Ναι αυτό θα έγραφα τώρα. Αμφότεροι έδρασαν σε μια εποχή που οι επιθετικοί προστατεύονται (καλώς). Παλιότερα έπαιρνες για πλάκα τον αστράγαλό σου στο χέρι.Lugozzi έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:17Σωστό είναι αλλά κι αυτό εξηγείταιMaspoli έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:14Σωστό αυτό.Σκαρταδος 4 έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:13 η διαφορά του Μέσι και του Ρονάλντο με αυτούς που προηγήθηκαν και παρακολούθησα εγώ,είναι η διάρκεια τους
έλλειψη τραυματισμών, που προέρχεται από τα παραπάνω (προστασία από διαιτητές, ομάδες, προπονητές, χορηγούς κλπ)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
Δε λέω για τον μαραντονα, για τον ροναλντίνιο ήταν αυτό.Maspoli έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:19 Το να λες διασκεδαστή των Χάρλεμς τον Μαραντόνα καταλαβαίνεις φαντάζομαι πόσο γραφικό ακούγεται.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
φίλε εδώ είσαι λάθοςΣκαρταδος 4 έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:16Ναι,αλλά ήταν και όταν το πήρε η ΒερόναLugozzi έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:10ήταν το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμοΣκαρταδος 4 έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:08
Στο δεύτερο έπαιζε με σέντερ φορ τον καρέκα,ειχε παει και ο αλεμαο
Δηλαδή μιλάμε για μια ομάδα που είχε το δεκαρι της εθνικής Αργεντινής και το σέντερ φορ της εθνικής Βραζιλίας
το Καμπιονάτο το 1990?
Με ξενους τον μπριγκελ ως δεξί μπακ, δηλαδή ξυσε ταρχιδια σου και τον τεράστιο ελκιερ που με διαφορά είναι ο καλύτερος παίκτης που έχω δει ζωντανά σε γήπεδο,γιατί ήμουν και στα δύο παιχνίδια ΠΑΟΚ Βερόνα
μέχρι το χέιζελ κάνανε πλάκα οι Άγγλοι στο πρωταθλητριών
όποιος έπαιρνε πρωτάθλημα στην Αγγλία, έπαιρνε και ένα πρωταθλητριών
η Νότιγχαμ πήρε 2 συνεχόμενα πρωταθλητριών αλλά 1 πρωτάθλημα Αγγλίας
η Λίβερπουλ δυναστεία
μέχρι και η Άστον Βίλλα το σήκωσε!
Οι Ιταλικές ομάδες έγιναν ο φόβος και ο τρόμος για μια δεκαετία
ΜΕΤΑ τον αποκλεισμό των αγγλικών ομάδων από την Ευρώπη. (η Βερόνα το πήρε το 84-85)
Υπήρχε χρονιά στις αρχές των 90ς που και τα 3 ευρωπαϊκά (πρωταθλητριών, κυπελλούχων, ουέφα) τα πήρανε ιταλικές ομάδες.
Το 1990 είχες 3 Ολλανδούς στην καλύτερη Μίλαν όλων των εποχών
και 3 Γερμανούς στην πληρέστερη Ίντερ
και πρωταθλήτρια στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, βγήκε η Νάπολι
υπόψιν, είμαι Ίντερ.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
μα ο Μέσι δεν θα ήταν αυτός ο ποδοσφαιριστής αν δεν είχε την ιατρική φροντίδαΛεγεών έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:16Αν μιλάμε για ποδοσφαιριστές, μιλάμε για αυτό που ήταν και είναι ως ποδοσφαιριστές, όχι για αυτό που θα ήταν από παιδιά αν κάτι δεν υπήρχε στον κόσμο ή δεν τους συνέβαινε.Lugozzi έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:09 Φίλε το παιδάκι το τάιζε ορμόνες η ομάδα από τα 11
για να δέσει και να ψηλώσει
κάνε αντιπαραβολή με το 1951
πλάκα ρε μας κάνεις?
Δεν έχει νόημα η σύγκριση που κάνεις. Ναι, ο Μέσι δεν θα ήταν ο Μέσι αν δεν είχε την ιατρική φροντίδα της Μπαρτσελόνα. Και ο Ντιέγκο δεν θα ήταν αυτός που ήταν αν του είχε κοπεί το πόδι σε κάποιο ατύχημα στα 18 του.
Ταυτόχρονα και ο Μέσι μπορεί να γενιόταν εντελώς υγιής το 1951, ενώ η φαρμακευτική αγωγή της Μπαρτσελόνα να μην έπιανε στον Ντιέγκο το 1996.
Τους κρίνεις ως ταλέντο, όχι ως άθροισμα τυχαιοτήτων.
αλλιώς δεν μπορεί να γίνει σύγκριση του τότε με το τώρα, για μια σειρά από λόγους που έχουν αναφερθεί
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
-
Σκαρταδος 4
Εγώ δέχομαι ότι ειδικά ο Μέσι έχει προστατευτεί πολύ.Lugozzi έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:17Σωστό είναι αλλά κι αυτό εξηγείταιMaspoli έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:14Σωστό αυτό.Σκαρταδος 4 έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:13 η διαφορά του Μέσι και του Ρονάλντο με αυτούς που προηγήθηκαν και παρακολούθησα εγώ,είναι η διάρκεια τους
έλλειψη τραυματισμών, που προέρχεται από τα παραπάνω (προστασία από διαιτητές, ομάδες, προπονητές, χορηγούς κλπ)
για να είμαι δίκαιος εκεί που κερδίζουν ξεκάθαρα είναι στον επαγγελματισμό
που κι αυτό εξηγείται![]()
Δεν θυμάμαι να έχει φάει μια κλωτσιά αντιαθλητική,από αυτές που το πιο χαμηλό τάκλιν είναι στον λαιμό
Αντίθετα,ο Μαραντόνα έχει φάει άπειρες τέτοιες,κάποιες των βρήκαν καλά και κάποιες τις απέφευγε με άλματα τουλάχιστον μισού μέτρου πάνω στην τριπλα, απέναντι σε κάτι δρεπανηφόρα να σε φυλάει ο θεός
-
Σκαρταδος 4
Όταν το πήρε η Βερόνα,στην Ιταλία έπαιζαν οι Πλατινί,μπονιεκ,ζικο,φαλκαο,Έντερ,σερεζο,δεν θυμάμαι για τον Σώκρατες,μάλλον και ο ΜαραντόναLugozzi έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:23φίλε εδώ είσαι λάθοςΣκαρταδος 4 έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:16Ναι,αλλά ήταν και όταν το πήρε η Βερόνα
Με ξενους τον μπριγκελ ως δεξί μπακ, δηλαδή ξυσε ταρχιδια σου και τον τεράστιο ελκιερ που με διαφορά είναι ο καλύτερος παίκτης που έχω δει ζωντανά σε γήπεδο,γιατί ήμουν και στα δύο παιχνίδια ΠΑΟΚ Βερόνα
η Νότιγχαμ πήρε 2 συνεχόμενα πρωταθλητριών αλλά 1 πρωτάθλημα Αγγλίας![]()
η Λίβερπουλ δυναστεία
ΜΕΤΑ τον αποκλεισμό των αγγλικών ομάδων από την Ευρώπη. (η Βερόνα το πήρε το 84-85)
Υπήρχε χρονιά στις αρχές των 90ς που και τα 3 ευρωπαϊκά (πρωταθλητριών, κυπελλούχων, ουέφα) τα πήρανε ιταλικές ομάδες.
υπόψιν, είμαι Ίντερ.
Και μιλάμε ότι οι ομάδες επιτρεπόταν να έχουν δύο ξενους
Ναι, αλλά είχε την ιατρική φροντίδα και είναι ποδοσφαιριστής. Τι να κάνουμε τώρα; Να πούμε ότι αν δεν ήταν αυτός που είναι, δεν θα ήταν αυτός που είναι; Χαίρω πολύ.Lugozzi έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:24 μα ο Μέσι δεν θα ήταν αυτός ο ποδοσφαιριστής αν δεν είχε την ιατρική φροντίδα
αλλιώς δεν μπορεί να γίνει σύγκριση του τότε με το τώρα, για μια σειρά από λόγους που έχουν αναφερθεί
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
Θύμισε μου, θεωρείς τοπ πιλότο στην ιστορία της Φ1 τον Χάμιλτον ή θυμάμαι λάθος;Λεγεών έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:28Ναι, αλλά είχε την ιατρική φροντίδα και είναι ποδοσφαιριστής. Τι να κάνουμε τώρα; Να πούμε ότι αν δεν ήταν αυτός που είναι, δεν θα ήταν αυτός που είναι; Χαίρω πολύ.Lugozzi έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:24 μα ο Μέσι δεν θα ήταν αυτός ο ποδοσφαιριστής αν δεν είχε την ιατρική φροντίδα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Ρώτα τον Σέρχιο Ράμος για το πώς του φάνηκε ο "διασκεδαστής των Χάρλεμς"...
https://www.dieci10.gr/ronaldinho-sergio-ramos/
Πόσα πρωταθλητριών πήραν οι Ιταλικές ομάδες από το 1977 μέχρι το Χέιζελ?Σκαρταδος 4 έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:27Όταν το πήρε η Βερόνα,στην Ιταλία έπαιζαν οι Πλατινί,μπονιεκ,ζικο,φαλκαο,Έντερ,σερεζο,δεν θυμάμαι για τον Σώκρατες,μάλλον και ο ΜαραντόναLugozzi έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:23φίλε εδώ είσαι λάθοςΣκαρταδος 4 έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:16
Ναι,αλλά ήταν και όταν το πήρε η Βερόνα
η Λίβερπουλ δυναστεία
υπόψιν, είμαι Ίντερ.
Οι αγγλικές 7
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Υπάρχουν οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές (Μπεστ, Κρόιφ, Ρονάλντο, Ζιντάν, Μέσι) και υπάρχει και ο Μαραντόνα.
Μην βλασφημειτε
Μην βλασφημειτε
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ποτέ!Σκαρταδος 4 έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:25 Εγώ δέχομαι ότι ειδικά ο Μέσι έχει προστατευτεί πολύ.
Δεν θυμάμαι να έχει φάει μια κλωτσιά αντιαθλητική,από αυτές που το πιο χαμηλό τάκλιν είναι στον λαιμό
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 01 Δεκ 2022, 11:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
Σκαρταδος 4
Τι σχέση έχει το 77 ρε φίλεLugozzi έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:33Πόσα πρωταθλητριών πήραν οι Ιταλικές ομάδες από το 1977 μέχρι το Χέιζελ?Σκαρταδος 4 έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:27Όταν το πήρε η Βερόνα,στην Ιταλία έπαιζαν οι Πλατινί,μπονιεκ,ζικο,φαλκαο,Έντερ,σερεζο,δεν θυμάμαι για τον Σώκρατες,μάλλον και ο ΜαραντόναLugozzi έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:23
φίλε εδώ είσαι λάθος
η Λίβερπουλ δυναστεία
υπόψιν, είμαι Ίντερ.
Οι αγγλικές 7
Εγώ σε μιλάω συγκεκριμένα για το πρωτάθλημα στην Ιταλία της σεζόν 84-85
Τελικά έπαιζε και ο σωκρατες στην Φιορεντίνα,μάλλον έπαιζε και ο ζουνιορ ο παλιός
Δηλαδή όλη σχεδόν η εθνική Βραζιλίας του 82 από την μέση και μπροστά,+ Πλατινί, μπονιεκ+Μαραντόνα
-
Σκαρταδος 4
Και ενώ παίζανε όλοι αυτοί,το πρωτάθλημα το πήρε η Βερόνα με μπριγκελ,ελκιερ
Με 7 πρωταθλήματα και τόσα ρεκόρ σπασμένα, ναι, είναι μάλλον ο τοπ πιλότος στην Φ1. Achievements talk, opinions walk.Ερμής έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:30Θύμισε μου, θεωρείς τοπ πιλότο στην ιστορία της Φ1 τον Χάμιλτον ή θυμάμαι λάθος;Λεγεών έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:28Ναι, αλλά είχε την ιατρική φροντίδα και είναι ποδοσφαιριστής. Τι να κάνουμε τώρα; Να πούμε ότι αν δεν ήταν αυτός που είναι, δεν θα ήταν αυτός που είναι; Χαίρω πολύ.Lugozzi έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:24 μα ο Μέσι δεν θα ήταν αυτός ο ποδοσφαιριστής αν δεν είχε την ιατρική φροντίδα
Ποιον να θεωρήσω; Τον Ραϊκόννεν που κατάφερε να τιθασεύσει τον τρολλοχαρακτήρα του και να σοβαρευτεί στην δουλειά του για μία μόνο χρονιά; Σε οποιαδήποτε άλλη δουλειά θα τον είχαν στείλει σπίτι του.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
FUCK DONALD TRUMP
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-