω εμβολίων; Δεν ξέρω. Ξέρω όμως ότι δεν είναι ψεκοθεωρία να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Δε θα φαινόταν αυτή στο excess mortality δύο χρόνια μετά;
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2023, 14:14
stavmanr έγραψε: 11 Ιαν 2023, 11:55
axilmar έγραψε: 11 Ιαν 2023, 11:52 Δεν καταλαβαινω τι απαντησες, εγω σου λεω οτι οι μισοι ειχαμε κανει εμβολιο, οι αλλο μισοι οχι, αλλα τα συμπτωματα ηταν ακριβως τα ιδια.
Και;
Θα έπρεπε να είναι ίδια;
Στατιστικά, όχι. Η υπόθεσή σου είναι ότι αν δεν είχαν εμβολιαστεί θα είχαν χειρότερα συμπτώματα.
...από αυτά που είχαν.
Στατιστικά είναι απίθανο αυτοί που εμβολιάστηκαν να έτυχε να το χρειάζονται περισσότερο ώστε να καταλήξουν να έχουν όλοι τα ίδια συμπτώματα
στατιστικά είναι απίθανο να έχουν όλοι παρόμοια συμπτώματα είτε ως εμβολιασμένοι και είτε ως ανεμβολίαστοι.
Το γεγονός πως σε μία ομάδα, όλοι είχαν ήπια συμπτώματα δείχνει ότι το εμβόλιο δούλεψε σε εκείνους που ήταν να αρρωστήσουν βαριά.
Η default υπόθεση είναι ότι το εμβόλιο δεν έκανε τίποτα.
Η επιστημονική μελέτη έδειξε ότι το εμβόλιο σώζει ζωές και βελτιώνει την ποιότητα ζωής αυτών που δεν κινδυνεύουν άμεσα από θάνατο λόγω Covid.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Ιαν 2023, 15:27

Έχουμε αύξηση θανάτων λόγω εμβολίων; Δεν ξέρω. Ξέρω όμως ότι δεν είναι ψεκοθεωρία να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Δε θα φαινόταν αυτή στο excess mortality δύο χρόνια μετά;
Φαίνεται, αλλά χρειάζονται αναλυτικά στοιχεία για να διαχωριστούν οι αιτίες θνησιμότητας κι αυτές κάνουν 1-3 χρόνια για να αναλυθούν και να δημοσιοποιηθούν. Αυτήν την στιγμή έχουμε excess και από τον κορωνοϊό και από άλλες αιτίες. Σε τι βαθμό αυτή η υπερβάλλουσα θνησιμότητα οφείλεται στα εμβόλια είναι δύσκολο να διαπιστωθεί από τον γενικό αριθμό μόνο. Ένας άλλος τρόπος, ελαφρώς πιο γρήγορος, είναι να γίνουν ειδικές μελέτες για την θνησιμότητα απ' όλες τις αιτίες σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Υπάρχει όμως πολιτικό κώλυμα να χρηματοδοτηθούν τέτοιες μελέτες.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

stavmanr έγραψε: 11 Ιαν 2023, 15:28
hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2023, 14:14 στατιστικά είναι απίθανο να έχουν όλοι παρόμοια συμπτώματα είτε ως εμβολιασμένοι και είτε ως ανεμβολίαστοι.
Το γεγονός πως σε μία ομάδα, όλοι είχαν ήπια συμπτώματα δείχνει ότι το εμβόλιο δούλεψε σε εκείνους που ήταν να αρρωστήσουν βαριά.
Πάλι δεν κατάλαβες Χριστό. Σου λέω ότι είναι στατιστικά απίθανο να έτυχε να εμβολιαστούν αυτοί που ήταν να αρρωστήσουν βαριά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2023, 15:38
stavmanr έγραψε: 11 Ιαν 2023, 15:28
hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2023, 14:14 στατιστικά είναι απίθανο να έχουν όλοι παρόμοια συμπτώματα είτε ως εμβολιασμένοι και είτε ως ανεμβολίαστοι.
Σου λέω ότι είναι στατιστικά απίθανο να έτυχε να εμβολιαστούν αυτοί που ήταν να αρρωστήσουν βαριά.
Κι εγώ σου λέω ότι είναι στατιστικά απίθανο να έχουν όλοι ταυτόχρονα ήπια συμπτώματα από την Covid. Κάποιος εξ αυτών στατιστικά θα αρρώσταινε βαρύτερα και δεν αρρώστησε.
Μακάρι να την έβγαζαν όλοι με 38 πυρετό και λίγο κεφαλόπονο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 11 Ιαν 2023, 18:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 10 Ιαν 2023, 22:59
Ασέβαστος έγραψε: 10 Ιαν 2023, 17:26 μια απο τις πιο αστειες ψεκοβλακειες, ειναι που απο τη μια τα εμβολια ειναι αχρηστα, δεν κανουν τιποτα, η πρεπει να τα κανεις καθε τριμηνο γιατι τελειωνει η δραση τους

και απο την αλλη, πεθαινεις 2 χρονια μετα απο την δοση, φταιει το εμβολιο.
Σαν τι δηλαδή το περίεργο έχει αυτό βιοχημικά; Το να μην είναι δραστικό ένα ιατρικό παρασκεύασμα για την χρήση που προορίζεται αλλά να δημιουργεί οργανικά προβλήματα είναι τόσο παράξενο που το βρίσκεις βλακεία;

Και γιατί είναι παράξενο ένα ιατρικό παρασκεύασμα να σου προκαλεί οργανικά προβλήματα που οδηγούν κάποια μεταγενέστερη στιγμή στον θάνατο; Ζεις σε κάποια παράλληλη πραγματικότητα που η βιολογία λειτουργεί διαφορετικά και το συγκεκριμένο πράγμα απαγορεύεται από κάποιον φυσικό νόμο;

Ας πούμε θάνατο από αλκοόλ παθαίνεις μόνο από υπερβολική δόση; Για οργανικά προβλήματα από χάπια ακούς πρώτη φορά στην ζωή σου;
Να υποθέσω ότι είσαι εναντίον των χαπιών επειδή προκαλούν προβλήματα/παρενέργειες που μπορεί να καταλήξουν στο θάνατο;
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Τι να γιναν αραγε εκεινα τα θαυματουργα χαπια του κτηνιατρου
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

GoBack έγραψε: 11 Ιαν 2023, 20:59 Τι να γιναν αραγε εκεινα τα θαυματουργα χαπια του κτηνιατρου
Αυτά που κόστιζαν 500 ευρώ;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

vagabondo έγραψε: 11 Ιαν 2023, 21:03
GoBack έγραψε: 11 Ιαν 2023, 20:59 Τι να γιναν αραγε εκεινα τα θαυματουργα χαπια του κτηνιατρου
Αυτά που κόστιζαν 500 ευρώ;
Δεν θυμαμαι τιμες,αυτα που αν τα παιρνες νωρις λεει και σε σωναν :102:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

stavmanr έγραψε: 11 Ιαν 2023, 18:52
Ασέβαστος έγραψε: 10 Ιαν 2023, 17:26 μια απο τις πιο αστειες ψεκοβλακειες, ειναι που απο τη μια τα εμβολια ειναι αχρηστα, δεν κανουν τιποτα, η πρεπει να τα κανεις καθε τριμηνο γιατι τελειωνει η δραση τους

και απο την αλλη, πεθαινεις 2 χρονια μετα απο την δοση, φταιει το εμβολιο.
Σαν τι δηλαδή το περίεργο έχει αυτό βιοχημικά; Το να μην είναι δραστικό ένα ιατρικό παρασκεύασμα για την χρήση που προορίζεται αλλά να δημιουργεί οργανικά προβλήματα είναι τόσο παράξενο που το βρίσκεις βλακεία;

Και γιατί είναι παράξενο ένα ιατρικό παρασκεύασμα να σου προκαλεί οργανικά προβλήματα που οδηγούν κάποια μεταγενέστερη στιγμή στον θάνατο; Ζεις σε κάποια παράλληλη πραγματικότητα που η βιολογία λειτουργεί διαφορετικά και το συγκεκριμένο πράγμα απαγορεύεται από κάποιον φυσικό νόμο;

Ας πούμε θάνατο από αλκοόλ παθαίνεις μόνο από υπερβολική δόση; Για οργανικά προβλήματα από χάπια ακούς πρώτη φορά στην ζωή σου;
Να υποθέσω ότι είσαι εναντίον των χαπιών επειδή προκαλούν προβλήματα/παρενέργειες που μπορεί να καταλήξουν στο θάνατο;
Πρώτα απ' όλα είσαι εκτός θέματος. Δεν συζητάμε ποιος είναι υπέρ και ποιος κατά, συζητάμε αν τα συγκεκριμένα εμβόλια έχουν παρενέργειες που μπορεί σε βάθος χρόνου να οδηγήσουν σε σοβαρά προβλήματα και τελικά στον θάνατο. Το αν είναι κανείς υπέρ ή κατά είναι διαφορετική συζήτηση.

Όσον αφορά την αλόγιστη χρήση χαπιών, φυσικά και είμαι εναντίον. Ο πατέρας μου παίρνει χάπια για την καρδιά. Πολύ σωστά γιατί του είναι απαραίτητα. Εγώ δεν παίρνω. Μπορεί στο μέλλον να χρειάζομαι κι εγώ, σε μεγάλο βαθμό τα καρδιακά είναι κληρονομικά. Όταν χρειαστώ θα πάρω. Δεν είναι άποψη τα ιατρικά παρασκευάσματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 11 Ιαν 2023, 22:56
stavmanr έγραψε: 11 Ιαν 2023, 18:52

Πρώτα απ' όλα είσαι εκτός θέματος. Δεν συζητάμε ποιος είναι υπέρ και ποιος κατά, συζητάμε αν τα συγκεκριμένα εμβόλια έχουν παρενέργειες που μπορεί σε βάθος χρόνου να οδηγήσουν σε σοβαρά προβλήματα και τελικά στον θάνατο. Το αν είναι κανείς υπέρ ή κατά είναι διαφορετική συζήτηση.
Τα πάντα έχουν παρενέργειες και σε ορισμένες περιπτώσεις μπορεί να καταλήξουν στο θάνατο.
Από το να φας τυρόπιτα μέχρι και το να βγεις βόλτα στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.
Όσον αφορά την αλόγιστη χρήση χαπιών, φυσικά και είμαι εναντίον. Ο πατέρας μου παίρνει χάπια για την καρδιά. Πολύ σωστά γιατί του είναι απαραίτητα. Εγώ δεν παίρνω. Μπορεί στο μέλλον να χρειάζομαι κι εγώ, σε μεγάλο βαθμό τα καρδιακά είναι κληρονομικά. Όταν χρειαστώ θα πάρω. Δεν είναι άποψη τα ιατρικά παρασκευάσματα.
Ποιος μίλησε για "αλόγιστη" χρήση; Η συζήτησή μας αφορά για εμβολιασμό που προτείνει σύσσωμη η επιστημονική κοινότητα μέσα από τους αρμόδιους φορείς υγείας.

Η ερώτησή μου ήταν σαφής: αν είσαι εναντίον του εμβολιασμού επειδή μπορεί να υπάρξουν σπάνιες παρενέργειες, είσαι κι εναντίον των φαρμάκων γενικά δεδομένου ότι για κάθε φάρμακο υπάρχουν πιθανές και σπάνιες παρενέργειες;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Ιατρική και θέματα Υγείας”