!!! DEVELOPMENT MODE !!!

FIFA WORLD CUP - Qatar 2022

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.

Ποιός?

Κατάρ
5
5%
Ολλανδία
5
5%
Αγγλία
6
6%
Αργεντινή
21
19%
Πολωνία
1
1%
Γαλλία
12
11%
Δανία
2
2%
Ισπανία
4
4%
Γερμανία
9
8%
Βέλγιο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κροατία
1
1%
Βραζιλία
17
16%
Ελβετία
1
1%
Σερβία
4
4%
Πορτογαλία
3
3%
Άλλη...
2
2%
Ρωσία (απλά είμαι ο dna)
8
7%
Κίνα (απλά είμαι ο νάνος)
1
1%
Ιταλία (απλά είμαι ιταλόφιλος που δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω το πατατράκ που πάθαμε)
7
6%

Σύνολο ψήφων: 109

Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Άραβες είναι, δεν είναι Αφρικανοί. Και παίζουν σε αραβική χώρα, όχι σε ασιατική.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

vantono έγραψε: 10 Δεκ 2022, 19:04 Ο καημενος ο Ροναλντο γέρασε για τα καλά εν τω μεταξύ. Μεχρι πριν 2-3 χρονια, σε συνθηκες σαν τις σημερινες θα ειχε καρφώσει τουλαχιστον 2 κεφαλιές. Στον αέρα ειχε πάντα την αίσθηση του γκολ και άψογη τοποθέτηση και άλμα.
Σημερα, σε τρεις φάσεις η μπάλα πέρασε απλά πάνω απο το κεφάλι του.
Ο καημένος ο Πέπε έμεινε μόνο ψυχή. Τα πλεμόνια δεν τραβάνε πλέον. Βασανίζεται.
Νοτιγχαμαρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νοτιγχαμαρα »

Νοτιγχαμαρα έγραψε: 06 Δεκ 2022, 20:36 Έχω παίξει από την δεύτερη αγωνιστική των ομίλων 10 ευρώ ότι θα το σηκώσει το Μαρόκο.
:wave:
Άβαταρ μέλους
Rocco Siffredi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Rocco Siffredi »

Lestat έγραψε: 10 Δεκ 2022, 19:00
Ερμής έγραψε: 10 Δεκ 2022, 18:58 Ο Πελέ είχε πει πως πριν πεθάνει, θα το σηκώσει ομάδα από την Αφρική
Το πηρε το '18 η Γαλλια.
:lol:
1998;

Η δήλωση Πελέ ήταν το 1977 ότι πριν το 2000 θα τοχε πάρει ομάδα από Αφρικη
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

vantono έγραψε: 10 Δεκ 2022, 19:00
Lugozzi έγραψε: 10 Δεκ 2022, 18:57 Πάμε τώρα Μπαπε
Γαμα τα μουνια!
Είμαι με Γαλλία, αλλά αν μου προεξοφλήσει κάποιος οτι οι Άγγλοι αν πανε τελικο με Αργεντινους θα μπορέσουν να τους διασύρουν πιο ευκολα και πιο βαριά απ'οσο θα τους διέσυραν οι Γάλλοι, θα ειμαι με Αγγλία.
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως οι αργεντινοι έχουν αρχίσει να στρέφουν εναντίον τους ακόμη και συμπαθούντες.
Ο Μέσι δεν ήταν ποτέ το καλό παιδί, πάντα έτσι ήταν απλά τώρα τα τελευταία χρόνια κάποιος του σφύριξε πως για να αποκτήσει "προσωπικότητα" αλα Ντιέγκο θα πρέπει να να βγαλει λίγο τη μουνοπανιλα προς τα έξω. Ο Κριστιάνο δεν είναι αρχίδι, είναι νάρκισσος και αυτό είναι πολύ διαφορετικό.
Όσο μεγαλώνεις βλέπεις πολλά πράγματα διαφορετικά και το ίδιο βλέπω και εγώ για Αργεντινή Μαραντόνα Μέσσι κλπ.
Σε άλλο νήμα θα συζητήσουμε γιατί αν ο Μαραντόνα πήγαινε σε Μίλαν Γιουβε Φιορεντίνα κλπ δε θα λατρευόταν τόσο ακόμη και αν είχε πολύ μεγαλύτερη συνεισφορά, ακόμη και μια ομάδα σα το Τορίνο ή την Πιατσεντζα αν κατάφερνε να κερδίσει Πρωταθλητριών . Μόνο στη Νάπολι θα μπορούσε να λατρευτει έτσι και όχι για τις ποδοσφαιρικές ικανότητες.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Κόκκορας έγραψε: 10 Δεκ 2022, 19:04 οτι παρεις απο αγγλια λειτουργει για δυο μηνες,μετα θελει επισκευη

ε η εθνικη τους λειτουργησε το 66,μας τελειωσε απο τοτε
Αυτη η εθνική Αγγλίας όμως λειτουργεί με ευρωπαϊκές εργοστασιακές προδιαγραφές.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

πάμε τώρα με ταπεινότητα

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

Tarkovsky έγραψε: 10 Δεκ 2022, 19:03
Daje έγραψε: 10 Δεκ 2022, 18:59 Εχω παίξει πρόκριση ΚΡΟΑΤΙΑ-ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ-ΜΑΡΟΚΟ-ΓΑΛΛΙΑ
5 και δίνει 86
Μου δίνει cash out 58 και τα
Να βγω?
αυτή τη στιγμή η Γαλλία παίζεται κάτι πάνω από 50% να προκριθεί και εκείνοι σου προσφέρουν το 67% των κερδών σου

βγαίνεις σαν πούστης
βελτιωμένη πρόταση

βγαίνεις και τα υπόλοιπα 86-58 = 28 τα διεκδικείς με ένα 15αρικάκι στην πρόκριση Γαλλίας

στην χειρότερη θα έχεις κέρδος 58-15 = πάνω από 40 ευρά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tarkovsky την 10 Δεκ 2022, 19:19, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
TOR
Phorum.gr user: TOR

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από TOR »

Крaсная армия έγραψε: 10 Δεκ 2022, 19:02 Μάλλον έδινε κωλαράκι από παλιά.

[img]https://i.postimg.cc/hPz4DJwM/FB-I ... .jpg[/img]

Ιδέα μου είναι ή είναι έτοιμος να του τον "κεράσει"; Κάπως τεντωμένο το βλέπω το σορτσάκι από κάτω.
Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΝ ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Ερμής έγραψε: 10 Δεκ 2022, 19:07
vantono έγραψε: 10 Δεκ 2022, 19:00
Lugozzi έγραψε: 10 Δεκ 2022, 18:57 Πάμε τώρα Μπαπε
Γαμα τα μουνια!
Είμαι με Γαλλία, αλλά αν μου προεξοφλήσει κάποιος οτι οι Άγγλοι αν πανε τελικο με Αργεντινους θα μπορέσουν να τους διασύρουν πιο ευκολα και πιο βαριά απ'οσο θα τους διέσυραν οι Γάλλοι, θα ειμαι με Αγγλία.
Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι πως οι αργεντινοι έχουν αρχίσει να στρέφουν εναντίον τους ακόμη και συμπαθούντες.
Ο Μέσι δεν ήταν ποτέ το καλό παιδί, πάντα έτσι ήταν απλά τώρα τα τελευταία χρόνια κάποιος του σφύριξε πως για να αποκτήσει "προσωπικότητα" αλα Ντιέγκο θα πρέπει να να βγαλει λίγο τη μουνοπανιλα προς τα έξω. Ο Κριστιάνο δεν είναι αρχίδι, είναι νάρκισσος και αυτό είναι πολύ διαφορετικό.
Όσο μεγαλώνεις βλέπεις πολλά πράγματα διαφορετικά και το ίδιο βλέπω και εγώ για Αργεντινή Μαραντόνα Μέσσι κλπ.
Σε άλλο νήμα θα συζητήσουμε γιατί αν ο Μαραντόνα πήγαινε σε Μίλαν Γιουβε Φιορεντίνα κλπ δε θα λατρευόταν τόσο ακόμη και αν είχε πολύ μεγαλύτερη συνεισφορά, ακόμη και μια ομάδα σα το Τορίνο ή την Πιατσεντζα αν κατάφερνε να κερδίσει Πρωταθλητριών . Μόνο στη Νάπολι θα μπορούσε να λατρευτει έτσι και όχι για τις ποδοσφαιρικές ικανότητες.
Αυτό το κατάλαβα εδω και πάνω απο δεκαετία, από τότε με εμάς που τελείως μουνοπανιάρικα δεν τήρησε fair play (και μαλιστα απέναντι σε μια μακράν υποδεέστερη ομάδα) και τον έκραξε ο Καραγκούνης.

Και με τη σειρά του, πήρε τη σκυτάλη για κράξιμο-απάντηση στον Καραγκούνη ο μέντοράς του.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Σε λίγο αρχίζει ο Εκατοντάλεπτος Πόλεμος. Στην αρχή θα μπουκάρει ο Κέιν σαν Εδουάρδος ο Τρίτος επί γαλλικού εδάφους. Θα πέσει πολύ ξύλο. Στο τέλος όμως ο Εμπαπέ σαν νέα Ιωάννα της Λοραίνης θα τραβήξει τους βατραχοφαγους μπροστά, προς την νίκη.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Echelon
Phorum.gr user: selinoid

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Echelon »

Να επιστήσουμε την προσοχή σε όσους συπχορουμιτες διαμένουν σε Βέλγια, Ολλανδιες και λοιπές μαροκανικες αποικίες, τοίχο τοίχο παιδιά.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Είδα τον αγώνα σε γερμανόφωνη πλατφόρμα του διαδικτύου.
Ο γερμανός σπίκερ ήταν τόσο εκφραστικός, που στο γκολ σήκωσε τη φωνή του κατά 0,4 db.
Portia
Phorum.gr user: Portia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Portia »

vantono έγραψε: 10 Δεκ 2022, 19:17
Ερμής έγραψε: 10 Δεκ 2022, 19:07
Αυτό το κατάλαβα εδω και πάνω απο δεκαετία, από τότε με εμάς που τελείως μουνοπανιάρικα δεν τήρησε fair play (και μαλιστα απέναντι σε μια μακράν υποδεέστερη ομάδα) και τον έκραξε ο Καραγκούνης.

:+1: :+1:

Ο Μέσσι είναι εκείνος ο "άφωνος-αόρατος" συμμαθητής στο σχολείο που ενώ δεν είχες ασχοληθεί ποτέ μαζί του, είχε φροντίσει με κάποιο τρόπο να σου φερθεί στην 'καλύτερη" τοξικά μπροστά σε τρίτους, στη χειρότερη σαν σπιούνος. Και αυτή η νυφίτσα είναι είδωλο για εκατομμύρια κόσμο εκεί έξω...

Ο Κριστιάνο είναι κατηγορία Καντονά και Ζιντάν, καμία σχέση με τον Τσιόδρα του ποδοσφαίρου.
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

πολλοί εδώ μέσα ψάχνουν για γαμπρό, αντί βλέπουν να μπάλα
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση