σορρυ αλλα νιωθω οτι μου την πεφτειςCecily Anne έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:41Eίπε και νιώσαμε όλες την ανάγκη να αναφωνήσουμε I'm Celibate.
αποχωρω
σορρυ αλλα νιωθω οτι μου την πεφτειςCecily Anne έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:41Eίπε και νιώσαμε όλες την ανάγκη να αναφωνήσουμε I'm Celibate.
Σορρυ κιολας αλλα ακομα και να στην επεφτε, που δεν, γιατι αποχωρεις;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:41σορρυ αλλα νιωθω οτι μου την πεφτειςCecily Anne έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:41Eίπε και νιώσαμε όλες την ανάγκη να αναφωνήσουμε I'm Celibate.
αποχωρω
Γλίτωσα το μολυσμένο τσιμπίδι.
Θα ρισκαρες να χωρίσεις με συντονίστρια;Nostalgia έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:43Σορρυ κιολας αλλα ακομα και να στην επεφτε, που δεν, γιατι αποχωρεις;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:41σορρυ αλλα νιωθω οτι μου την πεφτειςCecily Anne έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:41
Eίπε και νιώσαμε όλες την ανάγκη να αναφωνήσουμε I'm Celibate.
αποχωρω
Ρε αγαπουλα,ρε αγαπουλα....τι σου λεω τοση ωρα γμτ,αλλα ακομα δεν μπορεις να το αντιληφθεις;Βρε τζουτζουκακι γμτ....μα πως σκατα να δεις τετοια γκομεναρα που λες,αφου δεν εχεις τετοια διπλα σου;Και γιατι δεν την εχεις διπλα συ βρε;Πως να μπορεσεις να την δεις αγαπουλα,αφου δεν θα σε κοιταξει καν αυτη;Βρε κουτο...πως να σε κοιταξει αυτη αγαπουλα,οταν λες τετοιες παπαριες;Κοίταξα στον καθρέπτη και δεν είδα μία κουκλάρα γύρω στο 1.80, μελαχρινή, ενίοτε και ξανθιά με σφριγηλό ... προσωπάκι.
Λες να αυξήθηκε η μυωπία μου;
Ονειρα θερινης...εεεεε..σορυ....φθινοπωρινης νυκτος! Ελα νανακια τζουτζουκο!!!!!!!!!!!
Ακομα δεν τα εφτιαξαν, τον χωρισμο σκεφτεται;Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:49Θα ρισκαρες να χωρίσεις με συντονίστρια;Nostalgia έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:43Σορρυ κιολας αλλα ακομα και να στην επεφτε, που δεν, γιατι αποχωρεις;
Εγω..δεν σε χαραμιζω..και νομιζω το βλεπεις ναι;Ουτε κατα διαννοια λεμε!Cecily Anne έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:52 Λοιπόν, από άλλους το περίμενα από εσάς τους 2 το βρήκα; Με χαλαλίζετε στον έθνι, σοβαρά; ΟΥΣΤ ρε και στους 2. Υποτίθεται ότι με ξέρετε κιολας. ΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΕΣ.
Άμα ανακαλύψει το φόρουμ η σύντροφος του Άγη, να την κάνουμε συντονίστρια.
Cecily Anne έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:52 Λοιπόν, από άλλους το περίμενα από εσάς τους 2 το βρήκα; Με χαλαλίζετε στον έθνι, σοβαρά; ΟΥΣΤ ρε και στους 2. Υποτίθεται ότι με ξέρετε κιολας. ΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΡΕΣ.
Nostalgia έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:43 Σορρυ κιολας αλλα ακομα και να στην επεφτε, που δεν, γιατι αποχωρεις;
Όχι,όχι, από σένα δεν έχω κανένα παράπονο. Κιουρία.Εσθήρ έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:55
Εγω..δεν σε χαραμιζω..και νομιζω το βλεπεις ναι;Ουτε κατα διαννοια λεμε!![]()
Κιουρια με τα ουλα της..αμ πως!Cecily Anne έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:56Όχι,όχι, από σένα δεν έχω κανένα παράπονο. Κιουρία.Εσθήρ έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:55
Εγω..δεν σε χαραμιζω..και νομιζω το βλεπεις ναι;Ουτε κατα διαννοια λεμε!![]()
Ναι.Dwarven Blacksmith έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:49Θα ρισκαρες να χωρίσεις με συντονίστρια;Nostalgia έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:43Σορρυ κιολας αλλα ακομα και να στην επεφτε, που δεν, γιατι αποχωρεις;