Αν τον κανονίσουν πριν βρεθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι, τότε κάποιους καλύπτουν.
Δεν μπορείς να το απαγορεύσεις είναι η αλήθεια.Ναύτης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:19Στην εποχή τη δική μου, 15 χρονών (τρίτη γυμνασίου) το πολύ-πολύ να παίζαμε το πουλί μας. Τώρα πολλά, πάρα πολλά 15χρονα αναπτύσσουν σεξουαλικές σχέσεις. Άλλαξαν οι εποχές. Καθότι γονέας, κι εγώ ίδρωνα και ξίδρωνα όταν ήταν το παιδί σ' εκείνες τις ηλικίες κι έβλεπα τι γινόταν στις παρέες (σχήμα λόγου δηλαδή, τι έβλεπα, την μαύρη μου τύφλα, απλώς το παιδί εμπιστευόταν τη μαμά του κι έτσι μάθαινα κι εγώ από σπόντα), αλλά, τέλος πάντων, αν είναι τα πιτσιρίκια μεταξύ τους το αποδέχεσαι. Δεν μπορείς να κάνεις κι αλλιώς δηλαδή.nyxtovios έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:11 Αυτό πάλι που μερικούς σας φαίνεται νορμάλ 13 χρονα ή 14χρονα ή και 15 χρονα να έχουν σεξουαλικές σχέσεις έστω και με συνομίληκους, πάλι κουλό μου ακούγεται.
Μια χαρά πηδιόσαντο συμμαθητές μου και απο τα 14. Εγώ δεν έβρισκα γιατί ημουν ντροπαλός και με κιλα (οχι παχυσαρκος, αλλα αρκετά για να μου ριχνουν την αυτοπεποίθηση και να φοβάμαι να χωθώ). Καπου στα 16 που το πηρα πολυ πατριωτικα, γαμηθηκα σε διατροφές και εγινα στυλάρα αρχισα και εγω να σχεδονπηδιόμανε.nyxtovios έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:18Ναι αλλά δεν πηδιόσαντο κιόλας. Τουλάχιστον οι περισσότεροι. Μόλις τελειώσεις το σχολείο κάνε ότι θες.vantono έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:15Ε καλά, σιγά το κουλό. Θυμήσου και λιγο τον εαυτό σου στα 15 και θα καταλαβεις. Εγώ στα 15 τον επαιζα 30 φορες τη μερα και σκεφτόμουν μονο το σεξ. Τιποτα αλλο δεν υπηρχε στον κοσμο μου τοτε.nyxtovios έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:11 Αυτό πάλι που μερικούς σας φαίνεται νορμάλ 13 χρονα ή 14χρονα ή και 15 χρονα να έχουν σεξουαλικές σχέσεις έστω και με συνομίληκους, πάλι κουλό μου ακούγεται.
Στα 13 οκ, το μονο που με ενοιαζε ηταν η μπάλα και τα κουτάκια/μπουκαλακια κοκακολας που χρησιμοποιούσαμε σαν μπάλα, οταν δεν ειχαμε μπαλα.
Για αυτο μην εισαι σιγουρη. Είναι ντροπή όμως για την κοινωνία να περιμένει τους συγκρατούμενους να αποδώσουν δικαιοσύνη.Gherschaagk έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:19Με εξοργίζει πολύ αυτό εδώ. Περισσότερο φυσικά που ξέρω πως οι ίδιοι δεν θα κσκοποιηθούν ποτέ.vantono έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:03 ώνασουγα
Σεπόλια: 100 άτομα είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά τη 12χρονη - Θέμα χρόνου οι 5 πρώτες συλλήψεις
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Εγώ όσους θυμάμαι να πηδιόσαντο από τα 14 και τα 15 ήταν κυρίως κορίτσια με 20 χρονους+. Οι περισσότεροι και περισσότερες κατέληξαν είτε χασικλήδες είτε σκοτώθηκαν σε τροχαίο.vantono έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:23Μια χαρά πηδιόσαντο συμμαθητές μου και απο τα 14. Εγώ δεν έβρισκα γιατί ημουν ντροπαλός και με κιλα (οχι παχυσαρκος, αλλα αρκετά για να μου ριχνουν την αυτοπεποίθηση και να φοβάμαι να χωθώ). Καπου στα 16 που το πηρα πολυ πατριωτικα, γαμηθηκα σε διατροφές και εγινα στυλάρα αρχισα και εγω να σχεδονπηδιόμανε.nyxtovios έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:18Ναι αλλά δεν πηδιόσαντο κιόλας. Τουλάχιστον οι περισσότεροι. Μόλις τελειώσεις το σχολείο κάνε ότι θες.vantono έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:15
Ε καλά, σιγά το κουλό. Θυμήσου και λιγο τον εαυτό σου στα 15 και θα καταλαβεις. Εγώ στα 15 τον επαιζα 30 φορες τη μερα και σκεφτόμουν μονο το σεξ. Τιποτα αλλο δεν υπηρχε στον κοσμο μου τοτε.
Στα 13 οκ, το μονο που με ενοιαζε ηταν η μπάλα και τα κουτάκια/μπουκαλακια κοκακολας που χρησιμοποιούσαμε σαν μπάλα, οταν δεν ειχαμε μπαλα.
Ούτε να τα αποπάρεις, γιατί χάνεις την εμπιστοσύνη τους και μετά δεν μαθαίνεις τίποτα.nyxtovios έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:22Δεν μπορείς να το απαγορεύσεις είναι η αλήθεια.Ναύτης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:19Στην εποχή τη δική μου, 15 χρονών (τρίτη γυμνασίου) το πολύ-πολύ να παίζαμε το πουλί μας. Τώρα πολλά, πάρα πολλά 15χρονα αναπτύσσουν σεξουαλικές σχέσεις. Άλλαξαν οι εποχές. Καθότι γονέας, κι εγώ ίδρωνα και ξίδρωνα όταν ήταν το παιδί σ' εκείνες τις ηλικίες κι έβλεπα τι γινόταν στις παρέες (σχήμα λόγου δηλαδή, τι έβλεπα, την μαύρη μου τύφλα, απλώς το παιδί εμπιστευόταν τη μαμά του κι έτσι μάθαινα κι εγώ από σπόντα), αλλά, τέλος πάντων, αν είναι τα πιτσιρίκια μεταξύ τους το αποδέχεσαι. Δεν μπορείς να κάνεις κι αλλιώς δηλαδή.nyxtovios έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:11 Αυτό πάλι που μερικούς σας φαίνεται νορμάλ 13 χρονα ή 14χρονα ή και 15 χρονα να έχουν σεξουαλικές σχέσεις έστω και με συνομίληκους, πάλι κουλό μου ακούγεται.
Δεν διαφωνω καθόλουΝαύτης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:28Ούτε να τα αποπάρεις, γιατί χάνεις την εμπιστοσύνη τους και μετά δεν μαθαίνεις τίποτα.nyxtovios έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:22Δεν μπορείς να το απαγορεύσεις είναι η αλήθεια.Ναύτης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:19
Στην εποχή τη δική μου, 15 χρονών (τρίτη γυμνασίου) το πολύ-πολύ να παίζαμε το πουλί μας. Τώρα πολλά, πάρα πολλά 15χρονα αναπτύσσουν σεξουαλικές σχέσεις. Άλλαξαν οι εποχές. Καθότι γονέας, κι εγώ ίδρωνα και ξίδρωνα όταν ήταν το παιδί σ' εκείνες τις ηλικίες κι έβλεπα τι γινόταν στις παρέες (σχήμα λόγου δηλαδή, τι έβλεπα, την μαύρη μου τύφλα, απλώς το παιδί εμπιστευόταν τη μαμά του κι έτσι μάθαινα κι εγώ από σπόντα), αλλά, τέλος πάντων, αν είναι τα πιτσιρίκια μεταξύ τους το αποδέχεσαι. Δεν μπορείς να κάνεις κι αλλιώς δηλαδή.
Αυτός που έχει χαμηλότερη αρτηριακή πίεση και κινδυνεύει λιγότερο να πάθει ντουβρουντζά, εν προκειμένω η γυναίκα μου, προσπαθεί να αναπτύξει μια περισσότερο φιλική σχέση με το παιδί, να μαθαίνει και να συμβουλεύει.
οχι, στα 15 δεν ηθελες πολλα. ηθελες να γαμησεις. οτι αλλο κι αν ηθελες ηταν απομακρο και δευτερευον.EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Οκτ 2022, 10:44Καλά στα 15 πολλά ήθελα, αυτό δε σημαίνει ότι ο νομοθέτης πρέπει ντε και καλα να νομοθετει ό,τι θα γουσταρε ένα 15χρονοΑσέβαστος έγραψε: 11 Οκτ 2022, 10:42
ξαναλεω, θυμηθειτε τους εαυτους σας. στα 15. να θετε να γαμησετε/γαμηθειτε, και καποιος νομοθετης να λεει "οχι"![]()
Για εμένα πάντως πιο σωστό σύστημα θα ήταν ένα που λαμβάνει υπόψη τη διαφορά ηλικίας μεταξύ ανηλικων (όπως γίνεται για τους κάτω των 15) ώστε να μην υπάρχει εκμετάλλευση. Φυσικά κ πρέπει να λαμβάνονται υπόψη και οι ειδικές συνθήκες όπου υπάρχει σχέση εξουσίας, εξάρτησης, οικονομική ανάγκη κτλ.
Βέβαια δε λέω ότι η άποψη που έχω βασίζεται σε επιστημονικά κριτήρια ή πράγματι σε οτιδήποτε πέρα από το δικό μου gut feeling.
Και με ποια τεκμηρίωση μπορείς να καθορίσεις αυτό το φυσιολογικόΝαύτης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 09:53Ε, να ισχύσει σαν γενική αρχή αυτή που ισχύει και για τις σεξουαλικές επαφές κάτω των 15, ότι δηλαδή δεν είναι ποινικά κολάσιμες εφόσον δεν υπάρχει διαφορά ηλικίας μεγαλύτερη των τριών ετών. Φυσιολογικά πράγματα.ST48410 έγραψε: 11 Οκτ 2022, 09:44Προφανώς αυτό σκοντάφτει σε θέματα διακρίσεων. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να σταθεί ένας νόμος που τα έλεγε ότι είναι οκ με κάποιον που είναι ξέρωγω 29 ή 49 αλλά όχι 53. Ίσως γενικά η ρύθμιση αυτού του ζητήματος δεν είναι τόσο απλή υπόθεση.Ναύτης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 09:41 Ρε φίλε, αν μιλάμε για δυο 15χρονα παιδιά το καταλαβαίνω. Να έχουν 2-3 χρόνια διαφορά μεταξύ τους το καταλαβαίνω. Αλλά να λες ότι συναινεί το 15χρονο να πάει με τον 50χρονο δεν το καταλαβαίνω. Ειλικρινά.
Εντύπωση πάντως προκαλεί ο χάρτης της Αμερικής. Η χώρα που μέσω του κινηματογράφου κυρίως έχει πείσει όλο την υπόλοιπο κόσμο ότι είναι πιο χαλαρή έχει τα πιο υψηλά όρια.
Απ' την άλλη, δεν τ' αφήνεις τα 15χρονα να ψηφίσουν, δεν τ' αφήνεις να βγάλουν δίπλωμα οδήγησης, τους παρέχεις αυξημένη νομική προστασία γιατί θεωρείς ότι έχουν το ακαταλόγιστο, αλλά λες είναι ΟΚ να συναινούν σε σεξουαλική πράξη με έναν ξέρω 'γω 50αρη.![]()
Εφόσον το αποφασίσουν έτσι είναι, αν και νομίζω ότι δεν είναι καλό για τα παιδιά που έχουν κατέβει τόσο πολύ οι ηλικίες.Ασέβαστος έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:37 (...)
και δεν νομιζω να υπαρχει δυναμη στον κοσμο που να μπορει να σταματησει τα 15χρονα απο το να γαμιουνται.
Μπα, δεν θα ψωνίσω, ευχαριστώ.ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:42Και με ποια τεκμηρίωση μπορείς να καθορίσεις αυτό το φυσιολογικόΝαύτης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 09:53Ε, να ισχύσει σαν γενική αρχή αυτή που ισχύει και για τις σεξουαλικές επαφές κάτω των 15, ότι δηλαδή δεν είναι ποινικά κολάσιμες εφόσον δεν υπάρχει διαφορά ηλικίας μεγαλύτερη των τριών ετών. Φυσιολογικά πράγματα.ST48410 έγραψε: 11 Οκτ 2022, 09:44
Προφανώς αυτό σκοντάφτει σε θέματα διακρίσεων. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να σταθεί ένας νόμος που τα έλεγε ότι είναι οκ με κάποιον που είναι ξέρωγω 29 ή 49 αλλά όχι 53. Ίσως γενικά η ρύθμιση αυτού του ζητήματος δεν είναι τόσο απλή υπόθεση.
Εντύπωση πάντως προκαλεί ο χάρτης της Αμερικής. Η χώρα που μέσω του κινηματογράφου κυρίως έχει πείσει όλο την υπόλοιπο κόσμο ότι είναι πιο χαλαρή έχει τα πιο υψηλά όρια.
Απ' την άλλη, δεν τ' αφήνεις τα 15χρονα να ψηφίσουν, δεν τ' αφήνεις να βγάλουν δίπλωμα οδήγησης, τους παρέχεις αυξημένη νομική προστασία γιατί θεωρείς ότι έχουν το ακαταλόγιστο, αλλά λες είναι ΟΚ να συναινούν σε σεξουαλική πράξη με έναν ξέρω 'γω 50αρη.![]()
όριο;
Τι να πάρει το νόμο στα χέρια του, αφου τοι καθίκι οπλοφορούσεvantono έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:44 χαμός και στα πανελατζίδικα
Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης έβαλε τα κλάματα στον «αέρα»: «Θα είχα πάρει το νόμο στα χέρια μου!» (vid)
Ερμής έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:24Για αυτο μην εισαι σιγουρη. Είναι ντροπή όμως για την κοινωνία να περιμένει τους συγκρατούμενους να αποδώσουν δικαιοσύνη.Gherschaagk έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:19Με εξοργίζει πολύ αυτό εδώ. Περισσότερο φυσικά που ξέρω πως οι ίδιοι δεν θα κσκοποιηθούν ποτέ.vantono έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:03 ώνασουγα
Σεπόλια: 100 άτομα είχαν κακοποιήσει σεξουαλικά τη 12χρονη - Θέμα χρόνου οι 5 πρώτες συλλήψεις
Είπαμε η εποχη των μπλάκηδων και των μαδουραίων ανέχεται τέτοιες σκουπιδίλες.
Μακάρι να τα αναρτήσει ο Καμμένος.