Εσυ γιατι υποστηριζεις θρησκοληπτους μισογυνηδες μαφιοζους που κακοποιουν ανηλικα; Επειδη σου δινουν σταφ;xioni έγραψε: 05 Δεκ 2022, 19:30Πάλι πετάς την μπάλα στην κερκίδα. Η ερώτηση είναι σαφής, γιατί δεν απαντάς; Ποια γαμημένη λογική, ποιος προβληματικός ψυχισμός κρύβεται πίσω από την ανάγκη σας να υποστηρίζεται φονιάδες;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης
Όλοι κουβαρνταδες είναι μέχρι να τους ψειρισει κανένας γύφτος.nostromos έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:05κουβαρδιλικια η Ναιδα ...Kauldron έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:03Δηλαδή αν κλέψει κάποιος 20ευρω να μη τον πειράζουν? Γιατί άμα είναι έτσι να βγώ κι εγώ ξω και ν' αρχίσω να παίρνω πράγματα αξίας 20 ευρώ, χωρίς να πληρώσω.Naida έγραψε: 05 Δεκ 2022, 19:55
Η καταδίωξη για το 20αρικο έγινε καρδούλα μου. Με την όποια κατάληξη. Φαντάσου να ήταν 50αρικο.θα δήλωναν ελικόπτερα.
Υπόψη, την προηγούμενη φορά ήταν "για το αυτοκίνητο που κλέψανε".
Για πές, από ποιάς αξίας κλοπιμαία και μετά θα πρέπει να καταδιώκεται κάποιος που κλέβει? Για να ξέρω, να πιάσω δουλειά.![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Έλα ρε συ, είδαν φως και βγήκαν πάλι όλα τα σιχαμένα βλημμένα στην πίστα.Ερμής έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:04 Όπως και πέρσι οι γνωστοί ποινικολαγνοι εσκουζαν γιατί ένας κωλογυφτος έκλεψε και μετά πήγαινε γαμιώντας με κίνδυνο να παρασύρει κόσμο.
Πειθαρχικό στον αστυνομικό που δε σημαδεύει σωστά. Μόνο για αυτό.
Πειθαρχικό για όποιον αφήνει να καίγεται η πόλη από τους ποινικούς πρεζεμπορες
Οι γύφτοι έχουν επιλέξει να μην κινούνται εντός νόμου, οπότε ας δεχτούν την κοινωνία της ζούγκλας.
Μετά θα πάνε να πουλήσουν ρομά τρεντιά στο θέμα της μποφίλιου.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Να καταδιώκεται και να δολοφονείται; ξέρω γω ποια η αξία της ανθρώπινης ζωής του ρομα; 20€; ένα αυτοκίνητο; και μετά ας το θέσουμε πιο γενικά, ποια η αξία της ζωής ενός Ελληνα λευκού;Kauldron έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:03Δηλαδή αν κλέψει κάποιος 20ευρω να μη τον πειράζουν? Γιατί άμα είναι έτσι να βγώ κι εγώ ξω και ν' αρχίσω να παίρνω πράγματα αξίας 20 ευρώ, χωρίς να πληρώσω.Naida έγραψε: 05 Δεκ 2022, 19:55Η καταδίωξη για το 20αρικο έγινε καρδούλα μου. Με την όποια κατάληξη. Φαντάσου να ήταν 50αρικο.θα δήλωναν ελικόπτερα.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2022, 19:48
Ο πυροβολισμός έγινε μετά από την προσπάθεια εμβολισμού, την επικίνδυνη οδήγηση κλπ και όχι για τα 2Ο ευρώ.
Στοιχειώδες, αγαπητή Νάιδα.
Αν ο "ανήλικος" σταματούσε στο πρώτο σήμα, θα ήταν ήδη στο σπιτάκι του και προφανώς το ήξερε.
Για πές, από ποιάς αξίας κλοπιμαία και μετά θα πρέπει να καταδιώκεται κάποιος που κλέβει? Για να ξέρω, να πιάσω δουλειά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Πλάκα πλάκα, ευκαιρία, να βγώ έξω ν' αρχίσω να μαζεύω εικοσάρικα.nostromos έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:05κουβαρδιλικια η Ναιδα ...Kauldron έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:03Δηλαδή αν κλέψει κάποιος 20ευρω να μη τον πειράζουν? Γιατί άμα είναι έτσι να βγώ κι εγώ ξω και ν' αρχίσω να παίρνω πράγματα αξίας 20 ευρώ, χωρίς να πληρώσω.Naida έγραψε: 05 Δεκ 2022, 19:55
Η καταδίωξη για το 20αρικο έγινε καρδούλα μου. Με την όποια κατάληξη. Φαντάσου να ήταν 50αρικο.θα δήλωναν ελικόπτερα.
Για πές, από ποιάς αξίας κλοπιμαία και μετά θα πρέπει να καταδιώκεται κάποιος που κλέβει? Για να ξέρω, να πιάσω δουλειά.![]()
Θ' αλλάξω και προφορά "φέρτο γκιατί τα κυτει πολύ αίμα"
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Εντελώς αναμενόμενο αφού ο βενζινοπώλης είναι κυρ Παντελής νοικοκυραίος.georgebi έγραψε: 05 Δεκ 2022, 19:53 Ο παππούς του 16χρονου απειλεί ότι θα σκοτώσει![]()
οχι τον αστυνομικό που πυροβόλησε![]()
αλλά......
τον βενζινοπώλη![]()
![]()
![]()
γιατί ειδοποίησε την Αστυνομία.......![]()
«Σήμερα θα πάρω το όπλο και θα πάω στο πρατήριο και θα τον κάνω ανταλλακτικά. Θα του βγάλω τα άντερα»
https://magnesianews.gr/ellada/tha-pao- ... opoli.html
Άσε τους γνωστούς να λένε για εφοπλιστές.Κάποτε τα βάζανε μόνο με εφοπλιστές.Τώρα τα βάζουν με τους κυρ Παντελήδες δηλαδή με εμάς.
Μια χαρά σημάδεψε. Μην δυσφημείς την ελληνική αστυνομία ότι δεν ξέρει να σημαδεύει.
- metaxoskolikas
η Βουλγαρία έχει γυφτοποιηθει τελείως λόγω υπεργεννητκοτητας αυτών και υπογεννητικότητας των Βουλγάρων εδώ που έχουν αρχίσει να παντρεύονται με Πακιστανούς κλπ θα γίνει κάτι παρόμοιο.
Είμαστε η δεξιά, τύπε.Otto Weininger έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:02 Κάθονται γύφτοι και άπλυτοι και καίνε στο δρόμο κάδους.
Και αντί να τους τσακίσουν, τους κοιτάνε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Την απάντηση την έχει δώσει ο φοσιλις παραπάνω.ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:08Έλα ρε συ, είδαν φως και βγήκαν πάλι όλα τα σιχαμένα βλημμένα στην πίστα.Ερμής έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:04 Όπως και πέρσι οι γνωστοί ποινικολαγνοι εσκουζαν γιατί ένας κωλογυφτος έκλεψε και μετά πήγαινε γαμιώντας με κίνδυνο να παρασύρει κόσμο.
Πειθαρχικό στον αστυνομικό που δε σημαδεύει σωστά. Μόνο για αυτό.
Πειθαρχικό για όποιον αφήνει να καίγεται η πόλη από τους ποινικούς πρεζεμπορες
Οι γύφτοι έχουν επιλέξει να μην κινούνται εντός νόμου, οπότε ας δεχτούν την κοινωνία της ζούγκλας.
Μετά θα πάνε να πουλήσουν ρομά τρεντιά στο θέμα της μποφίλιου.
Το σταφ ειναι το θεμα ή το εύκολο ζμπρωξιμο. Από εκεί ξεκινά αυτή η λατρεία της αριστεράς προς οτιδήποτε ποινικό.
Τα αρνάκια(που δεν είναι λιγα) ακολουθούν.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Μήπως μπερδεύεις τα σκούτερ των 50 κυβικών που μπορείς να τα οδηγήσεις από τα 16, με τα αυτοκίνητα που πιάνουν μεχρι και 200 χλμ την ώρα;stavmanr έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:02Τηλεφώνησε άμεσα στην αστυνομία να ...εξοντώσει τα παιδιά των μισών οικογενειών στην επαρχία της Ελλάδας που οδηγούν μηχανάκι από τα 13 τους.Ζενίθεδρος έγραψε: 05 Δεκ 2022, 19:57 Βασικά, οποιοσδήποτε οδηγεί χωρίς δίπλωμα οδήγησης πρέπει να πυροβολείται.
Το στατιστικό στοιχείο ότι οδηγούν οι μισοί 13χρονοι στην επαρχία μηχανές μεγάλου κυβισμού το έβγαλες από τον κωλο σου.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
- Ζενίθεδρος
- Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
- Επικοινωνία:
Νάιδα σε λεν;stavmanr έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:04Είπε κανείς για άγγιγμα;Ζενίθεδρος έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:03Δηλαδή, ποιό ποσό θα ήταν κατα την γνώμη σου το όριο, κάτω από το οποίο, θα μπορεί ο καθένας να πάρει ότι θέλει και να φύγει, χωρίς να μπορεί ούτε καν να τον αγγίξει είτε ο ιδιοκτήτης είτε η αστυνομία;Naida έγραψε: 05 Δεκ 2022, 19:55
Θεωρείς ότι η συζήτηση γίνεται σχετικά με το αν ο ένας αγγίζει τον άλλο;
Σε έχουν αγγίξει ποτέ με μία σφαίρα στον κρόταφο;
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
☦𓀢
Naida έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:08Να καταδιώκεται και να δολοφονείται; ξέρω γω ποια η αξία της ανθρώπινης ζωής του ρομα; 20€; ένα αυτοκίνητο; και μετά ας το θέσουμε πιο γενικά, ποια η αξία της ζωής ενός Ελληνα λευκού;Kauldron έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:03Δηλαδή αν κλέψει κάποιος 20ευρω να μη τον πειράζουν? Γιατί άμα είναι έτσι να βγώ κι εγώ ξω και ν' αρχίσω να παίρνω πράγματα αξίας 20 ευρώ, χωρίς να πληρώσω.Naida έγραψε: 05 Δεκ 2022, 19:55
Για πές, από ποιάς αξίας κλοπιμαία και μετά θα πρέπει να καταδιώκεται κάποιος που κλέβει? Για να ξέρω, να πιάσω δουλειά.
Τώρα, ας μην απαντήσω εδώ καλύτερα.ξέρω γω ποια η αξία της ανθρώπινης ζωής του ρομα; 20€;
Μια κάμερα, για τόσο έφαγαν οι Πασοκιστανοί έναν πατέρα που πήγε να απαθανατίσει τη γέννηση του παιδιού του.ποια η αξία της ζωής ενός Ελληνα λευκού;
Και σε άλλη περίπτωση για ένα κινητό πέταξαν ένα παλικάρι από ένα γκρεμό στην Αθήνα.
Και... και... και...
Όσο για το δολοφονείται, όταν πάς να πέσεις πάνω σε περιπολικό με αστυνομικούς μέσα, δε χρησιμοποιείς το αυτοκίνητο ως όπλο? Δε κινδυνεύουν και αθώοι πολίτες? Το αμάξι βγήκε απ' το δρόμο και ανεξέλεγκτο έπεσε σε τοίχο. Αυτά βέβαια δε μετράνε, ε?
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Γαμ... εμβολιασμού διάβασα. Λέω και γω, τον κυνηγούσαν να τον εμβολιάσουν, τι γίνεται ρε...ΓΑΛΗ έγραψε: 05 Δεκ 2022, 19:48
Ο πυροβολισμός έγινε μετά από την προσπάθεια εμβολισμού, την επικίνδυνη οδήγηση κλπ και όχι για τα 2Ο ευρώ.
Στοιχειώδες, αγαπητή Νάιδα.
Αν ο "ανήλικος" σταματούσε στο πρώτο σήμα, θα ήταν ήδη στο σπιτάκι του και προφανώς το ήξερε.
Ακολούθησα την οδηγία σου που έλεγεΖενίθεδρος έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:11Μήπως μπερδεύεις τα σκούτερ των 50 κυβικών που μπορείς να τα οδηγήσεις από τα 16, με τα αυτοκίνητα που πιάνουν μεχρι και 200 χλμ την ώρα;stavmanr έγραψε: 05 Δεκ 2022, 20:02Τηλεφώνησε άμεσα στην αστυνομία να ...εξοντώσει τα παιδιά των μισών οικογενειών στην επαρχία της Ελλάδας που οδηγούν μηχανάκι από τα 13 τους.Ζενίθεδρος έγραψε: 05 Δεκ 2022, 19:57 Βασικά, οποιοσδήποτε οδηγεί χωρίς δίπλωμα οδήγησης πρέπει να πυροβολείται.
"Βασικά, οποιοσδήποτε οδηγεί χωρίς δίπλωμα οδήγησης πρέπει να πυροβολείται."
Δεν ήξερα ότι δεν καταλάβαινες τι έγραφες σε αυτή την πρόταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 127 Απαντήσεις
- 3341 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Lord Brum
-
- 1 Απαντήσεις