Τι να το κάνω το μυαλό αγαπητή μου; Αν θέλω μυαλό αγοράζω μια πάπυρους λαρούς. Και ναι, δεν μπορώ να έχω δίπλα μου και ωραίους κώλους, βυζιά και μυαλά. Και ξέρεις γιατί; Διότι το γυμναστήριο, οι πιλάτες και η γιόγκα είναι χρονοβόρες διαδικασίες που δεν αφήνουν στις γυναίκες ελεύθερο χρόνο για χόμπυ όπως το διάβασμα...Εσθήρ έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:20 Λοιπον,ποσο δικιο εχεις,δεν λεγεται!Μα την αγια ευριδικη!Βεβαια..δεν ξες οτι μπορεις να εχεις ιπλα σου και ωραιο κωλο,και ωραια βυζια,και ωραια μυαλα.Και πολυ μυαλα.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...δεν το ξες;Ε..δεν σου ετυχε; μαλλον.Διοτι ξες...μπορεις να εχεις διπλα σου αι ωραι κωλο,και ωραια βυζια...και μεγαλα μυαλα.Αλλα..τα μεγακα μυαλα..δεν μπορεις να τα φτασεις,οποτε αρκησΕ μονω σε ΚΩΛΟΥΣ!![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mάχη των φύλων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
-
Εμπεδοκλής
Re: Mάχη των φύλων
- Cecily Anne
Η εντερική σου πανίδα είναι πιο ενδιαφέρουσα από το γραπτό σου, δεν ξέρω πώς αλλιώς να στο περιγράψω, για να το καταλάβεις.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:27
χαιρομαι που τα λεγομενα μου βρισκουν ανταποκριση σε σας αγαπητη![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Cecily Anne
Η μέση δικαιολογία του σαπιοκοιλιά.Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:28
Τι να το κάνω το μυαλό αγαπητή μου; Αν θέλω μυαλό αγοράζω μια πάπυρους λαρούς. Και ναι, δεν μπορώ να έχω δίπλα μου και ωραίους κώλους, βυζιά και μυαλά. Και ξέρεις γιατί; Διότι το γυμναστήριο, οι πιλάτες και η γιόγκα είναι χρονοβόρες διαδικασίες που δεν αφήνουν στις γυναίκες ελεύθερο χρόνο για χόμπυ όπως το διάβασμα...
Δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ αυτό που λες. Όλα αυτά σου δίνουν ενέργεια και μόνο ενέργεια.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Eθνικοκοινωνιστης
κατι ενοχικο ειναι που σε ωθει να κανεις παραθεση και σε καταλαβαινω αγαπητη μουCecily Anne έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:28Η εντερική σου πανίδα είναι πιο ενδιαφέρουσα από το γραπτό σου, δεν ξέρω πώς αλλιώς να στο περιγράψω, για να το καταλάβεις.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:27
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 09 Οκτ 2018, 01:31, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
User_601
Προφανως,με τις κοτες.............εεεεε..σορυ.με τις γυναικες που πανε ,μαζι σου.Παντως ως ειθισται..ατομα που διαβαζουν,βρισκουν και ταιρια που επισης διαβαζουν.Ειπαμε...ο καθεις μπλεκει με αυτα που του αξιζουν.Απλα καποιοι,παραπονιουνται.οτι δεν τους αξιζουν.Ενα κοιταγμα στον καθρεφτη,ειναι αρκετο!Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:28Τι να το κάνω το μυαλό αγαπητή μου; Αν θέλω μυαλό αγοράζω μια πάπυρους λαρούς. Και ναι, δεν μπορώ να έχω δίπλα μου και ωραίους κώλους, βυζιά και μυαλά. Και ξέρεις γιατί; Διότι το γυμναστήριο, οι πιλάτες και η γιόγκα είναι χρονοβόρες διαδικασίες που δεν αφήνουν στις γυναίκες ελεύθερο χρόνο για χόμπυ όπως το διάβασμα...Εσθήρ έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:20 Λοιπον,ποσο δικιο εχεις,δεν λεγεται!Μα την αγια ευριδικη!Βεβαια..δεν ξες οτι μπορεις να εχεις ιπλα σου και ωραιο κωλο,και ωραια βυζια,και ωραια μυαλα.Και πολυ μυαλα.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...δεν το ξες;Ε..δεν σου ετυχε; μαλλον.Διοτι ξες...μπορεις να εχεις διπλα σου αι ωραι κωλο,και ωραια βυζια...και μεγαλα μυαλα.Αλλα..τα μεγακα μυαλα..δεν μπορεις να τα φτασεις,οποτε αρκησΕ μονω σε ΚΩΛΟΥΣ!![]()
Συντονιστής πας καλά, γιατί μου έσβησες το ποστ;
Πως θα γίνει η μάχη των φύλων;
-
User_601
Μην το λες.Κανουμε και πλακα ενιοτε.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:30αν δεν σε ενδιαφερε ο λογος μου δεν θα εκανες παραθεση αγαπητη μουCecily Anne έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:28Η εντερική σου πανίδα είναι πιο ενδιαφέρουσα από το γραπτό σου, δεν ξέρω πώς αλλιώς να στο περιγράψω, για να το καταλάβεις.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:27
![]()
- Cecily Anne
Κατάλαβα τι θα λες για τις χυλόπιτες. Και άμα σε φτύνουν στη μάπα, φαντάζομαι ψιχαλίζει; Σταμάτα να κάνεις έντιτ, μόλις τρώς τη λεκτική μάπα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:30
αν δεν σε ενδιαφερε ο λογος μου δεν θα εκανες παραθεση αγαπητη μου![]()
Ρεεεε συυυυυυ, παρά ήταν. Ας μείνουμε σε λεκτικό καβγά.Μηχανικός έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:31 Συντονιστής πας καλά, γιατί μου έσβησες το ποστ;
θα με ενδιεφερε μια καταγραφη οσων εγραψαν εδω μεσα, εαν ειναι ελευθεροι/ες, παντρεμενοι/ες, μονοι/ες....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Eθνικοκοινωνιστης
ξερω οτι ο λογος μου σου δημιουργει ενοχες τις οποιες προσπαθεις να αντιμετωπισεις απαντωντας αντανακλαστικα και αμηχαναCecily Anne έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:31Κατάλαβα τι θα λες για τις χυλόπιτες. Και άμα σε φτύνουν στη μάπα, φαντάζομαι ψιχαλίζει;Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:30
αν δεν σε ενδιαφερε ο λογος μου δεν θα εκανες παραθεση αγαπητη μου![]()
δεν ειναι κατι πρωτογνωρο για μενα,ξερω οτι βραζετε εσωτερικα γιατι αποκαλυπτω πραγματα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 09 Οκτ 2018, 01:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Εμπεδοκλής
Εσύ δεν έχεις πλάκα. Θα συνεχίσω με την άλλη.Cecily Anne έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:30Η μέση δικαιολογία του σαπιοκοιλιά.Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:28
Τι να το κάνω το μυαλό αγαπητή μου; Αν θέλω μυαλό αγοράζω μια πάπυρους λαρούς. Και ναι, δεν μπορώ να έχω δίπλα μου και ωραίους κώλους, βυζιά και μυαλά. Και ξέρεις γιατί; Διότι το γυμναστήριο, οι πιλάτες και η γιόγκα είναι χρονοβόρες διαδικασίες που δεν αφήνουν στις γυναίκες ελεύθερο χρόνο για χόμπυ όπως το διάβασμα...
Δεν υπάρχει ΠΟΥΘΕΝΑ αυτό που λες. Όλα αυτά σου δίνουν ενέργεια και μόνο ενέργεια.
Κοίταξα στον καθρέπτη και δεν είδα μία κουκλάρα γύρω στο 1.80, μελαχρινή, ενίοτε και ξανθιά με σφριγηλό ... προσωπάκι.Εσθήρ έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:30 Προφανως,με τις κοτες.............εεεεε..σορυ.με τις γυναικες που πανε ,μαζι σου.Παντως ως ειθισται..ατομα που διαβαζουν,βρισκουν και ταιρια που επισης διαβαζουν.Ειπαμε...ο καθεις μπλεκει με αυτα που του αξιζουν.Απλα καποιοι,παραπονιουνται.οτι δεν τους αξιζουν.Ενα κοιταγμα στον καθρεφτη,ειναι αρκετο!
Λες να αυξήθηκε η μυωπία μου;
- Cecily Anne
Προφανώς και δεν είναι πρωτόγνωρο. Κλασίκό παράδειγμα μισοριξιάς.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:35
ξερω οτι ο λογος μου σου δημιουργει ενοχες τις οποιες προσπαθεις να αντιμετωπισεις απαντωντας αντανακλαστικα και αμηχανα
δεν ειναι κατι πρωτογνωρο για μενα,ξερω τις πρακτικες σας![]()
- Eθνικοκοινωνιστης
θαθελεςCecily Anne έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:36Προφανώς και δεν είναι πρωτόγνωρο. Κλασίκό παράδειγμα μισοριξιάς.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:35
ξερω οτι ο λογος μου σου δημιουργει ενοχες τις οποιες προσπαθεις να αντιμετωπισεις απαντωντας αντανακλαστικα και αμηχανα
δεν ειναι κατι πρωτογνωρο για μενα,ξερω τις πρακτικες σας![]()
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Εμπεδοκλής
Παντρεμένος με γυναίκα λίγο πριν την ηλικία απόσυρσης. Όμως την έστειλα στο συνεργείο για μία αναβάθμιση μπας και την κρατήσω λίγο ακόμα.Nostalgia έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:34 θα με ενδιεφερε μια καταγραφη οσων εγραψαν εδω μεσα, εαν ειναι ελευθεροι/ες, παντρεμενοι/ες, μονοι/ες....

- Cecily Anne
Eίπε και νιώσαμε όλες την ανάγκη να αναφωνήσουμε I'm Celibate.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση