Ευχαρίστως, μ'αρέσει το καριμπ πόκερ. Ένα 100ρι ρίχνω κάθε χρόνο-παραχρόνο για το καλό 5 μπρος δεκα πίσω.Μηχανικός έγραψε: 18 Απρ 2018, 12:32 Άμα είναι κανένας τζογαδόρος θα σε σε πάει Λουτράκι και καζίνο.
Και μετά για ψαράκι.
Ευχαρίστως, μ'αρέσει το καριμπ πόκερ. Ένα 100ρι ρίχνω κάθε χρόνο-παραχρόνο για το καλό 5 μπρος δεκα πίσω.Μηχανικός έγραψε: 18 Απρ 2018, 12:32 Άμα είναι κανένας τζογαδόρος θα σε σε πάει Λουτράκι και καζίνο.
Cecily Anne έγραψε: 18 Απρ 2018, 12:27Πάλι ντίρλα είναι η Πυθία.
Αν γουστάρει εξοχή, να έρχεται να μου μαζεύει τις ελιές. Δεν είναι ανάγκη να ξενιτευόμαστε.
Naida έγραψε: 18 Απρ 2018, 11:56Ε πως ρε καμάρι μου πριν βγεις στη μούγκα θα είστε; δε θα έχετε ανταλλάξει μια κουβέντα; δε θα σου πει πχ θες να πάμε βόλτα στο Σούνιο;Cecily Anne έγραψε: 18 Απρ 2018, 11:50
Μπα ρε συ, πού να τον ξέρεις από πριν; Κάποια πράγματα προκύπτουν στη γνωριμία.![]()
under έγραψε: 18 Απρ 2018, 01:47Δεν ειναι κατωτερη απο εμενα,ειναι διαφορετικη.hellegennes έγραψε: 18 Απρ 2018, 01:37 Επειδή η γυναίκα είναι κατώτερη από σένα, ε; Οπότε είναι ντροπή να πληρώνει για σένα ενώ εσύ είναι τιμή να πληρώνεις γι' αυτήν.
Τι να περιμενει μια γυναικα απο εναν αντρα οταν στο πρωτο ραντεβου της διαιρει το λογαριασμο ή της λεει "εγω ηπια ενα ποτο εσυ δυο";
Μαλακιες λεμε τωρα ;
Ναι, ήθελα να το θίξω αλλά νομίζω ότι είναι αναμενόμενο κι αυτονόητο, γιατί είναι συντηρητικοί.Αγις έγραψε: 18 Απρ 2018, 11:48 Συνοπτικά από τις τοποθετήσεις και στο νήμα στο παλιό τα κομθούνια ( Namrail - Karher κλπ ) εχουν πιάσει το νόημα .
Τα δεξιά ενα δράμα πάντα - κλασσικά θύματα.
Και Σούνιο μ' αρέσει
Δεν έχει βρεθεί ούτε μία που να αρνήθηκε τέτοια πρόταση.
Είπα οτι θα γίνουν με αυτή τη σειρά; Συνήθως πρώτα πάει το σεχ και μετά τα άλλα. Πεινας και παραπάνω.Cecily Anne έγραψε: 18 Απρ 2018, 12:58 Aυτό που πάτε τρώτε και πίνετε και μετά κάνετε σεχ, με ξεπερνά.
Ο φυσιολογικός οργανισμός μετά από φαί και ποτό πάει για χώνευση.
Δεν ηταν κανονικα αλογατα.Στην ουσια ηταν προσομοιωτης ιπποδρομιας οπου φυσικα πονταρες και κερδιζες κανονικα λεφτα με στοιχηματα και πονταρισματα κανονικης ιπποδρομιας.
Ε αν φας ψαράκι ή φιλετάκι, είσαι καλά. Αν μασαμπουκιάσεις προβατίνα, ε τότε "Houston we have a problem"!Ερμής έγραψε: 18 Απρ 2018, 13:10Είπα οτι θα γίνουν με αυτή τη σειρά; Συνήθως πρώτα πάει το σεχ και μετά τα άλλα. Πεινας και παραπάνω.Cecily Anne έγραψε: 18 Απρ 2018, 12:58 Aυτό που πάτε τρώτε και πίνετε και μετά κάνετε σεχ, με ξεπερνά.
Ο φυσιολογικός οργανισμός μετά από φαί και ποτό πάει για χώνευση.
Όπως κι ο Φαγανός, το βλέπεις μονόπαντα το θέμα. Δεν είναι «γυναίκα που σε ενδιαφέρει» είναι και «γυναίκα που ενδιαφέρεται για εσένα». Εκτός κι αν θεωρείς ότι η γυναίκα κάνει την χάρη στον άντρα να βγούνε. Από την πλευρά της γυναίκας είναι «πρώτο ραντεβού με άντρα που την ενδιαφέρει». Άρα είναι ισοπαλία.Chainis έγραψε: 18 Απρ 2018, 12:05 Παίδες, για πρώτο ραντεβού με γυναίκα που σε ενδιαφέρει λέμε, όχι για τυχαία συνάντηση με τον Βαγγέλα τον νταλικιέρη.