!!! DEVELOPMENT MODE !!!
FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
Άραβες είναι, δεν είναι Αφρικανοί. Και παίζουν σε αραβική χώρα, όχι σε ασιατική.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Ο καημένος ο Πέπε έμεινε μόνο ψυχή. Τα πλεμόνια δεν τραβάνε πλέον. Βασανίζεται.vantono έγραψε: 10 Δεκ 2022, 19:04 Ο καημενος ο Ροναλντο γέρασε για τα καλά εν τω μεταξύ. Μεχρι πριν 2-3 χρονια, σε συνθηκες σαν τις σημερινες θα ειχε καρφώσει τουλαχιστον 2 κεφαλιές. Στον αέρα ειχε πάντα την αίσθηση του γκολ και άψογη τοποθέτηση και άλμα.
Σημερα, σε τρεις φάσεις η μπάλα πέρασε απλά πάνω απο το κεφάλι του.
-
Νοτιγχαμαρα
Νοτιγχαμαρα έγραψε: 06 Δεκ 2022, 20:36 Έχω παίξει από την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων 10 ευρώ ότι θα το σηκώσει το Μαρόκο.
- Rocco Siffredi
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως οι αργεντινοι έχουν αρχίσει να στρέφουν εναντίον τους ακόμη και συμπαθούντες.vantono έγραψε: 10 Δεκ 2022, 19:00Είμαι με Γαλλία, αλλά αν μου προεξοφλήσει κάποιος οτι οι Άγγλοι αν πανε τελικο με Αργεντινους θα μπορέσουν να τους διασύρουν πιο ευκολα και πιο βαριά απ'οσο θα τους διέσυραν οι Γάλλοι, θα ειμαι με Αγγλία.
Ο Μέσι δεν ήταν ποτέ το καλό παιδί, πάντα έτσι ήταν απλά τώρα τα τελευταία χρόνια κάποιος του σφύριξε πως για να αποκτήσει "προσωπικότητα" αλα Ντιέγκο θα πρέπει να να βγαλει λίγο τη μουνοπανιλα προς τα έξω. Ο Κριστιάνο δεν είναι αρχίδι, είναι νάρκισσος και αυτό είναι πολύ διαφορετικό.
Όσο μεγαλώνεις βλέπεις πολλά πράγματα διαφορετικά και το ίδιο βλέπω και εγώ για Αργεντινή Μαραντόνα Μέσσι κλπ.
Σε άλλο νήμα θα συζητήσουμε γιατί αν ο Μαραντόνα πήγαινε σε Μίλαν Γιουβε Φιορεντίνα κλπ δε θα λατρευόταν τόσο ακόμη και αν είχε πολύ μεγαλύτερη συνεισφορά, ακόμη και μια ομάδα σα το Τορίνο ή την Πιατσεντζα αν κατάφερνε να κερδίσει Πρωταθλητριών . Μόνο στη Νάπολι θα μπορούσε να λατρευτει έτσι και όχι για τις ποδοσφαιρικές ικανότητες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αυτη η εθνική Αγγλίας όμως λειτουργεί με ευρωπαϊκές εργοστασιακές προδιαγραφές.Κόκκορας έγραψε: 10 Δεκ 2022, 19:04 οτι παρεις απο αγγλια λειτουργει για δυο μηνες,μετα θελει επισκευη
ε η εθνικη τους λειτουργησε το 66,μας τελειωσε απο τοτε
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
βελτιωμένη πρότασηTarkovsky έγραψε: 10 Δεκ 2022, 19:03αυτή τη στιγμή η Γαλλία παίζεται κάτι πάνω από 50% να προκριθεί και εκείνοι σου προσφέρουν το 67% των κερδών σουDaje έγραψε: 10 Δεκ 2022, 18:59 Εχω παίξει πρόκριση ΚΡΟΑΤΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΜΑΡΟΚΟ-ΓΑΛΛΙΑ
5 και δίνει 86
Μου δίνει cash out 58 και τα
Να βγω?
βγαίνεις σαν πούστης
βγαίνεις και τα υπόλοιπα 86-58 = 28 τα διεκδικείς με ένα 15αρικάκι στην πρόκριση Γαλλίας
στην χειρότερη θα έχεις κέρδος 58-15 = πάνω από 40 ευρά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tarkovsky την 10 Δεκ 2022, 19:19, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- TOR
- Phorum.gr user: TOR
Крaсная армия έγραψε: 10 Δεκ 2022, 19:02 Μάλλον έδινε κωλαράκι από παλιά.
[img]https://i.postimg.cc/hPz4DJwM/FB-I ... .jpg[/img]
Ιδέα μου είναι ή είναι έτοιμος να του τον "κεράσει"; Κάπως τεντωμένο το βλέπω το σορτσάκι από κάτω.
Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΝ ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Αυτό το κατάλαβα εδω και πάνω απο δεκαετία, από τότε με εμάς που τελείως μουνοπανιάρικα δεν τήρησε fair play (και μαλιστα απέναντι σε μια μακράν υποδεέστερη ομάδα) και τον έκραξε ο Καραγκούνης.Ερμής έγραψε: 10 Δεκ 2022, 19:07Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως οι αργεντινοι έχουν αρχίσει να στρέφουν εναντίον τους ακόμη και συμπαθούντες.vantono έγραψε: 10 Δεκ 2022, 19:00Είμαι με Γαλλία, αλλά αν μου προεξοφλήσει κάποιος οτι οι Άγγλοι αν πανε τελικο με Αργεντινους θα μπορέσουν να τους διασύρουν πιο ευκολα και πιο βαριά απ'οσο θα τους διέσυραν οι Γάλλοι, θα ειμαι με Αγγλία.
Ο Μέσι δεν ήταν ποτέ το καλό παιδί, πάντα έτσι ήταν απλά τώρα τα τελευταία χρόνια κάποιος του σφύριξε πως για να αποκτήσει "προσωπικότητα" αλα Ντιέγκο θα πρέπει να να βγαλει λίγο τη μουνοπανιλα προς τα έξω. Ο Κριστιάνο δεν είναι αρχίδι, είναι νάρκισσος και αυτό είναι πολύ διαφορετικό.
Όσο μεγαλώνεις βλέπεις πολλά πράγματα διαφορετικά και το ίδιο βλέπω και εγώ για Αργεντινή Μαραντόνα Μέσσι κλπ.
Σε άλλο νήμα θα συζητήσουμε γιατί αν ο Μαραντόνα πήγαινε σε Μίλαν Γιουβε Φιορεντίνα κλπ δε θα λατρευόταν τόσο ακόμη και αν είχε πολύ μεγαλύτερη συνεισφορά, ακόμη και μια ομάδα σα το Τορίνο ή την Πιατσεντζα αν κατάφερνε να κερδίσει Πρωταθλητριών . Μόνο στη Νάπολι θα μπορούσε να λατρευτει έτσι και όχι για τις ποδοσφαιρικές ικανότητες.
Και με τη σειρά του, πήρε τη σκυτάλη για κράξιμο-απάντηση στον Καραγκούνη ο μέντοράς του.
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Σε λίγο αρχίζει ο Εκατοντάλεπτος Πόλεμος. Στην αρχή θα μπουκάρει ο Κέιν σαν Εδουάρδος ο Τρίτος επί γαλλικού εδάφους. Θα πέσει πολύ ξύλο. Στο τέλος όμως ο Εμπαπέ σαν νέα Ιωάννα της Λοραίνης θα τραβήξει τους βατραχοφαγους μπροστά, προς την νίκη.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Να επιστήσουμε την προσοχή σε όσους συπχορουμιτες διαμένουν σε Βέλγια, Ολλανδιες και λοιπές μαροκανικες αποικίες, τοίχο τοίχο παιδιά.
Είδα τον αγώνα σε γερμανόφωνη πλατφόρμα του διαδικτύου.
Ο γερμανός σπίκερ ήταν τόσο εκφραστικός, που στο γκολ σήκωσε τη φωνή του κατά 0,4 db.
Ο γερμανός σπίκερ ήταν τόσο εκφραστικός, που στο γκολ σήκωσε τη φωνή του κατά 0,4 db.
vantono έγραψε: 10 Δεκ 2022, 19:17Αυτό το κατάλαβα εδω και πάνω απο δεκαετία, από τότε με εμάς που τελείως μουνοπανιάρικα δεν τήρησε fair play (και μαλιστα απέναντι σε μια μακράν υποδεέστερη ομάδα) και τον έκραξε ο Καραγκούνης.Ερμής έγραψε: 10 Δεκ 2022, 19:07
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως οι αργεντινοι έχουν αρχίσει να στρέφουν εναντίον τους ακόμη και συμπαθούντες.
Ο Μέσσι είναι εκείνος ο "άφωνος-αόρατος" συμμαθητής στο σχολείο που ενώ δεν είχες ασχοληθεί ποτέ μαζί του, είχε φροντίσει με κάποιο τρόπο να σου φερθεί στην 'καλύτερη" τοξικά μπροστά σε τρίτους, στη χειρότερη σαν σπιούνος. Και αυτή η νυφίτσα είναι είδωλο για εκατομμύρια κόσμο εκεί έξω...
Ο Κριστιάνο είναι κατηγορία Καντονά και Ζιντάν, καμία σχέση με τον Τσιόδρα του ποδοσφαίρου.
πολλοί εδώ μέσα ψάχνουν για γαμπρό, αντί βλέπουν να μπάλα
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 214 Προβολές
-