!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Revolut

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Re: Revolut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

foscilis έγραψε: 17 Οκτ 2022, 22:25 Παιδιά τα κατάφερα!!! Πλήρωσα με το κινητό. Είμαι τρισευτυχισμένος. Έβαλα και λεφτά να έχω στο ταξίδι.

ΠΑΡΑ πολύ ικανοποιητικό που ζουζουνίζει όταν περνάει η πληρωμή κι έτσι το νιώθεις στο χέρι σου αντί να πρέπει να στήσεις αυτί.

Μόλις γυρίσω από Αγγλία ωστόσο θα συνδέσω την Άλφα Μπανκ για να μετράνε οι πληρωμές για την εφορία.
Ειναι πολύ βολικό γιατί περνάς ΑΜΕΣΑ τα χρήματα όπου θες. Ακόμη και Σ/Κ.
Άβαταρ μέλους
Japetus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Japetus »

Airman68 έγραψε: 18 Οκτ 2022, 13:43
Japetus έγραψε: 18 Οκτ 2022, 13:34
Airman68 έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:33

Αυτό κι εγώ θα ήθελα να το μάθω...
Υπάρχει κάποιο μικρό όριο -διαφορετικό για κάθε Ελ τράπεζα- κάτω από το οποίο δεν χρεώνεσαι προμήθεια για εισερχόμενο έμβασμα.
Καθώς το όριο αυτό είναι της τάξης των 15-20 ευρώ, θα πρέπει να κάνει κάποιος επαναλαμβανομενα εμβάσματα μέσω ρεβολουτ για μεγαλύτερα ποσά.

Αυτό δεν το ήξερα. Θα το ψάξω.
Xωρίς να είμαι 100% σίγουρος τα όρια ποσών μεταφοράς για μηδενική προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος για τις τράπεζες είναι:

Alpha 5 euro
Εθνική 15
Πειραιώς 15
Eurobank 20...

Καμιά ελληνική τράπεζα (ή ξένη στην Ελλάδα) δυστυχώς δεν έχει δωρεάν προμήθεια για ανάληψη από ΑΤΜ. Σε άλλες χώρες συνήθως πάντα βρίσκονται 2-3 ατμ που μπορείς νακάνεις ανάληψη χωρίς κερατιάτικα..

Εντιτ, επιβεβαίωσα τα ποσά..
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

Japetus έγραψε: 18 Οκτ 2022, 14:11
Airman68 έγραψε: 18 Οκτ 2022, 13:43
Japetus έγραψε: 18 Οκτ 2022, 13:34

Υπάρχει κάποιο μικρό όριο -διαφορετικό για κάθε Ελ τράπεζα- κάτω από το οποίο δεν χρεώνεσαι προμήθεια για εισερχόμενο έμβασμα.
Καθώς το όριο αυτό είναι της τάξης των 15-20 ευρώ, θα πρέπει να κάνει κάποιος επαναλαμβανομενα εμβάσματα μέσω ρεβολουτ για μεγαλύτερα ποσά.

Αυτό δεν το ήξερα. Θα το ψάξω.
Xωρίς να είμαι 100% σίγουρος τα όρια ποσών μεταφοράς για μηδενική προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος για τις τράπεζες είναι:

Alpha 5 euro
Εθνική 15
Πειραιώς 15
Eurobank 20...

Καμιά ελληνική τράπεζα (ή ξένη στην Ελλάδα) δυστυχώς δεν έχει δωρεάν προμήθεια για ανάληψη από ΑΤΜ. Σε άλλες χώρες συνήθως πάντα βρίσκονται 2-3 ατμ που μπορείς νακάνεις ανάληψη χωρίς κερατιάτικα..

Εντιτ, επιβεβαίωσα τα ποσά..
:smt023 Thanks!
Yippie Kay Yay
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”