Μπορεί να είχε ξεφύγει από τον ιδιοκτήτη του.zteo έγραψε: 14 Δεκ 2022, 20:46Πώς και γιατί κυκλοφορούσε τέτοιο σκυλί μόνο του μου το εξηγείς λίγο?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κεφαλάρι : Νεκρός υπό πυρών οδηγού ΙΧ, σκύλος ράτσας Ντόγκο Αρτζεντίνο
- Υδράργυρος
Re: Κεφαλάρι : Νεκρός υπό πυρών οδηγού ΙΧ, σκύλος ράτσας Ντόγκο Αρτζεντίνο
Ξέρεις για τι ράτσα μιλάμε?
Δεν το αφήνεις ένα τέτοιο σκυλί να ξεφύγει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και οσο ανέχεται το ελ κρατος. βασικά αυτο.zteo έγραψε: 14 Δεκ 2022, 21:05Οι σκύλοι συμπεριφέρονται όπως τους δείξει το αφεντικό του.panos291 έγραψε: 14 Δεκ 2022, 20:57Τι να σου εξηγησω? Στο ελλαδισταν ειμαστε, που οι σκυλοι μπορουν να γαβγιζουν 24 ωρες την μερα ενοχλωντας τους παντες, χεζουν οπου θελουν, και δαγκωνουν οποιον θελουν.zteo έγραψε: 14 Δεκ 2022, 20:46
Πώς και γιατί κυκλοφορούσε τέτοιο σκυλί μόνο του μου το εξηγείς λίγο?
Και πάλι το κράτος πρέπει να τιμωρεί τα αφεντικά όχι τα σκυλιά.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Υδράργυρος
Άμα είναι ζωηρό και έχει δύναμη εύκολα ξεφεύγει από αυτόν που το βγάζει βόλταzteo έγραψε: 14 Δεκ 2022, 21:14Ξέρεις για τι ράτσα μιλάμε?Υδράργυρος έγραψε: 14 Δεκ 2022, 21:10Μπορεί να είχε ξεφύγει από τον ιδιοκτήτη του.zteo έγραψε: 14 Δεκ 2022, 20:46
Πώς και γιατί κυκλοφορούσε τέτοιο σκυλί μόνο του μου το εξηγείς λίγο?
Δεν το αφήνεις ένα τέτοιο σκυλί να ξεφύγει.
Κι αυτός/αυτή δεν θα έπρεπε να το κυνηγήσει; Να το φωνάξει; Να το καλέσει πίσω; Αφήνει ένα τέτοιο σκυλί να πάει και να κάνει ό,τι γουστάρει;Υδράργυρος έγραψε: 14 Δεκ 2022, 21:32 Άμα είναι ζωηρό και έχει δύναμη εύκολα ξεφεύγει από αυτόν που το βγάζει βόλτα
Κάτσε ρε συ. Υπάρχουν ευθύνες.
Αν εσύ πας και σκοτώσεις ένα σκυλί κάποιου άλλου στο δρόμο, θα υποστείς όλο το μπλέξιμο με την αστυνομία και τις αρχές και μεγάλη ταλαιπωρία. Αν σκοτώσει ο σκύλος σου, δεν έχεις τουλάχιστον την ίδια ευθύνη;
Αυτό είναι ενδιαφέρον αν ισχύει. Ωστόσο αν γνωρίζει κάποιος τη δύναμη και τις δυνατότητες αυτού του ζωντανού, πως είναι δυνατόν να το δώσει σε κάποιον άλλο;enaon έγραψε: 14 Δεκ 2022, 17:26 εχω καταλαβει λαθος οτι η ιδιοκτήτρια δεν εχει σχέση με την επίθεση πέρα απο το νομικό της υπόθεσης, είχε δώσει το σκυλί σε καποιον φίλο της να το φυλάει και εφυγε απο εκείνον;
Έλα ντε αυτό θα ρωτούσα και εγώ. Δίνεις ένα Ντογκο σε έναν άσχετο?ST48410 έγραψε: 14 Δεκ 2022, 21:44Αυτό είναι ενδιαφέρον αν ισχύει. Ωστόσο αν γνωρίζει κάποιος τη δύναμη και τις δυνατότητες αυτού του ζωντανού, πως είναι δυνατόν να το δώσει σε κάποιον άλλο;enaon έγραψε: 14 Δεκ 2022, 17:26 εχω καταλαβει λαθος οτι η ιδιοκτήτρια δεν εχει σχέση με την επίθεση πέρα απο το νομικό της υπόθεσης, είχε δώσει το σκυλί σε καποιον φίλο της να το φυλάει και εφυγε απο εκείνον;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
μα πες ότι δεν ήταν και τελείως άσχετος ο άλλος. Θα τον αναγνώριζε και θα τον δεχόταν ως αφεντικό ένας τέτοιος σκύλος;zteo έγραψε: 14 Δεκ 2022, 21:48Έλα ντε αυτό θα ρωτούσα και εγώ. Δίνεις ένα Ντογκο σε έναν άσχετο?ST48410 έγραψε: 14 Δεκ 2022, 21:44Αυτό είναι ενδιαφέρον αν ισχύει. Ωστόσο αν γνωρίζει κάποιος τη δύναμη και τις δυνατότητες αυτού του ζωντανού, πως είναι δυνατόν να το δώσει σε κάποιον άλλο;enaon έγραψε: 14 Δεκ 2022, 17:26 εχω καταλαβει λαθος οτι η ιδιοκτήτρια δεν εχει σχέση με την επίθεση πέρα απο το νομικό της υπόθεσης, είχε δώσει το σκυλί σε καποιον φίλο της να το φυλάει και εφυγε απο εκείνον;
Όχι.ST48410 έγραψε: 14 Δεκ 2022, 21:49μα πες ότι δεν ήταν και τελείως άσχετος ο άλλος. Θα τον αναγνώριζε και θα τον δεχόταν ως αφεντικό ένας τέτοιος σκύλος;
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
- Eθνικοκοινωνιστης
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
πήγε να σώσει δυο ζωές. όλη την ευθύνη την έχει όποιος είχε υπό την προσοχή του τον σκυλο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Eθνικοκοινωνιστης
τοξικα αρρενωπο ποστΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 14 Δεκ 2022, 22:14πήγε να σώσει δυο ζωές. όλη την ευθύνη την έχει όποιος είχε υπό την προσοχή του τον σκυλο.
καταδικαζω απεριφραστα
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
white knight υπέρ κοκκωνιου και γυναικός, του αδυνατου δηλαδή.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 14 Δεκ 2022, 22:18τοξικα αρρενωπο ποστΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 14 Δεκ 2022, 22:14πήγε να σώσει δυο ζωές. όλη την ευθύνη την έχει όποιος είχε υπό την προσοχή του τον σκυλο.
καταδικαζω απεριφραστα![]()
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1617 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από EKPLIKTIKOS
-
- 66 Απαντήσεις