!!! DEVELOPMENT MODE !!!
FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
με τοση ενεργεια κ πιεση,με καλη πασα ευκολα το μαροκο επαιρνε ολα τα μουντιαλ μεχρι το 2010,καποια δια περιπατου
ακομα και με τα θεματα που ειχαν στην τελικη προσπαθεια
ακομα και με τα θεματα που ειχαν στην τελικη προσπαθεια
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
οπότε φυσιολογικά έρχεται η απορία,δεν λέω για τα παλιά εντάξει,αλλά π.χ από το 2000 και μετά τι στην ευχή έχει αλλάξει τόσο πολύ και βλέπουμε να παίζουν σαν στιβικοί αθλητές σε υψηλή ένταση μέχρι το 90 φεύγα!
η προπόνηση; πόσο πολύ πια;
τα φάρμακα;
η διαλογή που γίνεται στα τσικό,αλλά και στις ομάδες; π.χ προτιμούν πια πολυ περισσότερους παίχτες γρήγορους,με πνευμόνι και δεν αρκούνται στους τεχνίτες,που είναι αργά καράβια;
όλα αυτά μαζί;
η προπόνηση; πόσο πολύ πια;
τα φάρμακα;
η διαλογή που γίνεται στα τσικό,αλλά και στις ομάδες; π.χ προτιμούν πια πολυ περισσότερους παίχτες γρήγορους,με πνευμόνι και δεν αρκούνται στους τεχνίτες,που είναι αργά καράβια;
όλα αυτά μαζί;
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μου αρέσει που έκαναν σύγκριση αυτό το αφιονισμένο κοπάδι αιγοπροβάτων με την Κροατία, και έλεγαν ότι είναι ανώτερο.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 14 Δεκ 2022, 22:48οι προχωκαγκουρες μας επεισαν οτι αξια βρισκονται εδω και οτι η αργεντινη περασε τυχαια![]()
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- NewModelArmy
panos291 έγραψε: 14 Δεκ 2022, 23:16 Tην Κυριακή στον τελικο στηριζουμε τους πραγματικους Ευρωπαίους παιχτες. Τους αργεντινους.

Στα δίχτυα της αστυνομίας έπεσε σπείρα που εξαπατούσε ηλικιωμένους, παριστάνοντας τους υπαλλήλους της ΔΕΗ.
Πρόκειται για τρία άτομα, των οποίων δόθηκαν οι φωτογραφίες στη δημοσιότητα με εισαγγελική εντολή.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Στηρίζουμε εβραιοφατσούλα Ντι Μαρία πάντως, ανεξαρτήτως της υπόλοιπης ομαδας.
Ο τύπος ειναι και ψυχάρα και παικτάρα, και ίσως ο μόνος παικτης απο αυτά τα καγκουρομαλακισμένα με πραγματικό ήθος!
Ο τύπος ειναι και ψυχάρα και παικτάρα, και ίσως ο μόνος παικτης απο αυτά τα καγκουρομαλακισμένα με πραγματικό ήθος!
Iταλός καθολικός.vantono έγραψε: 15 Δεκ 2022, 14:13 Στηρίζουμε εβραιοφατσούλα Ντι Μαρία πάντως, ανεξαρτήτως της υπόλοιπης ομαδας.![]()
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Vamos Argentina για το τρίτο αστέρι.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Ειμαι με την Αργεντινή γενικά στα Μουντιάλ, ξέρουν μπάλα και μας ταιριάζουν σα λαός.
Αλλά και η Γαλλία να το πάρει δε με χαλάει, είναι καλοί μας σύμμαχοι.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
https://twitter.com/nocontextfooty/stat ... 2419422208
Λεγεών για αυτο αποκλειστηκαν οι φιλοσιωνιστες μαροκινοι
Λεγεών για αυτο αποκλειστηκαν οι φιλοσιωνιστες μαροκινοι
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Λόγω μουντιάλ βάζω να ακούσω λίγο Γεωργίου στον Alpha. Τι κάψιμο, ρε είναι αυτό... Τι τελειωμένοι τύποι τηλεφωνούν, κουραστικό. Χτες το έκλεισα στο τρίτο τηλέφωνο, δεν άντεξα.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Το αστέρι του Δαβίδ έχει έξι κορυφές. Νομίζω είναι αναφορά και στην σημαία του Μαρόκου το meme αυτό.alekhine έγραψε: 15 Δεκ 2022, 14:35 https://twitter.com/nocontextfooty/stat ... 2419422208
Λεγεών για αυτο αποκλειστηκαν οι φιλοσιωνιστες μαροκινοι![]()
Όπως είπα και χτες, από το Μαρόκο έλειψε η τελική ενέργεια, έβγαιναν μπροστά με αξιώσεις αλλά δεν είχαν αυτόν που θα την έσπρωχνε στο πλεκτό, οι παίκτες του κόμπλαραν. Σπουδαία άμυνα και από την Γαλλία όμως, διότι έπαιζαν και αυτοί. Όταν έβγαιναν στην κόντρα ήταν άλογα, δεν τους σταμάταγε τίποτα. Έβαλαν 2, και είχαν καθαρές ευκαιρίες για άλλα 2, αλλά ο Ζιρού είναι επιπόλαιος. Γενικά οι Γάλλοι έπαιξαν όσο έπρεπε, το τέμπο τους ήταν για σεμινάριο, και μόλις κατάλαβαν ότι οι Μαροκινοί δύσκολα θα σκόραραν, κατέβασαν ταχύτητα (με εξαίρεση κάτι εξάρσεις όποτε έβλεπαν ανοιχτό γήπεδο) για να προετοιμαστούν για τους Αργεντίνους, που έχουν μία εξτρά ημέρα ξεκούρασης. Όπως και με την Αγγλία, η Γαλλία έδινε την εντύπωση πως ακόμα και αν έτρωγε γκολ, θα έβαζε ένα αμέσως μετά αν πίεζε λίγο.
Για τον τελικό δεν μπορώ να προβλέψω, όλα μπορούν να συμβούν.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- Libre arbitre
- Phorum.gr user: Βασίλης
- Κάνουν τέτοια πράγματα οι ρωSSιστές; Είναι απλά γενοκτόνοι, οικοκτόνοι και αντιγκέι...
https://fr.m.wikipedia.org/wiki/Sp%C3%A ... l/newusers
Ετσι.Ίακχος έγραψε: 15 Δεκ 2022, 14:33 Ειμαι με την Αργεντινή γενικά στα Μουντιάλ, ξέρουν μπάλα και μας ταιριάζουν σα λαός.
Νομιζω οτι η δικη μας η γενια μεγαλωσε με Βραζιλια και Αργεντινη.
99 στους 100 της γενιας αυτης υποστηριζουν μια απο τις 2 αυτες ομαδες ή και τις 2 ταυτοχρονα, όπως εγω.
Απο εκει και περα, ο καθενας εχει δεσμους και με αλλες χωρες (πχ εγω Ιταλια).
Νομιζω οτι ολοι ειναι Βραζιλια+Αργεντινη και μια εκ των Ιταλια-Γερμανια-Αγγλια-Γαλλια.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Αν μπορουσες να προβλεψεις, δεν θα σε ελεγαν γαυρο-λεγεων.
Θα σε ελεγαν DAJE.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-
- 1 Απαντήσεις