!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Mάχη των φύλων

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Mάχη των φύλων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Gherschaagk έγραψε: 07 Οκτ 2018, 10:33
Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 10:27
Πως ολα τα βλέπετε με την οπτική της ''ευτυχους καταληξεως'' ειναι απίστευτο. Κατα τα άλλα τελειώσαμε με την συντηρητικούρα.
Δεν διαφωνούμε, το να παντρευτείς Έλληνα είναι κατάντια, ίσως για αυτό δεν έχω γνωρίσει ποτέ ζευγάρι Έλληνα-Αλβανίδας αλλά το αντίθετο. Σας έχουν βάλει τόσο βαθιά στο εσώρουχο οι μανούλες που δεν είστε τίποτα καλύτερο από άχρηστοι ευνούχοι.
:smt023
Eτσι ακριβως.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

plouf έγραψε: 07 Οκτ 2018, 18:35
Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 10:27
Πως ολα τα βλέπετε με την οπτική της ''ευτυχους καταληξεως'' ειναι απίστευτο. Κατα τα άλλα τελειώσαμε με την συντηρητικούρα.
Δεν διαφωνούμε, το να παντρευτείς Έλληνα είναι κατάντια, ίσως για αυτό δεν έχω γνωρίσει ποτέ ζευγάρι Έλληνα-Αλβανίδας αλλά το αντίθετο. Σας έχουν βάλει τόσο βαθιά στο εσώρουχο οι μανούλες που δεν είστε τίποτα καλύτερο από άχρηστοι ευνούχοι.
Eτσι ακριβως.
Ειναι κατάντια ;
Δεν έχεις γνωρίσει ζευγάρι Ελληνα - Αλβανίδας ;
Συμφωνείς οτι Μανούλες δλδ Γυναίκες :003: ευνουχίζουν τα αγοράκια τους ;
Ολα αυτά ;
Κατι άλλο ;
Μιλα καθαρά Πλουφ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 07 Οκτ 2018, 18:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

εγω παντως αλβανο με ελληνιδα δεν εχω δει στην ιδια συχνοτητα με το να δω αλβανιδα με ελληνα

οι ελληνιδες θεωρουν καταντια να πανε με αλβανο και οι αλβανιδες τιμη να πανε με ελληνα

η πραγματικοτητα ειναι οτι ο ελληνας σε σχση με την ελληνιδα στο διεθνες χρηματιστηριο των σχεσεων μετραει πολυ περισσοτερο απο την ελληνιδα

στο εξωτερικο πανε μονο με σκουροχρωμους και πακιστανους σε αντιθεση με τους ελληνες

με λιγα λογια το μπανισταν αποτελει κολαση για τον μεσο ελληνα και παραδεισος για την καθε μια ελληνιδα που επαυξανεται δραστικα και στρεβλωτικα η αξια της

αν πλημμυριζε η χωρα απο ασιατισσες θα καταλαβαινατε τι εννοω
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 18:40
Eτσι ακριβως.
Ειναι κατάντια ;
Ολα αυτά ;
Κατι άλλο ;
Μιλα καθαρά Πλουφ
1 Εχω γνωρισει ζευγαρι Ελληνα-Αλβανιδας
2 Κι εγω μισοευνουχος ειμαι αλλα δεν εφαρμοζω το"οτι πει η μανουλα"Αν υποψιαστω οτι η μανα μου κανει σκηνη στην γυναικα της ζωης μου δεν θα διστασω να τσακωθω μαζι της.Αρα δεν ειμαι μεσα στο βρακι της μανουλας μου.
3 Μιγκταου δεν εγινα και αυτο το χρωσταω στην μανα μου.Αν ποτε εκστομιζα παπαριες ετρωγα φαπες.Βασικα μεχρι τα 12 τις ετρωγα ωσπου εστρωσα χαρακτηρα. :003:
Αυτα τα ολιγα απο εμενα.Ελπιζω να ημουν σαφης.
Άβαταρ μέλους
Αγις

plouf έγραψε: 07 Οκτ 2018, 19:20

Eτσι ακριβως.
Ειναι κατάντια ;
Ολα αυτά ;
Κατι άλλο ;
Μιλα καθαρά Πλουφ
2 Κι εγω μισοευνουχος ειμαι αλλα δεν εφαρμοζω το"οτι πει η μανουλα"Αν υποψιαστω οτι η μανα μου κανει σκηνη στην γυναικα της ζωης μου δεν θα διστασω να τσακωθω μαζι της.Αρα δεν ειμαι μεσα στο βρακι της μανουλας μου.
3 Μιγκταου δεν εγινα και αυτο το χρωσταω στην μανα μου.Αν ποτε εκστομιζα παπαριες ετρωγα φαπες.Βασικα μεχρι τα 12 τις ετρωγα ωσπου εστρωσα χαρακτηρα. :003:
Σαφέστατος -
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Αγις

Gherschaagk έγραψε: 07 Οκτ 2018, 10:48
Albrecht έγραψε: 07 Οκτ 2018, 10:41 Απ' τη μάχη των φύλων το πήγατε στη μάχη των φυλών. Είστε σε καλό δρόμο.
Κουβέντα να γίνεται.
Maspoli έγραψε: 07 Οκτ 2018, 10:44
Gherschaagk έγραψε: 07 Οκτ 2018, 10:38

Ή η μανούλα έχει αφήσει χρόνους.

Κι εσύ στην ευτυχή κατάληξη το πας; :smt018
Tι σχεση εχει η μανα κ η ευτυχης καταληξη με το αν ειναι περισσοτερα τα ζευγαρια ελληνιδας- αλβανου απ οτι ελληνα-αλβανιδας (τα οποια δεν εχεις λες γνωρισει; )

Ε ναι τώρα τι σχέση έχει η μανούλα, που 9 στις 10 μανούλες που μεγαλώσανε αγόρια το κάνανε ευνουχίζοντας τα.
Οπότε τι κάνουμε για να σπάσει η αλυσίδα από Μανούλες δλδ Γυναίκες :003: που ευνουχίζουν 9 στα 10 αγοράκια;
Απλά μας γεννάνε και αναλαμβάνει το κράτος με αντρες βρεφοκόμους - νηπιαγωγούς - παιδαγωγούς να μας γλιτώσει απο τα νύχια τους και να μετασχηματίσει την κοινωνία ;
Μας πνιγουν στην γούρνα και κρατάνε ελάχιστους σε γκουλαγκ για σπερματοδότες ;
Ακούω ιδεες
αααααααααα
Με τα κορίτσια τι γίνεται ; Ολα οκ τα καταφέρνουν να τα μεγαλώνουν σωστά η εχουμε κ αλλο θέμα ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

foscilis έγραψε: 06 Οκτ 2018, 15:08 Αν πας στο σιδηροδρομικό σταθμό νύχτα με το πορτοφόλι να κρέμεται από την κωλότσεπη και σε κλέψουν και τους πιάσουν με βάση ένα βίντεο που τα δείχνει όλα, εξακολουθούν να είναι ένοχοι για κλοπή και κανένας δικηγόρος ποτέ δε θα ξεκινούσε την υπεράσπιση προσπαθώντας να αποδείξει ότι το πορτοφόλι κρεμόταν προκλητικά από την κωλότσεπη.

Αν πάει μια γυναίκα στο σιδηροδρομικό σταθμό νύχτα ντυμένη "προκλητικά" και βιαστεί, ο δικηγόρος με το που θα δει το βίντεο ξέρει ότι μπορεί να χαλαρώσει και να ασχοληθεί με κάποια πιο σοβαρή δίκη γιατί ο πελάτης του είναι εγγυημένο ότι θα αθωωθεί τη στιγμή που το βίντεο δείχνει μια γυναίκα να "προκαλεί".
βασικα, πιπες. εχω δωσει σχεδον το ιδιο παραδειγμα, υποστηριζοντας οτι ο βιαστης ειναι εξισου ενοχος οτι και να φορουσε η βιασμενη.
Όπως σου είπα και σε άλλο νήμα Ασέβαστε, είσαι ανίκητος: είσαι αρσενικό, με χαρισματικό(*) γιο και μια γυναίκα που προφανώς ξέρει πολύ καλά τη θέση της (όχι ότι έκανες ποτέ τον κόπο να τη ρωτήσεις). Βασικά δεν έχεις ιδέα τι παίζει και ούτε πρόκειται ποτέ να αποκτήσεις.

Επίσης είσαι κάτι που θα εκλείψει με απόλυτη βεβαιότητα, που σε εκατό χρόνια θα το κοιτάμε όπως σήμερα τους γιαχαμπίμπηδες (αλλά και τους προπαππούδες μας).

[*] καραλόλ
μπορω να σπαω καλη πλακα με καθει ειδους νουμερα που (νομιζουν πως) με προσβαλλουν με καθε τροπο, και δεν με αγγιζει τιποτα.

χρειαζεται ομως να ειναι καποιος ενα λεβελ καθαρματακι παραπανω, για να ανακατεψει γονεις, παιδια, γυναικες, κουμπαροξαδερφα η σκυλια του καθενος που θελει να προσβαλλει.

μπορει να βρισω με τις αισχροτερες χριστοπαναγιες καποιον που αντιπαθω, ποτε δεν θα ανακατεψω αλλο προσωπο στα μπινελικια μου ομως, θεωρω οτι κατι τετοιο θα με ξεφτιλιζε ανεπανορθωτα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 07 Οκτ 2018, 12:11 Sad but true. Βέβαια οι άνδρες έχουν μεγαλύτερο θέμα και ιδιαίτερα από τα 30 και πάνω.
Περιστατικό που συνέβη μπροστά μου. Κατεβαίνει ώριμη κυρια, αρκετά εμφανίσιμη θα έλεγα, από το αυτοκίνητο της και πάει να κατεβάσει ένα κουτί το οποίο θέλει να περάσει απέναντι να το αφήσει σε μια κούριερ. Ένας άντρας ψιλογεροδεμένος περιμένει να περάσει το δρόμο.Ακολουθεί ο εξής διάλογος
" Μπορείς να μου κατεβάσεις το κουτί να το περάσεις απέναντι;"
"Όχι"
"Γιατί;"
" Τι γιατί; Επειδή είσαι γυναίκα πρέπει να σε βοηθήσω;"
" Καλά βλέπεις μια γυναίκα με ένα κουτί να σου ζητάει την βοηθειά σου σαν άντρας και αρνείσαι να τη βοηθησεις;Τι τα φοράς τότε τα παντελόνια βρε μαλάκα;
"Άντε γαμησου μωρη καριολα"
Καλά άνοιξε η άλλη μετά έναν βόθρο απίστευτο έφυγε ο άλλος στα @@ του.
Μετα γύρισε σε μενα. Μπορείς να με βοηθησεις εσύ να το πάμε παρέα;
Εννοείται της λέω. Μουρμουραγε πόσο χάλασαν οι αντρες κτλ είπα μην απαντήσω :lol:
Βέβαια μαλακάκος κι ο άλλος αλλά η σκηνή ήταν εξαιρετικό δείγμα της νοοτροπίας ορισμένων γυναικών. Όπως τ' ακούω κι από φίλες μου.
Αλλά από άντρες ακούω τα χειρότερα για το θέμα ισότητας και φεμινισμού.
Ο άλλος κόντεψε να χωρίσει επειδή η γυναίκα του γέννησε και ήθελε να γυρίσει στη δουλειά ενώ το παιδί ήταν 15 μηνών και του έλεγε να το βάλουν παιδικό. Και τα έχει βάλει με όλες τις γυναίκες που σηκώσαμε κεφαλι :lol:
πω ρε φιλε. αν ημουν εγω θα την ειχα βοηθησει (και αντρας νατανε το ιδιο θακανα). που να το φανταστω οτι θα βοηθουσα τετοιο γιδι :102:

αλλα κι εσυ, μετα, αφου ειδες τι ηταν, γιατι βοηθησες;

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:09 οι ψευτοερευνες με μηδενικη επιστημονικα κριτηρια που πληρωνονται για να βγαζουν ψευδη συμπερασματα ειναι στο ιδιο μοτιβο με τις πληρωμενες δημοσκοπησεις των κομματων

μηδενικη αντιστοιχηση με την βιαιη και δουλικη πραγματικοτητα που βιωνει ο μεσος ανδρας (και οχι μουνοδουλος) στο μπανανισταν

αλλα αυτα θα αλλαξουν οταν ερθει μια πραγματικη κοινωνιστικη εξουσια που θα βαλει τα πραγματα στην θεση τους :g030:
αργει ακομη;

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Naida έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:30
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:27
Αυτός και να μην το έχει συνειδητοποιήσει, είναι ο άνθρωπος του μέλλοντος, που έχει περάσει στο πετσί του η έννοια ισότητα. Διαφωνώ μόνο στο σεξιστικό "καργιόλα", το μαλάκω θα ήταν πιο πρέπον
Ισότητα θα ήταν αν της έλεγε " δε σε βοηθάω γιατί δεν θέλω, δε μπορώ κτλ" και να το άφηνε εκεί. Το δε σε βοηθάω επειδή είσαι γυναίκα θυμίζει μουγκουτίλα,σεξισμό, μισογυνισμό κτλ
κατσε, μισο, στο παραπανω κειμενο, ειπε απλα "οχι" και επρεπε να τελειωσει εκει η συζητηση. τα υπολοιπα τα προκαλεσε η κυρια, συνεχιζοντας την κουβεντα.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Ίφιδα έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:40
Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:30 Γυρισμα στο συναίσθημα , μετά τον παραλογισμό - στην επόμενη πίστα τι έχει το προγραμμα ;
Ότι νά ναι. Κάθε ένας έχει το δικαίωμα να βοηθά ή όχι και κάθε ένας θα κρίνεται γι αυτό

η ώριμη κυρία μετά το όχι δεν έπρεπε καν να ρωτήσει γιατί, ούτε να το πάει παρακάτω. Ο δε κύριος μπορούσε αντιστοίχως να μην απαντήσει.
Η μία είναι μαλάκω γιατί απαίτησε βοήθεια, ο δε είναι μαλάκας γιατί δεν την βοήθησε επειδή είναι γυναίκα.
Αν απαιτούσε απο μενα κάποιος βοήθεια και του έλεγα "οχι" επειδή σπάστηκα, η απάντηση στο "γιατί;" δε θα ήταν"τί επειδή είσαι άντρας ή γυναίκα πρέπει να σε βοηθήσω;" αλλά "επειδή το απαιτείς αγενώς".
οχι.

ο αντρας, μετα το "γιατι" ειχε καθε λογο και καθε δικαιωμα να πει οτι ναναι, να τρολλαρει, να κανει πλακα, να την ξεφτιλισει, οτιδηποτε.

εγω π.χ. θα απαντουσα "επειδη εχει βιζντιβελι το βεκοβιλι", η "επειδη η πεταλουδα ειναι μπλε" η οτι αλλη ακαταλαβιστικη μαλακια κατεβαζε το ξερο μου, να μεινει συξυλη να κοιταει το κενο για κανα 5λεπτο.

Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 12:38
Naida έγραψε: 07 Οκτ 2018, 12:33
Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 12:26

Τα συγχαρητηρια μου και τα σεβη μου στον Κυριο.
Πρότυπο.

Πρότυπο δεν είναι. Άλλο το να μη βοηθήσεις έναν άνθρωπο επειδή δε θες να το κάνεις γενικότερα και άλλο να μη το κάνεις επίτηδες επειδή είναι γυναικα. Αυτό είναι σεξιστικό.
Αυτος ήταν mgtow. Ο Εθνι μου ήρθε στο μυαλό :lol:
Δεν βοηθάς κανέναν με τετοια νοοτροπία και είναι οτι καλύτερο μπορείς να του προσφέρεις με την αρνηση σου.
Κεντάς ρε πστ σε αυτό το νήμα, είμαι στην σελίδα 19 έχω μισή κούπα καφέ και συνεχίζω.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 19:25
plouf έγραψε: 07 Οκτ 2018, 19:20

Ειναι κατάντια ;
Ολα αυτά ;
Κατι άλλο ;
Μιλα καθαρά Πλουφ
Σαφέστατος -
λολ ρε, δείξε λίγο έλεος.
:smt005:

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Ασέβαστος έγραψε: 08 Οκτ 2018, 10:17
foscilis έγραψε: 06 Οκτ 2018, 15:08 Αν πας στο σιδηροδρομικό σταθμό νύχτα με το πορτοφόλι να κρέμεται από την κωλότσεπη και σε κλέψουν και τους πιάσουν με βάση ένα βίντεο που τα δείχνει όλα, εξακολουθούν να είναι ένοχοι για κλοπή και κανένας δικηγόρος ποτέ δε θα ξεκινούσε την υπεράσπιση προσπαθώντας να αποδείξει ότι το πορτοφόλι κρεμόταν προκλητικά από την κωλότσεπη.

Αν πάει μια γυναίκα στο σιδηροδρομικό σταθμό νύχτα ντυμένη "προκλητικά" και βιαστεί, ο δικηγόρος με το που θα δει το βίντεο ξέρει ότι μπορεί να χαλαρώσει και να ασχοληθεί με κάποια πιο σοβαρή δίκη γιατί ο πελάτης του είναι εγγυημένο ότι θα αθωωθεί τη στιγμή που το βίντεο δείχνει μια γυναίκα να "προκαλεί".
βασικα, πιπες. εχω δωσει σχεδον το ιδιο παραδειγμα, υποστηριζοντας οτι ο βιαστης ειναι εξισου ενοχος οτι και να φορουσε η βιασμενη.
Όπως σου είπα και σε άλλο νήμα Ασέβαστε, είσαι ανίκητος: είσαι αρσενικό, με χαρισματικό(*) γιο και μια γυναίκα που προφανώς ξέρει πολύ καλά τη θέση της (όχι ότι έκανες ποτέ τον κόπο να τη ρωτήσεις). Βασικά δεν έχεις ιδέα τι παίζει και ούτε πρόκειται ποτέ να αποκτήσεις.

Επίσης είσαι κάτι που θα εκλείψει με απόλυτη βεβαιότητα, που σε εκατό χρόνια θα το κοιτάμε όπως σήμερα τους γιαχαμπίμπηδες (αλλά και τους προπαππούδες μας).

[*] καραλόλ
μπορω να σπαω καλη πλακα με καθει ειδους νουμερα που (νομιζουν πως) με προσβαλλουν με καθε τροπο, και δεν με αγγιζει τιποτα.

χρειαζεται ομως να ειναι καποιος ενα λεβελ καθαρματακι παραπανω, για να ανακατεψει γονεις, παιδια, γυναικες, κουμπαροξαδερφα η σκυλια του καθενος που θελει να προσβαλλει.

μπορει να βρισω με τις αισχροτερες χριστοπαναγιες καποιον που αντιπαθω, ποτε δεν θα ανακατεψω αλλο προσωπο στα μπινελικια μου ομως, θεωρω οτι κατι τετοιο θα με ξεφτιλιζε ανεπανορθωτα.
Τα σέβη μου για άλλη μια φορά.

.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ασέβαστος έγραψε: 08 Οκτ 2018, 10:38
Naida έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:30
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:27
Αυτός και να μην το έχει συνειδητοποιήσει, είναι ο άνθρωπος του μέλλοντος, που έχει περάσει στο πετσί του η έννοια ισότητα. Διαφωνώ μόνο στο σεξιστικό "καργιόλα", το μαλάκω θα ήταν πιο πρέπον
Ισότητα θα ήταν αν της έλεγε " δε σε βοηθάω γιατί δεν θέλω, δε μπορώ κτλ" και να το άφηνε εκεί. Το δε σε βοηθάω επειδή είσαι γυναίκα θυμίζει μουγκουτίλα,σεξισμό, μισογυνισμό κτλ
κατσε, μισο, στο παραπανω κειμενο, ειπε απλα "οχι" και επρεπε να τελειωσει εκει η συζητηση. τα υπολοιπα τα προκαλεσε η κυρια, συνεχιζοντας την κουβεντα.
Στο όχι επρεπε να μείνει εκ μέρους της κυρίας, συμφωνώ. Ωστόσο και η συνέχεια έδειξε το ποιόν του κυρίου.
Ασέβαστος έγραψε: 08 Οκτ 2018, 10:29

πω ρε φιλε. αν ημουν εγω θα την ειχα βοηθησει (και αντρας νατανε το ιδιο θακανα). που να το φανταστω οτι θα βοηθουσα τετοιο γιδι :102:

αλλα κι εσυ, μετα, αφου ειδες τι ηταν, γιατι βοηθησες;
Είχε ένα μεγάλο κουτί που πράγματι χρειαζόταν δύο άτομα να το μεταφέρουν. Γιατί να μη βοηθήσω;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”