Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να έχει γαμηθεί λίγο ο δίας με τις τιμές.Χαοτικός έγραψε: 29 Αύγ 2022, 10:47 Ναι αυτό είναι το ζήτημά του νηματοθέτη. (όχι απορία). Αναδεικνύει ότι είναι ακριβά σήμερα τα σούπερ μάρκετ.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς την παλεύετε στο σούπερ μάρκετ μάγκες?
Re: Πώς την παλεύετε στο σούπερ μάρκετ μάγκες?
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
Η Μαγιονέζα Brava (η γαματώτερη) έκανε 2.40. Τύχαινε να τη βρεις 2 ή και 1,90 (σπάνια) κι έλεγες ότι έπεσε σε φάση που τις ρίξανε γιατί μάλλον θα είναι στα τελευταία της λήξης τους.
Ε πριν δυο μέρες την είδα με 3,28
Το αγαπημένο μου σαπούνι

(Έχετε συνηθίσει το υγρό σαπούνι επειδή έχει λιγότερες κινήσεις - μόνο να το βάλεις στο σφουγγάρι - και καταργείται σταδιακα το σαπούνι πλάκα. Αλλά δεν ξεβγάζεται ρε. Ρίχνεις νερό μια ώρα και με το άλλο χέρι που τρίβεις διαρκώς γλιστράει αφού έχει μείνει κάτι λαδερό. με το σαπουνάκι νιώθεις μετά της στιλπνότητα.)
Έκανε 1,5 και πήγε 2. Το γκούντα έκανε 5 κι έχει στα 8 σήμερα.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Όχι ρε συ, πέρα από την στιλπνότητα, το σαπούνι είναι που κάνεις δέκα ώρες να ξεβγαλθείς
Το σαπουνι Lux μειωσε την ποσοτητα του σαπουνιου σημαντικα, ανα πλακα, και μετα απεξω εγραψε 'τιμη σοκ'.
Σοκ επαθα οταν ειδα ποσο λεπτη εγινε η πλακα, οχι απο την τιμη.
- hellegennes
Αγαπητέ τρομπονιασμένε. Σου εξήγησα σελίδες πριν ότι υπάρχουν εκατοντάδες C&C, των οποίων ο τζίρος είναι συνολικά πολύ μεγαλύτερος απ' αυτό που ισχυρίζεσαι, που σου είπα απ' την αρχή ότι δεν υπάρχουν τέτοια στατιστικά. Έβαλες ένα άρθρο της Ναυτεμπορικής που αναφέρεται σε 3-4 αλυσίδες, όχι σε όλον τον κλάδο. Δεν κατάλαβες όταν σου έφερα μερικά παραδείγματα τζίρου. Έκανες ότι δεν πιστεύεις τα νούμερα που σου έφερα και άρχισες τις γιαννοπουλιές με το "δεν έφερες link". Κι όταν είδες ότι τα ποσά ήταν ακριβώς όπως τα έδωσα, άρχισες τις άλλες γιαννοπουλιές, προσπαθώντας με νύχια και με δόντια να πιαστείς από κάπου.Σπανακιας έγραψε: 29 Αύγ 2022, 10:28Σου εξηγησα τι συμβαινει,εβαλα πηγες,σου εξηγησα που κανεις λαθος,εβαλα πηγες γι αυτα που υποστηριξες εσυ (γιατι δεν ειχες βαλει) ωστε να σου αποδειξω οτι αλλο διαβαζεις και αλλον νομιζεις οτι διαβαζεις, δεν υπαρχει κατι αλλο να κανω.hellegennes έγραψε: 29 Αύγ 2022, 03:12 Τουλάχιστον παραδέχεσαι ότι τρομπονιάστηκες, αλλά, ειλικρινά, δεν έχεις βαρεθεί;
Ε, λυπάμαι που τον ήπιες ακόμα μια φορά, αλλά πρέπει να το έχεις συνηθίσει πια. Τράβα τώρα να κάνεις τα ψώνια του σπιτιού σου από τον Ευθυβούλη για να σε πετάξουν με τις κλωτσιές έξω.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Σε όλα τα προϊόντα συμβαίνει. Το κλασικό βιτάμ πλάκα από 250 γρ έγινε 200. Το 500άρι σε κυπελάκι έγινε 400άρι.axilmar έγραψε: 29 Αύγ 2022, 12:09 Το σαπουνι Lux μειωσε την ποσοτητα του σαπουνιου σημαντικα, ανα πλακα, και μετα απεξω εγραψε 'τιμη σοκ'.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Να προσθεσουμε και τα υγρα απορρυπαντικα που αραιωνονται με νερο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
hellegennes έγραψε: 29 Αύγ 2022, 13:01
Αγαπητέ τρομπονιασμένε. Έβαλες ένα άρθρο της Ναυτεμπορικής που αναφέρεται σε 3-4 αλυσίδες, όχι σε όλον τον κλάδο.
https://m.naftemporiki.gr/story/1833975 ... -and-carryΣύμφωνα με τα στοιχεία της NielsenIQ, οι αλυσίδες cash and carry πέτυχαν το 2021 αύξηση εσόδων της τάξεως του 5,3%, κλείνοντας στο 1,088 δισ. ευρώ. Η περσινή επίδοση είναι κατάτι υψηλότερη και από την εικόνα των εσόδων του 2019, όταν ο συνολικός τζίρος των παικτών της οργανωμένης χονδρικής κυμάνθηκε σε 1,083 δισ. ευρώ, εξέλιξη που δημιουργεί προσδοκίες για δυνατότητα επίτευξη ακόμα πιο δυναμικών ρυθμών ανάπτυξης.
hellegennes έγραψε: 29 Αύγ 2022, 13:01
Δεν κατάλαβες όταν σου έφερα μερικά παραδείγματα τζίρου. Έκανες ότι δεν πιστεύεις τα νούμερα που σου έφερα και άρχισες τις γιαννοπουλιές με το "δεν έφερες link". Κι όταν είδες ότι τα ποσά ήταν ακριβώς όπως τα έδωσα, άρχισες τις άλλες γιαννοπουλιές, προσπαθώντας με νύχια και με δόντια να πιαστείς από κάπου.
Θα το γραψω για τελευταια φορα
Ανεφερες καποια νουμερα χωρις να παραθεσεις καν πηγη
Την πηγη την εβαλα εγω και απεδειξα οτι μετρας τον συνολικο τζιρο της ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ ως τζιρο της METRO CASH&CARRY
Δεν καταλαβαινω τι ακριβως ελπιζεις οτι θα γινει
Οτι δηλαδη αν γραψεις το ιδιο ψεμα 100 φορες αυτο θα γινει πραγματικοτητα;
Ο Κοντορεβυθουλης με εκανε μελοςhellegennes
Ε, λυπάμαι που τον ήπιες ακόμα μια φορά, αλλά πρέπει να το έχεις συνηθίσει πια. Τράβα τώρα να κάνεις τα ψώνια του σπιτιού σου από τον Ευθυβούλη για να σε πετάξουν με τις κλωτσιές έξω.
Δεχτηκε τα στοιχεια που εδωσα δηλαδη ΑΦΜ και ΚΑΔ που δεν εχουν καμια σχεση με τον κλαδο
Μετα την αποδοχη μου στελνει συνεχως mails ωστε να παω να ψωνισω
ευθυβούλης νόμιζα πως ήταν στρουμφάκι και το λέγατε ειρωνικά
Δεν καταλαβαίνει την διαφορά διακριτικού τίτλου καταστήματος κι επωνυμίας εταιρείας.Είναι σαν να του γράφεις Κορεάτικα. Δείξε κατανόηση.Σπανακιας έγραψε: 29 Αύγ 2022, 13:28hellegennes έγραψε: 29 Αύγ 2022, 13:01
Δεν κατάλαβες όταν σου έφερα μερικά παραδείγματα τζίρου. Έκανες ότι δεν πιστεύεις τα νούμερα που σου έφερα και άρχισες τις γιαννοπουλιές με το "δεν έφερες link". Κι όταν είδες ότι τα ποσά ήταν ακριβώς όπως τα έδωσα, άρχισες τις άλλες γιαννοπουλιές, προσπαθώντας με νύχια και με δόντια να πιαστείς από κάπου.
Θα το γραψω για τελευταια φορα
Ανεφερες καποια νουμερα χωρις να παραθεσεις καν πηγη
Την πηγη την εβαλα εγω και απεδειξα οτι μετρας τον συνολικο τζιρο της ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ ως τζιρο της METRO CASH&CARRY
Δεν καταλαβαινω τι ακριβως ελπιζεις οτι θα γινει
Οτι δηλαδη αν γραψεις το ιδιο ψεμα 100 φορες αυτο θα γινει πραγματικοτητα;
Εχει μεταλλαχθει ο Χελις
Ειναι παρα πολλες οι κοντρες που ειχαμε αλλα πρωτη φορα φτανει σε τετοιο λεβελ αρνησης
Ισως ειναι long covid συνδρομο θα του δωσω χρονο
Ειναι παρα πολλες οι κοντρες που ειχαμε αλλα πρωτη φορα φτανει σε τετοιο λεβελ αρνησης
Εγώ σε αντιεμβολιαστικές ανοησίες τον πρωτοδιάβασα ,να κάνει σεκόντο στον Αρίστο και τον αποκρουστικό καθηγητή μέσης εκπαίδευσης.Σπανακιας έγραψε: 29 Αύγ 2022, 13:42 Εχει μεταλλαχθει ο Χελις
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 502 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-