!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;

Ανθρώπινες σχέσεις
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.

ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;

αυτος (ειναι Μ Α Λ Α Κ Α Σ)
22
51%
αυτη (ειναι Π Α Ι Χ Τ Η Σ )
8
19%
50-50 (ειναι Μ Α Λ Α Κ Α Σ στα πρωτα του βηματα να γινει Π Α Ι Χ Τ Η Σ )
3
7%
ο καθενας τα δικα του (Ευρωπη τελείως)
10
23%

Σύνολο ψήφων: 43

Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Re: ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce »

under έγραψε: 19 Απρ 2018, 11:24
YouOnlyLiveOnce έγραψε: 19 Απρ 2018, 11:19
Το συμπερασμα ειναι οτι αυτος θα με αφησει να πω την
αποψη μου τουλαχιστον ,σημαντικο!
ο κιμπαρης που θα μου πληρωσει τα 3,42 ομως μαλλον θα με στειλει
να πλυνω τα πιατα παλι :lol:
ο κιμπαρης δεν σε στελνει στα πιατα επειδη σου πληρωνει 3,42 αλλα γιατι οταν τσακωνεται με τον αλλον δεν μπορει να ακουει και το "ρε παιδιαααα μην τσακωνεστεεεε".Δεν ειμεθα ρομποτ,ανθρωποι ειμαστε.
και εγω ανθρωπος ειμαι και στεναχωριεμαι να σας διαβαζω να μαλωνετε :a035: :lol:
Nameless Ghoul

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nameless Ghoul »

Τι είναι το ραντεβού;
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Αγις έγραψε: 18 Απρ 2018, 13:17
hellegennes έγραψε: 18 Απρ 2018, 13:15
Chainis έγραψε: 18 Απρ 2018, 12:05 Παίδες, για πρώτο ραντεβού με γυναίκα που σε ενδιαφέρει λέμε, όχι για τυχαία συνάντηση με τον Βαγγέλα τον νταλικιέρη.
Όπως κι ο Φαγανός, το βλέπεις μονόπαντα το θέμα. Δεν είναι «γυναίκα που σε ενδιαφέρει» είναι και «γυναίκα που ενδιαφέρεται για εσένα». Εκτός κι αν θεωρείς ότι η γυναίκα κάνει την χάρη στον άντρα να βγούνε. Από την πλευρά της γυναίκας είναι «πρώτο ραντεβού με άντρα που την ενδιαφέρει». Άρα είναι ισοπαλία.

Δεν υπάρχει πειστικό επιχείρημα ότι ο άντρας πρέπει να πληρώσει. Το μόνο αποδεκτό επιχείρημα, που δεν έχει χρησιμοποιήσει κανείς στο θέμα, είναι να πεις πως είναι εθιμοτυπικό να πληρώσει ο άντρας στο πρώτο ραντεβού*. Οτιδήποτε άλλο είναι είτε σεξισμός είτε μονόπλευρη ανάγνωση ενός αμφίδρομου θέματος.

* το οποίο φυσικά συνεπάγεται ότι αφορά αποκλειστικά και μόνο το πρώτο ραντεβού.
Οταν πρέπει να εξηγεις τα εντελώς βασικά και αυτονόητα.
Ρε πάτε καλά και οι δυο σας.

Δεν διάβασα τόσα ποστ που έχουν γραφτεί και μπορεί να ειπώθηκε κι από άλλους αλλά χιλιάδες χρόνια τώρα η πρακτική ήταν οι άνδρες να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τις γυναίκες στην πρώτη επαφή, να τους δημιουργήσουν αίσθημα ασφάλειας, δύναμης υπεροχής, τέτοια, και κυρίως να μην τους δώσουν λαβές για απόρριψη από την αρχή κι αυτό έχει περάσει στο DNA και των δυο φύλων, στους άνδρες τους βγαίνει να το κάνουν και στις γυναίκες τους βγαίνει να το αποδεχτούν.

Τι τις περάσατε τις ανθρώπινες συναισθηματικές - ερωτικές σχέσεις, στατιστική και κοινωνικές συμφωνίες μόνο κι ότι αυτό που είπα μπορεί να αλλάξει σε 50-100 χρόνια επειδή έτσι αποφασίσαμε με ψυχρή λογική;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Εδώ μέσα είναι γεμάτο νόρμις .
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Cecily Anne έγραψε: 19 Απρ 2018, 10:23
Ασέβαστος έγραψε: 19 Απρ 2018, 09:27
εδω μπαινει βετο. δεν οδηγει η γυναικα. δεν εχει μισα-μισα, ειμεθα νεατερνταλ. δε ζηταμε αποζημιωση για το εργο που προσφερουμε, ουτε ανταλλαγμα.
Δεν έχω καλύτερο από το να μου κάνουν το σωφέρ.
Πές τα χρυσόστομε.
δεν εχω χειροτερο απο το να ειμαι συνοδηγος. οχι, εχω, να ειμαι συνοδηγος σε γυναικα οδηγο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Chainis έγραψε: 19 Απρ 2018, 11:47
Αγις έγραψε: 18 Απρ 2018, 13:17
hellegennes έγραψε: 18 Απρ 2018, 13:15

Όπως κι ο Φαγανός, το βλέπεις μονόπαντα το θέμα. Δεν είναι «γυναίκα που σε ενδιαφέρει» είναι και «γυναίκα που ενδιαφέρεται για εσένα». Εκτός κι αν θεωρείς ότι η γυναίκα κάνει την χάρη στον άντρα να βγούνε. Από την πλευρά της γυναίκας είναι «πρώτο ραντεβού με άντρα που την ενδιαφέρει». Άρα είναι ισοπαλία.

Δεν υπάρχει πειστικό επιχείρημα ότι ο άντρας πρέπει να πληρώσει. Το μόνο αποδεκτό επιχείρημα, που δεν έχει χρησιμοποιήσει κανείς στο θέμα, είναι να πεις πως είναι εθιμοτυπικό να πληρώσει ο άντρας στο πρώτο ραντεβού*. Οτιδήποτε άλλο είναι είτε σεξισμός είτε μονόπλευρη ανάγνωση ενός αμφίδρομου θέματος.

* το οποίο φυσικά συνεπάγεται ότι αφορά αποκλειστικά και μόνο το πρώτο ραντεβού.
Οταν πρέπει να εξηγεις τα εντελώς βασικά και αυτονόητα.
Ρε πάτε καλά και οι δυο σας.

Δεν διάβασα τόσα ποστ που έχουν γραφτεί και μπορεί να ειπώθηκε κι από άλλους αλλά χιλιάδες χρόνια τώρα η πρακτική ήταν οι άνδρες να προσπαθούν να εντυπωσιάσουν τις γυναίκες στην πρώτη επαφή, να τους δημιουργήσουν αίσθημα ασφάλειας, δύναμης υπεροχής, τέτοια, και κυρίως να μην τους δώσουν λαβές για απόρριψη από την αρχή κι αυτό έχει περάσει στο DNA και των δυο φύλων, στους άνδρες τους βγαίνει να το κάνουν και στις γυναίκες τους βγαίνει να το αποδεχτούν.

Τι τις περάσατε τις ανθρώπινες συναισθηματικές - ερωτικές σχέσεις, στατιστική και κοινωνικές συμφωνίες μόνο κι ότι αυτό που είπα μπορεί να αλλάξει σε 50-100 χρόνια επειδή έτσι αποφασίσαμε με ψυχρή λογική;
Αγαπητέ Χαίνη , προσωπικά είμαι υπέρ της ισότητας και πιστεύω οτι εκφράσεις όπως '' δύναμη υπεροχής '' καταδεικνύουν την υποτίμηση των γυναικών και τις πατριαρχικές νοσταλγικές τάσεις .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Chainis

Αγις έγραψε: 19 Απρ 2018, 11:58
Αγαπητέ Χαίνη , προσωπικά είμαι υπέρ της ισότητας και πιστεύω οτι εκφράσεις όπως '' δύναμη υπεροχής '' καταδεικνύουν την υποτίμηση των γυναικών και τις πατριαρχικές νοσταλγικές τάσεις .
Πίστευε ότι θέλεις αλλά αν ακολουθήσεις την πρακτική που θεωρείς σωστή σε πρώτα ραντεβού, σε ένα σημαντικό ποσοστό (πιθανόν στα περισσότερα) θα φας απόρριψη γιατί δεν σου φαίνεται λογικό να δώσεις 3 ευρώ για τον καφέ της.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Chainis έγραψε: 19 Απρ 2018, 12:06
Αγις έγραψε: 19 Απρ 2018, 11:58
Πίστευε ότι θέλεις αλλά αν ακολουθήσεις την πρακτική που θεωρείς σωστή σε πρώτα ραντεβού, σε ένα σημαντικό ποσοστό (πιθανόν στα περισσότερα) θα φας απόρριψη γιατί δεν σου φαίνεται λογικό να δώσεις 3 ευρώ για τον καφέ της.
Πρώτο ραντεβού βγαίνω για χαλαρωτική μπουζοπούλα , σπαλομπριτζόλες η κότσι και κοντοσούβλια - ο καφές τσιτώνει τα νεύρα - και τα αποτελέσματα είναι θετικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

Αυτό πάντως, που οι υποστηρικτές της μίας πρακτικής επιμένουν "μα, το σωστό είναι να πληρώνει ο άντρας, χιλιάδες χρόνια τώρα έτσι γίνεται, αυτή είναι η μέθοδος τελεία και παύλα" ενώ οι άλλοι επιμένουν με την σειρά τους ότι "άλλαξαν τα έθιμα, πάνε τα παλιά στερεότυπα, μισά-μισά, έτσι γίνεται πλέον, εγώ ξέρω" έχει πολλή πλάκα.

Ρεεεεε, τις γυναίκες τις ρωτήσατε; Ότι υπάρχουν κάποιες που γουστάρουν τον έναν τρόπο, ενώ άλλες τον άλλον το σκεφτήκατε καθόλου; Που όλοι παρουσιάζετε τον τρόπο σας σαν να είναι αξίωμα και σαν απόλυτα σίγουρη μέθοδο επιτυχίας για το πρώτο ραντεβού;

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Chaini σε βλέπω έξω σε μια παρέα και μ' αρέσεις. Σου λέω "πάμε αύριο για καφέ;" μου λες ναι. Θα πρέπει να περιμένω εγώ να μου πληρώσεις τον καφέ; δε θα στον κεράσω; αφού σε κάλεσα :102:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Chainis

Naida έγραψε: 19 Απρ 2018, 12:15

Chaini σε βλέπω έξω σε μια παρέα και μ' αρέσεις. Σου λέω "πάμε αύριο για καφέ;" μου λες ναι. Θα πρέπει να περιμένω εγώ να μου πληρώσεις τον καφέ; δε θα στον κεράσω; αφού σε κάλεσα :102:
Όχι δεν θα πρέπει να περιμένεις, αλλά νομίζω ότι αν το κάνω θα σου αρέσει κι αυτό επιδιώκω στην πρώτη επαφή.

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Chainis έγραψε: 19 Απρ 2018, 12:23 Όχι δεν θα πρέπει να περιμένεις, αλλά νομίζω ότι αν το κάνω θα σου αρέσει κι αυτό επιδιώκω στην πρώτη επαφή.
Το κυριοτερο ειναι οτι πληρωνουμε γιατι πρωτιστως αρεσει σε εμας.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

shrike έγραψε: 19 Απρ 2018, 12:14 Ρεεεεε, τις γυναίκες τις ρωτήσατε; Ότι υπάρχουν κάποιες που γουστάρουν τον έναν τρόπο, ενώ άλλες τον άλλον το σκεφτήκατε καθόλου;
Δεν έχει νόημα ρε συ, αφού όπως λες κάθε μία πιστεύει άλλα, και άμα ρωτήσεις τη συγκεκριμένη που σε ενδιαφέρει τι πιστεύει, θα υποθέσει ότι δεν σκοπεύεις να κεράσεις και είσαι και κουτοπόνηρος επειδή κάνεις ότι ρωτάς.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Chainis έγραψε: 19 Απρ 2018, 12:23
Όχι δεν θα πρέπει να περιμένεις, αλλά νομίζω ότι αν το κάνω θα σου αρέσει κι αυτό επιδιώκω στην πρώτη επαφή.
Ok κατάλαβα, θεωρείς κατά κάποιο τρόπο ότι η γυναίκα θα γοητευτεί αν πληρώσεις το ποτό της ή ότι άλλο. Και τι έχεις παρατηρήσει από την εμπειρία οσυ; γοητεύονται;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
shrike
Phorum.gr user: Isildur

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από shrike »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 19 Απρ 2018, 12:26
shrike έγραψε: 19 Απρ 2018, 12:14 Ρεεεεε, τις γυναίκες τις ρωτήσατε; Ότι υπάρχουν κάποιες που γουστάρουν τον έναν τρόπο, ενώ άλλες τον άλλον το σκεφτήκατε καθόλου;
Δεν έχει νόημα ρε συ, αφού όπως λες κάθε μία πιστεύει άλλα, και άμα ρωτήσεις τη συγκεκριμένη που σε ενδιαφέρει τι πιστεύει, θα υποθέσει ότι δεν σκοπεύεις να κεράσεις και είσαι και κουτοπόνηρος επειδή κάνεις ότι ρωτάς.
Μα, δεν τα ρωτάς αυτά. Αν σ' ενδιαφέρει να μην... "χάσεις το κορμί, πατριώτη" και τίποτα παραπάνω, βολιδοσκοπείς την κατάσταση και πράττεις ανάλογα με το τι πιστεύεις ότι της αρέσει, για να μην χαλαστεί. Αν όχι κι αν σκέφτεσαι για πιο σοβαρά πράγματα, εφαρμόζεις τη μέθοδο που εσύ πιστεύεις ως σωστή και ανάλογα με την αντίδρασή της βλέπεις και κατά πόσο ταιριάζετε ή όχι (σ' αυτό το θέμα τουλάχιστον).

Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Σχέσεις, Έρωτας & Σεξουαλικότητα”