Το καλλιτεχνικό του.Ζενίθεδρος έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:11Νάιδα σε λεν;stavmanr έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:04Είπε κανείς για άγγιγμα;Ζενίθεδρος έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:03
Δηλαδή, ποιό ποσό θα ήταν κατα την γνώμη σου το όριο, κάτω από το οποίο, θα μπορεί ο καθένας να πάρει ότι θέλει και να φύγει, χωρίς να μπορεί ούτε καν να τον αγγίξει είτε ο ιδιοκτήτης είτε η αστυνομία;
Θεωρείς ότι η συζήτηση γίνεται σχετικά με το αν ο ένας αγγίζει τον άλλο;
Σε έχουν αγγίξει ποτέ με μία σφαίρα στον κρόταφο;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Μου έχουν ψειρισει κινητάκι πριν χρόνια (της φεραρι το σαρπ κιόλα) μέσα στο μαγαζί που δούλευα και μπήκαν με το όπλο να πάρουν το ταμείο και μου έβαλαν το όπλο στο κεφάλι. Και πήραν και το κινητό μου. 2 στενά από το μαγαζί το τμήμα, ήρθαν με τις μηχανές αλλά δεν έγινε καταδίωξη. Τότε ήταν πιο λάιτ οι αστυνομικοίΕρμής έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:06Όλοι κουβαρνταδες είναι μέχρι να τους ψειρισει κανένας γύφτος.nostromos έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:05κουβαρδιλικια η Ναιδα ...Kauldron έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:03
Δηλαδή αν κλέψει κάποιος 20ευρω να μη τον πειράζουν? Γιατί άμα είναι έτσι να βγώ κι εγώ ξω και ν' αρχίσω να παίρνω πράγματα αξίας 20 ευρώ, χωρίς να πληρώσω.
Υπόψη, την προηγούμενη φορά ήταν "για το αυτοκίνητο που κλέψανε".
Για πές, από ποιάς αξίας κλοπιμαία και μετά θα πρέπει να καταδιώκεται κάποιος που κλέβει? Για να ξέρω, να πιάσω δουλειά.![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Έχουμε πάθει ζημιά με τους αντιεμβολιαστές...sharp έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:12Γαμ... εμβολιασμού διάβασα. Λέω και γω, τον κυνηγούσαν να τον εμβολιάσουν, τι γίνεται ρε...ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2022, 19:48
Ο πυροβολισμός έγινε μετά από την προσπάθεια εμβολισμού, την επικίνδυνη οδήγηση κλπ και όχι για τα 2Ο ευρώ.
Στοιχειώδες, αγαπητή Νάιδα.
Αν ο "ανήλικος" σταματούσε στο πρώτο σήμα, θα ήταν ήδη στο σπιτάκι του και προφανώς το ήξερε.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Αχ σταλινικέ Ζαχαριάδη τι σου έμελε να γίνουν οι ψοφοφόροι του ΚΚΕ θα τρίζουν τα κόκαλα σου.
Δεν σου πήραν 20ευρω.Naida έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:13Μου έχουν ψειρισει κινητάκι πριν χρόνια (της φεραρι το σαρπ κιόλα) μέσα στο μαγαζί που δούλευα και μπήκαν με το όπλο να πάρουν το ταμείο και μου έβαλαν το όπλο στο κεφάλι. Και πήραν και το κινητό μου. 2 στενά από το μαγαζί το τμήμα, ήρθαν με τις μηχανές αλλά δεν έγινε καταδίωξη. Τότε ήταν πιο λάιτ οι αστυνομικοί![]()
Το 20ευρω είναι σαν την ιερή αγελάδα των ινδών. Το ακούμπησες; Πέθανες.
Κανένα ποσό δεν είναι ανάξιο επέμβασης των αστυνομικών δυνάμεων,πυροσβεστικης, στρατού και φρουράς της βουλής.Ζενίθεδρος έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:03Δηλαδή, ποιό ποσό θα ήταν κατα την γνώμη σου το όριο, κάτω από το οποίο, θα μπορεί ο καθένας να πάρει ότι θέλει και να φύγει, χωρίς να μπορεί ούτε καν να τον αγγίξει είτε ο ιδιοκτήτης είτε η αστυνομία;Naida έγραψε: 05 Δεκ 2022, 19:55Η καταδίωξη για το 20αρικο έγινε καρδούλα μου. Με την όποια κατάληξη. Φαντάσου να ήταν 50αρικο.θα δήλωναν ελικόπτερα.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2022, 19:48
Ο πυροβολισμός έγινε μετά από την προσπάθεια εμβολισμού, την επικίνδυνη οδήγηση κλπ και όχι για τα 2Ο ευρώ.
Στοιχειώδες, αγαπητή Νάιδα.
Αν ο "ανήλικος" σταματούσε στο πρώτο σήμα, θα ήταν ήδη στο σπιτάκι του και προφανώς το ήξερε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Στην ΕΣΣΔ δεν χρειαζόταν να κλέβει ο κάθε Ρόμα βενζίνη 20 ευρώ.plouf έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:13Αχ σταλινικέ Ζαχαριάδη τι σου έμελε να γίνουν οι ψοφοφόροι του ΚΚΕ θα τρίζουν τα κόκαλα σου.![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- metaxoskolikas
μόνο με σταλινική αντιμετώπιση λύνεται το θέμα εδώ που τα λέμε.και με μια άλλη βέβαια.plouf έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:13Αχ σταλινικέ Ζαχαριάδη τι σου έμελε να γίνουν οι ψοφοφόροι του ΚΚΕ θα τρίζουν τα κόκαλα σου.![]()
- Frappezitis
Αν είχε δολοφονηθεί στο Ιράν ο 16χρονος θα είχε ξεσηκωθεί η υφήλιος .
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Αν υποψιαστώ ότι δεν θα σεβαστείς τη σωματική ακεραιότητα και αξιοπρέπεια του οποιουδήποτε συμπολίτη επιχειρήσει έφοδο στον ιδιωτικό σου χώρο ή απαλλοτρίωση της ματοβαμένης περιουσίας σου, σε οικτίρω γιου μπλάντυ κυρπαντελή.πατησιωτης έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:09Εντελώς αναμενόμενο αφού ο βενζινοπώλης είναι κυρ Παντελής νοικοκυραίος.georgebi έγραψε: 05 Δεκ 2022, 19:53 Ο παππούς του 16χρονου απειλεί ότι θα σκοτώσει![]()
οχι τον αστυνομικό που πυροβόλησε![]()
αλλά......
τον βενζινοπώλη![]()
![]()
![]()
γιατί ειδοποίησε την Αστυνομία.......![]()
«Σήμερα θα πάρω το όπλο και θα πάω στο πρατήριο και θα τον κάνω ανταλλακτικά. Θα του βγάλω τα άντερα»
https://magnesianews.gr/ellada/tha-pao- ... opoli.html
Αφού κυνήγησαν τον κοσμηματοπώλη για τον Ζακ γιατί να μην κυνηγήσουν και τον βενζινοπώλη;έπρεπε να καθήσει ήσυχος και να μη καταγγείλει τίποτα.
Άσε τους γνωστούς να λένε για εφοπλιστές.Κάποτε τα βάζανε μόνο με εφοπλιστές.Τώρα τα βάζουν με τους κυρ Παντελήδες δηλαδή με εμάς.οπότε θα απαντήσουμε και εμείς κατάλληλα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σαρπ φερραρι, εποχές καραμανλη δλδ. Σε πιστευω και δεν ειρωνευομαι, τότε αν ήσουν γύφτος η λαθραιος ήσουν ταυτόχρονα πολίτης πολυτελείας, εννοείται υπεράνω του νόμου.Naida έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:13Μου έχουν ψειρισει κινητάκι πριν χρόνια (της φεραρι το σαρπ κιόλα) μέσα στο μαγαζί που δούλευα και μπήκαν με το όπλο να πάρουν το ταμείο και μου έβαλαν το όπλο στο κεφάλι. Και πήραν και το κινητό μου. 2 στενά από το μαγαζί το τμήμα, ήρθαν με τις μηχανές αλλά δεν έγινε καταδίωξη. Τότε ήταν πιο λάιτ οι αστυνομικοί![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Δηλαδή εννοείς ότι οι αστυνομικοί έδρασαν με το σκεπτικό όσων εγκληματιών προανέφερες;Kauldron έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:12Naida έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:08Να καταδιώκεται και να δολοφονείται; ξέρω γω ποια η αξία της ανθρώπινης ζωής του ρομα; 20€; ένα αυτοκίνητο; και μετά ας το θέσουμε πιο γενικά, ποια η αξία της ζωής ενός Ελληνα λευκού;Kauldron έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:03
Δηλαδή αν κλέψει κάποιος 20ευρω να μη τον πειράζουν? Γιατί άμα είναι έτσι να βγώ κι εγώ ξω και ν' αρχίσω να παίρνω πράγματα αξίας 20 ευρώ, χωρίς να πληρώσω.
Υπόψη, την προηγούμενη φορά ήταν "για το αυτοκίνητο που κλέψανε".
Για πές, από ποιάς αξίας κλοπιμαία και μετά θα πρέπει να καταδιώκεται κάποιος που κλέβει? Για να ξέρω, να πιάσω δουλειά.Τώρα, ας μην απαντήσω εδώ καλύτερα.ξέρω γω ποια η αξία της ανθρώπινης ζωής του ρομα; 20€;
Μια κάμερα, για τόσο έφαγαν οι Πασοκιστανοί έναν πατέρα που πήγε να απαθανατίσει τη γέννηση του παιδιού του.ποια η αξία της ζωής ενός Ελληνα λευκού;
Και σε άλλη περίπτωση για ένα κινητό πέταξαν ένα παλικάρι από ένα γκρεμό στην Αθήνα.
Και... και... και...
Όσο για το δολοφονείται, όταν πάς να πέσεις πάνω σε περιπολικό με αστυνομικούς μέσα, δε χρησιμοποιείς το αυτοκίνητο ως όπλο? Δε κινδυνεύουν και αθώοι πολίτες? Το αμάξι βγήκε απ' το δρόμο και ανεξέλεγκτο έπεσε σε τοίχο. Αυτά βέβαια δε μετράνε, ε?
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αυτό κατάλαβες, ε?Naida έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:21Δηλαδή εννοείς ότι οι αστυνομικοί έδρασαν με το σκεπτικό όσων εγκληματιών προανέφερες;Kauldron έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:12Naida έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:08
Να καταδιώκεται και να δολοφονείται; ξέρω γω ποια η αξία της ανθρώπινης ζωής του ρομα; 20€; ένα αυτοκίνητο; και μετά ας το θέσουμε πιο γενικά, ποια η αξία της ζωής ενός Ελληνα λευκού;Τώρα, ας μην απαντήσω εδώ καλύτερα.ξέρω γω ποια η αξία της ανθρώπινης ζωής του ρομα; 20€;
Μια κάμερα, για τόσο έφαγαν οι Πασοκιστανοί έναν πατέρα που πήγε να απαθανατίσει τη γέννηση του παιδιού του.ποια η αξία της ζωής ενός Ελληνα λευκού;
Και σε άλλη περίπτωση για ένα κινητό πέταξαν ένα παλικάρι από ένα γκρεμό στην Αθήνα.
Και... και... και...
Όσο για το δολοφονείται, όταν πάς να πέσεις πάνω σε περιπολικό με αστυνομικούς μέσα, δε χρησιμοποιείς το αυτοκίνητο ως όπλο? Δε κινδυνεύουν και αθώοι πολίτες? Το αμάξι βγήκε απ' το δρόμο και ανεξέλεγκτο έπεσε σε τοίχο. Αυτά βέβαια δε μετράνε, ε?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα μας είναι ότι κάποιοι ηδονίζονται με τον φόνο ενός 16χρονου. Συμφωνείς με το ΓΑΛΗ δηλαδή; Τι να σου πω, ψάξτο.foscilis έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:06Εσυ γιατι υποστηριζεις θρησκοληπτους μισογυνηδες μαφιοζους που κακοποιουν ανηλικα; Επειδη σου δινουν σταφ;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 127 Απαντήσεις
- 3341 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
-
- 1 Απαντήσεις