!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Μια ρεαλιστική ειρήνη για την Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Μια ρεαλιστική ειρήνη για την Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

stavmanr έγραψε: 13 Σεπ 2022, 21:08
sys3x έγραψε: 13 Σεπ 2022, 20:44
Στις περιοχές της Ουκρανίας που έχει και τους περισσότερους Έλληνες είναι τίγκα στους νεοναζί η Ουκρανία και γενικά ο ναζισμός από την απαρχή του βρήκε ίσως τους πιο σκληροπυρηνικούς υποστηρικτές όλα αυτά είναι κοινή γνώση δεν είναι κανένα μυστικό
Ανιστόρητες ανοησίες που αναπαράγει το καθεστώς του εισβολέα, Sys μας... :102:

Η αλήθεια είναι ότι η Ουκρανία είχε μεν πάρε δώσε με το ναζιστικό καθεστώς, αλλά όχι όπως το νομίζεις επειδή "οι ουκρανοί ήταν ναζί!".
Η Ουκρανία, πριν την επέλαση του Χίτλερ είχε απύθμενο μίσος προς τη Σοβ. Ένωση. Προς μία Σοβ. Ένωση που προκάλεσε λίγα μόλις χρόνια πριν τον ουκρανικό λιμό ο οποίος άφησε εκατομμύρια ουκρανούς να ψοφήσουν σαν τα σκυλιά μέσα στις λάσπες και το κρύο.
Τυφλωμένοι από το μίσος που προκάλεσε εκείνη η απόπειρα γενοκτονίας δεν είχαν πρόβλημα να υιοθετήσουν σχεδόν άκριτα το ρητό "ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου" και να θέλουν την καταστροφή του φονέα τους με κάθε τρόπο.
Για την γενοκτονημένη από τη Σοβ. Ένωση Ουκρανία προείχε η ανταπόδοση, η εκδίκηση, έναντι κάθε άλλης πολιτικής ή άλλου συναισθήματος. Μιλάμε για τη γενιά που έχασε γυναίκα, παιδιά, άντρα, γονείς, παππούδες με τη βασανιστική εκτέλεση της πείνας και της χολέρας από το σοβιετικό καθεστώς.

Εκείνο που θα έπρεπε να σε προβληματίσει, αλλά ουδέποτε σε απασχόλησε περισσότερο από το πότισμα μίας γλάστρας είναι το πώς η Ρωσία κατάντησε το κέντρο του νεοναζισμού στην Ευρώπη. Μιλάμε για την ίδια Ρωσία που διατηρεί μεταξύ των άλλων μία ναζιστική συμμορία στο όνομα της ομάδας "Σπαρτάκ Μόσχας". Πώς γίνεται αυτοί οι "φανατικοί αντιναζιστές" να διατηρούν τέτοιες σκοτεινές οργανώσεις, όπως ακόμα και το τάγμα Βάγκνερ, και να τις στέλνουν σε υβριδικούς πολέμους, από την Αφρική, μέχρι τη Μ. Ανατολή και την Ουκρανία;

Δεν σε απασχόλησαν αυτά, Sys μας. Πέταξες ένα "οι ουκρανοί νεοναζί" και χάρηκες με τη φωτοβολίδα.
Δεν υποστήριξα ότι οι Ουκρανοί είναι όλοι νεοναζί, ότι έχω γράψει υποστηρίζεται από πλήθος βιβλιογραφίας.
Επίσης διάβασα μόνον τις τρεις πρώτες σειρές του ποστ σου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

sys3x έγραψε: 13 Σεπ 2022, 21:23
sys3x έγραψε: 13 Σεπ 2022, 20:44
Στις περιοχές της Ουκρανίας που έχει και τους περισσότερους Έλληνες είναι τίγκα στους νεοναζί η Ουκρανία και γενικά ο ναζισμός από την απαρχή του βρήκε ίσως τους πιο σκληροπυρηνικούς υποστηρικτές όλα αυτά είναι κοινή γνώση δεν είναι κανένα μυστικό

Η αλήθεια είναι ότι η Ουκρανία είχε μεν πάρε δώσε με το ναζιστικό καθεστώς, αλλά όχι όπως το νομίζεις επειδή "οι ουκρανοί ήταν ναζί!".
Η Ουκρανία, πριν την επέλαση του Χίτλερ είχε απύθμενο μίσος προς τη Σοβ. Ένωση. Προς μία Σοβ. Ένωση που προκάλεσε λίγα μόλις χρόνια πριν τον ουκρανικό λιμό ο οποίος άφησε εκατομμύρια ουκρανούς να ψοφήσουν σαν τα σκυλιά μέσα στις λάσπες και το κρύο.
Τυφλωμένοι από το μίσος που προκάλεσε εκείνη η απόπειρα γενοκτονίας δεν είχαν πρόβλημα να υιοθετήσουν σχεδόν άκριτα το ρητό "ο εχθρός του εχθρού μου είναι φίλος μου" και να θέλουν την καταστροφή του φονέα τους με κάθε τρόπο.
Για την γενοκτονημένη από τη Σοβ. Ένωση Ουκρανία προείχε η ανταπόδοση, η εκδίκηση, έναντι κάθε άλλης πολιτικής ή άλλου συναισθήματος. Μιλάμε για τη γενιά που έχασε γυναίκα, παιδιά, άντρα, γονείς, παππούδες με τη βασανιστική εκτέλεση της πείνας και της χολέρας από το σοβιετικό καθεστώς.

Εκείνο που θα έπρεπε να σε προβληματίσει, αλλά ουδέποτε σε απασχόλησε περισσότερο από το πότισμα μίας γλάστρας είναι το πώς η Ρωσία κατάντησε το κέντρο του νεοναζισμού στην Ευρώπη. Μιλάμε για την ίδια Ρωσία που διατηρεί μεταξύ των άλλων μία ναζιστική συμμορία στο όνομα της ομάδας "Σπαρτάκ Μόσχας". Πώς γίνεται αυτοί οι "φανατικοί αντιναζιστές" να διατηρούν τέτοιες σκοτεινές οργανώσεις, όπως ακόμα και το τάγμα Βάγκνερ, και να τις στέλνουν σε υβριδικούς πολέμους, από την Αφρική, μέχρι τη Μ. Ανατολή και την Ουκρανία;

Δεν σε απασχόλησαν αυτά, Sys μας. Πέταξες ένα "οι ουκρανοί νεοναζί" και χάρηκες με τη φωτοβολίδα.
Δεν υποστήριξα ότι οι Ουκρανοί είναι όλοι νεοναζί, ότι έχω γράψει υποστηρίζεται από πλήθος βιβλιογραφίας.
Σιγά βρε βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας!!! :D
Σιγά σιγά. Κάθε ημέρα από τρεις. Δεν χρειάζεται ζήλος.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

πατησιωτης έγραψε: 13 Σεπ 2022, 21:14
stavmanr έγραψε: 13 Σεπ 2022, 21:08 Εκείνο που θα έπρεπε να σε προβληματίσει, αλλά ουδέποτε σε απασχόλησε περισσότερο από το πότισμα μίας γλάστρας είναι το πώς η Ρωσία κατάντησε το κέντρο του νεοναζισμού στην Ευρώπη. Μιλάμε για την ίδια Ρωσία που διατηρεί μεταξύ των άλλων μία ναζιστική συμμορία στο όνομα της ομάδας "Σπαρτάκ Μόσχας". Πώς γίνεται αυτοί οι "φανατικοί αντιναζιστές" να διατηρούν τέτοιες σκοτεινές οργανώσεις, όπως ακόμα και το τάγμα Βάγκνερ, και να τις στέλνουν σε υβριδικούς πολέμους, από την Αφρική, μέχρι τη Μ. Ανατολή και την Ουκρανία;
Υπάρχει άλλος ορισμός του ναζισμού εκεί.Δεν είναι ένα καθεστώς που μπορεί να συμβεί σε κάθε χώρα αλλά κάποιοι που επιτέθηκαν στη Ρωσία.Άρα οι Ρώσοι δεν μπορούν εξ ορισμού να είναι ναζί διότι αυτοί είναι εχθροί τους.Απλό δεν είναι; :lol:
Πολύ σωστά.
Όπως κάθε μουφατζήδικο καθεστώς αναπαράγει στερεότυπα και συναισθηματισμούς για να προωθήσει το έγκλημα ως πράξη δικαίου.

Ο δικός τους Σολζενίτσιν έγραφε ότι ο άνθρωπος για να κάνει το κακό πρέπει πρώτα να το αντιληφθεί ως καλό. Να το ντύσει με μανδύα καλού. Να το διαστρεβλώσει ως καλό μέσα στο νου του. Τότε μόνο μπορεί να κάνει το κακό.
Άβαταρ μέλους
sys3x

stavmanr έγραψε: 13 Σεπ 2022, 21:26
sys3x έγραψε: 13 Σεπ 2022, 21:23

Σιγά βρε βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας!!! :D
Σιγά σιγά. Κάθε ημέρα από τρεις. Δεν χρειάζεται ζήλος.
Αν δεν με πολυενδιαφέρει κάτι πλέον δεν το διαβάζω.
Παλαιότερα το έκανα αυτό.
Επίσης τι να διαβάσω ρε μαν; να με πεις εσύ τι με με απασχολεί και τι όχι; πας καλά;
:lol:

.
Άβαταρ μέλους
Καραμελίτσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καραμελίτσα »

Λογικά ένα λιμανι στον Εύξεινο πόντο θα πρέπει να το έχει η Ουκρανία σε μια δίκαιη συνθήκη ειρήνης.
Z
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μαλακία σου έγραψα πριν σταβ, τις πέντε πρώτες γραμμές διάβασα.

.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

sys3x έγραψε: 13 Σεπ 2022, 21:30 Επίσης τι να διαβάσω ρε μαν; να με πεις εσύ τι με με απασχολεί και τι όχι; πας καλά;
:lol:
Δεν πρόκειται να σου πω εγώ τι να σε απασχολήσει και τι όχι, Sys.
Αξιολογώ αυτά που δείχνεις να σε απασχολούν κι αυτά που παραβλέπεις συστηματικά και τα καταθέτω στη συζήτηση.

Είναι κι αυτά σημαντικές πληροφορίες στη συζήτηση που δείχνουν το τεράστιο πρόβλημα της προκατάληψης.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Γιατί δεν κοιτάς την καμπούρα σου καλλίτερα τότες;

.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

sys3x έγραψε: 13 Σεπ 2022, 21:31 Μαλακία σου έγραψα πριν σταβ, τις πέντε πρώτες γραμμές διάβασα.
Συγχαρητήρια Sys. Τουλάχιστον αυτή τη φορά μετρήσαμε σωστά ως το πέντε. :smt023
Άβαταρ μέλους
Chainis
Phorum.gr user: Chainis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chainis »

Η άποψη μου είναι αυτή που έγραψα χθες το βράδυ στις 10.38 :
Chainis έγραψε: 12 Σεπ 2022, 23:38 Ιδέα:
Μου κατέβηκε γιατί έχω την αίσθηση ότι οι Ρώσοι έκαναν τα στραβά μάτια στο Χάρκοβο.

Έχουν συμφωνήσει να τερματίσουν τον πόλεμο.

Η συμφωνία περιλαμβάνει την επιστροφή κάποιων εδαφών στην Ουκρανία μετά από νίκη της που θα στεριώσει το γόητρο του Ζελένσκι και θα μπορέσει να πουλήσει την συμφωνία στους δικούς του τονίζοντας πως από την αρχή του πολέμου πήρε πίσω από τους Ρώσους πάνω από 60.000 τχ.

Το γόητρο του Πούτιν σώζεται γιατί θα κρατήσει τις νότιες περιοχές με τις οποίες ασφαλίζει την Αζοφική θάλασσα σαν Ρωσική μόνο και συνδέει την Κριμαία με την Ρωσία.

Ούτε λόγος για Οδησσό και Νικολάεφ βέβαια και ίσως τραβώντας δυνάμεις στα βόρεια ίσως "χάσει" και την Χερσώνα για να μπορέσει να περάσει ο Ζελένσκι την συμφωνία πιο εύκολα.
Έτσι η Ουκρανία θα χάσει ένα 15-18% συνολικά που το 10% σχεδόν το είχε χαμένο από πριν

Όλοι ευχαριστημένοι και λήγει το ματς με νικήτρια την Ρωσία αλλά με σκορ που μπορεί να δεχτεί ο ηττημένος.
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας

Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

sys3x έγραψε: 13 Σεπ 2022, 21:33 Γιατί δεν κοιτάς την καμπούρα σου καλλίτερα τότες;
Αυτό κάνω Sys. Και μελετώ για να σου γράψω μία γρήγορη σύνοψη της ιστορίας, μικρή και περιεκτική, μην τυχόν και εξαντλήσω τις αναγνωστικές σου δυνατότητες.
Προσπάθησα να γράψω 5 γραμμές, που μπορείς να παρακολουθήσεις, αλλά δεν τα κατάφερα και μου βγήκαν λίγες παραπάνω. Δεν μπόρεσα να συμπιέσω περισσότερο το νόημα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

stavmanr έγραψε: 13 Σεπ 2022, 21:34
sys3x έγραψε: 13 Σεπ 2022, 21:31 Μαλακία σου έγραψα πριν σταβ, τις πέντε πρώτες γραμμές διάβασα.
Συγχαρητήρια Sys. Τουλάχιστον αυτή τη φορά μετρήσαμε σωστά ως το πέντε. :smt023
στω φίλε μου.

.
Άβαταρ μέλους
sys3x

stavmanr έγραψε: 13 Σεπ 2022, 21:36
sys3x έγραψε: 13 Σεπ 2022, 21:33 Γιατί δεν κοιτάς την καμπούρα σου καλλίτερα τότες;
Αυτό κάνω Sys. Και μελετώ για να σου γράψω μία γρήγορη σύνοψη της ιστορίας, μικρή και περιεκτική, μην τυχόν και εξαντλήσω τις αναγνωστικές σου δυνατότητες.
Προσπάθησα να γράψω 5 γραμμές, που μπορείς να παρακολουθήσεις, αλλά δεν τα κατάφερα και μου βγήκαν λίγες παραπάνω. Δεν μπόρεσα να συμπιέσω περισσότερο το νόημα.
Εν περάζ πούλιμ.

.
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Αρίστος έγραψε: 13 Σεπ 2022, 21:04
Ασέβαστος έγραψε: 13 Σεπ 2022, 20:34
Αρίστος έγραψε: 13 Σεπ 2022, 19:55
Οι Παγκοσμιοποιητες τυπου ΜΠαιντεν θελουν κλεισιμο των μμ επιχειρησεων, φτωχοποιηση του πληθυσμου και στη συνεχεια να μας εχουν μαντρωμενους και να ζουμε μεσω επιδοματων.

γιατι;

τι εχουν να κερδισουν απο μια τετοια κατασταση;

Δεν μας χρειαζονται τωρα που η τεχνητη νοημοσυνη θα αναλαβει την παραγωγη.

.
Και γιατί δεν είσαι με τον ISIS τότε; :lol: το επιχείρημα ότι η εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία θα αλλάξει τον ρου της ιστορίας και θα αποφευχθεί η κυριαρχία της τεχνητής νοημοσύνης ή των ρομπότ ή κάτι άλλο τεχνολογικό δυσοίωνο είναι ισοδύναμο της λογικής ότι εάν το ISIS αποκεφαλίσει αρκετούς θα αναχαιτίσει τους παγκοσμιοποιητές και την τεχνητή νοημοσύνη τους.
Ίσως θα πρέπει να δεις πιο θετικά και τον πόλεμο Χούτου και Τούτσι. :bored:
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

sys3x έγραψε: 13 Σεπ 2022, 20:47
Ασέβαστος έγραψε: 13 Σεπ 2022, 20:14
sys3x έγραψε: 13 Σεπ 2022, 17:16

Νομίζεις ότι θα στεναχωρηθώ αν χάσει η Ρωσία;
αυτη την εικονα δειχνεις, παντως. :102:
Έχει να κάνει κυρίως με την δική σου αντίληψη αυτό όμως, όχι με την δική μου.
Θέλω να πω, για να το λες αυτό μάλλον περισσότερα πράγματα για εσένα λέει παρά για εμένα.

απο οτι φαινεται, δεν ειναι μονο δικη μου αντιληψη, και αλλοι βλεπουν την ιδια εικονα που βλεπω κι εγω.

τωρα εσυ, μπορεις να σκεφτεις οτι βλεπουμε οτι βλεπουμε επειδη ειμαστε ναζι, παιδοβιαστες, και γενικοτερα παλιοχαρακτηρες, η μπορεις να κατσεις να σκεφτεις μηπως εχουμε δικιο, και να διορθωσεις την εικονα που προβαλλεις.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”