Συμφωνώ σε όλα με εξαίρεση μόνο ένα, τους χορηγούς. Εχει μεινει στην ιστορία το δέσιμο των κορδονιών.Lugozzi έγραψε: 01 Δεκ 2022, 10:56Μισό, γιατί αυτό το επιχείρημα το ακούω από πολλούς.stavmanr έγραψε: 01 Δεκ 2022, 10:22Ο Μαραντόνα δεν είναι ούτε το νυχάκι από το δεξί πόδι οποιουδήποτε αριστεροπόδαρου μεσοεπιθετικού του 2022.stergiosbik έγραψε: 01 Δεκ 2022, 10:17 Μαραντόνα ρε μλκς και μετά το χάος.
Όταν βγει παίχτης που θα ξέρει την μπάλα του Ντιεγκιτο,θα διαλύει τις άμυνες που εχουν προσαρμοστεί πανω του,με ξυλοκόπους ως επί το πλείστον συμπαίκτες,θα τρώει ατελείωτο και δολοφονικό ξύλο και παρόλα αυτά μπαίνει μέσα στο γήπεδο με βλέμμα "όλοι σας και μόνος μου θα σας γαμησω" να το συζητήσουμε!
Ακόμα κι ο Φορτούνης ξέρει καλύτερη μπάλα.
Το ποδόσφαιρο εξελίχθηκε. Ο Μαραντόνα έπαιζε απέναντι σε ξυλοκόπους. Αν του κάρφωνες έναν σύγχρονο στόπερ, θα είχε σβήσει.
Προσοχή σε τέτοιες διατυπώσεις λοιπόν. Έχουν νόημα μόνο στην εποχή τους.
Αν είχαμε μηχανή του χρόνου να γεννηθεί στο σήμερα ο Πελέ
να έχει διατροφές, γυμναστές, επιστήμονες, συμπληρώματα, προστασία από διαιτητές, χορηγούς κλπ
θα τα κατάφερνε να παίξει σε ελίτ λέβελ?
Εγώ λέω ναι.
Ας πάρουμε τώρα τη μηχανή του χρόνου και ας βάλουμε τον Μέσι να γεννηθεί το 1940
να μην υπάρχουν τα φάρμακα που τον ταΐσαν να ψηλώσει, να μην έχει σεφ, προσωπικούς γυμναστές, προστασία, τατουάζ
θα έπαιζε στο β' τοπικό?
Στα υπόλοιπα ναι συμφωνώ μέχρι κεραίας. Οι τελευταίοι μεγάλοι ήταν ο καμπούρης(για εμένα όπως είπα ο μεγαλύτερος) και το φαινόμενο.