Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
εσυ πως ξερεις πως αφαιρεθηκε η ζωη του χωρις να ειναι απολυτη αναγκη ...?
Γενικό ήταν το σχόλιο. Γενικές οι αναφορές και το oannshea.
Παρακολούθησε λίγο τη συζήτηση.
μια χαρα την παρακολουθω ... το σχολιο σου ειναι μονοπλευρο ... ρωταω απλα αν οι αστυνομικοι κινδυνευανε απο τον νεαρο κανανε καλα και του ριξανε η οχι ...?
Πώς είναι μονόπλευρο όταν αναφέρει
"Για ψυχανωμαλία πρέπει να ελέγχονται πρώτοι αυτοι που πυροβολούν στο ψαχνό, χωρίς προφανή αιτία.
Οποιουδήποτε χρώματος κι αν είναι, οποιαδήποτε ενδυμασία κι αν έχουν, όποια κι αν είναι η επαγγελματική ή κοινωνική τους ιδιότητα." ;
Το ξέραμε πως η βενζίνη εγινε πιο ακριβή αλλα σήμερα το αστικό κράτος και οι πραιτοριανοί του μας έδειξαν στην πράξη πως η βενζίνη εγινε πιο ακριβή και απ' την ανθρώπινη ζωή ! Ειστε δολοφόνοι !!
stavmanr έγραψε: 05 Δεκ 2022, 18:15
Γενικό ήταν το σχόλιο. Γενικές οι αναφορές και το oannshea.
Παρακολούθησε λίγο τη συζήτηση.
μια χαρα την παρακολουθω ... το σχολιο σου ειναι μονοπλευρο ... ρωταω απλα αν οι αστυνομικοι κινδυνευανε απο τον νεαρο κανανε καλα και του ριξανε η οχι ...?
"Για ψυχανωμαλία πρέπει να ελέγχονται πρώτοι αυτοι που πυροβολούν στο ψαχνό, χωρίς προφανή αιτία.
Οποιουδήποτε χρώματος κι αν είναι, οποιαδήποτε ενδυμασία κι αν έχουν, όποια κι αν είναι η επαγγελματική ή κοινωνική τους ιδιότητα." ;
Μονόπλευρο είναι το μάτι σου.
καλα εντεξει σε μαθαμε ... απαντησε και σε αυτο που σε ρωτησα ...
stavmanr έγραψε: 05 Δεκ 2022, 18:20
Αφού με μάθατε, τι με ρωτάτε;
Μαζόχες!
επειδη σε μαθαμε για αυτο σε ρωτησα κατι συγκεκριμενα ... γιατι ουτε μεθαυριο δεν θα απαντησεις ...
Αφού με μάθατε, τι με ρωτάτε;
Μαζόχες!
επειδη σε μαθαμε για αυτο σε ρωτησα κατι συγκεκριμενα ... γιατι ουτε μεθαυριο δεν θα απαντησεις ...
Μα δεν έγραψα κάτι συγκεκριμένο στη συζήτηση. Πως σου ήρθε να ρωτήσεις αν έχω έτοιμο το πόρισμα για το συγκεκριμένο θέμα;
Έχεις εσύ;
Αυτό που ξέρω είναι ότι ένας άνθρωπος πυροβολήθηκε στο κεφάλι και για να δικαιολογηθεί κάτι τέτοιο πρέπει να συντρέχουν εξαιρετικές περιστάσεις.
Έχοντας και τη μνήμη των 37 σφαιρών σε άοπλους ρομά, πριν 1 χρόνο, αρχίζω να προβληματίζομαι σοβαρά για την ψυχολογική κατάσταση κι εκπαίδευση πολλών μέσα στο σώμα.
stavmanr έγραψε: 05 Δεκ 2022, 18:29
Αυτό που ξέρω είναι ότι ένας άνθρωπος πυροβολήθηκε στο κεφάλι και για να δικαιολογηθεί κάτι τέτοιο πρέπει να συντρέχουν εξαιρετικές περιστάσεις.
Έχοντας και τη μνήμη των 37 σφαιρών σε άοπλους ρομά, πριν 1 χρόνο, αρχίζω να προβληματίζομαι σοβαρά για την ψυχολογική κατάσταση κι εκπαίδευση πολλών μέσα στο σώμα.
Eγώ πάντως δεν προβληματίζομαι πλέον για την ψυχολογική κατάσταση, όσων θεωρούν ότι οι παραβατικοί πάσης φυλής και χρώματος, πυροβολούνται πάντα χωρίς προφανή αιτία.
Eγώ πάντως δεν προβληματίζομαι πλέον για την ψυχολογική κατάσταση, όσων θεωρούν ότι οι παραβατικοί πάσης φυλής και χρώματος, πυροβολούνται πάντα χωρίς προφανή αιτία.
Υπήρχε κάποιος πυροβολισμός από αστυνομικό σε ρομά για τον οποίο δεν βρήκες απευθείας και χωρίς καμία άλλη εκδοχή προφανή αιτία;
Αντίθετα προς εσένα, που πάντοτε βρίσκεις προφανείς αιτίες, εγώ γράφω ότι η προφανής αιτία για πυροβολισμό είναι η πιο ακραία περίπτωση αυτοάμυνας.
Και σε αντίθεση προς εσένα, δεν ξεχωρίζω τους πυροβολισμούς κι από μη αστυνομικούς. Πχ. όταν ένας ρομά πυροβολεί κάποιον άλλο ή όταν κάποιος άσχετος πυροβολεί κάποιον επίσης άσχετο.
Μα δεν έγραψα κάτι συγκεκριμένο στη συζήτηση. Πως σου ήρθε να ρωτήσεις αν έχω έτοιμο το πόρισμα για το συγκεκριμένο θέμα;
Έχεις εσύ;
ποτε δεν γραφεις κατι συγκεκριμενο οταν δεν σε συμφερει ....
Έχεις εσύ;
Το γενικό περιλαμβάνει το ειδικό.
Το να σου πω "σε κάθε σώμα που βρίσκεται στο βαρυτικό πεδίο ασκείται βαρυτική δύναμη" και να με ρωτάς "τι εννοείς; καί στο μήλο;;;;", θεωρώ ότι είτε τρολάρεις, είτε δεν καταλαβαίνεις σωστά τη γλώσσα.
Έχεις εσύ;
Το γενικό περιλαμβάνει το ειδικό.
Το να σου πω "σε κάθε σώμα που βρίσκεται στο βαρυτικό πεδίο ασκείται βαρυτική δύναμη" και να με ρωτάς "τι εννοείς; καί στο μήλο;;;;", θεωρώ ότι είτε τρολάρεις, είτε δεν καταλαβαίνεις σωστά τη γλώσσα.
Ερμής έγραψε: 05 Δεκ 2022, 13:35
Όχι βέβαια. Ο λαϊκαντζής όμως στα παπάρια τους ρε φίλε, πιο αναλώσιμος και απο τελειωμένο πρεζόνι/κλεφτρονι στη γλάδστωνος
Ναι,διότι τυχόν αντίδρασή του θα καταταχθεί στην ακροδεξιά,δεν του έχουν αφήσει άλλο περιθώριο.
μια χαρα τους έχει κάτσει η καραμέλα για να βολεύει τους ποινικούς.
Ερμής έγραψε: 05 Δεκ 2022, 13:35
Όχι βέβαια. Ο λαϊκαντζής όμως στα παπάρια τους ρε φίλε, πιο αναλώσιμος και απο τελειωμένο πρεζόνι/κλεφτρονι στη γλάδστωνος
Ερμή το σενάριο που περιέγραψες με τον λαικατζη πιο πάνω,συνέβη ακριβώς ιδιο σε φίλο μου αστυνομικό με πολύ καλές γνωριμίες μέσα στην αστυνομία σε ανώτατα κλιμάκια στη δυτική Θεσσαλονίκη πριν λίγες εβδομάδες.Του έκλεψαν ενα scoda Octavia με αέριο το είχε πέννα ο άνθρωπος.Το gps δείχνει καταυλισμό γύφτων και οι συνάδελφοι του του λένε δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα.
Αντίστοιχο παράδειγμα πριν καμία δεκαετία σε φίλο μου δικαστή και αυτός με γνωριμίες σε αστυνομία και εισαγγελίες.Μιλησε με πόσο κόσμο προσπάθησε όσο μπορούσε και δεν έγινε τίποτα.
ναι ρε, ειδικά σε περιοχές τριγυρω του μενιδίου θα βρείς απειρα τετοια παραδειγματα.
Οι σκατογυφτοι έχουν σκισει την περιοχή και ολοι δε ξερουν τίποτα.
σε σύλλογο τένις και σε πλούσια συνοικία εδώ που είμαι με το που εμφανίστηκαν σε αλάνες ερείπια τους μάζεψαν πριν "καθιερωθουν" άμεσα. Η άρχουσα τάξη έχει πλήρως εγκαταλείψει τους πρωην "συμπατριώτες" τους. Λογικό ο αντιεθνικισμός ειναι επίσημη ιδεολογία και με νόμο δεν υπάρχει ουδεμία συνδετική ιδεολογία, και φυλάκισαν και την αντίδραση που προέκυψε.
Υπήρχε κάποιος πυροβολισμός από αστυνομικό σε ρομά για τον οποίο δεν βρήκες απευθείας και χωρίς καμία άλλη εκδοχή προφανή αιτία;
Αντίθετα προς εσένα, που πάντοτε βρίσκεις προφανείς αιτίες, εγώ γράφω ότι η προφανής αιτία για πυροβολισμό είναι η πιο ακραία περίπτωση αυτοάμυνας.
Και σε αντίθεση προς εσένα, δεν ξεχωρίζω τους πυροβολισμούς κι από μη αστυνομικούς. Πχ. όταν ένας ρομά πυροβολεί κάποιον άλλο ή όταν κάποιος άσχετος πυροβολεί κάποιον επίσης άσχετο.
Η αλήθεια είναι ότι έχουν πέσει πολλοί πυροβολισμοί από ρομά και λοιπούς παραβατικούς, όπως και ατυχείς καταλήξεις των θυμάτων τους αλλά δεν θυμάμαι ποτέ να έχει εκδηλωθεί ούτε από σένα ούτε από κάποιον άλλον ευαισθητοποιημένο, τόσος πόνος και τόση... προφανής οργή για το θέμα, ενώ η λίστα είναι πολύ μεγαλύτερη.
Δηλαδή αν πάρω τηλέφωνο την αστυνομία και τους πω μου έκλεψαν 20€ από την τσάντα στον ηλεκτρικό και αυτός έφυγε με ένα αυτοκίνητο, θα ξαμολυθουν να τον ψάχνουν και να τον κυνηγάνε μέσα στην Αθήνα;