!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Revolut
Re: Revolut
Παιδιά τα κατάφερα!!! Πλήρωσα με το κινητό. Είμαι τρισευτυχισμένος. Έβαλα και λεφτά να έχω στο ταξίδι.
ΠΑΡΑ πολύ ικανοποιητικό που ζουζουνίζει όταν περνάει η πληρωμή κι έτσι το νιώθεις στο χέρι σου αντί να πρέπει να στήσεις αυτί.
Μόλις γυρίσω από Αγγλία ωστόσο θα συνδέσω την Άλφα Μπανκ για να μετράνε οι πληρωμές για την εφορία.
ΠΑΡΑ πολύ ικανοποιητικό που ζουζουνίζει όταν περνάει η πληρωμή κι έτσι το νιώθεις στο χέρι σου αντί να πρέπει να στήσεις αυτί.
Μόλις γυρίσω από Αγγλία ωστόσο θα συνδέσω την Άλφα Μπανκ για να μετράνε οι πληρωμές για την εφορία.
Λειτουργεί και σαν εισιτήριο στα ΜΜΜ σε περίπτωση που έχεις καιρό να έρθεις / δεν το γνωρίζεις.foscilis έγραψε: 17 Οκτ 2022, 22:25 Παιδιά τα κατάφερα!!! Πλήρωσα με το κινητό. Είμαι τρισευτυχισμένος. Έβαλα και λεφτά να έχω στο ταξίδι.
Ναι αλλά οι άλλοι τρεις τι θα κάνουν;mao mao έγραψε: 17 Οκτ 2022, 22:32Λειτουργεί και σαν εισιτήριο στα ΜΜΜ σε περίπτωση που έχεις καιρό να έρθεις / δεν το γνωρίζεις.foscilis έγραψε: 17 Οκτ 2022, 22:25 Παιδιά τα κατάφερα!!! Πλήρωσα με το κινητό. Είμαι τρισευτυχισμένος. Έβαλα και λεφτά να έχω στο ταξίδι.
στη θέση σου θα έβαζα ελληνικές κάρτες για τους άλλους. Πιστεύω οτι θα έχετε 3. Παλιά που χρησιμοποιούσα ελ. κάρτα , η επιπλέον χρεώση ήταν πολύ μικρή. Δεν ξέρω αν έχουν αλλάξει από τότε τα πράγματα.foscilis έγραψε: 17 Οκτ 2022, 22:33Ναι αλλά οι άλλοι τρεις τι θα κάνουν;mao mao έγραψε: 17 Οκτ 2022, 22:32Λειτουργεί και σαν εισιτήριο στα ΜΜΜ σε περίπτωση που έχεις καιρό να έρθεις / δεν το γνωρίζεις.foscilis έγραψε: 17 Οκτ 2022, 22:25 Παιδιά τα κατάφερα!!! Πλήρωσα με το κινητό. Είμαι τρισευτυχισμένος. Έβαλα και λεφτά να έχω στο ταξίδι.
Είναι 3-4% αναλόγως την κάρτα. Ντάξει, ξερωγω, δεν είμαι και πολύ σίγουρος ότι θέλω να δώσω τη Mastercard (ή οποιαδήποτε άλλη κάρτα) στο 9χρονο.
Πάντως για να στείλεις χρήματα από ελληνική τράπεζα (Πειραιώς) σε Revolut account χτες μου ζήτησε 19 ευρώ για άμεσα, 14 για κανονική προτεραιότητα. Wtf;
Ρε παιδιά, χρήματα βάζεις απο το app της Revolut, οχι απο την τραπεζα σας ως έμβασμα. Η Revolut παιρνει τα χρήματα ακριβώς οπως οταν κάνεις online αγορά οπότε δεν υπάρχει εξτρα χρέωση.stella έγραψε: 18 Οκτ 2022, 13:12 Πάντως για να στείλεις χρήματα από ελληνική τράπεζα (Πειραιώς) σε Revolut account χτες μου ζήτησε 19 ευρώ για άμεσα, 14 για κανονική προτεραιότητα. Wtf;
TL;DR δεν στένλεις χρήματα, τραβάς.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος GoBzi την 18 Οκτ 2022, 13:25, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
μεσω ποιας εφαρμογής;mao mao έγραψε: 17 Οκτ 2022, 22:32Λειτουργεί και σαν εισιτήριο στα ΜΜΜ σε περίπτωση που έχεις καιρό να έρθεις / δεν το γνωρίζεις.foscilis έγραψε: 17 Οκτ 2022, 22:25 Παιδιά τα κατάφερα!!! Πλήρωσα με το κινητό. Είμαι τρισευτυχισμένος. Έβαλα και λεφτά να έχω στο ταξίδι.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Απευθείας απο το G/Apple Pay. Απλά χτυπάς το κινητό/ρολόι αντι για την κάρτα σου/oyster.Beria έγραψε: 18 Οκτ 2022, 13:24μεσω ποιας εφαρμογής;mao mao έγραψε: 17 Οκτ 2022, 22:32Λειτουργεί και σαν εισιτήριο στα ΜΜΜ σε περίπτωση που έχεις καιρό να έρθεις / δεν το γνωρίζεις.foscilis έγραψε: 17 Οκτ 2022, 22:25 Παιδιά τα κατάφερα!!! Πλήρωσα με το κινητό. Είμαι τρισευτυχισμένος. Έβαλα και λεφτά να έχω στο ταξίδι.
Α με συγχωρείς δεν το διευκρίνισα, σε λογαριασμό άλλου. Δε μιλάω γι' αυτό που θέλει ο Φόσι, απλά μου ζήτησαν να περάσω κάποια χρήματα σε λογαριασμό Revolut αντί για τράπεζα ΗΠΑ.GoBzi έγραψε: 18 Οκτ 2022, 13:24Ρε παιδιά, χρήματα βάζεις απο το app της Revolut, οχι απο την τραπεζα σας ως έμβασμα. Η Revolut παιρνει τα χρήματα ακριβώς οπως οταν κάνεις online αγορά οπότε δεν υπάρχει εξτρα χρέωση.stella έγραψε: 18 Οκτ 2022, 13:12 Πάντως για να στείλεις χρήματα από ελληνική τράπεζα (Πειραιώς) σε Revolut account χτες μου ζήτησε 19 ευρώ για άμεσα, 14 για κανονική προτεραιότητα. Wtf;
Υπάρχει κάποιο μικρό όριο -διαφορετικό για κάθε Ελ τράπεζα- κάτω από το οποίο δεν χρεώνεσαι προμήθεια για εισερχόμενο έμβασμα.Airman68 έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:33Αυτό κι εγώ θα ήθελα να το μάθω...Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: 16 Οκτ 2022, 03:18Αυτό οκ, το αντίθετο είναι το θέμα πώς γίνεται.Airman68 έγραψε: 27 Ιούλ 2022, 00:27
Ανοίγεις το app και πας στο λογαριασμό με το νόμισμα που θέλεις να χρησιμοποιήσεις.
Για να λες Πειραιώς φαντάζομαι θα είναι σε ευρώ.
Πατάς στο κουμπί +Add money
Βάζεις τα στοιχεία της χρεωστικής όπως όταν αγοράζεις κάτι on line. (Δεν συνδέεται η κάρτα με τη Revolut)
Επιλέγεις το ποσό που θέλεις να μεταφέρεις
Τότε θα σου ζητήσει να εγκρίνεις τη συναλλαγή μέσω app ή online banking της Πειραιώς
Τέλος
Εγώ έτσι κάνω με την Εθνική και δε χρεώνομαι.
Εμβασμα σε ελληνικό ΙΒΑΝ ή ανάληψη σε ελληνικό ΑΤΜ χωρίς το κερατιάτικο τρίευρο.
Καθώς το όριο αυτό είναι της τάξης των 15-20 ευρώ, θα πρέπει να κάνει κάποιος επαναλαμβανομενα εμβάσματα μέσω ρεβολουτ για μεγαλύτερα ποσά.
Εμένα μου έκλεισε η δυνατότητα προσθήκης χρημάτων στην κάρτα επειδή δεν μπόρεσε να γίνει νέα πιστοποίηση.. Η ταυτότητά μου είναι μεγαλύτερη 15ετιας, το δίπλωμα οδήγησης έχει ένα γρέζι από την εκτύπωση πάνω στο τελευταίο ψηφίο του έτους γέννησης και θα πρέπει να περιμένω να βγάλω νέα ταυτότητα ή διαβατήριο ή να επανεκδωσω άδεια οδήγησης. Η εξυπηρέτησή τους πολύ καλή πάντως, έχουν εκπρόσωπο που προσπαθεί να βοηθήσει 24/7 που σε καλεί λίγη ώρα (καμιά φορά λίγο περισσότερο) αφού δηλώσεις ότι χρειάζεσαι βοήθεια.
Επικουρικά χρησιμοποιώ την Curve, την οποία έχω συνδέσει στο gpay, η οποία είναι στην ουσία ένα digital wallet από μόνη της με τη διαφορά ότι σου δίνει μια πλαστική μάστερκαρντ στην οποία συνδέεις τις κανονικές σου κάρτες.
Αυτό δεν το ήξερα. Θα το ψάξω.Japetus έγραψε: 18 Οκτ 2022, 13:34Υπάρχει κάποιο μικρό όριο -διαφορετικό για κάθε Ελ τράπεζα- κάτω από το οποίο δεν χρεώνεσαι προμήθεια για εισερχόμενο έμβασμα.Airman68 έγραψε: 17 Οκτ 2022, 11:33Αυτό κι εγώ θα ήθελα να το μάθω...Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: 16 Οκτ 2022, 03:18
Αυτό οκ, το αντίθετο είναι το θέμα πώς γίνεται.
Εμβασμα σε ελληνικό ΙΒΑΝ ή ανάληψη σε ελληνικό ΑΤΜ χωρίς το κερατιάτικο τρίευρο.
Καθώς το όριο αυτό είναι της τάξης των 15-20 ευρώ, θα πρέπει να κάνει κάποιος επαναλαμβανομενα εμβάσματα μέσω ρεβολουτ για μεγαλύτερα ποσά.
Yippie Kay Yay
Απο ρεβολουτ σε ρεβολουτ είναι δωρεάν μέσα από την εφαρμογή και γι αυτό πολλοί το προτείνουν για συναλλαγές εξωτερικού.stella έγραψε: 18 Οκτ 2022, 13:28 Α με συγχωρείς δεν το διευκρίνισα, σε λογαριασμό άλλου. Δε μιλάω γι' αυτό που θέλει ο Φόσι, απλά μου ζήτησαν να περάσω κάποια χρήματα σε λογαριασμό Revolut αντί για τράπεζα ΗΠΑ.
Το υπέθεσα ότι καλό είναι να δημιουργήσω κι εγώ λογαριασμό, είχα βολευτεί με το PayPal τόσα χρόνια και αμέλησα.Japetus έγραψε: 18 Οκτ 2022, 13:47Απο ρεβολουτ σε ρεβολουτ είναι δωρεάν μέσα από την εφαρμογή και γι αυτό πολλοί το προτείνουν για συναλλαγές εξωτερικού.stella έγραψε: 18 Οκτ 2022, 13:28 Α με συγχωρείς δεν το διευκρίνισα, σε λογαριασμό άλλου. Δε μιλάω γι' αυτό που θέλει ο Φόσι, απλά μου ζήτησαν να περάσω κάποια χρήματα σε λογαριασμό Revolut αντί για τράπεζα ΗΠΑ.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Εγώ έχω βολευτεί με το IRIS εδώ και κάμποσο καιρό. Το τηλεφωνο του άλλου γραφεις, ή το ΑΦΜ του, και πιστώθηκαν στο λογαριασμό του άμεσα, απο οποια τραπεζα κι αν στέλνεις.stella έγραψε: 18 Οκτ 2022, 13:28Α με συγχωρείς δεν το διευκρίνισα, σε λογαριασμό άλλου. Δε μιλάω γι' αυτό που θέλει ο Φόσι, απλά μου ζήτησαν να περάσω κάποια χρήματα σε λογαριασμό Revolut αντί για τράπεζα ΗΠΑ.GoBzi έγραψε: 18 Οκτ 2022, 13:24Ρε παιδιά, χρήματα βάζεις απο το app της Revolut, οχι απο την τραπεζα σας ως έμβασμα. Η Revolut παιρνει τα χρήματα ακριβώς οπως οταν κάνεις online αγορά οπότε δεν υπάρχει εξτρα χρέωση.stella έγραψε: 18 Οκτ 2022, 13:12 Πάντως για να στείλεις χρήματα από ελληνική τράπεζα (Πειραιώς) σε Revolut account χτες μου ζήτησε 19 ευρώ για άμεσα, 14 για κανονική προτεραιότητα. Wtf;
Η μαλακία ειναι οτι μέσω web banking σε χρεωνει 2,50€ προμηθεια ανεξαρτητως ποσού, ενώ μεσω app της τραπεζας σου στο κινητο δεν σε χρεώνει καθολου για ποσά έως 20€, 0.50€ σε χρεώνει για άνω των 20 και ως 50, και 1.20 για ανω των 50 ως 500€.
Δεν καταλαβαίνω γιατί τα app σε πολλες περιπτωσεις, έχουν τοσα πλεονεκτηματα σε σχεση με τα web. Εγώ τα θεωρώ και λιγότερο ασφαλή.