!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Mάχη των φύλων

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Εμπεδοκλής

Re: Mάχη των φύλων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Εσθήρ έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:20 Λοιπον,ποσο δικιο εχεις,δεν λεγεται!Μα την αγια ευριδικη!Βεβαια..δεν ξες οτι μπορεις να εχεις ιπλα σου και ωραιο κωλο,και ωραια βυζια,και ωραια μυαλα.Και πολυ μυαλα.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...δεν το ξες;Ε..δεν σου ετυχε; μαλλον.Διοτι ξες...μπορεις να εχεις διπλα σου αι ωραι κωλο,και ωραια βυζια...και μεγαλα μυαλα.Αλλα..τα μεγακα μυαλα..δεν μπορεις να τα φτασεις,οποτε αρκησΕ μονω σε ΚΩΛΟΥΣ! :smt023
Τι να το κάνω το μυαλό αγαπητή μου; Αν θέλω μυαλό αγοράζω μια πάπυρους λαρούς. Και ναι, δεν μπορώ να έχω δίπλα μου και ωραίους κώλους, βυζιά και μυαλά. Και ξέρεις γιατί; Διότι το γυμναστήριο, οι πιλάτες και η γιόγκα είναι χρονοβόρες διαδικασίες που δεν αφήνουν στις γυναίκες ελεύθερο χρόνο για χόμπυ όπως το διάβασμα...
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:27
χαιρομαι που τα λεγομενα μου βρισκουν ανταποκριση σε σας αγαπητη :smt023
Η εντερική σου πανίδα είναι πιο ενδιαφέρουσα από το γραπτό σου, δεν ξέρω πώς αλλιώς να στο περιγράψω, για να το καταλάβεις.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:28
Τι να το κάνω το μυαλό αγαπητή μου; Αν θέλω μυαλό αγοράζω μια πάπυρους λαρούς. Και ναι, δεν μπορώ να έχω δίπλα μου και ωραίους κώλους, βυζιά και μυαλά. Και ξέρεις γιατί; Διότι το γυμναστήριο, οι πιλάτες και η γιόγκα είναι χρονοβόρες διαδικασίες που δεν αφήνουν στις γυναίκες ελεύθερο χρόνο για χόμπυ όπως το διάβασμα...
Η μέση δικαιολογία του σαπιοκοιλιά.
Δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ αυτό που λες. Όλα αυτά σου δίνουν ενέργεια και μόνο ενέργεια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Cecily Anne έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:28
Η εντερική σου πανίδα είναι πιο ενδιαφέρουσα από το γραπτό σου, δεν ξέρω πώς αλλιώς να στο περιγράψω, για να το καταλάβεις.
κατι ενοχικο ειναι που σε ωθει να κανεις παραθεση και σε καταλαβαινω αγαπητη μου :wave:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 09 Οκτ 2018, 01:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Εσθήρ έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:20 Λοιπον,ποσο δικιο εχεις,δεν λεγεται!Μα την αγια ευριδικη!Βεβαια..δεν ξες οτι μπορεις να εχεις ιπλα σου και ωραιο κωλο,και ωραια βυζια,και ωραια μυαλα.Και πολυ μυαλα.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...δεν το ξες;Ε..δεν σου ετυχε; μαλλον.Διοτι ξες...μπορεις να εχεις διπλα σου αι ωραι κωλο,και ωραια βυζια...και μεγαλα μυαλα.Αλλα..τα μεγακα μυαλα..δεν μπορεις να τα φτασεις,οποτε αρκησΕ μονω σε ΚΩΛΟΥΣ! :smt023
Προφανως,με τις κοτες.............εεεεε..σορυ.με τις γυναικες που πανε ,μαζι σου.Παντως ως ειθισται..ατομα που διαβαζουν,βρισκουν και ταιρια που επισης διαβαζουν.Ειπαμε...ο καθεις μπλεκει με αυτα που του αξιζουν.Απλα καποιοι,παραπονιουνται.οτι δεν τους αξιζουν.Ενα κοιταγμα στον καθρεφτη,ειναι αρκετο!
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Συντονιστής πας καλά, γιατί μου έσβησες το ποστ;

Πως θα γίνει η μάχη των φύλων;
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:30
Cecily Anne έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:28
αν δεν σε ενδιαφερε ο λογος μου δεν θα εκανες παραθεση αγαπητη μου :wave:
Μην το λες.Κανουμε και πλακα ενιοτε. :003:
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Κατάλαβα τι θα λες για τις χυλόπιτες. Και άμα σε φτύνουν στη μάπα, φαντάζομαι ψιχαλίζει; Σταμάτα να κάνεις έντιτ, μόλις τρώς τη λεκτική μάπα.
Μηχανικός έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:31 Συντονιστής πας καλά, γιατί μου έσβησες το ποστ;

Πως θα γίνει η μάχη των φύλων;
Ρεεεε συυυυυυ, παρά ήταν. Ας μείνουμε σε λεκτικό καβγά.
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

θα με ενδιεφερε μια καταγραφη οσων εγραψαν εδω μεσα, εαν ειναι ελευθεροι/ες, παντρεμενοι/ες, μονοι/ες....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Cecily Anne έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:31
Κατάλαβα τι θα λες για τις χυλόπιτες. Και άμα σε φτύνουν στη μάπα, φαντάζομαι ψιχαλίζει;
ξερω οτι ο λογος μου σου δημιουργει ενοχες τις οποιες προσπαθεις να αντιμετωπισεις απαντωντας αντανακλαστικα και αμηχανα

δεν ειναι κατι πρωτογνωρο για μενα,ξερω οτι βραζετε εσωτερικα γιατι αποκαλυπτω πραγματα :wave:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 09 Οκτ 2018, 01:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Εμπεδοκλής

Cecily Anne έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:30
Η μέση δικαιολογία του σαπιοκοιλιά.
Δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ αυτό που λες. Όλα αυτά σου δίνουν ενέργεια και μόνο ενέργεια.
Εσύ δεν έχεις πλάκα. Θα συνεχίσω με την άλλη.
Εσθήρ έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:30 Προφανως,με τις κοτες.............εεεεε..σορυ.με τις γυναικες που πανε ,μαζι σου.Παντως ως ειθισται..ατομα που διαβαζουν,βρισκουν και ταιρια που επισης διαβαζουν.Ειπαμε...ο καθεις μπλεκει με αυτα που του αξιζουν.Απλα καποιοι,παραπονιουνται.οτι δεν τους αξιζουν.Ενα κοιταγμα στον καθρεφτη,ειναι αρκετο!
Κοίταξα στον καθρέπτη και δεν είδα μία κουκλάρα γύρω στο 1.80, μελαχρινή, ενίοτε και ξανθιά με σφριγηλό ... προσωπάκι.
Λες να αυξήθηκε η μυωπία μου;
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:35
ξερω οτι ο λογος μου σου δημιουργει ενοχες τις οποιες προσπαθεις να αντιμετωπισεις απαντωντας αντανακλαστικα και αμηχανα

δεν ειναι κατι πρωτογνωρο για μενα,ξερω τις πρακτικες σας :wave:
Προφανώς και δεν είναι πρωτόγνωρο. Κλασίκό παράδειγμα μισοριξιάς.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Cecily Anne έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:36
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:35

δεν ειναι κατι πρωτογνωρο για μενα,ξερω τις πρακτικες σας :wave:
Προφανώς και δεν είναι πρωτόγνωρο. Κλασίκό παράδειγμα μισοριξιάς.
θαθελες :wave:

Αλαιν ντε Μπενουα
Εμπεδοκλής

Nostalgia έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:34 θα με ενδιεφερε μια καταγραφη οσων εγραψαν εδω μεσα, εαν ειναι ελευθεροι/ες, παντρεμενοι/ες, μονοι/ες....
Παντρεμένος με γυναίκα λίγο πριν την ηλικία απόσυρσης. Όμως την έστειλα στο συνεργείο για μία αναβάθμιση μπας και την κρατήσω λίγο ακόμα.
:50aris:
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:37

θαθελες :wave:
Eίπε και νιώσαμε όλες την ανάγκη να αναφωνήσουμε I'm Celibate.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”