!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εξορκισμοί ζντμπλατεία
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Re: Εξορκισμοί ζντμπλατεία
Μια χαρά ήταν ο μεσαίωνας. Έχει μπαντ ρεπ λόγω κάποιων μυρωδιάδων
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Πιο καλό σόου από σορβαιβορ.
Άντε και αρένα στη ΔΕΘ με τον αυτοκράτορα να πετάει καρβέλια. Oh wait...
-
Δημοκράτης
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 24 Αύγ 2022, 11:59 Μια χαρά ήταν ο μεσαίωνας. Έχει μπαντ ρεπ λόγω κάποιων μυρωδιάδων
περίπου συμφωνώ, όχι στο ότι ήταν μια χαρά. Εντελώς σκατά ήταν αλλά με βάσει το σήμερα. Γιατί κατά τα άλλα για τα δεδομένα της εποχής δεν ήταν άσχημα. Ο μεσαίωνας είναι η εποχή που τα γερμανικά, τα σλαβικά και τα κελτικά φύλα άρχισαν να γίνονται άνθρωποι
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
nyxtovios έγραψε: 24 Αύγ 2022, 12:04 Πιο καλό σόου από σορβαιβορ.
-
Δημοκράτης
αυτή η αίρεση πάντως δεν είναι νέα, είχε κάνει αντίστοιχα καραγκιοζιλίκια 7-8 χρόνια πριν. Εννοώ υπάρχουν χρόνια και δεν έχουν καταφέρει να πιάσουν κοινό. Δεν πρέπει να υποτιμηθούν προφανώς, τα λάθη που έγιναν με άλλα ζώα όπως οι μάρτυρες του Ιεχωβά δεν πρέπει να ξαναγίνουν αλλά προς το παρόν δεν έιναι πρόβλημαGherschaagk έγραψε: 24 Αύγ 2022, 12:05 https://www.google.com/search?q=%CE%94% ... IgAQ%3D%3D
Έχει και αξιολογήσεις στο Google.![]()
Εξαρχειώτικα πράγματα μου θύμισες. Είχαν έρθει και στήσανε μικροφωνική στην πλατεία κάτι χριστιανοί που μάλλον θα ήταν από κάπου έξω...Πασιφάη έγραψε: 24 Αύγ 2022, 11:59Ναι αμέ. Καλώς να κοπιάσουν Μιναρούπολη μεριά, να δεις ντομάτες και αυγουλάκια που θα φάνε. Είμεθα μια πόλη, με τεράστιο ποσοστό αθέων.
Τέτοια βαρειά περιστατικά, όσο τα σιγοντάρεις, τόσο γιγαντώνονται. Γνώμη μου.
Ξέρεις πως είναι αυτοί με τα άσπρα πουκάμισα; (αλλά όχι αυτοί). Κάτι ρε παιδί μου... αισθητική που θυμίζει κάτι από τα αμερικάνικα έργα ου έχουμε δει).
έλεγε ο τύπος μια ιστορία για το Χριστό, ότι έσωσε από τη δυστυχία του ένα βασιλιά και τέτοια. Του φωνάζανε τα φρικιά "όλο βασιλιάδες βοήθαγε ο χριστός. κανένα δούλο όμως έτσι;". Με τα πολλά τους πέσανε και δώσανε κάτι ψιλές. Εντάξει γνωστοί κάφροι.
Όχι ρε μαλάκα, δεν θα φάνε γιαούρτια. να έρθει αστυνομία και να τους πάρει, αφού πιο πριν θα έχουν οριστεί ως εγκλήματα τέτοια θεάματα.
Γιατί αυτό που είπα για τα παιδιά που θα περάσουν από κει, δεν είναι μόνο που θα δουν να χτυπιέται η άλλη (ακόμα κι αν του πει η μάμά του "ψέμματα το κάνει μωρό μου"), είναι και τα γιαούρτια που λες εσύ. Ούτε αυτό πρέπει να το δουν.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Σούργελα ευαγγελικοί..
"ο υπεύθυνος των εκδηλώσεων εξήγησε ότι ο πάτερ αποφάσισε δεδομένου «του ευχάριστου κλίματος» να το κάνει σε δημόσιο χώρο και να μεταφέρει το μήνυμα του Χριστού"
btw τιστομπουτσο γίνεται στη Θεσσαλονίκη; Νομίζω έχει τη μεγαλύτερη συγκέντρωση ψεκασμένων στην επικράτεια. Μήπως φταίει το νερό;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν νομίζω πως θέλουν να πιάσουν κοινό, αλλά να εξευτελίσουν τον χριστιανισμό.Δημοκράτης έγραψε: 24 Αύγ 2022, 12:08αυτή η αίρεση πάντως δεν είναι νέα, είχε κάνει αντίστοιχα καραγκιοζιλίκια 7-8 χρόνια πριν. Εννοώ υπάρχουν χρόνια και δεν έχουν καταφέρει να πιάσουν κοινό. Δεν πρέπει να υποτιμηθούν προφανώς, τα λάθη που έγιναν με άλλα ζώα όπως οι μάρτυρες του Ιεχωβά δεν πρέπει να ξαναγίνουν αλλά προς το παρόν δεν έιναι πρόβλημαGherschaagk έγραψε: 24 Αύγ 2022, 12:05 https://www.google.com/search?q=%CE%94% ... IgAQ%3D%3D
Έχει και αξιολογήσεις στο Google.![]()
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κάπου γράφουν και για καθημερινές λειτουργίες στο yt. 
-
Δημοκράτης
τι είναι το yt;
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
-Φύγε!
-Να φύγω;!
-Δεν σε θέλω φύγε!
-Γιατί; Γιατί;
Γιατί δεν τον θέλει η κακούργα;;
Τι κάρχια είν'αυτή; Τον τραβάει ο οργανισμός της τον εξορκισμό να στρώσει.