!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Πώς την παλεύετε στο σούπερ μάρκετ μάγκες?

Ειδήσεις, προβλήματα και προτάσεις

απαντήστε με το χέρι στο εξηντάλεπτο

πάω πιο αραιά
19
31%
κάνω δίαιτα
9
15%
δεν με νοιάζει τίποτα, είμαι ερωτευμένος, τρώω αέρα
5
8%
μετακόμισα στο χουριό
7
11%
κάνω υπομονή, 1-2 χρόνια θα κρατήσεις αυτό, είναι παγκόσμιο το πρόβλημα, δεν φταίνε οι αιρετοί μας άρχοντες
18
29%
δεν αγοράζω πράγματα μέχρι να έρθει ο έτσι να μου ανοίγει με τα ηδονικά χέρια του τις συσκευασίες
4
6%

Σύνολο ψήφων: 62

Άβαταρ μέλους
Σπανακιας
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Re: Πώς την παλεύετε στο σούπερ μάρκετ μάγκες?

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπανακιας »

1.Ο ισολογισμος της ΜΕΤΡΟ ΑΕΒΕ και τον τζιρο των My Market;Ναι η Οχι;
2.Η Ναυτεμπορικη λεει ψεμματα για τον συνολικο τζιρο των C&C στην χωρα;Ναι η Οχι;
Άβαταρ μέλους
Σπανακιας

hellegennes έγραψε: 29 Αύγ 2022, 00:13 Κύκλος εργασιών μόνο της Metro Cash & Carry: 1.259.646.454,29 (2019)

Πίπες του Γιαννόπουλου: «Ο συνολικος τζιρος της αγορας C&C ειναι 1,2δις».
Σε επίπεδο ενοποιημένων αποτελεσμάτων, ο κύκλος εργασιών της METRO ΑΕΒΕ, συμπεριλαμβάνοντας και τις δραστηριότητες της εταιρείας στην Κύπρο καθώς και τα αποτελέσματα της Net Spirit διαμορφώθηκε στα 1,34 δισ. ευρώ σημειώνοντας άνοδο 6% έναντι των 1,26 δισ. ευρώ το 2019.
https://www.businessdaily.gr/oikonomia/ ... -pandimias

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Τουλάχιστον παραδέχεσαι ότι τρομπονιάστηκες, αλλά, ειλικρινά, δεν έχεις βαρεθεί;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
pikey25
Phorum.gr user: pikey25

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από pikey25 »

αυτομολημένη ομπρελοξαπλώστρα έγραψε: 26 Αύγ 2022, 22:08 αν υπάρχει παρόμοιο θέμα, παρακαλώ να διαγραφεί (το παρόμοιο θέμα)

ξέρω ότι είσαστε οι μισοί πλούσιοι και οι άλλοι μισοί ανέμελοι φασαίοι, αλλά κάπου πρέπει να το πω
(και ως γνωστόν δεν μιλάω με τους φίλους μου)

μέχρι πριν κάνα τέρμινο, οι αυξήσεις στο καλάθι της νοικοκυράς δεν με άφηναν αδιάφορ@ μεν, αλλά τουλάχιστον παλευόσαντο κάπως

πχ ακρίβαινε το γιαούρτι, έπαιρνα με βαριά καρδιά το πιο φτηνό για τζατζίκι, έπαιρνα 3-4 από το καλό όταν είχε προσφορά
επίσης πήγαινα σε 4 διαφορετικές αλυσίδες, το μαρκετιν άξιζε για κωλόχαρτο-κονσέρβες-σαπούνια (υγρό)
αβ για τυροκομικά και κάποια ιδιωτικής ετικέτας με καλή ποιότητα
σκλάβε για όλα τα υπόλοιπα σχεδόν
και το συνοικιακό για προφυλακτικά και λιπαντικές κρέμες, φορώντας καπαρντίνα και καπέλο σε ώρα μη αιχμής

πριν κάνα μήνα μπαίνω σε σκλαβε και ένας καθ όλα καλοντυμένος πύτος μονολογούσε στο κινητό: τι θα γίνει ρε τάδε, δεν πρόκειται για τις διακοπές μας, να πεις δεν πάω, μια φορά χάνω κάτι δεν γαμιέται, μιλάμε για είδη βασικής ανάγκης

δεν είχε το ύφος του σαλεμένου όπως είναι οι 7/10 περαστικοί εκεί έξω, ανεξαρτήτως ηλικίας/κοινωνικής κατάστα/φύλου/υποφύλου κλπ που παραπονιούνται για κάτι και μπορεί να βγάζουν τα σώψυχα τους για κάτι άλλο. Ήταν από την φυσιολογική μειοψηφία (σαν μπαζούμπας/ούτις στον συντονισμό πχ)

στην σημερινή μικροαστική μου έξοδο για ψώνια, μονολογούσα και γω συνεχώς το ίδιο. Το πιο φτηνό αξιοπρεπές κωλόχαρτο της αγοράς από 3 ευρώ πέρσυ, 4μιση

όλα τα υγρά απορρυπαντικά να ξέρετε βγαίνουν σε 2 εκδόσεις, την κανονική παχύρευστη για τις σοβαρές χώρες (ή αυτές που νομίζαμε σοβαρές όσο είχαμε τις ευρωλιγούρικες αυταπάτες μας) και σε αραιωμένη για τις μπανανίες

τα αλλαντικά τα αξιοπρεπή σχεδόν 1/3 πάνω οι τιμές

πλέον πας στην λαϊκή, όπου για να πας κατά κανόνα πρέπει να χάσεις μεροκάματο ή έστω να ξεκλέψεις παραγωγικό χρόνο, και οι τιμές είναι όσο του σούπερ μάρκετ προ μηνών

δεν συζητώ για καφέδες απέξω (να μην πάθει εγεφαλικό ο φειγκ και κατρακυλίσει στην αγκαλιά του φοσίλη καθώς σωριάζεται και αυτός) πες είναι σπατάλη
πες ότι είναι σπατάλη και το ντελίβερι αν και με εξοντωτικούς ρυθμούς δουλειάς, μια στο τόσο, θα πάρεις κάτι ψιλοαναγκαστικά, εκτός και αν κόψεις ώρα ύπνου από μαγειρέματος

(προχτές είδα σε εφαρμογή για ντελίβερι, 9,5 ευρώ η μερίδα καλαμάκι χοιρινό και 1 ευρώ το κόστος...παράδοσης...λολ)

μιλάμε πλέον για πολύ βασικά είδη που δεν φυτρώνουν ούτε σε μποστάνι, ούτε είναι πλασματικές ανάγκες και γενικά δεν παίζει υποκατάστατο

εχετε αλλάξει καταναλωτικές συνήθειες; σκέφτεστε να την κάνετε από Αθήνα; τρώτε από τα έτοιμα; κάνετε μετάνοιες και προσευχές; κόψατε από άλλα χαζά έξοδα; πιστεύετε θα γίνει λαϊκή εξέγερση σύντομα ή είστε ο μπούμπης και δεν θα σας άρεσε καθόλου αυτό γιατί είχατε βολευτεί στην υπάρχουσα θέση εργασίας; ανοίξτε την ψυχούλα σας εδώ
Επιστροφη στον μπιντε
Καφεδες και σουβλακια μονο homemade δεν ειναι δυσκολο
Κυνηγι προσφορων και στοκαρισμα ωστε να εισαι 6 μηνες μπροστα τουλαχιστον

Κατα τα αλλα ναι η φαση ειναι χωριο netmetering και αραγμα εκει
Open your eyes time to wake up, Enough is enough is enough is enough
Spoiler
Άβαταρ μέλους
BOOMER

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BOOMER »

hellegennes έγραψε: 29 Αύγ 2022, 00:13 Κύκλος εργασιών μόνο της Metro Cash & Carry: 1.259.646.454,29 (2019)

Αγαπητέ μπακαλάκο ,ο κύκλος εργασιών που έβαλες περιλαμβάνει τόσο τον κλάδο χονδρικής ,όσο και τον κλάδο λιανικής (my market). Σε βοηθώ ,ώστε να μην γελάει φανερά (και δίκαια) μαζί σου ο συνομιλητής "Σπανάνιας" και κρυφά όσοι διαβάζουμε τις ασυναρτησίες σου. Οκ ,λογικό είναι ένας βιοπαλαιστής να μην μπορεί να ξεχωρίσει κλάδους κλπ , αλλά αν τα λες παραέξω ,όπως και τις αντιεμβολιαστικές σαχλαμάρες ,βλέπω να μην έρχονται ούτε για πακέτο φακές απ τη γειτονιά.
Άβαταρ μέλους
BOOMER

Σπανακιας έγραψε: 29 Αύγ 2022, 00:59

Σε επίπεδο ενοποιημένων αποτελεσμάτων, ο κύκλος εργασιών της METRO ΑΕΒΕ, συμπεριλαμβάνοντας και τις δραστηριότητες της εταιρείας στην Κύπρο καθώς και τα αποτελέσματα της Net Spirit διαμορφώθηκε στα 1,34 δισ. ευρώ σημειώνοντας άνοδο 6% έναντι των 1,26 δισ. ευρώ το 2019.
https://www.businessdaily.gr/oikonomia/ ... -pandimias

Εικόνα
Δεν καταλαβαίνει ότι ο κύκλος εργασιών περιλαμβάνει κλάδο χονδρικής και κλάδο λιανικής. Τσάμπα προσπαθείς. Οπως τώρα παριστάνει ότι το μπακαλικάκι του έχει τις πιο σούπερ οικονομικές τιμές και καλύτερη ποιότητα του ηλιακού συστήματος , αντίστοιχες ανοησίες έλεγε και για την covid ,αφού είναι βέβαιο ότι ο μέσος Ζήκος έχει καλύτερη υγειονομική αντίληψη από όλους τους οργανισμούς υγείας του πλανήτη. Για να γελάμε απ το γραφεί0-καναπέ μας με τον κάθε γραφικό μιας μακρινής γειτονιάς ,αξίζει μόνο να ασχολούμαστε ,όχι να χαλάμε και τη διάθεση μας. :D
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

:popc:
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
BOOMER

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 29 Αύγ 2022, 09:50 :popc:
Υποθέτω ότι πλέον γνωρίζεις που πουλάνε τα πιο οικονομικά και καλύτερης ποιότητας αναψυκτικά και ποπ κορν στη γη!
Άβαταρ μέλους
Σπανακιας

hellegennes έγραψε: 29 Αύγ 2022, 03:12 Τουλάχιστον παραδέχεσαι ότι τρομπονιάστηκες, αλλά, ειλικρινά, δεν έχεις βαρεθεί;
Σου εξηγησα τι συμβαινει,εβαλα πηγες,σου εξηγησα που κανεις λαθος,εβαλα πηγες γι αυτα που υποστηριξες εσυ (γιατι δεν ειχες βαλει) ωστε να σου αποδειξω οτι αλλο διαβαζεις και αλλον νομιζεις οτι διαβαζεις, δεν υπαρχει κατι αλλο να κανω.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Εγώ δεν κατάλαβα το πρόβλημα του OP. Είναι ακριβό το supermarket;
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

:smt005:

22 σελίδες μετά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

klg έγραψε: 29 Αύγ 2022, 10:31 Εγώ δεν κατάλαβα το πρόβλημα του OP. Είναι ακριβό το supermarket;
Όχι ρε φτηνό είναι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
klg
Phorum.gr user: klg

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από klg »

Χαοτικός έγραψε: 29 Αύγ 2022, 10:40
klg έγραψε: 29 Αύγ 2022, 10:31 Εγώ δεν κατάλαβα το πρόβλημα του OP. Είναι ακριβό το supermarket;
Όχι ρε φτηνό είναι.
Δεν είπα ότι είναι φτηνό ρε μαλάκα, απλά δεν κατάλαβα ποιό ήταν το πρόβλημά του. Εγώ ας πούμε δεν πατάω σε supermarkets (από όπου έτσι και αλλιώς μόνο ήδη υγιεινής για το σπίτι αγοράζω) γιατί τα βαριέμαι, απλώς τα παραγγέλνω online να μου τα φέρουν. Αλλά δεν έχει σχέση με το αν είναι ακριβά.
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.

Thank you Google Translate.
Άβαταρ μέλους
Σπανακιας

Αρχισαμε!!!!
Θα μου σπασουν ταρχιδια για να παω να ψωνισω
Εικόνα

Εικόνα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Σπανακιας την 29 Αύγ 2022, 10:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

klg έγραψε: 29 Αύγ 2022, 10:43
Χαοτικός έγραψε: 29 Αύγ 2022, 10:40
Όχι ρε φτηνό είναι.
Δεν είπα ότι είναι φτηνό ρε μαλάκα, απλά δεν κατάλαβα ποιό ήταν το πρόβλημά του. Εγώ ας πούμε δεν πατάω σε supermarkets (από όπου έτσι και αλλιώς μόνο ήδη υγιεινής για το σπίτι αγοράζω) γιατί τα βαριέμαι, απλώς τα παραγγέλνω online να μου τα φέρουν. Αλλά δεν έχει σχέση με το αν είναι ακριβά.

Δεν η´ταν ανταπάντηση ρε. δεν σου απαντώ σε κάποιον ισχυρισμό σου. Ξέρω τι ρώτησες. Εγώ το πάω αλλού, πιανόμενος από τις λεξεις.

Ναι αυτό είναι το ζήτημά του νηματοθέτη. (όχι απορία). Αναδεικνύει ότι είναι ακριβά σήμερα τα σούπερ μάρκετ.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Οικονομία”