!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
vag_el
Phorum.gr user: vag_el

Re: Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el »

Ασέβαστος έγραψε: 11 Οκτ 2022, 09:40
vag_el έγραψε: 10 Οκτ 2022, 23:19
Ασέβαστος έγραψε: 10 Οκτ 2022, 10:57

η αγαμια ειναι αρρωστια.

οι μοναχοι δεν απεχουν.
που τα στηρίζεις αυτά που γράφεις?
στην πραγματικοτητα.
τη δική σου πραγματικότητα προφανώς
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός

Κ.Καρυωτάκης
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Try me.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Echelon έγραψε: 11 Οκτ 2022, 22:56 Τα νδουλικα βάλανε μπρος το πλυντήριο. "Αφού οι ζαιοι πάνε να εκμεταλλευτούν το θέμα ας αφήσουμε τον παιδεραστή ήσυχο".
Για βρες ένα ποστ που να γράφει κάτι τέτοιο.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Gherschaagk έγραψε: 11 Οκτ 2022, 23:05
Ναύτης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 22:53
Αυτός ο ανθός
Εικόνα
υποστηρίζει ότι δεν είχε καταλάβει πως η μικρή ήταν 12, νόμιζε λέει ότι ήταν 17. Εν τω μεταξύ, όταν ξεκίνησε να τη βιάζει (γιατί τη βίασε επανειλημμένως), το παιδί ήταν μόλις 10,5 ετών. btw ο τύπος έχει τρία ανήλικα παιδιά, κορίτσια νομίζω και τα τρία.
Διαβάζω ότι τον έχουν μόνο του σ' ένα κελί. Σ' ένα άλλο κελί, πάλι μόνο του, κρατάνε τον Μίχο.
Γιατί τέτοιες διακρίσεις;
Να τους μεταφέρουν στον γενικό πληθυσμό.
Μπορεί οι άλλοι κρατούμενοι να μην καταλάβουν ότι είναι βιαστές ανηλίκων και να νομίζουν ότι είναι μπουκαδόροι ξέρω 'γω.
Όχι πείτε τώρα. Αυτού τι τιμωρία του πρέπει;
Εγώ είπα: ως υπόδικος, μεταφορά στον γενικό πληθυσμό του Κορυδαλλού. Στην κηδεία θα ψάλλει, αν προλάβει, ο άλλος.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Ναύτης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 23:07
Αυτός ο ανθός
Εικόνα
υποστηρίζει ότι δεν είχε καταλάβει πως η μικρή ήταν 12, νόμιζε λέει ότι ήταν 17. Εν τω μεταξύ, όταν ξεκίνησε να τη βιάζει (γιατί τη βίασε επανειλημμένως), το παιδί ήταν μόλις 10,5 ετών. btw ο τύπος έχει τρία ανήλικα παιδιά, κορίτσια νομίζω και τα τρία.
Διαβάζω ότι τον έχουν μόνο του σ' ένα κελί. Σ' ένα άλλο κελί, πάλι μόνο του, κρατάνε τον Μίχο.
Μπορεί οι άλλοι κρατούμενοι να μην καταλάβουν ότι είναι βιαστές ανηλίκων και να νομίζουν ότι είναι μπουκαδόροι ξέρω 'γω.
Εγώ είπα: ως υπόδικος, μεταφορά στον γενικό πληθυσμό του Κορυδαλλού. Στην κηδεία θα ψάλλει, αν προλάβει, ο άλλος.
Πολύ εύκολο. Πολύ γρήγορο. Δεν συμφωνώ.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Χάλκινος ταύρος που θα σβηνει μερικές ώρες
Και την επόμενη μέρα πάλι
Ε και όσο αντέξει
Κάποια στιγμή δε θα έχει άλλο δέρμα να μείνει πάνω στο χαλκό.
Πασιφάη έγραψε: 11 Οκτ 2022, 23:05
Ερμής έγραψε: 11 Οκτ 2022, 22:57
Πασιφάη έγραψε: 11 Οκτ 2022, 22:55

Αχχχ και δε θέλω να μιλήσω..Γιατί θα παρεκτραπώ..Αχχ λέμε.
Και τι φοβασαι; μη φας μηνυση;
Όχι, θα μπανιαριστώ για κανα τετράμηνο. :lol:
Δε θα σε πειράξει κάνεις στο εγγυώμαι εγώ.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Ερμής έγραψε: 11 Οκτ 2022, 23:12 Χάλκινος ταύρος που θα σβηνει μερικές ώρες
Ε και όσο αντέξει
Ερμής έγραψε: 11 Οκτ 2022, 22:57
Και τι φοβασαι; μη φας μηνυση;
Σκαφισμος δεν θα ηταν καλυτερο?
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Αυτός ο ανθός
Εικόνα
ατύχημα στα λουτρά της φυλακής, να γλιστρήσει πάνω στο σαπούνι και να καρφωθεί σε καμία π@τσ@
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Αυτό που περιμένετε από τους ποινικούς να αποδώσουν δικαιοσύνη και μάλιστα βιάζοντας τους βιαστές το ξέρετε ότι είναι εντελώς άρρωστο, έτσι;
Δεν δείχνει καλά πράγματα για τη ψυχική σας υγεία
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

George_V έγραψε: 11 Οκτ 2022, 23:14
Ε και όσο αντέξει

Σκαφισμος δεν θα ηταν καλυτερο?
Καλό αλλά μοιάζει με το ινδιανικο.
Ο Ταύρος έχει την καλύτερη αναλογία βαναυσότητας και αργού θανάτου. Αλλά να σβήνει και να ανάβει μέχρι να κολλήσουν τα συκωτια του στο μέταλλο και να το νιώθει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ερμής την 11 Οκτ 2022, 23:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Ναύτης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 23:07
Αυτός ο ανθός
Εικόνα
Αυτές οι μαλακίες γίνονται συνέχεια, το πιο πιθανό είναι ότι το έπαθαν δεκάδες ανήλικα στην ελληνική επικράτεια το τελευταίο 24ωρο αλλά δεν τις μαθαίνουμε γιατί οι παιδέρες είναι προσεκτικοί/βυσματωμένοι/λεφτάδες/οτιδήποτε. Εδώ υπάρχει μια σπάνια ευκαιρία που άνοιξε το καπάκι και φαίνονται οι κατσαρίδες που ζουν από κάτω από το σπίτι. Αυτός που περιγράφετε το έκανε επανειλημμένα σε ένα (τουλάχιστον) παιδί. Σε πόσα παιδιά το έκαναν τα άλλα μέλη του δικτύου; Και κυρίως σε πόσα θα το κάνουν αν δεν διαλευκανθεί η υπόθεση;

Οπότε τους θέλουμε υγιέστατους και ομιλητικούς.

Έτσι και προχωρήσει η υπόθεση (ανακριτικά, δικαστικά, οτιδήποτε) και καταλήξουμε ότι αυτοί οι δύο έδωσαν ό,τι είχαν να δώσουν, τότε αλλάζει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος foscilis την 11 Οκτ 2022, 23:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Στη γνωριμία της με την 12χρονη που βίαζε και εξέδιδε ο 53χρονος βιαστής στα Σεπόλια αναφέρθηκε η ηθοποιός Άννα Φόνσου.

Η κ. Φόνσου μίλησε και για τις χορηγίες του 53χρονου στο «Σπίτι του ηθοποιού».

Διαβάστε επίσης: Σεπόλια: Ο 53χρονος έβαζε τη 12χρονη να φωτογραφίζεται για να προσελκύει πελάτες

Πώς τον γνώρισε

«Αυτός ο άνθρωπος μου τηλεφώνησε πριν από έναν χρόνο και μου είπε ότι είχε διαβάσει ότι είχα ανάγκη για το Σπίτι του ηθοποιού, τον ρώτησα ποιος είναι και μου είπε τα στοιχεία του. Μου είπε ότι ήθελε να μου φέρει κάτι αναψυκτικά γιατί είχε ένα σούπερ μάρκετ. Του απάντησα πως εγώ εκεί βρίσκομαι κάθε μέρα. Μου είπε ok και μου ζήτησε να βγάλουμε μία φωτογραφία.

Μετά με ξαναπήρε τηλέφωνο και με ρώτησε αν του επιτρέπω ανά 15 ημέρες να μας φέρνει πράγματα. Του είπα να συνεννοηθεί με την υπεύθυνη από το Σπίτι του Ηθοποιού. Έτσι κι έγινε. Κάθε φορά βγάζαμε φωτογραφίες. Κάποια στιγμή με ρώτησε αν θα ήθελα να πάω στο σούπερ μάρκετ που είχε στον Κολωνό. Πήρα εγώ κάποιους ηθοποιούς, εκείνος είχε στρώσει ένα τραπέζι που μου έκανε εντύπωση. Ήταν διάφοροι άνθρωποι εκεί και λίγο μετά είδα ένα κοριτσάκι με ένα ποδήλατο. Έπαιρνε κάτι σουβλάκια και έφευγε. Τότε της πρότεινε αυτός να με συστήσει. Ήταν αυτό το κοριτσάκι, ψηλό, που έμοιαζε γύρω στα 15» ανέφερε η Άννα Φόνσου.
«Το είδα το κοριτσάκι να κάνει θελήματα»

Και στη συνέχεια διηγήθηκε πώς γνώρισε την ανήλικη που φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε ο 53χρονος. «Είχε φτάσει η ώρα 11 το βράδυ και μου είπε ότι έκανε θελήματα για τον 53χρονο. Της έλεγαν να κάνει θελήματα, το είδα εγώ με τα μάτια μου. Πήγαινε με το ποδήλατο. Κάποια στιγμή τη ρώτησα, επειδή ήταν αργά, γιατί ήταν έξω. Μου απάντησε ότι το γνώριζε η μητέρα της. Και ότι μένει κοντά. Κάποιες φορές μου είπε ότι ερχόταν και την έπαιρνε ο πατέρας της. Έφυγε σε λίγη ώρα, φύγαμε κι εμείς. Του μιλούσε στον πληθυντικό.

Και μάλιστα εκείνο το βράδυ στο τραπέζι, του τηλεφωνούσαν από την Περιφέρεια να φροντίσει έναν άρρωστο. Και αυτός είχε «σκοτωθεί» να έρθει γρήγορα το ΕΚΑΒ. Που να υποψιαστώ ότι αυτός ο άνθρωπος είχε μια τέτοια ζωή. Ξέρω μόνο φιλανθρωπίες ότι έκανε. Το κοριτσάκι του μιλούσε στον πληθυντικό».
Η τελευταία φορά που τον συνάντησε

Η Άννα Φόνσου είπε στη συνέχεια για τον 53χρονο κατηγορούμενο και την τελευταία φορά που συναντήθηκαν: «Τελευταία φορά τον είδα σε ένα μπαρ μαζί με έναν παπά, με έναν οδοντίατρο, έναν καθηγητή πανεπιστημίου και μία κοπέλα με τον άντρα της. Πριν 10 ημέρες. Δεν υποψιαζόμουν τίποτα, δεν μου πέρασε ποτέ από το νου ότι αυτός ο άνθρωπος που μίλαγε συνέχεια για τον γιο και τη γυναίκα του, για ένα σπίτι που είχε στο βουνό».
https://www.in.gr/2022/10/11/greece/ann ... ithyntiko/

μεγαλόδειχνε
ήταν φιλάνθρωπος ο κύριος

και τους πρεζεμπόρους και τους παιδέραστές
όλους τους ξεπλένουνε οι κομμουνιστές

ευχαριστούμε την κόκκινη Άννα
πάμε σε άλλη γραμμή
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Lord Brum
Phorum.gr user: coriander

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lord Brum »

Beria έγραψε: 11 Οκτ 2022, 23:16 Αυτό που περιμένετε από τους ποινικούς να αποδώσουν δικαιοσύνη και μάλιστα βιάζοντας τους βιαστές το ξέρετε ότι είναι εντελώς άρρωστο, έτσι;
αν δεν μπορούμε να βασιστούμε στην θεσμοθετημένη δικαιοσύνη καθώς όλα τα μπουμπούκια στην 5ετία πάνω βγαίνουν, κάποιος άλλος θα πρέπει να αποδώσει δικαιοσύνη. Ας είναι ποινικοί, ας φαγωθούν μεταξύ τους τα ζωα, δεν θα κάτσουμε να σκάσουμε
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

Lord Brum έγραψε: 11 Οκτ 2022, 23:20
Beria έγραψε: 11 Οκτ 2022, 23:16 Αυτό που περιμένετε από τους ποινικούς να αποδώσουν δικαιοσύνη και μάλιστα βιάζοντας τους βιαστές το ξέρετε ότι είναι εντελώς άρρωστο, έτσι;
αν δεν μπορούμε να βασιστούμε στην θεσμοθετημένη δικαιοσύνη καθώς όλα τα μπουμπούκια στην 5ετία πάνω βγαίνουν, κάποιος άλλος θα πρέπει να αποδώσει δικαιοσύνη. Ας είναι ποινικοί, ας φαγωθούν μεταξύ τους τα ζωα, δεν θα κάτσουμε να σκάσουμε
Αυτη ειναι μια πολυ ρωμαικη ιδεα.

Κατι τετοιο σκεφτοντουσαν και οι Ρωμαιοι (οχι ακριβως αλλα u get the point) και εφτιαξαν τις μονομαχιες.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Ε και όσο αντέξει
Εδώ συμφωνούμε.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”