!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εξορκισμοί ζντμπλατεία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Εξορκισμοί ζντμπλατεία
Θρησκευτική ανελευθερια και μισαλλοδοξία από ανθρώπους που το παίζουν προοδευτικοί και ... αντιρατσιστές εδώ μέσα !!!
(Ή θρησκευτική μισαλλοδοξία δεν είναι ρατσισμός;)
Ναι ρε. Μιλάμε για καταστάσεις όχι αστεία. Τεσπα αν είναι να ζωντανέψει τίποτα δεν θέλω να ξέρω,να είμαι εκεί γύρω ή χειρότερα να ακούω.Cecily Anne έγραψε: 24 Αύγ 2022, 17:38Άντε ρε, όντως; Αν είναι να ζωντανέψει τίποτα τέτοιο, μπορεί να είναι ο Λούσι και να τραγουδάει Σίνερμαν;Naida έγραψε: 24 Αύγ 2022, 17:37Όχι και η ορθόδοξοι κάνουν. Να πας εδώ στην Πλάκα σε μια εκκλησία που γίνονται, να ζωντανέψουν όλα τα θρίλερ που έχεις δει.Cecily Anne έγραψε: 24 Αύγ 2022, 17:32
Μα κάνουν εξορκισμούς και οι ορθόδοξοι;Νόμιζα ότι μόνο το Βατικανό έχει teams.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Οργισμένος
Θρησκευτική ελευθερία δεν σημαινει δικαίωμα στην απάτη.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Αύγ 2022, 17:43 Θρησκευτική ανελευθερια και μισαλλοδοξία από ανθρώπους που το παίζουν προοδευτικοί και ... αντιρατσιστές εδώ μέσα !!!
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Κάθε θρησκεία είναι απάτηΟργισμένος έγραψε: 24 Αύγ 2022, 17:54Θρησκευτική ελευθερία δεν σημαινει δικαίωμα στην απάτη.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Αύγ 2022, 17:43 Θρησκευτική ανελευθερια και μισαλλοδοξία από ανθρώπους που το παίζουν προοδευτικοί και ... αντιρατσιστές εδώ μέσα !!!
Οι μουσουλμάνοι που αυτό μαστιγώνονται δημόσια είναι καλύτερο θέαμα από χριστιανικούς εξορκισμούς;
- Οργισμένος
Απάτη εννοώ χειροπιαστη και φορά παρτίδα με δήθεν εξορκισμούς στην πλατεία για προσέλκυση κερδών (μαύρων φυσικα).ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Αύγ 2022, 17:58Κάθε θρησκεία είναι απάτηΟργισμένος έγραψε: 24 Αύγ 2022, 17:54Θρησκευτική ελευθερία δεν σημαινει δικαίωμα στην απάτη.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Αύγ 2022, 17:43 Θρησκευτική ανελευθερια και μισαλλοδοξία από ανθρώπους που το παίζουν προοδευτικοί και ... αντιρατσιστές εδώ μέσα !!!
Οι μουσουλμάνοι που αυτό μαστιγώνονται δημόσια είναι καλύτερο θέαμα από χριστιανικούς εξορκισμούς;
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Τα "θαύματα" στην Παναγια της Τηνου είναι απάτη;Οργισμένος έγραψε: 24 Αύγ 2022, 17:59Απάτη εννοώ χειροπιαστη και φορά παρτίδα με δήθεν εξορκισμούς στην πλατεία για προσέλκυση κερδών (μαύρων φυσικα).ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Αύγ 2022, 17:58Κάθε θρησκεία είναι απάτη
Οι θαυματουργές εικόνες;
Θεωρώ αναφαιρετο δικαίωμα κάποιου να θρησκευεται όπως θέλει , εφόσον δεν συμβαίνουν παράνομες εγκληματικές πράξεις
Το εάν εμείς θεωρούμε τιε θρησκευτικές του απόψεις ως ανόητες είναι άλλο ζήτημα
Το εάν εμείς θεωρούμε τιε θρησκευτικές του απόψεις ως ανόητες είναι άλλο ζήτημα
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Το φίδι στον παράδεισο πιο πολλή μπέσα έχει από σένα.SUV έγραψε: 24 Αύγ 2022, 17:18 Μπα, και με ένα ντεπόν -εγω-την κάνω την δουλειά μου
Ελπίζω, κι εσύ, να το περνάς όσο πιο ανώδυνα γίνεται
![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Γω το είπα. Αυτός έχει γίνει κανονικός δεξιός.ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Αύγ 2022, 11:59 Μια χαρά ήταν ο μεσαίωνας. Έχει μπαντ ρεπ λόγω κάποιων μυρωδιάδων
Στηρίζει Κούλη για να μας πάει κατευθείαν στον Μεσαίωνα κύριοι.
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Έλα ρε Γκερ τώρα, πρώτον τί ξέρεις εσύ από θέματα θρησκειολογίαςGherschaagk έγραψε: 24 Αύγ 2022, 18:38Το φίδι στον παράδεισο πιο πολλή μπέσα έχει από σένα.SUV έγραψε: 24 Αύγ 2022, 17:18 Μπα, και με ένα ντεπόν -εγω-την κάνω την δουλειά μου
![]()
Δεύτερον, στο φόρουμ γράφουμε, θα έπρεπε να σου είναι γνώριμοι τέτοιοι διάλογοι
Τέλος πάντων, δεν έχω περισσότερο χρόνο γι αυτά, έχω να ασχοληθώ με κάποιου είδους τηλεφωνικές υποκλοπές που μου έγιναν μέσα από άσχετο ιστότοπο και μοιράστηκαν σε κάτι τύπους και τυπισσες σε κάποιο φόρουμ. Είχα κόψει επαφές γενικότερα με φόρα και ιστορίες αλλά αφού προσκλήθηκα...οπότε θα με συγχωρείς που ο χρόνος μου είναι περιορισμένος να ασχολούμαι αποκλειστικά μαζί σου
Εδώ που τα λέμε σουβλίτσα μου, είχες επαρκέστατο χρόνο να ασχοληθείς με το μουνάκι της Γκερ, έτσι στο άσχετο.SUV έγραψε: 24 Αύγ 2022, 18:52Έλα ρε Γκερ τώρα, πρώτον τί ξέρεις εσύ από θέματα θρησκειολογίαςGherschaagk έγραψε: 24 Αύγ 2022, 18:38Το φίδι στον παράδεισο πιο πολλή μπέσα έχει από σένα.SUV έγραψε: 24 Αύγ 2022, 17:18 Μπα, και με ένα ντεπόν -εγω-την κάνω την δουλειά μου
![]()
Τέλος πάντων, δεν έχω περισσότερο χρόνο γι αυτά, έχω να ασχοληθώ με κάποιου είδους τηλεφωνικές υποκλοπές που μου έγιναν μέσα από άσχετο ιστότοπο και μοιράστηκαν σε κάτι τύπους και τυπισσες σε κάποιο φόρουμ. Είχα κόψει επαφές γενικότερα με φόρα και ιστορίες αλλά αφού προσκλήθηκα...οπότε θα με συγχωρείς που ο χρόνος μου είναι περιορισμένος να ασχολούμαι αποκλειστικά μαζί σου
Οπότε, άσε τις παπαριές και άντε να κάνεις αλλού θρησκειολογικές αναλύσεις. Προτείνω κάποιο αντιπατριαρχικό θέμα.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
SUV έγραψε: 24 Αύγ 2022, 18:52Έλα ρε Γκερ τώρα, πρώτον τί ξέρεις εσύ από θέματα θρησκειολογίαςGherschaagk έγραψε: 24 Αύγ 2022, 18:38Το φίδι στον παράδεισο πιο πολλή μπέσα έχει από σένα.SUV έγραψε: 24 Αύγ 2022, 17:18 Μπα, και με ένα ντεπόν -εγω-την κάνω την δουλειά μου
![]()
Γμσε τους τα πρέκια.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
- Phorum.gr user: ΦΙΛΕΛΕ ΚΑΙ ΤΡΟΛΕΛΕ
Το βίντεο με τη ΣΜΥ μου θύμισε, κάνουν και στις στρατιωτικές σχολές εξορκισμούς?