Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
southern έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:39
Ο λαός στηρίζει την αστυνομία. Να βγει νόμος που να κόβει τα επιδόματα σε όσους έχουν κριθεί ενοχοι από τα δικαστήρια για αδικήματα όπως κλοπές κλπ.
Να πάει να γαμηθεί και η μπατσονομία.
Γιατί;; αντίθετα πιστεύω πως θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να πυροβόλησουν χωρίς συνέπειες σε κάθε απειθαρχο κοινωνικό στοιχείο που απειλεί τη ζωή τους ή τη σωματική τους ακεραιότητα. Είσαι αναρχικός και πετάς μολότοφ να κάψεις μπάτσο; θα πας 2 μέτρα κάτω από τη γη. Στους πρώτους 50 νεκρούς αρχίζεις να έχεις κράτος
Γιατί προστατεύει τους παραβάτες.
Ελεύθερα όπλα για όλους. Θέλω τυφέκιο εφόδου, οπλοπολυβόλο, μέχρι και αντιαρματικό.
Και δικαίωμα για concealed carry, να έχω και όπλο πάνω μου. Αυτή είναι η λύση.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Kauldron την 05 Δεκ 2022, 20:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κανένα ποσό δεν είναι ανάξιο επέμβασης των αστυνομικών δυνάμεων,πυροσβεστικης, στρατού και φρουράς της βουλής.
Καταλαβαίνω ότι σαν οψιμη δικαιωματίστρια νιώθεις την ανάγκη να υπερασπιστείς το δικαίωμα και στην κλεψιά, αλλά υπάρχει και το δικαίωμα του ιδιοκτήτη να υπερασπιστεί την περιουσία του, το δικαίωμα του μπάτσου να υπερασπιστεί την ζωή του και η υποχρέωση του να υπερασπιστεί την ζωή των ανυποψίαστων περαστικών αν βλέπουν έναν 16χρονο να την έχει δει Στηβ Μακ Κουίν σανιδώνοντας το γκάζι μέσα σε κατοικημενη περιοχή.
Ποιος καταδιώκει αυτοκίνητο, όχι κλεμμένο που έχει τις πινακίδες του άρα έχεις τα στοιχεία του, σε κατοικημένη περιοχή για 20 ευρώ βενζίνη; και πυροβολεί στο κεφάλι;
Αμα του κανουν υποδειξη να σταματησει κι αυτος γκαζωνει σε κατοικημενη περιοχη και περνα κοκκινα τοτε επιβαλλεται να τον καταδιωξουν, τι θες δηλαδη να τον αφησουν ενω γραφει τοσο προκλητικα στα παπαρια του την ανθρωπινη ζωη των εντελως αθωων για 20 ευρω;
Γιατί;; αντίθετα πιστεύω πως θα πρέπει να έχουν τη δυνατότητα να πυροβόλησουν χωρίς συνέπειες σε κάθε απειθαρχο κοινωνικό στοιχείο που απειλεί τη ζωή τους ή τη σωματική τους ακεραιότητα. Είσαι αναρχικός και πετάς μολότοφ να κάψεις μπάτσο; θα πας 2 μέτρα κάτω από τη γη. Στους πρώτους 50 νεκρούς αρχίζεις να έχεις κράτος
Ελεύθερα όπλα για όλους. Θέλω τυφέκιο εφόδου, οπλοπολυβόλο, μέχρι και αντιαρματικό.
Κανένα ποσό δεν είναι ανάξιο επέμβασης των αστυνομικών δυνάμεων,πυροσβεστικης, στρατού και φρουράς της βουλής.
Καταλαβαίνω ότι σαν οψιμη δικαιωματίστρια νιώθεις την ανάγκη να υπερασπιστείς το δικαίωμα και στην κλεψιά, αλλά υπάρχει και το δικαίωμα του ιδιοκτήτη να υπερασπιστεί την περιουσία του, το δικαίωμα του μπάτσου να υπερασπιστεί την ζωή του και η υποχρέωση του να υπερασπιστεί την ζωή των ανυποψίαστων περαστικών αν βλέπουν έναν 16χρονο να την έχει δει Στηβ Μακ Κουίν σανιδώνοντας το γκάζι μέσα σε κατοικημενη περιοχή.
Ποιος καταδιώκει αυτοκίνητο, όχι κλεμμένο που έχει τις πινακίδες του άρα έχεις τα στοιχεία του, σε κατοικημένη περιοχή για 20 ευρώ βενζίνη; και πυροβολεί στο κεφάλι;
Καταλαβαίνεις οτι ο άλλος ανέπτυξε ταχύτητα σε κατοικημένη περιοχή, θέτοντας σε κίνδυνο και ζωές ανθρώπων, έτσι? Λές να τον αφήνανε? Ωραία, να το κάνουν με όλους. Αύριο πάω κλέβω ένα αμάξι (γιατί κι αυτό επιτρέπεται, μετά το προηγούμενο με τον Σαμπάνη) και αρχίζω να βουτάω εικοσάρικα. Μια χαρά θα μου 'ρθει.
southern έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:44
Τρεις ανήλικους συνέλαβε χθες η αστυνομία, μετά από επεισοδιακή καταδίωξη οχήματος χθες το βράδυ στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όπου εκτυλίχθηκαν σκηνές βγαλμένες από αστυνομική ταινία.
Η παρέα των παιδιών ηλικίας από 13 έως 16 ετών, πήραν κρυφά το αυτοκίνητο του πατέρα του ενός και βγήκαν βόλτα στην Καλαμαριά. Η οικογένεια αντιλήφθηκε ότι λείπει το αυτοκίνητο και ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. πιστεύοντας ότι κάποιος το είχε κλέψει με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν έρευνες και η αστυνομία να εντοπίσει το όχημα.
Ο 16χρονος που οδηγούσε δε σταμάτησε στο σήμα των αστυνομικών και μάλιστα όταν εγκλωβίστηκε σε μπλόκο στήθηκε, προσπάθησε να διαφύγει με αποτέλεσμα να χτυπήσει και μια μοτοσικλέτα της αστυνομίας
.
Εδώ πάντως δεν τον πυροβόλησαν. Ίσως επειδή δεν είχε κλέψει 20αρικο;
Στύγιος έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:26
Νέα Σμύρνη DLC reloaded..
Άσε τη Νέα Σμύρνη απέξω γιατί τα έζησα από πρώτο χέρι. Μιλάμε για ορκ, όχι αστεία.
Για Λάρισα μιλάω ,you ain't seen nothing
Bonus:Πυροβολισμός κατά περιπολικού με Καλάσνικοφ.
Νέα Σμύρνη Αττικής: Ρίψη μολότωφ απ' έξω σε μαντρωμένο χώρο με πολλά δένδρα που υπάρχει κτίριο "Ιωσηφόγλειο" που λειτουργεί παιδότοπος και οικοτροφείο και συγχρόνως παρεμπόδιση πυροσβεστικής.
Ναι, πήραν πολλά δέντρα φωτιά.
Επειδή απλώς ήταν κοντά στο αστυνομικό τμήμα. Ας πρόσεχαν.
Όταν μιλάω για δίποδα ορκ και σαλταρισμένους υπερασπιστές τους, ξέρω ακριβώς τι λέω.