Μπαν και στους δυο.
Μου κάνατε πελτέ το μυαλό. Αλλά επειδή εσένα σ'έχω δίπλα, κάτσε να βάλω παπούτσια κι έρχομαι σε 10'.
Μπαν και στους δυο.
Κάνε ότι θες. Ντουγάνι ξεκίνησες, ντουγάνι παρέμεινες.Ασέβαστος έγραψε: 09 Δεκ 2022, 12:47εγω τα παραταω, εφοσον αποδειχθηκε οτι εχω 100% δικιο.Gherschaagk έγραψε: 09 Δεκ 2022, 12:31
Σταμάτα τις μλκιες. Ελληνικά είναι. Etherial και Αρχέλαος τα έγραψαν πιο πάνω αλλά στα καλαμπαλίκια τους αν δεν κατάλαβες. Εγώ ας πούμε ότι τα έχω πάρει και για αυτό δεν τα παρατάω.![]()
το αρχικο μου ποιντ, δεν ηταν ποια ειναι η σωστη μαθηματικη απαντηση στο προβλημα, (αληθεια ειναι οτι αυτο δεν καταφερα να σε κανω να το καταλαβεις)![]()
το ποιντ μου ηταν οτι ο συγγραφεας της ασκησης ηταν μαλακας. καθε σελιδα αυτου του τοπικ, ειναι απολυτη διαβεβαιωση οτι ηταν.
αν η ασκηση ειναι γραμμεναη ετσι, ωστε 20 ενηλικοι να μην μπορουμε να συμφωνησουμε για το τι γραφει, εδω και 50 σελιδες, ειναι τελεσιδικη επιβεβαιωση της μαλακιας του, ασχετα με το ποιοι απο μας εχουν καταλαβει τι ηθελε να πει και ποιοι οχι.
επ αυτου, δεν μπορει να υπαρξει αντιρρηση.
στην παραπανω αποδειξη, ουτε εσυ θα μπορεσεις να βρεις εστω και ιχνος λαθους, οσο κι αν προσπαθησεις να διαστρεβλωσεις.stavmanr έγραψε: 09 Δεκ 2022, 12:51Έχεις κάποια συγγένεια με Χελετζένς που αποφασίζει μόνος του ότι έχει αποδείξει τα πάντα κι αποσύρεται;Ασέβαστος έγραψε: 09 Δεκ 2022, 12:47εγω τα παραταω, εφοσον αποδειχθηκε οτι εχω 100% δικιο.Gherschaagk έγραψε: 09 Δεκ 2022, 12:31
Σταμάτα τις μλκιες. Ελληνικά είναι. Etherial και Αρχέλαος τα έγραψαν πιο πάνω αλλά στα καλαμπαλίκια τους αν δεν κατάλαβες. Εγώ ας πούμε ότι τα έχω πάρει και για αυτό δεν τα παρατάω.![]()
το αρχικο μου ποιντ, δεν ηταν ποια ειναι η σωστη μαθηματικη απαντηση στο προβλημα, (αληθεια ειναι οτι αυτο δεν καταφερα να σε κανω να το καταλαβεις)![]()
το ποιντ μου ηταν οτι ο συγγραφεας της ασκησης ηταν μαλακας. καθε σελιδα αυτου του τοπικ, ειναι απολυτη διαβεβαιωση οτι ηταν.
αν η ασκηση ειναι γραμμεναη ετσι, ωστε 20 ενηλικοι να μην μπορουμε να συμφωνησουμε για το τι γραφει, εδω και 50 σελιδες, ειναι τελεσιδικη επιβεβαιωση της μαλακιας του, ασχετα με το ποιοι απο μας εχουν καταλαβει τι ηθελε να πει και ποιοι οχι.
επ αυτου, δεν μπορει να υπαρξει αντιρρηση.![]()
Αποδεδειγμένα είσαι εσύ.Ασέβαστος έγραψε: 09 Δεκ 2022, 12:48ειναι. αποδεδειγμενα.Gherschaagk έγραψε: 09 Δεκ 2022, 12:37Άλλος είναι ο τριβλακας. Όχι αυτός που έφτιαξε την άσκηση που διδάσκεται τουλάχιστον μισό αιώνα τώρα στα δημοτικά.Ασέβαστος έγραψε: 09 Δεκ 2022, 12:03 ....
αν ναι, δεν ειναι τριβλακας αυτος που εφτιαξε μια ασκηση .....
Ήρθες εσύ να μας πεις πως είναι τριβλακας αυτός που την έκανε.
Μητσο ξεχώρισε στο κεφάλι σου το ποσοστό και την ποσότητα, θα σε απαξιώσει αν δεν τα καταφερεις, απο πρώτο χέρι στο λεω.Gherschaagk έγραψε: 09 Δεκ 2022, 12:50 Ναι αυτό είναι. Το 1/8 ΤΟΥ ΣΥΝΌΛΟΥ.
ΕΠΕΙΔΉ ΌΜΩΣ ΈΧΕΙΣ 3 ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΊΜΕΝΑ ΠΆΕΙ 3 *(1/8) ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΞΕΧΩΡΙΣΤΏΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΩΝ.
Συμφωνώ.
Ξεχνάς πως όλα ξεκίνησαν από ένα πρόβλημα που ελυσες με λάθος τρόπο.Ασέβαστος έγραψε: 09 Δεκ 2022, 12:47 .....
.....
Το ίδιο υποστηρίζει κι εκείνος σε κάθε θέμα συζήτησης. Γι' αυτό σε ρώτησα.Ασέβαστος έγραψε: 09 Δεκ 2022, 12:56στην παραπανω αποδειξη, ουτε εσυ θα μπορεσεις να βρεις εστω και ιχνος λαθους, οσο κι αν προσπαθησεις να διαστρεβλωσεις.stavmanr έγραψε: 09 Δεκ 2022, 12:51Έχεις κάποια συγγένεια με Χελετζένς που αποφασίζει μόνος του ότι έχει αποδείξει τα πάντα κι αποσύρεται;Ασέβαστος έγραψε: 09 Δεκ 2022, 12:47
εγω τα παραταω, εφοσον αποδειχθηκε οτι εχω 100% δικιο.![]()
επ αυτου, δεν μπορει να υπαρξει αντιρρηση.![]()
Άσε να πάω πρώτα στον Ασέβ, γιατί η Γκερ πέφτει λίγο μακρυά.stavmanr έγραψε: 09 Δεκ 2022, 12:58Συμφωνώ.
Και να μην επιστρέψουν αν δεν τραβήξουν βίντεο σε καφέ, στο οποίο να φαίνεται ότι κουβεντιάζουν για τις σοκολάτες.
ωχ θα φαμε ξυλο.Πασιφάη έγραψε: 09 Δεκ 2022, 12:55Μπαν και στους δυο.![]()
Μου κάνατε πελτέ το μυαλό. Αλλά επειδή εσένα σ'έχω δίπλα, κάτσε να βάλω παπούτσια κι έρχομαι σε 10'.![]()
πληθυντικός παρακαλω,Gherschaagk έγραψε: 09 Δεκ 2022, 12:55Κάνε ότι θες. Ντουγάνι ξεκίνησες, ντουγάνι παρέμεινες.Ασέβαστος έγραψε: 09 Δεκ 2022, 12:47εγω τα παραταω, εφοσον αποδειχθηκε οτι εχω 100% δικιο.Gherschaagk έγραψε: 09 Δεκ 2022, 12:31
επ αυτου, δεν μπορει να υπαρξει αντιρρηση.
Να μου γίνει κι εμένα μάθημα να μην ασχοληθώ ξανά με ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν.
Σας φαντάζομαι στο σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του ίδιου σχολείου...Gherschaagk έγραψε: 09 Δεκ 2022, 12:58Ξεχνάς πως όλα ξεκίνησαν από ένα πρόβλημα που ελυσες με λάθος τρόπο.Ασέβαστος έγραψε: 09 Δεκ 2022, 12:47 .....
.....
Δουλεύει το μανάρι μας. Ρολόι. Μινάροβιτς, που θα το βρίσεις κι όλας.Ασέβαστος έγραψε: 09 Δεκ 2022, 13:02ωχ θα φαμε ξυλο.
με το ιταλικο θαρθεις; δουλευει τωρα που εβρεξε;
τα κυτει αιμα.![]()
με σωστο, απλα δεν το καταλαβαινεις. πλεον δεν μπορω να κανω κατι για αυτο, οπως ειπε και καποιος, εχουμε πεσει σε λουπα, ολο τα ιδια επαναλαμβανουμε. δεν εχει νοημα να τα ξαναπουμε.Gherschaagk έγραψε: 09 Δεκ 2022, 12:58Ξεχνάς πως όλα ξεκίνησαν από ένα πρόβλημα που ελυσες με λάθος τρόπο.Ασέβαστος έγραψε: 09 Δεκ 2022, 12:47 .....
.....
Να πας στην μαθηματική Ολυμπιάδα και να αποδείξεις πως αυτό που λες είναι το σωστό και πως όλη η μαθηματική κοινότητα είναι λάθος.Ασέβαστος έγραψε: 09 Δεκ 2022, 13:06με σωστο, απλα δεν το καταλαβαινεις. πλεον δεν μπορω να κανω κατι για αυτο, οπως ειπε και καποιος, εχουμε πεσει σε λουπα, ολο τα ιδια επαναλαμβανουμε. δεν εχει νοημα να τα ξαναπουμε.Gherschaagk έγραψε: 09 Δεκ 2022, 12:58Ξεχνάς πως όλα ξεκίνησαν από ένα πρόβλημα που ελυσες με λάθος τρόπο.Ασέβαστος έγραψε: 09 Δεκ 2022, 12:47 .....
.....![]()