Είδες; μαλακία. Έπρεπε να στείλεις την Φιλιππινέζα.The Age of Aquarius έγραψε: 27 Αύγ 2022, 18:32 Το πρωί είχα πεταχτεί Γαλλία και μπήκα μέσα σε ένα E.Leclerc.
3 πράγματα μου έκαναν εντύπωση:
- Οι τιμές σε σχέση με 2 μήνες πριν είναι 25%-30% επάνω
- Τίγκα στον κόσμο λες και έχει έρθει η συντέλεια
- Είχαν τον κλιματισμό κλειστό
Κοντολογίς, υπάρχει τεράστιο απόθεμα. Χρειαζόμαστε συντριπτικά μεγαλύτερες αυξήσεις ή/και ελλείψεις προϊόντων ώστε να περάσουμε στην επόμενη φάση.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς την παλεύετε στο σούπερ μάρκετ μάγκες?
Re: Πώς την παλεύετε στο σούπερ μάρκετ μάγκες?
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Chilloutbuddy έγραψε: 27 Αύγ 2022, 18:58ε ο καθένας με το σταυρό του, εγώ μετά τα κουφονήσια έχω να πάω τα παιδιά παρίσι ντίζνεϊλαντ να ακούω το μικιμάο να μιλάει γαλλικάfoscilis έγραψε: 27 Αύγ 2022, 18:53Να ένας σοβαρός άνθρωπος, έρχεται και φεύγει για Κουφονήσια όχι σαν τη μαλακω την αδερφή μου που κατσικωθηκε με τα βλαμμενα πέντε εβδομάδες στο πατρικό.Chilloutbuddy έγραψε: 27 Αύγ 2022, 16:06 Eπειδή έρχομαι Ελλάδα μια φορά το χρόνο συνήθως μου χτυπάει έντονα στο μάτι όταν έχουν ανέβει οι τιμές στο ΣΜ... φέτος δεν έχω έρθει ακόμα, θα σας πώ την άλλη βδομάδα, πιστεύω θα ψωνίσω μια φορά πριν φύγω για κουφονήσια![]()
![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Δύσκολα στο σουπερ. Στα διατροφικά συνήθως τα ανθυγιεινα είναι φθηνότερα.
Λαέ μη σφίξεις άλλο το ζωνάρι
Τέμπη: Το πένθος είναι ταξικό και του λαού μαράζι
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
έχει αυτοκολλητάκια στο κουτίJuno έγραψε: 27 Αύγ 2022, 17:43Εγώ την έκοψα τη Wolt.SUV έγραψε: 27 Αύγ 2022, 17:19Όντως, τις προάλλες η αδελφή μου πάλευε να συνεννοηθεί με κάποιον τρόπο μαζί του, ο τύπος την είχε πάρει 20 τηλέφωνα να την ρωτήσει πού βρίσκεταιJuno έγραψε: 27 Αύγ 2022, 17:15
Έχει παρα πολλούς λαθρομετανάστες ντελιβεράδες.
Κανόνισε να σε πουν στις ειδήσεις.επειδή εκείνη δεν γνώριζε το τηλέφωνο δεν το σήκωνε και της άφηνε ηχητικά
![]()
![]()
![]()
(όχι από βολτ)
Αυτοί μας μισούν και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Πού ξέρω πως δεν έφτυσαν στο φαγητό ;
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Αύγ 2022, 21:29έχει αυτοκολλητάκια στο κουτίJuno έγραψε: 27 Αύγ 2022, 17:43Εγώ την έκοψα τη Wolt.SUV έγραψε: 27 Αύγ 2022, 17:19
Όντως, τις προάλλες η αδελφή μου πάλευε να συνεννοηθεί με κάποιον τρόπο μαζί του, ο τύπος την είχε πάρει 20 τηλέφωνα να την ρωτήσει πού βρίσκεταιεπειδή εκείνη δεν γνώριζε το τηλέφωνο δεν το σήκωνε και της άφηνε ηχητικά
![]()
![]()
![]()
(όχι από βολτ)
Αυτοί μας μισούν και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Πού ξέρω πως δεν έφτυσαν στο φαγητό ;
Σφάζει ο Εβραίος ένα πρόβατον, και το μισό το εμπροσθινόν το κρατεί δια λόγου του, και το πισινόν το μουντζώνει και το πωλεί εις τους χριστιανούς δια να τους μαγαρίσει. Και αν σου δώσει ο Εβραίος κρασί ή ρακί, είναι αδύνατον να μη το μαγαρίσει πρώτον και αν δεν προφθάσει να κατουρήσει μέσα, θα πτύσει. Όταν αποθάνει κανένας Εβραίος, τον βάζουν μέσα εις ένα σκαφίδι μεγάλο και τον πλένουν με ρακί, και του βγάνουν όλην του την βρώμα, και εκείνο το ρακί το φτιάνουν με μυριστικά, και τότε το πωλούν εις τους χριστιανούς ευθηνότερον, δια να τους μαγαρίσουν. Πωλούν ψάρια εις την πόλιν οι Εβραίοι; Ανοίγουν το στόμα του οψαρίου και κατουρούν μέσα, και τότε το πωλούν εις τους χριστιανούς.
Άγιος κοσμάς ο αιτωλός.
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Καλό κουράγιο.Chilloutbuddy έγραψε: 27 Αύγ 2022, 18:58 έχω να πάω τα παιδιά παρίσι ντίζνεϊλαντ να ακούω το μικιμάο να μιλάει γαλλικά![]()
Και οι επτά σάλπιγγες της Αποκάλυψης μαζεμένες.
Η αλήθεια είναι ότι ο συνδυασμός Κουφονήσια-Ντιζνέιλαντ θέλει γερό στομάχι.Chilloutbuddy έγραψε: 27 Αύγ 2022, 18:58ε ο καθένας με το σταυρό του, εγώ μετά τα κουφονήσια έχω να πάω τα παιδιά παρίσι ντίζνεϊλαντ να ακούω το μικιμάο να μιλάει γαλλικάfoscilis έγραψε: 27 Αύγ 2022, 18:53Να ένας σοβαρός άνθρωπος, έρχεται και φεύγει για Κουφονήσια όχι σαν τη μαλακω την αδερφή μου που κατσικωθηκε με τα βλαμμενα πέντε εβδομάδες στο πατρικό.Chilloutbuddy έγραψε: 27 Αύγ 2022, 16:06 Eπειδή έρχομαι Ελλάδα μια φορά το χρόνο συνήθως μου χτυπάει έντονα στο μάτι όταν έχουν ανέβει οι τιμές στο ΣΜ... φέτος δεν έχω έρθει ακόμα, θα σας πώ την άλλη βδομάδα, πιστεύω θα ψωνίσω μια φορά πριν φύγω για κουφονήσια![]()
![]()
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εσύ κάνεις λάθος Μπέκο μου. Ο Τσίπρας είναι ληστοσυμμορίτης ολκής. Και για να'χουμε καλό ρώτημα Μπέκο μου, πόσα επιδόματα έπαιρνες και στα κόψανε; Κι επίσης Μπέκο μου, εγώ γιατί να πλερώνω εισφορά αλληλεγγύης Μπέκο μου; Μήπως μου περισσεύει;giorgos mpekos έγραψε: 26 Αύγ 2022, 23:23κανείς λάθος δεν είναι όλοι ίδιοι ο Τσίπρας τι οικονομικά σκάνδαλα έκανε?δεν τον ένοιαζε να μαζεύει εκατομμύρια από τους μεγάλο καρχαρίες με μιζες νοιάστηκε και λίγο για τους φτωχούς και δεν τους έβλεπε με σηκωμένη μύτη .επίσης τη χώρα αυτή δεν τη χρεωκοπησε το συριζα αλλά η νδ.οπωσ τώρα πάλι τη χρεωκοπει και έφερε όλη την ακρίβεια και φτώχια πάλι που δεν υπήρχε με τον τσιπρα.Και ούτε έπαιρνε απολυταρχικά μέτρα με πρόφαση τον κορονοιο ενώ δε.βοηθούν στην αντιμετώπιση του.ενας νέος βέβαια όπως και να έχει μόνο στο εξωτερικό πια μπορεί να βρει μια τυχηΠασιφάη έγραψε: 26 Αύγ 2022, 23:18Η κατάντια έχει ξεκινήσει απ'τον καιρό που ο Ανδρέας μοίραζε αφειδώς μάνευ και τώρα πλερώνουμε τον λογαριασμό. Ο Αλέξης έλεγε ''γκόου Μέρκελ '' αλλά φάγαμε μνημόνιο στον πάτο μας. Δεν λέω πως αυτός δα, ο τωρινός, είναι καλλίτερος. Σκατάδες αποδεικνύονται όλοι. Καφενειακά, σκοτωθείτε. Ξαναλέω άλλη μια γαμημένη φορά, πως ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΦΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.giorgos mpekos έγραψε: 26 Αύγ 2022, 23:12 εάν κάπιος βρίσκεται σε μια άσχημη οικονομική κατάσταση και με τα μέτρα του κουλη ακριβείας φτοχοποισης. Να ξέρει πως πουλάνε κυρίως.μετανάστες φθηνα διάφορες συσκευασίες τροφίμων.στα παζάρια στο σχιστό και στο.βοτανικο.καποια χαλανε κάποια όμως είναι οκ
Συνεχίστε.![]()
Α και ..Μπέκο μου. Οι καρχαρίες τρώνε από παντού, ανεξαρτήτως. Όλοι, μηδενός εξαιρουμένου.
Και για να μην σε πιάσει κρίση πανικού Μπέκο μου, παλαιότερα κι εγώ ψήφιζα ΣΦΥΡΙΖΑ. Απλά έπαψα να είμαι μαλέας Μπέκο μου.
Κόβεαι εδώ η κουβέντα. Μπέκο μου.
Μη διαννοηθεί κανείς και μου χρεώσει ταμπέλα ΝΔ, θα γίνουμε κώλος.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
αυτομολημένη ομπρελοξαπλώστρα
είχα καιρό (10 χρόνια) να φτιάξω νήμα που να μην πάει άπατο
είστε όλοι προσκεκλημένοι στο επόμενο σούπερ μάρκετ μου (Τρίτη 30 του μηνού, αργάμιση, Σκλαβενίτης Ιφιγενείας) κερνάω κατεψυγμένη μπουγατσούλα και παγωτό μηχανής στο κυλικείο του ορόφου, πλησίον τμήματος σαγιοναρών
είστε όλοι προσκεκλημένοι στο επόμενο σούπερ μάρκετ μου (Τρίτη 30 του μηνού, αργάμιση, Σκλαβενίτης Ιφιγενείας) κερνάω κατεψυγμένη μπουγατσούλα και παγωτό μηχανής στο κυλικείο του ορόφου, πλησίον τμήματος σαγιοναρών
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Αύγ 2022, 17:36 Να τρως έξω μόνος είναι τολμηρό όντως. Θέλει πολύ θράσος.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Έχει πολλές και ωραίες σαγιονάρες;αυτομολημένη ομπρελοξαπλώστρα έγραψε: 27 Αύγ 2022, 22:47 είχα καιρό (10 χρόνια) να φτιάξω νήμα που να μην πάει άπατο
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
The Age of Aquarius έγραψε: 27 Αύγ 2022, 18:32
- Είχαν τον κλιματισμό κλειστό
Κοντολογίς, υπάρχει τεράστιο απόθεμα.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 05 Αύγ 2022, 17:36 Να τρως έξω μόνος είναι τολμηρό όντως. Θέλει πολύ θράσος.
Αυτό εσυ το ξέρεις, είσαι;Πασιφάη έγραψε: 27 Αύγ 2022, 22:42 Μη διαννοηθεί κανείς και μου χρεώσει ταμπέλα ΝΔ, θα γίνουμε κώλος.
-
τόσες που ο Έξωαποδω κυκλοφοράει ερεθισμένος, κρυμμένος πίσω από τους ολόσωμους καθρέφτες και μεσόκοπες θεοσεβούμενες κυρίες κοιτούν αγριεμένες από το τμήμα εποχικών δώρων, ρίχνοντας κατάρες σε έξαλλα καλιαρντά για ξεκάρφωμαGherschaagk έγραψε: 27 Αύγ 2022, 22:50Έχει πολλές και ωραίες σαγιονάρες;αυτομολημένη ομπρελοξαπλώστρα έγραψε: 27 Αύγ 2022, 22:47 είχα καιρό (10 χρόνια) να φτιάξω νήμα που να μην πάει άπατο
-
Τα χιπστεργια ξυνιζουν με το σουπερ μαρκετ , μονο οταν παν στο χωριο και γυρναν με 53.5 ταπεράκια (τσαμπε) ειναι ευχαριστημενα . 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 501 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-
- 15 Απαντήσεις