Πώς σού φαίνεται όταν έρχεσαι;Chilloutbuddy έγραψε: 27 Αύγ 2022, 16:06 Eπειδή έρχομαι Ελλάδα μια φορά το χρόνο συνήθως μου χτυπάει έντονα στο μάτι όταν έχουν ανέβει οι τιμές στο ΣΜ... φέτος δεν έχω έρθει ακόμα, θα σας πώ την άλλη βδομάδα, πιστεύω θα ψωνίσω μια φορά πριν φύγω για κουφονήσια![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς την παλεύετε στο σούπερ μάρκετ μάγκες?
Re: Πώς την παλεύετε στο σούπερ μάρκετ μάγκες?
Εγώ την έκοψα τη Wolt.SUV έγραψε: 27 Αύγ 2022, 17:19Όντως, τις προάλλες η αδελφή μου πάλευε να συνεννοηθεί με κάποιον τρόπο μαζί του, ο τύπος την είχε πάρει 20 τηλέφωνα να την ρωτήσει πού βρίσκεταιJuno έγραψε: 27 Αύγ 2022, 17:15Έχει παρα πολλούς λαθρομετανάστες ντελιβεράδες.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 27 Αύγ 2022, 07:51 Γενικά σε σούπερ ψωνίζω μόνο κωλόχαρτα, οδοντόκρεμες, μπάρες νταβ και τα απορρυπαντικά που ζητάει η καθαρίστρια. Και ξυνό νερό όταν δεν έχει το ντέλι που συχνάζω. Για τρόφιμα, μόνο λαϊκή, ντέλι, χιψτεροφούρνους και βουόλτ
Κανόνισε να σε πουν στις ειδήσεις.επειδή εκείνη δεν γνώριζε το τηλέφωνο δεν το σήκωνε και της άφηνε ηχητικά
![]()
![]()
![]()
(όχι από βολτ)
Αυτοί μας μισούν και το δείχνουν σε κάθε ευκαιρία. Πού ξέρω πως δεν έφτυσαν στο φαγητό ;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
taliban έγραψε: 27 Αύγ 2022, 12:23Έχει ο μπάρμπας μου κλωσσομηχανη.OANNHSEA έγραψε: 27 Αύγ 2022, 09:45taliban έγραψε: 27 Αύγ 2022, 09:18
Για αρχή θα πάρω πετρωτές.
Αλλά όχι πάνω από 10.
Δεν νομίζω πως θα χρειαστώ παραπάνω.
Θα μου κάνουν δώρο τον κόκορα κάτι γείτονες.![]()
Τα παγωνια είναι σαν τις γαλοπούλες;
Θέλουν ξεχωριστά και άλλους χώρους ε ;
Βασικά έχω χώρο και σκεφτόμουν να βάλω κουνέλια.![]()
Αλλά του χρόνου.
Απλά θέλουν μεγαλύτερη άπλα...
Οι κύκνοι θέλουν και νερό... Και άμα έχεις μία λιμνούλα με νερό, βάλε και καμία πάπια ή και χήνα!!!
Το να βγουν από το αυγό είναι εύκολο - μία συσκευή επώασης θέλεις. Της οποίας όμως να κατέχεις καλά την λειτουργία.
Μετά όλος ο κόσμος των πτηνών θα είναι δικός σου!!! Θα κάνεις κάτι τσιμπούσια με πτηνά....!!!!![]()
.
Είχε πάπιες χήνες.
Σε κάποιο απ τα 2 τους έκοβε τα φτερά γιατί πετούσαν πάνω απ το φράχτη.
Αλλά είχε νερό γιατί είχε αυλάκι μεγάλο για πότισμα.
Καλή φάση γιατί όταν σκουζουν οι χήνες δεν ζυγωνουν τα γεράκια να αρπάζουν τις κότες.
Σιγά σιγά μπαίνω στο κόλπο.
Έχω κάνει πλάνο, υγεία να χουμε , να χω λίγο απ όλα όχι πολλά πολλά.
.
Χύνες γαμάνε.....είχε ένας δίπλα μου οταν εμενα Βάρκιζα καμμιά 10ρια.....κάνουν επίθεση αλαλάζων.....
Καί παγώνια γαμάνε.....ωραίο ήχο κάνουνε.....στον Εθνικο κήπο σε κοτέτσι τάχουν.....μπορείς να πουλάς και τα φτερά που πέφτουν.....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Το χειρότερο δεν είναι ο λαθρο ντελιβερας αλλά ο λαθρο προσωπικό κουζίνας...
Δελτίο τύπου της Δράσης υπερ της στεγης ψευτομακεδονικου πολιτισμου το 2012, αναδημοσιευμενο στην επισημη σελίδα του Ουρανιου Τοξου http://www.florina.org/news/2012/october06_g.asp
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
https://www.phorum.com.gr/viewtopic.php?f=29&t=21951
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Kατάθλιψη κυρίως, αλλά γουστάρωsharp έγραψε: 27 Αύγ 2022, 17:38Πώς σού φαίνεται όταν έρχεσαι;Chilloutbuddy έγραψε: 27 Αύγ 2022, 16:06 Eπειδή έρχομαι Ελλάδα μια φορά το χρόνο συνήθως μου χτυπάει έντονα στο μάτι όταν έχουν ανέβει οι τιμές στο ΣΜ... φέτος δεν έχω έρθει ακόμα, θα σας πώ την άλλη βδομάδα, πιστεύω θα ψωνίσω μια φορά πριν φύγω για κουφονήσια![]()
![]()
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Σε νοιώθω ( στο πρώτοChilloutbuddy έγραψε: 27 Αύγ 2022, 17:57Kατάθλιψη κυρίως, αλλά γουστάρωsharp έγραψε: 27 Αύγ 2022, 17:38Πώς σού φαίνεται όταν έρχεσαι;Chilloutbuddy έγραψε: 27 Αύγ 2022, 16:06 Eπειδή έρχομαι Ελλάδα μια φορά το χρόνο συνήθως μου χτυπάει έντονα στο μάτι όταν έχουν ανέβει οι τιμές στο ΣΜ... φέτος δεν έχω έρθει ακόμα, θα σας πώ την άλλη βδομάδα, πιστεύω θα ψωνίσω μια φορά πριν φύγω για κουφονήσια![]()
![]()
![]()
Συγνωμη, το.μηχανημα γιατι χρειαζεται;OANNHSEA έγραψε: 27 Αύγ 2022, 09:45
Το να βγουν από το αυγό είναι εύκολο - μία συσκευή επώασης θέλεις. Της οποίας όμως να κατέχεις καλά την λειτουργία.
Μετά όλος ο κόσμος των πτηνών θα είναι δικός σου!!! Θα κάνεις κάτι τσιμπούσια με πτηνά....!!!!![]()
.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
- EKPLIKTIKOS
Αν έμενες εδώ θα είχες μόνο την κατάθλιψη
.
Ειχε αυτός στην Αθηνάς και Σοφοκλέους κάτι πανέμορφα κοκόρια απο Ταυλάνδη σαν αυτά τα τρελά που βαζουν στις κοκορομαχίες.....
Αυτο το μαύρο κρέας της Σίλκυ που λές ποσο μαυρο είναι ;;; .
.

.

.
Βρήκα κι αυτή τη Σίλκυ.....τιναφτόρε.....

Και νεα ρατσα Εβραϊκή.....η Απτερος Κότα.....

.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ την 27 Αύγ 2022, 18:38, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
- Chilloutbuddy
Ναι, όχι, το πάλεψα αυτό, δεν παλεύεται
- The Age of Aquarius
- Phorum.gr user: The Age of Aquarius
Το πρωί είχα πεταχτεί Γαλλία και μπήκα μέσα σε ένα E.Leclerc.
3 πράγματα μου έκαναν εντύπωση:
- Οι τιμές σε σχέση με 2 μήνες πριν είναι 25%-30% επάνω
- Τίγκα στον κόσμο λες και έχει έρθει η συντέλεια
- Είχαν τον κλιματισμό κλειστό
Κοντολογίς, υπάρχει τεράστιο απόθεμα. Χρειαζόμαστε συντριπτικά μεγαλύτερες αυξήσεις ή/και ελλείψεις προϊόντων ώστε να περάσουμε στην επόμενη φάση.
3 πράγματα μου έκαναν εντύπωση:
- Οι τιμές σε σχέση με 2 μήνες πριν είναι 25%-30% επάνω
- Τίγκα στον κόσμο λες και έχει έρθει η συντέλεια
- Είχαν τον κλιματισμό κλειστό
Κοντολογίς, υπάρχει τεράστιο απόθεμα. Χρειαζόμαστε συντριπτικά μεγαλύτερες αυξήσεις ή/και ελλείψεις προϊόντων ώστε να περάσουμε στην επόμενη φάση.
Bazoomba έγραψε: 27 Αύγ 2022, 18:14Συγνωμη, το.μηχανημα γιατι χρειαζεται;OANNHSEA έγραψε: 27 Αύγ 2022, 09:45
.
Πάρα πολλές όρνιθες (ίσως πλήν τις silkie), αρνούνται να πάρουν αυγά άλλων ειδών και να τα εκκολάψουν.
Μπορούν όμως να δεχτούν πολλά αυγά του είδους τους...
.
Bellum omnium contra omnes
Ου παντός πλειν εις Κόρινθον...
Έχει όντως μαύρο κρέας!!! Εντάξει, προς το πολύ σκούρο γκρι...ΣΚΕΠΤΙΚΟΣ έγραψε: 27 Αύγ 2022, 18:23 Βρήκα κι αυτή τη Σίλκυ.....τιναφτόρε..... : .μαύρο δέρμα λέει οχι κρέας.....
Δες τη φωτογραφία
https://rossacupuncture.com/black-chick ... -medicine/
Και κάνει μόνο για σούπες - δεν μπορείς να την κάνεις ψητή η τηγανιτή, γιατί αλλοιώνεται το κρέας της!!!
Επίσης δεν έχει καμία σχέση με την μαύρη όρνιθα, η οποία έχει μέχρι και μαύρο αίμα!!!
ΥΓ
Κουκλί δεν είναι η άτιμη η silkie;;;
.
Bellum omnium contra omnes
Να ένας σοβαρός άνθρωπος, έρχεται και φεύγει για Κουφονήσια όχι σαν τη μαλακω την αδερφή μου που κατσικωθηκε με τα βλαμμενα πέντε εβδομάδες στο πατρικό.Chilloutbuddy έγραψε: 27 Αύγ 2022, 16:06 Eπειδή έρχομαι Ελλάδα μια φορά το χρόνο συνήθως μου χτυπάει έντονα στο μάτι όταν έχουν ανέβει οι τιμές στο ΣΜ... φέτος δεν έχω έρθει ακόμα, θα σας πώ την άλλη βδομάδα, πιστεύω θα ψωνίσω μια φορά πριν φύγω για κουφονήσια![]()
- Chilloutbuddy
ε ο καθένας με το σταυρό του, εγώ μετά τα κουφονήσια έχω να πάω τα παιδιά παρίσι ντίζνεϊλαντ να ακούω το μικιμάο να μιλάει γαλλικάfoscilis έγραψε: 27 Αύγ 2022, 18:53Να ένας σοβαρός άνθρωπος, έρχεται και φεύγει για Κουφονήσια όχι σαν τη μαλακω την αδερφή μου που κατσικωθηκε με τα βλαμμενα πέντε εβδομάδες στο πατρικό.Chilloutbuddy έγραψε: 27 Αύγ 2022, 16:06 Eπειδή έρχομαι Ελλάδα μια φορά το χρόνο συνήθως μου χτυπάει έντονα στο μάτι όταν έχουν ανέβει οι τιμές στο ΣΜ... φέτος δεν έχω έρθει ακόμα, θα σας πώ την άλλη βδομάδα, πιστεύω θα ψωνίσω μια φορά πριν φύγω για κουφονήσια![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 501 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σενέκας
-
- 15 Απαντήσεις