Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Beria έγραψε: 11 Οκτ 2022, 23:16
Αυτό που περιμένετε από τους ποινικούς να αποδώσουν δικαιοσύνη και μάλιστα βιάζοντας τους βιαστές το ξέρετε ότι είναι εντελώς άρρωστο, έτσι;
Δεν δείχνει καλά πράγματα για τη ψυχική σας υγεία
Ενώ είναι οι σκαφισμοί και οι χάλκινοι ταύροι...
Άσε μας βρε Μπέρια....
Και φυσικά είμαι αριστερή ανωμαλάρα,υπερασπιστής παιδοβιαστών επειδή δε συμφωνώ με τέτοιες πρακτικές... Αν τα έκανε στο δικό σου παιδί/ανήψι/βαφτηστήρι δεν θα τα έλεγες αυτά,intensifies
Αλλά ας μην χαλάσω το virtual lynch,
Ο κατηγορούμενος είναι πραγματικά ανυπεράσπιτος,με την έννοια ότι δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό/δικαιολογία...
υποστηρίζει ότι δεν είχε καταλάβει πως η μικρή ήταν 12, νόμιζε λέει ότι ήταν 17. Εν τω μεταξύ, όταν ξεκίνησε να τη βιάζει (γιατί τη βίασε επανειλημμένως), το παιδί ήταν μόλις 10,5 ετών. btw ο τύπος έχει τρία ανήλια παιδιά, κορίτσια νομίζω και τα τρία.
Διαβάζω ότι τον έχουν μόνο του σ' ένα κελί. Σ' ένα άλλο κελί, πάλι μόνο του, κρατάνε τον Μίχο.
Γιατί τέτοιες διακρίσεις;
Να τους μεταφέρουν στον γενικό πληθυσμό.
Μπορεί οι άλλοι κρατούμενοι να μην καταλάβουν ότι είναι βιαστές ανηλίκων και να νομίζουν ότι είναι μπουκαδόροι ξέρω 'γω.
Αν τους πανε μαζι με τους αλλους δεν θα προλαβουν να μας δωσουν ονοματα.
Αυτο ειναι που φοβάμαι εγω.
Τωρα που απείλησαν οτι θα κατονομάσουν, για κάτσε αυριο μην ακουσουμε τιποτα του στυλ "ατύχημα/δυστύχημα στα κρατητήρια, οι δυο γνωστοι παιδεραστές νεκροί".
Αυτό που περιμένετε από τους ποινικούς να αποδώσουν δικαιοσύνη και μάλιστα βιάζοντας τους βιαστές το ξέρετε ότι είναι εντελώς άρρωστο, έτσι;
αν δεν μπορούμε να βασιστούμε στην θεσμοθετημένη δικαιοσύνη καθώς όλα τα μπουμπούκια στην 5ετία πάνω βγαίνουν, κάποιος άλλος θα πρέπει να αποδώσει δικαιοσύνη. Ας είναι ποινικοί, ας φαγωθούν μεταξύ τους τα ζωα, δεν θα κάτσουμε να σκάσουμε
Αυτη ειναι μια πολυ ρωμαικη ιδεα.
Κατι τετοιο σκεφτοντουσαν και οι Ρωμαιοι (οχι ακριβως αλλα u get the point) και εφτιαξαν τις μονομαχιες.
το βάζεις και στο netflix και ξεχρεώνεις ως χώρα σε μια πενταετία
foscilis έγραψε: 11 Οκτ 2022, 23:18
Έτσι και προχωρήσει η υπόθεση (ανακριτικά, δικαστικά, οτιδήποτε) και καταλήξουμε ότι αυτοί οι δύο έδωσαν ό,τι είχαν να δώσουν, τότε αλλάζει.
Εξυπακούεται.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
υποστηρίζει ότι δεν είχε καταλάβει πως η μικρή ήταν 12, νόμιζε λέει ότι ήταν 17. Εν τω μεταξύ, όταν ξεκίνησε να τη βιάζει (γιατί τη βίασε επανειλημμένως), το παιδί ήταν μόλις 10,5 ετών. btw ο τύπος έχει τρία ανήλια παιδιά, κορίτσια νομίζω και τα τρία.
Διαβάζω ότι τον έχουν μόνο του σ' ένα κελί. Σ' ένα άλλο κελί, πάλι μόνο του, κρατάνε τον Μίχο.
Γιατί τέτοιες διακρίσεις;
Να τους μεταφέρουν στον γενικό πληθυσμό.
Μπορεί οι άλλοι κρατούμενοι να μην καταλάβουν ότι είναι βιαστές ανηλίκων και να νομίζουν ότι είναι μπουκαδόροι ξέρω 'γω.
Αν τους πανε μαζι με τους αλλους δεν θα προλαβουν να μας δωσουν ονοματα.
Αυτο ειναι που φοβάμαι εγω.
Τωρα που απείλησαν οτι θα κατονομάσουν, για κάτσε αυριο μην ακουσουμε τιποτα του στυλ "ατύχημα/δυστύχημα στα κρατητήρια, οι δυο γνωστοι παιδεραστές νεκροί".
Άσε μας βρε Μπέρια....
Και φυσικά είμαι αριστερή ανωμαλάρα,υπερασπιστής παιδοβιαστών επειδή δε συμφωνώ με τέτοιες πρακτικές... Αν τα έκανε στο δικό σου παιδί/ανήψι/βαφτηστήρι δεν θα τα έλεγες αυτά,intensifies
Ο κατηγορούμενος είναι πραγματικά ανυπεράσπιτος,με την έννοια ότι δεν υπάρχει κανένα ελαφρυντικό/δικαιολογία...
Όχι δεν εισαι ανωμαλάρα και υπερασπιστής. Όπως δεν είναι ανώμαλοι ψυχακηδες όσοι θέλουν τα συκωτια του παραπάνω σε πάσαλο. Ανθρωπιστής σίγουρα δεν είμαι απέναντι σε τέτοιους, το οποίο ανθρωπιστικό που μπορώ να σκεφτώ είναι μια σφαίρα να ξυσει το φλοιό του εγκεφάλου και να μείνουν φυτά για μια ζωή σε κάποιο υγρό υπόγειο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 11 Οκτ 2022, 23:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Αχχχ και δε θέλω να μιλήσω..Γιατί θα παρεκτραπώ..Αχχ λέμε.
Και τι φοβασαι; μη φας μηνυση;
Όχι, θα μπανιαριστώ για κανα τετράμηνο.
Με την εισοδο μας στην Ευρωπαϊκη Ενωση συμφωνησαμε και υπογραψαμε την καταργηση της θανατικης ποινης.
Οποοαδηποτε στιγμη βεβαια τιθεται θεμα εξοδου της Ελλαδας απο την Ευρωπαϊκη Ενωση σχεδον ολοι εδω μεσα σκιζουνε τα στριγκακια και τις ζαρτιερες τους και ωρυονται οτι κατι τετοιο ειναι επικυνδινο και ολεθριο.
Σκασμος λοιπον ευρωλιγουρηδες ελληνιαρηδες δεν σας παιρνει να μιλατε.
Ερμής έγραψε: 11 Οκτ 2022, 22:57
Και τι φοβασαι; μη φας μηνυση;
Όχι, θα μπανιαριστώ για κανα τετράμηνο.
Με την εισοδο μας στην Ευρωπαϊκη Ενωση συμφωνησαμε και υπογραψαμε την καταργηση της θανατικης ποινης.
Οποοαδηποτε στιγμη βεβαια τιθεται θεμα εξοδου της Ελλαδας απο την Ευρωπαϊκη Ενωση σχεδον ολοι εδω μεσα σκιζουνε τα στριγκακια και τις ζαρτιερες τους και ωρυονται οτι κατι τετοιο ειναι επικυνδινο και ολεθριο.
Η Ελλάδα κατήργησε την θανατική ποινή με το Σύνταγμα του 1975 (εκτός από την περίπτωση της εσχάτης προδοσίας)
Από τον πκ καταργήθηκε οριστικά το 2004
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12
Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Η Ελλάδα κατήργησε την θανατική ποινή με το Σύνταγμα του 1975 (εκτός από την περίπτωση της εσχάτης προδοσίας)
Από τον πκ καταργήθηκε οριστικά το 2004
Ηταν σε μορατοριουμ απο το 1974
Το 1994 καταργηθηκε απο τον ΠΚ Νόμος 2207/1994
Το 2004 καταργηθηκε και απο τον ΣΠΚ Νομος 3289/2004
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος George_V την 11 Οκτ 2022, 23:36, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Μιλάμε οτι αυτό το κτήνος έκανε αυτά που έκανε χτιζοντας ένα προφιλ του καλού οικογενειάρχη του θρήσκου κτλ. Και προφανως λόγω των γνωριμιών του πίστευε οτι δεν θα τον έπιαναν ποτέ. Τέτοιο θράσος. Φτάσαμε στον πάτο πάντως. 213 άτομα ήθελαν να βιάσουν 12χρονο κοριτσάκι. Και προφανώς αυτοι οι 213 θα είναι εξέχοντα μέλη της νεοελληνικές κοινωνίας, θα πάνε στην εκκλησία κάθε Κυριακή, θα βοηθούν οικονομικά άπορες οικογένειες κτλ.
Άσε μας βρε Μπέρια....
Άλλο τι του πρέπει να πάθει κι άλλο που θα καταλήξει σε 10 χρόνια εκτός φυλακής να κάνει τα ίδια σε οποιαδήποτε παιδί πέσει στα χέρια του.
Εκτός κι αν πιστεύεις πως θα σοφρωνιστεί.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Εγώ όσους θυμάμαι να πηδιόσαντο από τα 14 και τα 15 ήταν κυρίως κορίτσια με 20 χρονους+. Οι περισσότεροι και περισσότερες κατέληξαν είτε χασικλήδες είτε σκοτώθηκαν σε τροχαίο.
εγω δε θυμαμαι να υπηρχε παρθενος η παρθενα μετα τα 16.
Ρε φιλε σοβαρα τωρα εσυ πιστευεις οτι ενας πενηνταρης που θα τα φτιαξει με δεκαπενταχρονη εστω και αν αυτη του ριχτηκε
εντελως χυμα ειναι καλα στα μυαλα του;
Εγω νομιζω πως οχι.
Αλλο ειναι αν δεπενταχρονη τα φτιαξει με εικοσαρη εξωσχολικο εκει θα το καταλαβω αλλα αν τελικα ενας πενηνταρης
κανει σχεση με δεκαπενταχρονη ακομα κι αν αυτη του ριχτηκε χυμα τοτε συγγνωμη αλλα ειναι ψυχικα αρρωστος.
Οταν πηγαινα λυκειο εβλεπα αρκετα παιδια που ηταν ζευγαρια και υπηρχαν φημες για μαθητριες που ειχαν σχεσεις με ενηλικους
εξωσχολικους ποτε ομως δεν θυμαμαι να ειχα ακουσει οτι ηταν σαρανταρηδες η πενηνταρηδες σορρυ τυπε μου.
Εγώ όσους θυμάμαι να πηδιόσαντο από τα 14 και τα 15 ήταν κυρίως κορίτσια με 20 χρονους+. Οι περισσότεροι και περισσότερες κατέληξαν είτε χασικλήδες είτε σκοτώθηκαν σε τροχαίο.
εγω δε θυμαμαι να υπηρχε παρθενος η παρθενα μετα τα 16.
Ρε φιλε σοβαρα τωρα εσυ πιστευεις οτι ενας πενηνταρης που θα τα φτιαξει με δεκαπενταχρονη εστω και αν αυτη του ριχτηκε
εντελως χυμα ειναι καλα στα μυαλα του;
Εγω νομιζω πως οχι.
Αλλο ειναι αν δεπενταχρονη τα φτιαξει με εικοσαρη εξωσχολικο εκει θα το καταλαβω αλλα αν τελικα ενας πενηνταρης
κανει σχεση με δεκαπενταχρονη ακομα κι αν αυτη του ριχτηκε χυμα τοτε συγγνωμη αλλα ειναι ψυχικα αρρωστος.
Οταν πηγαινα λυκειο εβλεπα αρκετα παιδια που ηταν ζευγαρια και υπηρχαν φημες για μαθητριες που ειχαν σχεσεις με ενηλικους
εξωσχολικους ποτε ομως δεν θυμαμαι να ειχα ακουσει οτι ηταν σαρανταρηδες η πενηνταρηδες σορρυ τυπε μου.
Εντωμεταξύ έχει πλάκα που οι οπαδικοί σύνδεσμοι πχ. Θύρα 13, Original 21 τάσονται κατά των βιαστών. Αυτοί οι αγνοί υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και πολέμιοι της πατριαρχίας. Που εκδηλώνουν την αγάπη τους στο θηλυκό φύλο, δηλώνοντας τον ερωτικό τους θαυμασμό για τις μητέρες των αντίπαλων οπαδών ("τις μανές σας γαμάμε καθε μέρα, πουτάνας γιοί παναθηναικοί").
Είχα δει κι ένα πανό της θύρας 13 που έγραφε "Σε σάπια κοινωνία δεν υπάρχει ηθική, ξύλο και γαμήσι σε κάθε βιαστή". Δηλαδή βιασμό στους βιαστές. Άρα ξύλο και γαμήσι στους ίδιους.
- Have you been to Samos ?
- Yes, I was one of the first.
- No, you have not been to Samos!
- Yes I have!
- Look, you are not here today to insult me.
Άρα η απομάκρυνσή αυτού/αυτών των επικίνδυνων ανθρώπων είναι το ζητούμενο.
Όχι να τους κάνουμε να παρακαλάνε να πεθάνουν,γιατί το μόνο μισο-λογικό επιχείρημα που στέκει είναι η αποτρεπτικότητα,την οποία στην καταρρίπτω με ένα αντεπιχείρημα επίδοξου εγκληματία:
I
Won't
Get
Caught
Ή αν τον περιμένει φρικτός θάνατος έτσι και συλληφθεί,θα σκοτώσει μάλλον σίγουρα τα θύματά του,αφού τα βιάσει και θα αυτοκτονήσει...
Τι έχει να χάσει,αν ξέρει τι τον περιμένει έτσι και υπήρχαν τέτοιες απάνθρωπες (με τη γενική έννοια του όρου το λέω);
Καταλαβαίνω ότι τα λέτε πάνω στην δίκαιη αγανάκτιση,γονείς και οι δύο,απλά...
Άμες δε γ'εσσόμεθα εσμέν πολλώ κάρρωνες...
Εμείς είμαστε,καλύτεροι από αυτούς...