!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Mάχη των φύλων

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Mάχη των φύλων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Γυρισμα στο συναίσθημα , μετά τον παραλογισμό - στην επόμενη πίστα τι έχει το προγραμμα ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:27 το ερωτημα δεν ειναι αν θα εδινε χερι βοηθειας στον γερο αλλα αν θα εδινε το χερι βοηθειας σε καποιον αυτοχθονα ανδρα χαμηλοτερου κοινωνικου στατους

και η κοινωνικη πραγματικοτητα λεει οχι και μαλιστα δεν θα του εδινε καν σημασια και πιθανοτατα θα τον χλευαζε με τον χειροτερο τροπο

δεν μας ενδιαφερουν οι εξαιρεσεις του κανονα
Τι εννοείς;φυσικά και θα έδινα τη βοηθειά μου βρε Εθνι. Ανεξαρτήτως κοινωνικού στάτους. Τι χαζομάρα είναι αυτό;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:57 εχετε δει ποτε γυναικα μεσης γυναικας να βοηθα ανδρα αντιστοιχης ηλικιας ή μικροτερης?

ποτε

μονο χλευασμος και σχολια υβριστικα
Να με αυτά που λες, παλι ιστορία θα πω, οι γέροι το κάνουν αυτό να λένε ιστορίς, πω ρε γμτ γέρασα, θέλω συνταξηηηηηηηηηη!
Πριν πολλά χρόνια, ας πούμε όταν ήμουν σε ένα πιο βίαιο prime μου πριν κατακτήσω το Ζεν, ειμαι σε ένα μπαρ και είναι μια παρέα κάπου 10 αναρχικών και ξεκινάει ένας σαματάς. Εγώ τον ξεκίνησα, οκ ήταν σίγουρη η τελική κατάληξη αλλά για πολλους λόγους δεν γινόταν αλλιώς. Με παραδέχομαι όμως, τον πρώτο ράμματα στον φρύδι, τον δεύτερο σπασμένο σαγόνι οκ καλή αρχή είχα κάνει αλλά μετά έφαγα και ένα εκσφενδονιζόμενο γυαλινο σταχτοδοχείο στο κεφάλι έπεσα κάτω και κλωτσούσαν οι υπολοιποι που είχαν μείνει (εκει εκανα την διαπιστωση πως στα νεφρά η κλωτσια πονάει περισσότερο από ότι στο κεφάλι αλλά οκ καλύτερα η αναδιανομή χτυπημάτων, πόσα να αντέξει το ατσάλινο ποντιακο μου κεφάλι). Και είναι μια αναρχικιά στη παρέα τους, που τους τραβούσε έναν έναν από πανω μου και τους βριζει "τι κάνετε ρε μαλάκες, 10 με έναν, σταματήστε ρε". Μετά με έφερε και τα πράγματα μου, κράνος, κινητά, τσιγάρα κτλ. (εχει και συνεχεια η ιστορια, γιατι αργοτερα επαθα ελαφρα διασειση οποτε πηγα μια βολτα στο νοσοκομειο και με κρατησαν δυο μερες, τα βραδια εβγαζα τον ορό και εβγαινα εξω με τις πυτζαμες για κανα ποτο, τα ξημερώματα γυρνουσα ξαναβαζα τον ορο και κοιμομουν, στο ενδιαμεσο ψιλοφλερταρα και με τις νοσοκόμες-ολο χυλοπιττες με διναν οι ακαρδες αλλά είναι άλλη ιστορία αυτη) Εκτοτε παρά τις τεράστιες αντιθέσεις μας έχουμε μια καλη σχεση αλληλοσεβασμου με την αναρχικια αυτην, την ειχα πετύχει και χρόνια μετα το σκηνικο αυτό όταν ημουν μαζι με συμφορουμιτη, εκατσε μαζι μας για τσιπουρα και στο τελος λυποθυμισε από το πολύ ποτο. Το ότι δεν μάσηξε να μπει στην μεση και μάλιστα εναντια σε δικους της σε φιλους της και άσχετα που εγω το ξεκινησα και ορμηξα, λιγοι νομιζω θα το εκαναν.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Naida έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:32
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:27 το ερωτημα δεν ειναι αν θα εδινε χερι βοηθειας στον γερο αλλα αν θα εδινε το χερι βοηθειας σε καποιον αυτοχθονα ανδρα χαμηλοτερου κοινωνικου στατους

και η κοινωνικη πραγματικοτητα λεει οχι και μαλιστα δεν θα του εδινε καν σημασια και πιθανοτατα θα τον χλευαζε με τον χειροτερο τροπο

Τι εννοείς;φυσικά και θα έδινα τη βοηθειά μου βρε Εθνι. Ανεξαρτήτως κοινωνικού στάτους. Τι χαζομάρα είναι αυτό;
η κοινωνικη πραγματικοτητα δειχνει αλλα για την πλειοψηφια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:34
Naida έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:32

η κοινωνικη πραγματικοτητα δειχνει αλλα για την πλειοψηφια
Τι δείχνει η κοινωνική πραγματικότητά σας; Ότι ζητάμε εκκαθαριστικό πριν να δώσουμε χέρι βοηθείας;

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:30 Γυρισμα στο συναίσθημα , μετά τον παραλογισμό - στην επόμενη πίστα τι έχει το προγραμμα ;
Ότι νά ναι. Κάθε ένας έχει το δικαίωμα να βοηθά ή όχι και κάθε ένας θα κρίνεται γι αυτό

η ώριμη κυρία μετά το όχι δεν έπρεπε καν να ρωτήσει γιατί, ούτε να το πάει παρακάτω. Ο δε κύριος μπορούσε αντιστοίχως να μην απαντήσει.
Η μία είναι μαλάκω γιατί απαίτησε βοήθεια, ο δε είναι μαλάκας γιατί δεν την βοήθησε επειδή είναι γυναίκα.
Αν απαιτούσε απο μενα κάποιος βοήθεια και του έλεγα "οχι" επειδή σπάστηκα, η απάντηση στο "γιατί;" δε θα ήταν"τί επειδή είσαι άντρας ή γυναίκα πρέπει να σε βοηθήσω;" αλλά "επειδή το απαιτείς αγενώς".
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Δεν έχουμε στοιχεία ότι δεν την βοήθησε επειδή είναι γυναίκα.

Αυτό που κατάλαβα είναι ότι στο μυαλό του τουλάχιστον, αν δεν ήταν γυναίκα δεν θα περίμενε βοήθεια, οπότε δεν θα βρισκόταν κι αυτός στη δύσκολη θέση να πει όχι.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Έχουμε στοιχεία γιατί η απάντηση του εχει να κανει με το φύλο της. Θα μπορούσε απλά να πει "δε θέλω"

Δηλαδή στο μυαλό του μόνο οι γυναίκες χρειάζονται βοήθεια Νάνε; Δε του έχει ζητήσει ποτέ αρσενικό βοήθεια; :102:
Άβαταρ μέλους
Αγις

Δεν με ενδιαφέρει το πως θα φερθεί η γιατι κάποιος στις επίμονες Αντουανέτες.
οποιος ενδιαφέρεται ας τον βρεί να του κάνει ορο αλήθειας - φάλαγγα - τεστ ανιχνευτή ψευδους - πνιγμό μιας και κατέληξε κατηγορούμενος που τολμησε κ δεν εστησε κώλο .
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Αγις την 07 Οκτ 2018, 17:53, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Sid Vicious έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:33
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 07 Οκτ 2018, 16:57 εχετε δει ποτε γυναικα μεσης γυναικας να βοηθα ανδρα αντιστοιχης ηλικιας ή μικροτερης?

ποτε

μονο χλευασμος και σχολια υβριστικα
Να με αυτά που λες, παλι ιστορία θα πω, οι γέροι το κάνουν αυτό να λένε ιστορίς, πω ρε γμτ γέρασα, θέλω συνταξηηηηηηηηηη!
Πριν πολλά χρόνια, ας πούμε όταν ήμουν σε ένα πιο βίαιο prime μου πριν κατακτήσω το Ζεν, ειμαι σε ένα μπαρ και είναι μια παρέα κάπου 10 αναρχικών και ξεκινάει ένας σαματάς. Εγώ τον ξεκίνησα, οκ ήταν σίγουρη η τελική κατάληξη αλλά για πολλους λόγους δεν γινόταν αλλιώς. Με παραδέχομαι όμως, τον πρώτο ράμματα στον φρύδι, τον δεύτερο σπασμένο σαγόνι οκ καλή αρχή είχα κάνει αλλά μετά έφαγα και ένα εκσφενδονιζόμενο γυαλινο σταχτοδοχείο στο κεφάλι έπεσα κάτω και κλωτσούσαν οι υπολοιποι που είχαν μείνει (εκει εκανα την διαπιστωση πως στα νεφρά η κλωτσια πονάει περισσότερο από ότι στο κεφάλι αλλά οκ καλύτερα η αναδιανομή χτυπημάτων, πόσα να αντέξει το ατσάλινο ποντιακο μου κεφάλι). Και είναι μια αναρχικιά στη παρέα τους, που τους τραβούσε έναν έναν από πανω μου και τους βριζει "τι κάνετε ρε μαλάκες, 10 με έναν, σταματήστε ρε". Μετά με έφερε και τα πράγματα μου, κράνος, κινητά, τσιγάρα κτλ. (εχει και συνεχεια η ιστορια, γιατι αργοτερα επαθα ελαφρα διασειση οποτε πηγα μια βολτα στο νοσοκομειο και με κρατησαν δυο μερες, τα βραδια εβγαζα τον ορό και εβγαινα εξω με τις πυτζαμες για κανα ποτο, τα ξημερώματα γυρνουσα ξαναβαζα τον ορο και κοιμομουν, στο ενδιαμεσο ψιλοφλερταρα και με τις νοσοκόμες-ολο χυλοπιττες με διναν οι ακαρδες αλλά είναι άλλη ιστορία αυτη) Εκτοτε παρά τις τεράστιες αντιθέσεις μας έχουμε μια καλη σχεση αλληλοσεβασμου με την αναρχικια αυτην, την ειχα πετύχει και χρόνια μετα το σκηνικο αυτό όταν ημουν μαζι με συμφορουμιτη, εκατσε μαζι μας για τσιπουρα και στο τελος λυποθυμισε από το πολύ ποτο. Το ότι δεν μάσηξε να μπει στην μεση και μάλιστα εναντια σε δικους της σε φιλους της και άσχετα που εγω το ξεκινησα και ορμηξα, λιγοι νομιζω θα το εκαναν.
Και εγώ έχω μπει ανάμεσα για να μη τις φάει ο άλλος οδηγός (μεσήλικας)από τον συγκάτοικό μου :lol:
Ορίστε για το καλό σας δουλεύουμε και μας λένε και μίσανδρες :011:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Ίφιδα έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:48 Έχουμε στοιχεία γιατί η απάντηση του εχει να κανει με το φύλο της.

Δηλαδή στο μυαλό του μόνο οι γυναίκες χρειάζονται βοήθεια Νάνε; Δε του έχει ζητήσει ποτέ αρσενικό βοήθεια; :102:
Η απάντηση του είναι ερώτηση. Ρωτάει "γιατί περιμένεις να σε βοηθήσω;". Και βασικά απαντάει αυτή την ερώτηση μόνος του, ότι δηλαδή επειδή είναι γυναίκα. Το γιατί δεν βοηθάει μένει αναπάντητο.

Εμένα δεν μου έχει ζητήσει ποτέ ξένος να κουβαλήσω κάτι, οπότε δεν το θεωρώ απίθανο ούτε αυτού να του είχε τύχει μέχρι τότε.
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:52 Δεν με ενδιαφέρει το πως θα φερθεί η γιατι κάποιος στις επίμονες Αντουανέτες.
οποιος ενδιαφέρεται ας τον βρεί να του κάνει ορο αλήθειας - φάλαγγα - τεστ ανιχνευτή ψευδους - πνιγμό μιας και κατέληξε κατηγορούμενος που τολμησε κ δεν εστησε κώλο .
+ΕΛΕΟC+

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Ίφιδα έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:48 Έχουμε στοιχεία γιατί η απάντηση του εχει να κανει με το φύλο της. Θα μπορούσε απλά να πει "δε θέλω"

Ε μα! Τ' αυτονόητα. Φάνηκε για ποιο λόγο δεν ήθελε να βοηθήσει.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αγις

Naida έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:54
Ίφιδα έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:48 Έχουμε στοιχεία γιατί η απάντηση του εχει να κανει με το φύλο της. Θα μπορούσε απλά να πει "δε θέλω"

Ε μα! Τ' αυτονόητα. Φάνηκε για ποιο λόγο δεν ήθελε να βοηθήσει.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Απαιχτες...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Αγις έγραψε: 07 Οκτ 2018, 17:52 Δεν με ενδιαφέρει το πως θα φερθεί η γιατι κάποιος στις επίμονες Αντουανέτες.

:smt058
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”