!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Ζενίθεδρος έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:11
stavmanr έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:04
Ζενίθεδρος έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:03

Δηλαδή, ποιό ποσό θα ήταν κατα την γνώμη σου το όριο, κάτω από το οποίο, θα μπορεί ο καθένας να πάρει ότι θέλει και να φύγει, χωρίς να μπορεί ούτε καν να τον αγγίξει είτε ο ιδιοκτήτης είτε η αστυνομία;
Είπε κανείς για άγγιγμα;
Θεωρείς ότι η συζήτηση γίνεται σχετικά με το αν ο ένας αγγίζει τον άλλο;
Σε έχουν αγγίξει ποτέ με μία σφαίρα στον κρόταφο;
Νάιδα σε λεν;
Το καλλιτεχνικό του. :giggle:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ερμής έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:06
nostromos έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:05
Kauldron έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:03

Δηλαδή αν κλέψει κάποιος 20ευρω να μη τον πειράζουν? Γιατί άμα είναι έτσι να βγώ κι εγώ ξω και ν' αρχίσω να παίρνω πράγματα αξίας 20 ευρώ, χωρίς να πληρώσω.
Υπόψη, την προηγούμενη φορά ήταν "για το αυτοκίνητο που κλέψανε".
Για πές, από ποιάς αξίας κλοπιμαία και μετά θα πρέπει να καταδιώκεται κάποιος που κλέβει? Για να ξέρω, να πιάσω δουλειά.
κουβαρδιλικια η Ναιδα ... :003:
Όλοι κουβαρνταδες είναι μέχρι να τους ψειρισει κανένας γύφτος.
Μου έχουν ψειρισει κινητάκι πριν χρόνια (της φεραρι το σαρπ κιόλα) μέσα στο μαγαζί που δούλευα και μπήκαν με το όπλο να πάρουν το ταμείο και μου έβαλαν το όπλο στο κεφάλι. Και πήραν και το κινητό μου. 2 στενά από το μαγαζί το τμήμα, ήρθαν με τις μηχανές αλλά δεν έγινε καταδίωξη. Τότε ήταν πιο λάιτ οι αστυνομικοί :-?
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

sharp έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:12
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2022, 19:48

Ο πυροβολισμός έγινε μετά από την προσπάθεια εμβολισμού, την επικίνδυνη οδήγηση κλπ και όχι για τα 2Ο ευρώ.

Στοιχειώδες, αγαπητή Νάιδα.

Αν ο "ανήλικος" σταματούσε στο πρώτο σήμα, θα ήταν ήδη στο σπιτάκι του και προφανώς το ήξερε.
Γαμ... εμβολιασμού διάβασα. Λέω και γω, τον κυνηγούσαν να τον εμβολιάσουν, τι γίνεται ρε...
Έχουμε πάθει ζημιά με τους αντιεμβολιαστές... :lol:
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 05 Δεκ 2022, 11:46
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Δεκ 2022, 11:41 για ένα 20αρικο
αρχίσαμε
Αχ σταλινικέ Ζαχαριάδη τι σου έμελε να γίνουν οι ψοφοφόροι του ΚΚΕ θα τρίζουν τα κόκαλα σου. :e040:
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Naida έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:13

Μου έχουν ψειρισει κινητάκι πριν χρόνια (της φεραρι το σαρπ κιόλα) μέσα στο μαγαζί που δούλευα και μπήκαν με το όπλο να πάρουν το ταμείο και μου έβαλαν το όπλο στο κεφάλι. Και πήραν και το κινητό μου. 2 στενά από το μαγαζί το τμήμα, ήρθαν με τις μηχανές αλλά δεν έγινε καταδίωξη. Τότε ήταν πιο λάιτ οι αστυνομικοί :-?
Δεν σου πήραν 20ευρω.
Το 20ευρω είναι σαν την ιερή αγελάδα των ινδών. Το ακούμπησες; Πέθανες.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ζενίθεδρος έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:03
Naida έγραψε: 05 Δεκ 2022, 19:55
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2022, 19:48

Ο πυροβολισμός έγινε μετά από την προσπάθεια εμβολισμού, την επικίνδυνη οδήγηση κλπ και όχι για τα 2Ο ευρώ.

Στοιχειώδες, αγαπητή Νάιδα.

Αν ο "ανήλικος" σταματούσε στο πρώτο σήμα, θα ήταν ήδη στο σπιτάκι του και προφανώς το ήξερε.
Η καταδίωξη για το 20αρικο έγινε καρδούλα μου. Με την όποια κατάληξη. Φαντάσου να ήταν 50αρικο.θα δήλωναν ελικόπτερα.
Δηλαδή, ποιό ποσό θα ήταν κατα την γνώμη σου το όριο, κάτω από το οποίο, θα μπορεί ο καθένας να πάρει ότι θέλει και να φύγει, χωρίς να μπορεί ούτε καν να τον αγγίξει είτε ο ιδιοκτήτης είτε η αστυνομία;
Κανένα ποσό δεν είναι ανάξιο επέμβασης των αστυνομικών δυνάμεων,πυροσβεστικης, στρατού και φρουράς της βουλής.

Que Sera, Sera...
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

plouf έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:13
αρχίσαμε
Αχ σταλινικέ Ζαχαριάδη τι σου έμελε να γίνουν οι ψοφοφόροι του ΚΚΕ θα τρίζουν τα κόκαλα σου. :e040:
Στην ΕΣΣΔ δεν χρειαζόταν να κλέβει ο κάθε Ρόμα βενζίνη 20 ευρώ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
metaxoskolikas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από metaxoskolikas »

αρχίσαμε
μόνο με σταλινική αντιμετώπιση λύνεται το θέμα εδώ που τα λέμε.και με μια άλλη βέβαια.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

zteo έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:16

αρχίσαμε
Στην ΕΣΣΔ δεν χρειαζόταν να κλέβει ο κάθε Ρόμα βενζίνη 20 ευρώ.
Δε μπορουσε κιολας, γιατι ηταν στο γκουλαγκ.
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

Αν είχε δολοφονηθεί στο Ιράν ο 16χρονος θα είχε ξεσηκωθεί η υφήλιος .
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

πατησιωτης έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:09
georgebi έγραψε: 05 Δεκ 2022, 19:53 Ο παππούς του 16χρονου απειλεί ότι θα σκοτώσει :roll:

οχι τον αστυνομικό που πυροβόλησε :smt018

αλλά......

τον βενζινοπώλη :o :o :o

γιατί ειδοποίησε την Αστυνομία....... :roll:

«Σήμερα θα πάρω το όπλο και θα πάω στο πρατήριο και θα τον κάνω ανταλλακτικά. Θα του βγάλω τα άντερα»

https://magnesianews.gr/ellada/tha-pao- ... opoli.html

Εντελώς αναμενόμενο αφού ο βενζινοπώλης είναι κυρ Παντελής νοικοκυραίος. :D Αφού κυνήγησαν τον κοσμηματοπώλη για τον Ζακ γιατί να μην κυνηγήσουν και τον βενζινοπώλη;έπρεπε να καθήσει ήσυχος και να μη καταγγείλει τίποτα.
Άσε τους γνωστούς να λένε για εφοπλιστές.Κάποτε τα βάζανε μόνο με εφοπλιστές.Τώρα τα βάζουν με τους κυρ Παντελήδες δηλαδή με εμάς. :D οπότε θα απαντήσουμε και εμείς κατάλληλα.
Αν υποψιαστώ ότι δεν θα σεβαστείς τη σωματική ακεραιότητα και αξιοπρέπεια του οποιουδήποτε συμπολίτη επιχειρήσει έφοδο στον ιδιωτικό σου χώρο ή απαλλοτρίωση της ματοβαμένης περιουσίας σου, σε οικτίρω γιου μπλάντυ κυρπαντελή.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Naida έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:13

Σαρπ φερραρι, εποχές καραμανλη δλδ. Σε πιστευω και δεν ειρωνευομαι, τότε αν ήσουν γύφτος η λαθραιος ήσουν ταυτόχρονα πολίτης πολυτελείας, εννοείται υπεράνω του νόμου.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Kauldron έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:12
Naida έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:08
Kauldron έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:03

Δηλαδή αν κλέψει κάποιος 20ευρω να μη τον πειράζουν? Γιατί άμα είναι έτσι να βγώ κι εγώ ξω και ν' αρχίσω να παίρνω πράγματα αξίας 20 ευρώ, χωρίς να πληρώσω.
Υπόψη, την προηγούμενη φορά ήταν "για το αυτοκίνητο που κλέψανε".
Για πές, από ποιάς αξίας κλοπιμαία και μετά θα πρέπει να καταδιώκεται κάποιος που κλέβει? Για να ξέρω, να πιάσω δουλειά.
Να καταδιώκεται και να δολοφονείται; ξέρω γω ποια η αξία της ανθρώπινης ζωής του ρομα; 20€; ένα αυτοκίνητο; και μετά ας το θέσουμε πιο γενικά, ποια η αξία της ζωής ενός Ελληνα λευκού;
ξέρω γω ποια η αξία της ανθρώπινης ζωής του ρομα; 20€;
Τώρα, ας μην απαντήσω εδώ καλύτερα.
ποια η αξία της ζωής ενός Ελληνα λευκού;
Μια κάμερα, για τόσο έφαγαν οι Πασοκιστανοί έναν πατέρα που πήγε να απαθανατίσει τη γέννηση του παιδιού του.
Και σε άλλη περίπτωση για ένα κινητό πέταξαν ένα παλικάρι από ένα γκρεμό στην Αθήνα.
Και... και... και...

Όσο για το δολοφονείται, όταν πάς να πέσεις πάνω σε περιπολικό με αστυνομικούς μέσα, δε χρησιμοποιείς το αυτοκίνητο ως όπλο? Δε κινδυνεύουν και αθώοι πολίτες? Το αμάξι βγήκε απ' το δρόμο και ανεξέλεγκτο έπεσε σε τοίχο. Αυτά βέβαια δε μετράνε, ε?
Δηλαδή εννοείς ότι οι αστυνομικοί έδρασαν με το σκεπτικό όσων εγκληματιών προανέφερες;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Kauldron

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kauldron »

Naida έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:21
Kauldron έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:12
Naida έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:08

Να καταδιώκεται και να δολοφονείται; ξέρω γω ποια η αξία της ανθρώπινης ζωής του ρομα; 20€; ένα αυτοκίνητο; και μετά ας το θέσουμε πιο γενικά, ποια η αξία της ζωής ενός Ελληνα λευκού;
ξέρω γω ποια η αξία της ανθρώπινης ζωής του ρομα; 20€;
Τώρα, ας μην απαντήσω εδώ καλύτερα.
ποια η αξία της ζωής ενός Ελληνα λευκού;
Μια κάμερα, για τόσο έφαγαν οι Πασοκιστανοί έναν πατέρα που πήγε να απαθανατίσει τη γέννηση του παιδιού του.
Και σε άλλη περίπτωση για ένα κινητό πέταξαν ένα παλικάρι από ένα γκρεμό στην Αθήνα.
Και... και... και...

Όσο για το δολοφονείται, όταν πάς να πέσεις πάνω σε περιπολικό με αστυνομικούς μέσα, δε χρησιμοποιείς το αυτοκίνητο ως όπλο? Δε κινδυνεύουν και αθώοι πολίτες? Το αμάξι βγήκε απ' το δρόμο και ανεξέλεγκτο έπεσε σε τοίχο. Αυτά βέβαια δε μετράνε, ε?
Δηλαδή εννοείς ότι οι αστυνομικοί έδρασαν με το σκεπτικό όσων εγκληματιών προανέφερες;
Αυτό κατάλαβες, ε? :003:
SeaHawk έγραψε: 01 Φεβ 2025, 14:04 Βασικα δεν υπαρχει εκρηξη
Υπαρχει αναφλεξη
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
xioni

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xioni »

foscilis έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:06
xioni έγραψε: 05 Δεκ 2022, 19:30
ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2022, 19:24

Καλώς τους διόσκουρους. :lol:
Πάλι πετάς την μπάλα στην κερκίδα. Η ερώτηση είναι σαφής, γιατί δεν απαντάς; Ποια γαμημένη λογική, ποιος προβληματικός ψυχισμός κρύβεται πίσω από την ανάγκη σας να υποστηρίζεται φονιάδες;
Εσυ γιατι υποστηριζεις θρησκοληπτους μισογυνηδες μαφιοζους που κακοποιουν ανηλικα; Επειδη σου δινουν σταφ;
Δεν είναι αυτό το θέμα μας. Το θέμα μας είναι ότι κάποιοι ηδονίζονται με τον φόνο ενός 16χρονου. Συμφωνείς με το ΓΑΛΗ δηλαδή; Τι να σου πω, ψάξτο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”