!!! DEVELOPMENT MODE !!!

FIFA WORLD CUP - Qatar 2022

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.

Ποιός?

Κατάρ
5
5%
Ολλανδία
5
5%
Αγγλία
6
6%
Αργεντινή
21
19%
Πολωνία
1
1%
Γαλλία
12
11%
Δανία
2
2%
Ισπανία
4
4%
Γερμανία
9
8%
Βέλγιο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κροατία
1
1%
Βραζιλία
17
16%
Ελβετία
1
1%
Σερβία
4
4%
Πορτογαλία
3
3%
Άλλη...
2
2%
Ρωσία (απλά είμαι ο dna)
8
7%
Κίνα (απλά είμαι ο νάνος)
1
1%
Ιταλία (απλά είμαι ιταλόφιλος που δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω το πατατράκ που πάθαμε)
7
6%

Σύνολο ψήφων: 109

Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Lugozzi έγραψε: 01 Δεκ 2022, 10:56
stavmanr έγραψε: 01 Δεκ 2022, 10:22
stergiosbik έγραψε: 01 Δεκ 2022, 10:17 Μαραντόνα ρε μλκς και μετά το χάος.
Όταν βγει παίχτης που θα ξέρει την μπάλα του Ντιεγκιτο,θα διαλύει τις άμυνες που εχουν προσαρμοστεί πανω του,με ξυλοκόπους ως επί το πλείστον συμπαίκτες,θα τρώει ατελείωτο και δολοφονικό ξύλο και παρόλα αυτά μπαίνει μέσα στο γήπεδο με βλέμμα "όλοι σας και μόνος μου θα σας γαμησω" να το συζητήσουμε!
Ο Μαραντόνα δεν είναι ούτε το νυχάκι από το δεξί πόδι οποιουδήποτε αριστεροπόδαρου μεσοεπιθετικού του 2022.
Ακόμα κι ο Φορτούνης ξέρει καλύτερη μπάλα.

Το ποδόσφαιρο εξελίχθηκε. Ο Μαραντόνα έπαιζε απέναντι σε ξυλοκόπους. Αν του κάρφωνες έναν σύγχρονο στόπερ, θα είχε σβήσει.

Προσοχή σε τέτοιες διατυπώσεις λοιπόν. Έχουν νόημα μόνο στην εποχή τους.
Μισό, γιατί αυτό το επιχείρημα το ακούω από πολλούς.

Αν είχαμε μηχανή του χρόνου να γεννηθεί στο σήμερα ο Πελέ
να έχει διατροφές, γυμναστές, επιστήμονες, συμπληρώματα, προστασία από διαιτητές, χορηγούς κλπ
θα τα κατάφερνε να παίξει σε ελίτ λέβελ?
Εγώ λέω ναι.

Ας πάρουμε τώρα τη μηχανή του χρόνου και ας βάλουμε τον Μέσι να γεννηθεί το 1940
να μην υπάρχουν τα φάρμακα που τον ταΐσαν να ψηλώσει, να μην έχει σεφ, προσωπικούς γυμναστές, προστασία, τατουάζ
θα έπαιζε στο β' τοπικό?
Συμφωνώ σε όλα με εξαίρεση μόνο ένα, τους χορηγούς. Εχει μεινει στην ιστορία το δέσιμο των κορδονιών.
Στα υπόλοιπα ναι συμφωνώ μέχρι κεραίας. Οι τελευταίοι μεγάλοι ήταν ο καμπούρης(για εμένα όπως είπα ο μεγαλύτερος) και το φαινόμενο.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Lugozzi έγραψε: 01 Δεκ 2022, 10:56
stavmanr έγραψε: 01 Δεκ 2022, 10:22
stergiosbik έγραψε: 01 Δεκ 2022, 10:17 Μαραντόνα ρε μλκς και μετά το χάος.
Όταν βγει παίχτης που θα ξέρει την μπάλα του Ντιεγκιτο,θα διαλύει τις άμυνες που εχουν προσαρμοστεί πανω του,με ξυλοκόπους ως επί το πλείστον συμπαίκτες,θα τρώει ατελείωτο και δολοφονικό ξύλο και παρόλα αυτά μπαίνει μέσα στο γήπεδο με βλέμμα "όλοι σας και μόνος μου θα σας γαμησω" να το συζητήσουμε!
Ο Μαραντόνα δεν είναι ούτε το νυχάκι από το δεξί πόδι οποιουδήποτε αριστεροπόδαρου μεσοεπιθετικού του 2022.
Ακόμα κι ο Φορτούνης ξέρει καλύτερη μπάλα.

Το ποδόσφαιρο εξελίχθηκε. Ο Μαραντόνα έπαιζε απέναντι σε ξυλοκόπους. Αν του κάρφωνες έναν σύγχρονο στόπερ, θα είχε σβήσει.

Προσοχή σε τέτοιες διατυπώσεις λοιπόν. Έχουν νόημα μόνο στην εποχή τους.
Μισό, γιατί αυτό το επιχείρημα το ακούω από πολλούς.

Αν είχαμε μηχανή του χρόνου να γεννηθεί στο σήμερα ο Πελέ
να έχει διατροφές, γυμναστές, επιστήμονες, συμπληρώματα, προστασία από διαιτητές, χορηγούς κλπ
θα τα κατάφερνε να παίξει σε ελίτ λέβελ?
Εγώ λέω ναι.
Δεν μπορείς να το ξέρεις.
Το πρόβλημα του σκεπτικού σου είναι αντίστροφο. Εκείνη την εποχή, όποιος τύχαινε να έχει πρόσβαση σε ελάχιστα από αυτά, ήταν 10 κλάσεις ανώτερος από τους άλλους. Σήμερα, το 90% των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται σε υψηλό επίπεδο είχαν πρόσβαση σε αυτά από μικρή ηλικία. Που σημαίνει ότι δεν υπάρχει πλεονέκτημα σχεδόν σε κανέναν.
Τα ίδια που έκανε ο Μέσι στη Μπαρστελόνα, κάνουν 1000 άλλα παιδιά κάθε έτος. Αλλά είναι ο Μέσι και δεν βρίσκεις άλλο τέτοιο παιδί.
Ας πάρουμε τώρα τη μηχανή του χρόνου και ας βάλουμε τον Μέσι να γεννηθεί το 1940
να μην υπάρχουν τα φάρμακα που τον ταΐσαν να ψηλώσει, να μην έχει σεφ, προσωπικούς γυμναστές, προστασία, τατουάζ
θα έπαιζε στο β' τοπικό?
Γιατί όχι;
Το ύψος είναι το προσόν του; Ή η γύμνασή του;

Μήπως θέλεις να μιλήσουμε καλύτερα για το Ροναλντίνιο που έπαιζε ως αγύμναστος ερασιτέχνης της φαβέλας στις λάσπες εν έτι 1990-1995; Να μιλήσουμε για Ριβάλντο; Συγκρίνεις ας πούμε τον Ροναλντίνιο με το Μαραντόνα σε ποδοσφαιρικό ταλέντο; Ή θεωρείς ότι αν επέστρεφες το Ροναλντίνιο στα νταμάρια δεν θα ήταν και πάλι σαν τη μύγα μες το γάλα, όπως ήταν όταν τον πήρανε στα σαλόνια;
Σκαρταδος 4

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σκαρταδος 4 »

Lugozzi έγραψε: 01 Δεκ 2022, 10:58
Σκαρταδος 4 έγραψε: 01 Δεκ 2022, 10:34
Ερμής έγραψε: 01 Δεκ 2022, 10:31

αυτο το γκολ το έχει βάλει και ένας σαουδάραβας το 94, δε λέει κάτι.
Για άλλους λογους ειναι στη θέση που είναι. Το 86 το πήρε μόνος του παρέα με κάτι Μπουρουσάγκες, ο πάοκ της Ιταλίας πήρε πρωτάθλημα ανάμεσα στα μεγαθήρια. Δεν ειναι απλό. Αν και για εμένα ο Ζιντάν ειναι παραπάνω.
Μόνο που πριν τον Μαραντόνα, πρωτάθλημα στην Ιταλία ανάμεσα στα μεγαθήρια είχε πάρει και η Βερόνα του ελκιερ
η Νάπολι του Μαραντόνα πήρε 2
και ευρωπαϊκό τίτλο
Στο δεύτερο έπαιζε με σέντερ φορ τον καρέκα,ειχε παει και ο αλεμαο

Δηλαδή μιλάμε για μια ομάδα που είχε το δεκαρι της εθνικής Αργεντινής και το σέντερ φορ της εθνικής Βραζιλίας
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Φίλε το παιδάκι το τάιζε ορμόνες η ομάδα από τα 11
για να δέσει και να ψηλώσει

κάνε αντιπαραβολή με το 1951

πλάκα ρε μας κάνεις?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Ερμής έγραψε: 01 Δεκ 2022, 10:53
Maspoli έγραψε: 01 Δεκ 2022, 10:42
Ερμής έγραψε: 01 Δεκ 2022, 10:31 ο Ζιντάν ειναι παραπάνω.
Έπαιξε σε Γιουβέντους και Ρεάλ και μόνο ένα κύπελλο πρωταθλητριών πήρε. Κι αυτό, κόντρα στη Λεβερκούζεν.
Μονο ένα. :lol:
Και αυτό με δικό του γκολ.

Και ένα μουντιάλ, με δύο δικά του γκολ

Και ένα γιουρο με το πεναλτι το μυστήριο

Και τρια τσουλου σα προπονητής

Και απο την Μπορντώ μέχρι τη Ρεαλ ο απόλυτος ηγέτης.

Ναι, δε τον είχε χρήσει ο μαραντόνα διάδοχο και δεν ήταν λατινοαμερικάνος να το παίζει επανάστα.
Επίσης αυτό που κάθε τόσο έχρηζε διάδοχο τον Αϊμαρ, τον Ρικέλμε, τον Σαβιόλα εκτός του οτι ήταν αστείο μετά απο ένα σημειο, κατέστρεφε κα ιτους ίδιους τους παίκτες.
Και γιαυτό όσο μεγαλώνω παραδέχομαι περισσότερο το Μαύρο Διαμάντι, γιατί σου λέει τέλος κύριοι, δεν υπάρχουν διάδοχοι, ήμουν εγώ και τέλος.
Το τι έκανε σαν προπονητής είναι άλλο ζήτημα από το τι έκανε σαν παίκτης.

Έβαλε γκολ κόντρα σε μια κάποια Λεβερκούζεν και νίκησε η Γιουβέντους. Κατάφερε να κάνει winner ως και τη Ντόρτμουντ.

Νίκησε η Γαλλία την Βραζιλία που έπαιζαν όλοι συγκλονισμένοι με το τι είχε προηγηθεί με τον Ρονάλντο.

Από το 1996 ως το 2006 έπαιξε σε Γιουβέντους και Ρεάλ και κατέκτησε 3 !!! πρωταθλήματα σύνολο. Κατάφερε να κάνει πρωταθλητές την Λάτσιο και τη Ρόμα.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Σκαρταδος 4 έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:08
Σκαρταδος 4 έγραψε: 01 Δεκ 2022, 10:34
Μόνο που πριν τον Μαραντόνα, πρωτάθλημα στην Ιταλία ανάμεσα στα μεγαθήρια είχε πάρει και η Βερόνα του ελκιερ
και ευρωπαϊκό τίτλο

Δηλαδή μιλάμε για μια ομάδα που είχε το δεκαρι της εθνικής Αργεντινής και το σέντερ φορ της εθνικής Βραζιλίας
ήταν το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο
το Καμπιονάτο το 1990?
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Σκαρταδος 4

Τέλος πάντων,η διαφορά του Μέσι και του Ρονάλντο με αυτούς που προηγήθηκαν και παρακολούθησα εγώ,είναι η διάρκεια τους
Όλοι οι προηγούμενοι είχαν μια δυνατή περίοδο κάποιων λίγων χρόνων

Εγώ ας πούμε τον Ζιντάν τον έμαθα στα 24του στο γιουρο του 96
Ο Ριβάλντο παρόλο που ήταν 22-23 χρόνων στο Μουντιάλ του 94,δεν ήταν καν στην αποστολή
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Σκαρταδος 4 έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:13 η διαφορά του Μέσι και του Ρονάλντο με αυτούς που προηγήθηκαν και παρακολούθησα εγώ,είναι η διάρκεια τους
Σωστό αυτό.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Το (highlight) γκολ το έβαλε με τη Ρεάλ.

Αναλογίσου τι ομάδες είχαν Λάτσιο και Ρόμα, όπως αναλογίσου τι ομάδα είχε και η σιχαμερή μπερτσελόνα. Όπου πήγε ήταν ηγέτης και δικές του ενέργειες κατέκτησαν ο,τι κατέκτησαν. Μα και ο Μαραντόνα δυο πρωταθλήματα πήρε συν ένα ουέφα. Μόνο αυτοί οι δύο κατέκτησαν τα πάντα με δική τους συμβολή.
Τωρα μην ακούω για τον μπουζουκόβιο πατατάκια, για τσαρλατανάκος να χαίρονται τα παιδάκια καλός ήταν αλλά μη το συγκρίνουμε ακόμη και με το υπερτιμημένο μπασμένο. Σα να συγκρίνουμε τους διασκεδαστές των Χαρλεμ γκλομπτροτερς με επαγγελματίες του νβα.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Σκαρταδος 4

Lugozzi έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:10
Σκαρταδος 4 έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:08
και ευρωπαϊκό τίτλο

ήταν το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο
το Καμπιονάτο το 1990?
Ναι,αλλά ήταν και όταν το πήρε η Βερόνα

Με ξενους τον μπριγκελ ως δεξί μπακ, δηλαδή ξυσε ταρχιδια σου και τον τεράστιο ελκιερ που με διαφορά είναι ο καλύτερος παίκτης που έχω δει ζωντανά σε γήπεδο,γιατί ήμουν και στα δύο παιχνίδια ΠΑΟΚ Βερόνα
Άβαταρ μέλους
Daje

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Daje »

DAJE GAMIA ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΙ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΣΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ Κ-Α-Ι ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ !!!!!
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Lugozzi έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:09 Φίλε το παιδάκι το τάιζε ορμόνες η ομάδα από τα 11
για να δέσει και να ψηλώσει

κάνε αντιπαραβολή με το 1951

πλάκα ρε μας κάνεις?
Αν μιλάμε για ποδοσφαιριστές, μιλάμε για αυτό που ήταν και είναι ως ποδοσφαιριστές, όχι για αυτό που θα ήταν από παιδιά αν κάτι δεν υπήρχε στον κόσμο ή δεν τους συνέβαινε.

Δεν έχει νόημα η σύγκριση που κάνεις. Ναι, ο Μέσι δεν θα ήταν ο Μέσι αν δεν είχε την ιατρική φροντίδα της Μπαρτσελόνα. Και ο Ντιέγκο δεν θα ήταν αυτός που ήταν αν του είχε κοπεί το πόδι σε κάποιο ατύχημα στα 18 του.

Ταυτόχρονα και ο Μέσι μπορεί να γενιόταν εντελώς υγιής το 1951, ενώ η φαρμακευτική αγωγή της Μπαρτσελόνα να μην έπιανε στον Ντιέγκο το 1996.

Τους κρίνεις ως ταλέντο, όχι ως άθροισμα τυχαιοτήτων.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Λεγεών την 01 Δεκ 2022, 11:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Maspoli έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:14
Σκαρταδος 4 έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:13 η διαφορά του Μέσι και του Ρονάλντο με αυτούς που προηγήθηκαν και παρακολούθησα εγώ,είναι η διάρκεια τους
Σωστό αυτό.
Σωστό είναι αλλά κι αυτό εξηγείται
έλλειψη τραυματισμών, που προέρχεται από τα παραπάνω (προστασία από διαιτητές, ομάδες, προπονητές, χορηγούς κλπ)

για να είμαι δίκαιος εκεί που κερδίζουν ξεκάθαρα είναι στον επαγγελματισμό
που κι αυτό εξηγείται :D
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Maspoli

O Ζιντάν πήρε ένα πρωτάθλημα με τη Ρεάλ και δύο με την Γιουβέντους. Ο Μαραντόνα πήρε δύο πρωταθλήματα με τη Νάπολι. Που είναι τα μοναδικά μέχρι σήμερα που πήρε η Νάπολι. Το να λες διασκεδαστή των Χάρλεμς τον Μαραντόνα καταλαβαίνεις φαντάζομαι πόσο γραφικό ακούγεται.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Σκαρταδος 4 έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:13 Τέλος πάντων,η διαφορά του Μέσι και του Ρονάλντο με αυτούς που προηγήθηκαν και παρακολούθησα εγώ,είναι η διάρκεια τους
Όλοι οι προηγούμενοι είχαν μια δυνατή περίοδο κάποιων λίγων χρόνων
Εγώ πάλι δεν "τρώω" το "μοναδικό" ταλέντο του Κριστιάνο Ρονάλντο.
Δεν με πείθουν τα 800 γκολ για το ποδοσφαιρικό ταλέντο του.
Τα μισά σχεδόν είναι με πέναλτι και φάουλ. Επιπλέον, είναι ένας παίκτης που εξαναγκάζει τους συμπαίκτες του να του δίνουν την τελική πάσα, ακόμη κι αν έχουν βγει σε κενή εστία.
Είναι ένας παίκτης που δεν βοηθούσε ποτέ στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, κι έκανε αβίαστα λάθη ακόμα και σε απλές πάσες κατοχής της μπάλας.
Δεινός σκόρερ μεν, αλλά όχι και ο μπαλαδόρος που παρουσιάζεται από τα μέσα.

Να μιλήσει κανείς για το ποδοσφαιρικό ταλέντο του Ντέκο στην Πορτογαλία, να πω οκ. Να μιλήσει κανείς για την εξαιρετική ποδοσφαιρική ευφυΐα και την τεχνική της θέσης για τον Μπενζεμά στη Ρεάλ, να πω οκ. Να μιλήσει κανείς για τον απίστευτο κροάτη Μόντριτς, που είναι ΤΟ φαινόμενο για κεντρώο κι αθόρυβο ποδοσφαιριστή, να πω οκ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 01 Δεκ 2022, 11:21, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”