Δεν βοηθάς κανέναν με τετοια νοοτροπία και είναι οτι καλύτερο μπορείς να του προσφέρεις με την αρνηση σου.Naida έγραψε: 07 Οκτ 2018, 12:33Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 12:26Τα συγχαρητηρια μου και τα σεβη μου στον Κυριο.Naida έγραψε: 07 Οκτ 2018, 12:23
Να σου πω την αλήθεια εγώ δε θα την έλεγα καριόλα. Ε εντάξει λίγο βλαμμένη με την έννοια αφού σου λέει ο άλλος όχι άστο εκεί. Τι το συνεχίζεις και ρωτάς γιατί; Σχετικά με την νοοτροπία της οκ μεγάλη ήταν έτσι τα έχει μάθει στη ζωή της, ότι οι άντρες πρέπει να είναι έτσι και οι γυναίκες έτσι.
Πρότυπο.
Πρότυπο δεν είναι. Άλλο το να μη βοηθήσεις έναν άνθρωπο επειδή δε θες να το κάνεις γενικότερα και άλλο να μη το κάνεις επίτηδες επειδή είναι γυναικα. Αυτό είναι σεξιστικό.
Αυτος ήταν mgtow. Ο Εθνι μου ήρθε στο μυαλό![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mάχη των φύλων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Mάχη των φύλων
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Να σου πω κι εγώ μια αλήθεια; Εσύ δεν είσαι άντρας.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Δεν είπα να βοηθήσει, αλλά το δεν σε βοηθάω επειδή είσαι γυναίκα είναι ακριβώς το ίδιο με το σε βοηθάω επειδή είσαι γυναίκα.Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 12:38Δεν βοηθάς κανέναν με τετοια νοοτροπία και είναι οτι καλύτερο μπορείς να του προσφέρεις με την αρνηση σου.Naida έγραψε: 07 Οκτ 2018, 12:33
Πρότυπο δεν είναι. Άλλο το να μη βοηθήσεις έναν άνθρωπο επειδή δε θες να το κάνεις γενικότερα και άλλο να μη το κάνεις επίτηδες επειδή είναι γυναικα. Αυτό είναι σεξιστικό.
Αυτος ήταν mgtow. Ο Εθνι μου ήρθε στο μυαλό![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ευτυχώς
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ναι, αλλά δεν ήξερε ο άλλος από πριν, ότι καριόλα αυτή;Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 12:38
Δεν βοηθάς κανέναν με τετοια νοοτροπία και είναι οτι καλύτερο μπορείς να του προσφέρεις με την αρνηση σου.
Εκτός κι αν την γνώριζε.
Occasio facit furem
αρκεί ο τρόπος που του απευθύνθηκε σαν να ηταν δουλικό και υποχρεωμένος - συμφωνα πάντα με οτι γραφτηκε.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 05 Οκτ 2018, 20:15 Οι περισσότεροι άνδρες, άσχετο με το τι πιστεύετε, στο πρωτόγονο μυαλό τους,έχουν θεοποιήσει το γυναικείο φύλλο.
Ξέρω τύπους που όλη την ημέρα σκεφτονται πως θα γαμήσουν..........
. Όποτε αναλύω πως το μεγάλο μου όνειρο είναι τα οικιακά, μαγειρεύω άριστα, είμαι οικονόμος, τα πάω εξαιρετικά στις δουλειές του σπιτιού, με συμπαθούν όλα τα παιδιά, τα οποία στην τελική δεν με νοιάζει αν είναι και δικά μου,έχω υπομονή, γουστάρω όλο το πρωί να βλέπω Λίτσα Πατέρα και μετά Βίκυ Καγιά στο Star, φρικάρουν από την ισότητα και τρέχουν σε πιο παραδοσιακές λύσεις. Μου αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες, με την προυπόθεση πως πληρώνουν τους λογαριασμούς....
Άρα δεν έχουν θεοποιήσει το γυναικείο φύλλο αλλά το πουλί τους.Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 06 Οκτ 2018, 00:09 Τες πάντων, κρίμα που παντρευτηκε η Ιφιδα. Ήταν νομίζω η γυναίκα που θα μου ταίριαζε. Θα την έστελνα για δουλεια κατα προτίμηση χειρονακτική, για να είναι κουρασμένη όταν ερχετε σπίτι και να μην με δέρνει πολύ. Εγω θα μεγάλωνω τα παιδιά μας, θα ζύμωνα ψωμι με αλεύρι βρώμης, θα πήγαινα λαική και ενδιαμέσως στο Hondos για κρεμες και αρώματα. Αντε να βρω γυναίκα που να ασπάζεται τις υπερφεμινιστικές μου απόψεις.![]()
Αυτό που λες εσύ καμάρι μου δεν είναι ισότητα αλλά αντιστροφή εξουσίας σε γυναίκα πατριαρχικού τύπου. Το ζήτημα δεν είναι να δουλεύει ένας και να πληρώνει, να μεγαλώνει ένας τα παιδιά,ένας τις δουλειές κλπ και να βριζόμαστε το ίδιο, αλλά να δουλεύουμε και να πληρώνουμε κι οι δύο, να ειμαστε και οι δυο παρόντες στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών και των καθημερινών υποχρεωσεων, να έχουμε κι οι δύο χρόνο για τον εαυτό μας .
Αυτό με το ξύλο, με πλήγωσες θανατηφόρα, να ξες, σ έδωκα γω τέτοια εντύπωση; Μη με βλέπεις εδώ μέσα, γενικά είμαι πολύ αρκετά τρυφερός άνθρωπος και δεν έχω χρησιμοποιήσει βία ποτέ μετά τα 21.
Στερεότυπο, ορισμό, κανόνα, κλισέ, γενίκευση, προκατάληψη;Naida έγραψε: 06 Οκτ 2018, 01:49
Δηλαδή το ανδρικό φύλο θα δεχθεί ως (τη λέξη που δε μου έρχεται και δεν είναι η λέξη νόρμα) τη βιαιότητα
επειδή πχ υπάρχουν κάποιοι που δέρνουν τη γυναίκα τους;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ίφιδα την 07 Οκτ 2018, 15:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ας πούμε χαρακτηριστικό γνώρισμα. Δεν είναι αυτό αλλά κάπως έτσι.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Eθνικοκοινωνιστης
αυτη η χωρα δεν μπορει να παει με τιποτα μπροστα σε κανενα επιπεδο γιατι ειναι ακραια μουνοδουλικη και μητριαρχικη
οι φιλελεδες και οι καπιταλιστες εχουν εξυψωσει την αξια της σαρκικης απολαυσης και συνεπαγομενα και της γυναικας ακριβως για να αποβλακωσουν και να καταστρεψουν την αξια του ανδρα μεσα στην κοινωνια προκειμενου οι ελιτ να διαμορφωσουν το καταλληλο οικονομικο πλαισιο που τις εξυπηρετει στην λογικη του υπερκερδους
οποιος ανδρας ειναι στην σημερινη συγκυρια καπιταλιστης αυτοχειριαζεται
οι φιλελεδες και οι καπιταλιστες εχουν εξυψωσει την αξια της σαρκικης απολαυσης και συνεπαγομενα και της γυναικας ακριβως για να αποβλακωσουν και να καταστρεψουν την αξια του ανδρα μεσα στην κοινωνια προκειμενου οι ελιτ να διαμορφωσουν το καταλληλο οικονομικο πλαισιο που τις εξυπηρετει στην λογικη του υπερκερδους
οποιος ανδρας ειναι στην σημερινη συγκυρια καπιταλιστης αυτοχειριαζεται
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 07 Οκτ 2018, 15:05, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
αντιπροσωπευτικό, διακριτικό, ίδιον, ιδιότητα, ιδιομορφία, στίγμα, ιδιοσυγκρασία, ιδιάζων, στοιχειώδη, θεμελιώδη, πρωταρχική, σύμφυτη, ενυπάρχουσα; θα σκάσω...
Ίφιδα έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:03αντιπροσωπευτικό, διακριτικό, ίδιον, ιδιότητα, ιδιομορφία, στίγμα, ιδιοσυγκρασία, ιδιάζων, στοιχειώδη, θεμελιώδη, πρωταρχική, σύμφυτη, ενυπάρχουσα; θα σκάσω...
- Eθνικοκοινωνιστης
οι ψευτοερευνες με μηδενικη επιστημονικα κριτηρια που πληρωνονται για να βγαζουν ψευδη συμπερασματα ειναι στο ιδιο μοτιβο με τις πληρωμενες δημοσκοπησεις των κομματων
μηδενικη αντιστοιχηση με την βιαιη και δουλικη πραγματικοτητα που βιωνει ο μεσος ανδρας (και οχι μουνοδουλος) στο μπανανισταν
αλλα αυτα θα αλλαξουν οταν ερθει μια πραγματικη κοινωνιστικη εξουσια που θα βαλει τα πραγματα στην θεση τους
μηδενικη αντιστοιχηση με την βιαιη και δουλικη πραγματικοτητα που βιωνει ο μεσος ανδρας (και οχι μουνοδουλος) στο μπανανισταν
αλλα αυτα θα αλλαξουν οταν ερθει μια πραγματικη κοινωνιστικη εξουσια που θα βαλει τα πραγματα στην θεση τους
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
μπουρδεςΜηχανικός έγραψε: 07 Οκτ 2018, 00:48 Ένας λόγος που θέλουν να παντρευτούν Έλληνα οι γυναίκες των Βαλκανίων,
είναι ότι οι Έλληνες δεν χτυπάνε τις γυναίκες τους όπως συμβαίνει στις χώρες τους.![]()
οι σλαβες ειναι ακραια εκμεταλλευτικα ζομπι για οσους εχουν ζησει εστω και λιγο μαζι τους και γεματες κομπλεξ αντιστοιχα με αυτα που ειχαν οι χωριατισσες πριν τις δωσει το πασοκ απλετα δικαιωματα και καταστρεψουν την χωρα
οσο για τους ελ που γουσταρουν οι σλαβες ειναι κατι χουντογεροι με λαδεμπορικα λεφτα πασης φυσεως ή οι γονοι αυτων
τους υπολοιπους ελ που εχουν μικρο ή μεσαιο οικονομικο στατους (αλλο το μεσαιο ή μικρο οικονομικο στατους του ελ πριν 20 χρονια αλλο τωρα) τους θεωρουν τουρκογυφτους και αναπαραγουν τα τσιτατα των υπολοιπων δυτικων
ξυπνατε και σταματηστε να αναπαραγετε επιχειρηματολογιες της δεκαετιας του 90 που ακριβως επειδη οι ελ λογω δραστικα καλυτερης οικονομικης καταστασης απο τους ανδρες του ανατολικου μπλοκ ειχαν περαση αποκλειστικα και λογω του πορτοφολιου σας τοτε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Eθνικοκοινωνιστης την 07 Οκτ 2018, 15:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Υπερκουλτουριάρης
Εμένα η αντιστροφή αυτή μου αρέσει. Επιθυμώ να γίνω househusband. E δεν με λες και παραδοσιακό φαλλοκράτη. Με το ξύλο μην το παίρνεις στα σοβαρά, χιουμοριστική πινελιά ήταν, ασφαλώς δεν εκπέμπεις κάτι τέτοιο.Ίφιδα έγραψε: 07 Οκτ 2018, 14:34
Άρα δεν έχουν θεοποιήσει το γυναικείο φύλλο αλλά το πουλί τους.
Αυτό που λες εσύ καμάρι μου δεν είναι ισότητα αλλά αντιστροφή εξουσίας σε γυναίκα πατριαρχικού τύπου. Το ζήτημα δεν είναι να δουλεύει ένας και να πληρώνει, να μεγαλώνει ένας τα παιδιά,ένας τις δουλειές κλπ και να βριζόμαστε το ίδιο, αλλά να δουλεύουμε και να πληρώνουμε κι οι δύο, να ειμαστε και οι δυο παρόντες στη διαπαιδαγώγηση των παιδιών και των καθημερινών υποχρεωσεων, να έχουμε κι οι δύο χρόνο για τον εαυτό μας .
Αυτό με το ξύλο, με πλήγωσες θανατηφόρα, να ξες, σ έδωκα γω τέτοια εντύπωση; Μη με βλέπεις εδώ μέσα, γενικά είμαι πολύ αρκετά τρυφερός άνθρωπος και δεν έχω χρησιμοποιήσει βία ποτέ μετά τα 21.
Παρεμπιπτόντως έχω μια γνωστή μου, ωραία γυναίκα, καθηγήτρια πολενικών τεχνών ή κατι τετοιο. Δύσκολος χαρακτήρας, αν και έχει πολύ χιούμορ, σε σημείο που και εγώ αρκετές φορές φοβάμαι μην υπερβώ τα εσκαμμένα και με κακοποιήσει. Της έκανα κονέ, με έναν αρκετά μαλάκα φίλο μου, που δεν είχε και πολύ καλό ιστορικό με τις γυναίκες(δεν αναφερομαι σε βια), έτσι για να δω τι θα γίνει. Στον πρώτο καυγά, τις άρπαξε γερά. Έδωσε και αυτός καμιά,αλλά έφαγε πολύ περισσότερες. Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη
Αυτός και να μην το έχει συνειδητοποιήσει, είναι ο άνθρωπος του μέλλοντος, που έχει περάσει στο πετσί του η έννοια ισότητα. Διαφωνώ μόνο στο σεξιστικό "καργιόλα", το μαλάκω θα ήταν πιο πρέπονNaida έγραψε: 07 Οκτ 2018, 12:11
Περιστατικό που συνέβη μπροστά μου. Κατεβαίνει ώριμη κυρια, αρκετά εμφανίσιμη θα έλεγα, από το αυτοκίνητο της και πάει να κατεβάσει ένα κουτί το οποίο θέλει να περάσει απέναντι να το αφήσει σε μια κούριερ. Ένας άντρας ψιλογεροδεμένος περιμένει να περάσει το δρόμο.Ακολουθεί ο εξής διάλογος
" Μπορείς να μου κατεβάσεις το κουτί να το περάσεις απέναντι;"
"Όχι"
"Γιατί;"
" Τι γιατί; Επειδή είσαι γυναίκα πρέπει να σε βοηθήσω;"
" Καλά βλέπεις μια γυναίκα με ένα κουτί να σου ζητάει την βοηθειά σου σαν άντρας και αρνείσαι να τη βοηθησεις;Τι τα φοράς τότε τα παντελόνια βρε μαλάκα;
"Άντε γαμησου μωρη καριολα"
Εγώ να δεις, κι εκεί που το είχα τακτοποιήσει στην "do not enter" περιοχή και δε πλησίαζα, τσουπ σκας μύτη εσύΊφιδα έγραψε: 07 Οκτ 2018, 15:03αντιπροσωπευτικό, διακριτικό, ίδιον, ιδιότητα, ιδιομορφία, στίγμα, ιδιοσυγκρασία, ιδιάζων, στοιχειώδη, θεμελιώδη, πρωταρχική, σύμφυτη, ενυπάρχουσα; θα σκάσω...
Ας πούμε ιδιότητα και ας κλείσουμε τη πόρτα και ας το ξεχάσουμε για πάντα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση