!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εξορκισμοί ζντμπλατεία

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Εξορκισμοί ζντμπλατεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

https://www.protothema.gr/greece/articl ... organotis/

Μια νέα εκκλησία άρχισε να ανθίζει στην αγαπημένη μας πόλη και νύμφη του Θερμαϊκού. Η εκκλησία των εθνών διοργάνωσε δύο εκδηλώσεις, μία τον μήνα Ιούλιο και μία τον μήνα Αύγουστο με δημόσιους εξορκισμούς στην πλατεία Αριστοτέλους πίσω από το άγαλμα του Βενιζέλου. Η ψυχή όλων μας αναγαλλιάζει με τα χαρμόσυνα νέα. Επιτέλους ένας πάτερ που νοιάζεται για τους συντοπίτες μας και ολόκληρη την ανθρωπότητα πολεμώντας το απόλυτο κακό και φροντίζοντας για την σωτηρία των ψυχών μας. Τα σέβη μου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
taliban
Phorum.gr user: Πνεύμα Αντιλογίας

Re: Εξορκισμοί ζντμπλατεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taliban »

Γκετ άουτ ιβιλ σπιριτ.
Αι κομαντ γιου.
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Βουλευτής με τον βελοπουλο στανταρ σε λιγα χρόνια
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

taliban έγραψε: 24 Αύγ 2022, 11:36 Γκετ άουτ ιβιλ σπιριτ.
Αι κομαντ γιου.
Κομπέλ ρε κομπέλ.
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

σαν τεχνική πάντως φαίνεται σωστή.αυτό το τσίριγμα που βγάζει δεν αντέχεται
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

nowhere έγραψε: 24 Αύγ 2022, 11:46 σαν τεχνική πάντως φαίνεται σωστή.αυτό το τσίριγμα που βγάζει δεν αντέχεται
Σκέφτομαι Άδωνι σε ρόλο εξορκιστή (ή εξορκιζομενου) και ανατριχιαζω
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Nandros
Phorum.gr user: Nandros
Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nandros »

.
ο πάτερ!
Μα πόση αμορφωσιά μαζεμένη σε 2 λέξεις.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV »

ΕΜΠΑΙΝΕ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ!!!!!!
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Gherschaagk έγραψε: 24 Αύγ 2022, 11:34 https://www.protothema.gr/greece/articl ... organotis/

Μια νέα εκκλησία άρχισε να ανθίζει στην αγαπημένη μας πόλη και νύμφη του Θερμαϊκού. Η εκκλησία των εθνών διοργάνωσε δύο εκδηλώσεις, μία τον μήνα Ιούλιο και μία τον μήνα Αύγουστο με δημόσιους εξορκισμούς στην πλατεία Αριστοτέλους πίσω από το άγαλμα του Βενιζέλου. Η ψυχή όλων μας αναγαλλιάζει με τα χαρμόσυνα νέα. Επιτέλους ένας πάτερ που νοιάζεται για τους συντοπίτες μας και ολόκληρη την ανθρωπότητα πολεμώντας το απόλυτο κακό και φροντίζοντας για την σωτηρία των ψυχών μας. Τα σέβη μου.
Ωραιότατο πανηγυριώτικο υπερθέαμα. Πόλος έλξης για τους μουρλούς με πινακίδες, που πιστεύουν σε τέτοιες ανισόρροπες παπάρες.
Τα σέβη μου επίσης. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Beria έγραψε: 24 Αύγ 2022, 11:49 Σκέφτομαι Άδωνι σε ρόλο εξορκιστή (ή εξορκιζομενου) και ανατριχιαζω
θα φεύγουν στο πεντάλεπτο εξορκισμένοι και με ένα πάκο βιβλία παραμάσχαλα χωρίς να το καταλάβουν
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Πασιφάη έγραψε: 24 Αύγ 2022, 11:52
Gherschaagk έγραψε: 24 Αύγ 2022, 11:34 https://www.protothema.gr/greece/articl ... organotis/

Ωραιότατο πανηγυριώτικο υπερθέαμα. Πόλος έλξης για τους μουρλούς με πινακίδες, που πιστεύουν σε τέτοιες ανισόρροπες παπάρες.
Μπορεί να περάσουν παιδιά από κει. καθόλου πανηγυράκι δεν είναι.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Γελάτε εσείς και σπάτε πλάκα με τους ηλίθιους αλλά πολύ φοβάμαι πως ο μεσαίωνας που έρχεται θα είναι χειρότερος απ'αυτόν που διαβάζουμε στα βιβλία ιστορίας.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Ο μεσαίωνας πότε έφυγε;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Χαοτικός έγραψε: 24 Αύγ 2022, 11:55
Πασιφάη έγραψε: 24 Αύγ 2022, 11:52

Μπορεί να περάσουν παιδιά από κει. καθόλου πανηγυράκι δεν είναι.
Ναι αμέ. Καλώς να κοπιάσουν Μιναρούπολη μεριά, να δεις ντομάτες και αυγουλάκια που θα φάνε. Είμεθα μια πόλη, με τεράστιο ποσοστό αθέων.
Τέτοια βαρειά περιστατικά, όσο τα σιγοντάρεις, τόσο γιγαντώνονται. Γνώμη μου.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Απάντηση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”