Νοτιγχαμαρα έγραψε: 10 Δεκ 2022, 19:06Νοτιγχαμαρα έγραψε: 06 Δεκ 2022, 20:36 Έχω παίξει από την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων 10 ευρώ ότι θα το σηκώσει το Μαρόκο.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
- Rocco Siffredi
Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
Η καινούρια γενιά γιατί να υποστηρίζει Βραζιλία τι έχει δει από αυτήν από πλευράς μπάλας; Οκ οι παλιότεροι έλεγαν σάμπα μπαλα γιουρια επίθεση και έτσι. Μετά ήρθε η δεκαετία του 90 ποιο κοντραλαρισμένες ομάδες πήρε και δυο μουντίαλ είχε παικταράδες αλλά από το 2006 και μετά τι ; Δεν έχει να σε αναστατώσει ως ομάδαDaje έγραψε: 15 Δεκ 2022, 16:10Ετσι.Ίακχος έγραψε: 15 Δεκ 2022, 14:33 Ειμαι με την Αργεντινή γενικά στα Μουντιάλ, ξέρουν μπάλα και μας ταιριάζουν σα λαός.
Αλλά και η Γαλλία να το πάρει δε με χαλάει, είναι καλοί μας σύμμαχοι.
Νομιζω οτι η δικη μας η γενια μεγαλωσε με Βραζιλια και Αργεντινη.
99 στους 100 της γενιας αυτης υποστηριζουν μια απο τις 2 αυτες ομαδες ή και τις 2 ταυτοχρονα, όπως εγω.
Απο εκει και περα, ο καθενας εχει δεσμους και με αλλες χωρες (πχ εγω Ιταλια).
Νομιζω οτι ολοι ειναι Βραζιλια+Αργεντινη και μια εκ των Ιταλια-Γερμανια-Αγγλια-Γαλλια.
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Εγώ λέω να το απολαύσουμε και ας κερδίσει ο καλλίτερος.
Θα παίξπουν οι δύο κορυφαίοι παίχτες στον κόσμο ως αντίπαλοι,ενώ είναι συμπαίκτες στον ίδιο σύλλογο (και δεν διατηρούν τις καλλίτερες των σχέσεων)
Υπάρχει πολύ παρασκήνιο από πίσω.
Και όπως ήρθαν τα πράγματα,θα παίξουν οι δύο με την πιο σταθερή απόδοση (η "ήττα" της Αργεντινής στην πρεμιέρα ήταν φυσικά στημένη)
Είναι σημαντικό ματς και θα παίξουν δύο σκληροτράχηλες ομάδες.
Χρόνια μετά,κάπου κοντά στο 2050,όταν οι παίκτες θα έχουν γίνει ακόμα πιο καγκουροφλωρέ από Νεϊμάρ και λοιπούς βαψομαλλιάδες,ο Έθνι (που τώρα αποκαλεί τους Γάλλους πουρκουάδες κλπ) θα κοντράρεται με κάποιον στο φλόρουμ,υπέρ του ρίαλ φούτμπόλ των Μπαπέ-Τσουαμενί
Θα παίξπουν οι δύο κορυφαίοι παίχτες στον κόσμο ως αντίπαλοι,ενώ είναι συμπαίκτες στον ίδιο σύλλογο (και δεν διατηρούν τις καλλίτερες των σχέσεων)
Υπάρχει πολύ παρασκήνιο από πίσω.
Και όπως ήρθαν τα πράγματα,θα παίξουν οι δύο με την πιο σταθερή απόδοση (η "ήττα" της Αργεντινής στην πρεμιέρα ήταν φυσικά στημένη)
Είναι σημαντικό ματς και θα παίξουν δύο σκληροτράχηλες ομάδες.
Χρόνια μετά,κάπου κοντά στο 2050,όταν οι παίκτες θα έχουν γίνει ακόμα πιο καγκουροφλωρέ από Νεϊμάρ και λοιπούς βαψομαλλιάδες,ο Έθνι (που τώρα αποκαλεί τους Γάλλους πουρκουάδες κλπ) θα κοντράρεται με κάποιον στο φλόρουμ,υπέρ του ρίαλ φούτμπόλ των Μπαπέ-Τσουαμενί
Εαν το παρουν οι Γαλλοι θα ειναι το 3ο τους. Και αν δει κανεις τις ηλικίες των τωρινων παιχτων τους αλλα και αυτους που έρχονται, πιθανοτατα είναι πρωτο φαβορι και για το επόμενο.
- Sid Vicious
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Είναι όντως μία αλήθεια πως αν είχα την βεβαιότητα ότι μπορώ να προβλέψω, θα ήμουν υπέρτατος μαλάκας. Δεν μπορεί να σε φτάσει κανείς όμως, μην ανησυχείς.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
τιμής ένεκενBigChiefWahoo έγραψε: 15 Δεκ 2022, 08:12Γιατί Καμύδες ;Tarkovsky έγραψε: 14 Δεκ 2022, 23:10 πολλά μπράβα στους Καμύδες που δεν το παράτησαν και έπαιξαν μέχρι εκεί που μπορούσαν
Καμίδες στην καθομιλουμένη, Καμύδες κατά Διακογιάννη
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
ετσι ακριβώς. Αυτος ειναι ο πραγματικός τους ηγέτης.vantono έγραψε: 15 Δεκ 2022, 14:13 Στηρίζουμε εβραιοφατσούλα Ντι Μαρία πάντως, ανεξαρτήτως της υπόλοιπης ομαδας.![]()
Ο τύπος ειναι και ψυχάρα και παικτάρα, και ίσως ο μόνος παικτης απο αυτά τα καγκουρομαλακισμένα με πραγματικό ήθος!
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
ναι - αυτό είναι πεντάλφαΛεγεών έγραψε: 15 Δεκ 2022, 15:01Το αστέρι του Δαβίδ έχει έξι κορυφές. Νομίζω είναι αναφορά και στην σημαία του Μαρόκου το meme αυτό.alekhine έγραψε: 15 Δεκ 2022, 14:35 https://twitter.com/nocontextfooty/stat ... 2419422208
Λεγεών για αυτο αποκλειστηκαν οι φιλοσιωνιστες μαροκινοι![]()
Όπως είπα και χτες, από το Μαρόκο έλειψε η τελική ενέργεια, έβγαιναν μπροστά με αξιώσεις αλλά δεν είχαν αυτόν που θα την έσπρωχνε στο πλεκτό, οι παίκτες του κόμπλαραν. Σπουδαία άμυνα και από την Γαλλία όμως, διότι έπαιζαν και αυτοί. Όταν έβγαιναν στην κόντρα ήταν άλογα, δεν τους σταμάταγε τίποτα. Έβαλαν 2, και είχαν καθαρές ευκαιρίες για άλλα 2, αλλά ο Ζιρού είναι επιπόλαιος. Γενικά οι Γάλλοι έπαιξαν όσο έπρεπε, το τέμπο τους ήταν για σεμινάριο, και μόλις κατάλαβαν ότι οι Μαροκινοί δύσκολα θα σκόραραν, κατέβασαν ταχύτητα (με εξαίρεση κάτι εξάρσεις όποτε έβλεπαν ανοιχτό γήπεδο) για να προετοιμαστούν για τους Αργεντίνους, που έχουν μία εξτρά ημέρα ξεκούρασης. Όπως και με την Αγγλία, η Γαλλία έδινε την εντύπωση πως ακόμα και αν έτρωγε γκολ, θα έβαζε ένα αμέσως μετά αν πίεζε λίγο.
Για τον τελικό δεν μπορώ να προβλέψω, όλα μπορούν να συμβούν.
δεν είναι η φάση του 2-0, εκεί γύρω από τον Μπαπέ εμφανίστηκε μια τετράλφα μόνο
καλή ανάλυση, δεν στο είχα
λίγο τον Ζιρού τον αδικείς, κατανοητόν όμως
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κι εγώ.
Σκεφτομαι μηπως σπρωξω και τίποτα ψιλά στο Χ/2. Δεν μου φαινεται απίθανο το χ ημίχρονο. Λογικά και οι δυο ομάδες θα παιζουν κλειστά και θα περιμένει ο ένας τον άλλον για το ποιος θα πρωτο-ανοιχτεί μπας και κάνει το λάθος.
Στην αρχή σκεφτόμουν απλά κατάκτηση Γαλλία, αλλά το έχει στο 1,90.vantono έγραψε: 15 Δεκ 2022, 17:32Κι εγώ.
Σκεφτομαι μηπως σπρωξω και τίποτα ψιλά στο Χ/2. Δεν μου φαινεται απίθανο το χ ημίχρονο. Λογικά και οι δυο ομάδες θα παιζουν κλειστά και θα περιμένει ο ένας τον άλλον για το ποιος θα πρωτο-ανοιχτεί μπας και κάνει το λάθος.
Ξερό 2πλο αυτή τη στιγμή είναι στο 3.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Οι Γαλλοι δεν θα θελησουν να πανε το ματς στα πεναλτυ γιατι οι Αργεντινοι εχουν το μομεντουμ.
Μετα το 1ο αναγνωριστικο 20λεπτο θ'αρχιζουν να πιεζουν κι εκει ειναι που θα το φανε.
1-0 η Αργεντινη!
Λαθος των Αργεντινων που κλεινονται στην αμυνα και 1-1 πριν τη συμπληρωση του πρωτου 45λεπτου!!!
Μετα το 1ο αναγνωριστικο 20λεπτο θ'αρχιζουν να πιεζουν κι εκει ειναι που θα το φανε.
1-0 η Αργεντινη!
Λαθος των Αργεντινων που κλεινονται στην αμυνα και 1-1 πριν τη συμπληρωση του πρωτου 45λεπτου!!!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
1-2 η ΓΑΛΛΙΑ!!!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-
- 1 Απαντήσεις