εξακολουθω να μην καταλαβαινω τι ζητας; επιδομα ξεσκατισματος; πληρωμενη αδεια απο την εργασια 3 ωρες τη μερα για ξεσκατισμα;stavmanr έγραψε: 26 Ιούλ 2022, 13:12
Δοκίμασε εσύ να ξεσκατώνεις τους άλλους, κι έπειτα να βγεις και στην αγορά εργασίας (όχι δημόσιο) ίσοις όροις, με το κουτσούβελο στην πλάτη, κι ένα σόι πάνω από το κεφάλι σου.
Κάν' το για έξι μήνες. Ως πείραμα.
Κι έλα να μου καταθέσεις τα αποτελέσματα σχετικά με το Payroll σου και την αντιμετώπιση από την εργασία σου.
Γι' αυτό σου λέω διάβαζε τις έρευνες με καθαρό μυαλό. Το πώς δηλαδή οι διακρίσεις υποβαθμίζουν τη συνολική ζωή του ατόμου και τελικά φτάνει μέχρι και σε χειρότερη πρόσβαση σε θέσεις απασχόλησης λόγω της υποβάθμισης αυτής.
σε ενδιαφερει τοσο πολυ να μαθεις αν εγω προσωπικα εχω ξεσκατισει; ε, ναι, ελαχιστα, αλλα το εχω κανει. και;
η θες να ανταπαντησω με δουλειες που κανω η γενικοτερα κανουν οι αντρες που δεν θελει και μπορει να κανει καμμια γυναικα;
αυτα που λες ειναι προσωπικες επιλογες καθενος και καθεμιας. δεν αφορουν την κοινωνια, το νομοθετη, η τον εργοδοτη.
καθενας και καθεμια ας βρουν λυση στο ποιος θα ξεσκατιζει, η αμα δεν μπορουν ας μην κανουν παιδια.