Αν τον θεωρούσες βαρεμένο δε θ΄ άφηνες τα ποτά σου, δε θα έβγαινες μαζί του κανCecily Anne έγραψε: 18 Απρ 2018, 11:41Θα πρέπει να είχα τρομερά βαρετή μέρα, για να βγάλω τακούνι, να αφήσω το ποτό μου και να τρέχω πίσω από έναν βαρεμένο.Naida έγραψε: 18 Απρ 2018, 11:24 Πάντως αν ο γκόμενος αξίζει βγάνουμε και το τακούνι και το παίρνουμε παραμάσχαλα![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: ποιος πληρωνει στο πρωτο ραντεβου;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Cecily Anne
Μπα ρε συ, πού να τον ξέρεις από πριν; Κάποια πράγματα προκύπτουν στη γνωριμία.Naida έγραψε: 18 Απρ 2018, 11:49
Αν τον θεωρούσες βαρεμένο δε θ΄ άφηνες τα ποτά σου, δε θα έβγαινες μαζί του καν![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Σας πονάει το τιμημένο ΚΚΕ.Cecily Anne έγραψε: 18 Απρ 2018, 11:49Aπό εποχές ΚΝΕ το είχαν πιάσει. Κι εμένα, αν το τάργκετ γκρουπ μου ήταν Κνίτισσες, έτσι και χειρότερα.Αγις έγραψε: 18 Απρ 2018, 11:48 Συνοπτικά από τις τοποθετήσεις και στο νήμα στο παλιό τα κομθούνια ( Namrail - Karher κλπ ) εχουν πιάσει το νόημα .
Τα δεξιά ενα δράμα πάντα - κλασσικά θύματα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Δεν είμαστε σε ηλικίες να κολλάμε ψείρες, γύρω από τη φωτά ακούγοντας/κάνοντας πλιάτσικα.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ε πως ρε καμάρι μου πριν βγεις στη μούγκα θα είστε; δε θα έχετε ανταλλάξει μια κουβέντα; δε θα σου πει πχ θες να πάμε βόλτα στο Σούνιο;Cecily Anne έγραψε: 18 Απρ 2018, 11:50
Μπα ρε συ, πού να τον ξέρεις από πριν; Κάποια πράγματα προκύπτουν στη γνωριμία.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ας ανεβάσω πάλι ένα απόσπασμα απο το κατά Ματθαίο Ευαγγέλιο να βρίσκεται .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Με τα πόδια θα πάμε;Naida έγραψε: 18 Απρ 2018, 11:56
Ε πως ρε καμάρι μου πριν βγεις στη μούγκα θα είστε; δε θα έχετε ανταλλάξει μια κουβέντα; δε θα σου πει πχ θες να πάμε βόλτα στο Σούνιο;![]()
Kι άμα σου πει πάμε να κατέβουμε στα βραχάκια να καθίσουμε, να πάρουμε και καμιά μπρύρα, κρασί, παγωτό whatever θα πας με τα τακούνια ή θα του πεις "α έβαλα τακούνια πάμε για ποτό" ;ή ενώ είναι ένας τύπος που κατά τ'άλλα σ΄αρέσει θα σε ξενερώσει που δε θα πάτε σε μαγαζί;Cecily Anne έγραψε: 18 Απρ 2018, 11:58Με τα πόδια θα πάμε;Naida έγραψε: 18 Απρ 2018, 11:56
Ε πως ρε καμάρι μου πριν βγεις στη μούγκα θα είστε; δε θα έχετε ανταλλάξει μια κουβέντα; δε θα σου πει πχ θες να πάμε βόλτα στο Σούνιο;![]()
Με το αμάξι δεν έχω πρόβλημα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
hellegennes έγραψε: 17 Απρ 2018, 18:54Δηλαδή τσιγκούνης γίνεται να είναι μόνο ο άντρας, δεν είναι τσίπικη νοοτροπία να περιμένεις να πληρώσει ο άλλος, ε;Chainis έγραψε: 17 Απρ 2018, 17:00 Δεν φαίνονται πάντα όλα αλλά κι αν φαίνονται και σε βρίσκει κομπλέ αν αφήσεις να πληρώσει θα σκεφτεί "σε τσιγκούνη έπεσα πάλι γαμώ την ατυχία μου".
Παίδες, για πρώτο ραντεβού με γυναίκα που σε ενδιαφέρει λέμε, όχι για τυχαία συνάντηση με τον Βαγγέλα τον νταλικιέρη.Αγις έγραψε: 17 Απρ 2018, 18:55Ξεφτίλα είναι για να μην χρησιμοποιήσω πιο βαριές εκφράσεις.hellegennes έγραψε: 17 Απρ 2018, 18:54Δηλαδή τσιγκούνης γίνεται να είναι μόνο ο άντρας, δεν είναι τσίπικη νοοτροπία να περιμένεις να πληρώσει ο άλλος, ε;Chainis έγραψε: 17 Απρ 2018, 17:00 Δεν φαίνονται πάντα όλα αλλά κι αν φαίνονται και σε βρίσκει κομπλέ αν αφήσεις να πληρώσει θα σκεφτεί "σε τσιγκούνη έπεσα πάλι γαμώ την ατυχία μου".
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Πρώτο και καθοριστικό .
Το που θα μας κατατάξει είναι θέμα δικό μας και πολύ δύσκολα αλλάζει αν δώσεις λάθος εντυπώσεις.
Το που θα μας κατατάξει είναι θέμα δικό μας και πολύ δύσκολα αλλάζει αν δώσεις λάθος εντυπώσεις.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Δανάη, σε νησί έχω μεγαλώσει. Στα 10 μάζευα αχινούς στα βραχάκια και ήταν ρομαντικό. Τώρα δεν με συγκινεί τόσο πια. Ειδικά στο Σούνιο. Προτιμώ να πάμε για ψαράκι.Naida έγραψε: 18 Απρ 2018, 12:03
Kι άμα σου πει πάμε να κατέβουμε στα βραχάκια να καθίσουμε, να πάρουμε και καμιά μπρύρα, κρασί, παγωτό whatever θα πας με τα τακούνια ή θα του πεις "α έβαλα τακούνια πάμε για ποτό" ;ή ενώ είναι ένας τύπος που κατά τ'άλλα σ΄αρέσει θα σε ξενερώσει που δε θα πάτε σε μαγαζί;
Σε βουνά τότε;Cecily Anne έγραψε: 18 Απρ 2018, 12:12Δανάη, σε νησί έχω μεγαλώσει. Στα 10 μάζευα αχινούς στα βραχάκια και ήταν ρομαντικό. Τώρα δεν με συγκινεί τόσο πια. Ειδικά στο Σούνιο. Προτιμώ να πάμε για ψαράκι.Naida έγραψε: 18 Απρ 2018, 12:03
Kι άμα σου πει πάμε να κατέβουμε στα βραχάκια να καθίσουμε, να πάρουμε και καμιά μπρύρα, κρασί, παγωτό whatever θα πας με τα τακούνια ή θα του πεις "α έβαλα τακούνια πάμε για ποτό" ;ή ενώ είναι ένας τύπος που κατά τ'άλλα σ΄αρέσει θα σε ξενερώσει που δε θα πάτε σε μαγαζί;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εσένα να σε πάει σε Αράχοβα-Παρνασό.Cecily Anne έγραψε: 18 Απρ 2018, 12:12 Δανάη, σε νησί έχω μεγαλώσει. Στα 10 μάζευα αχινούς στα βραχάκια και ήταν ρομαντικό. Τώρα δεν με συγκινεί τόσο πια. Ειδικά στο Σούνιο. Προτιμώ να πάμε για ψαράκι.
Πολύ καλό και το Πήλιο.
- Cecily Anne
Πάλι ντίρλα είναι η Πυθία.
Αν γουστάρει εξοχή, να έρχεται να μου μαζεύει τις ελιές. Δεν είναι ανάγκη να ξενιτευόμαστε.
Άμα είναι κανένας τζογαδόρος θα σε σε πάει Λουτράκι και καζίνο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 280 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από τα ριχνω μέσα
-
- 0 Απαντήσεις