!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Υπερ γυναικων...
Re: Υπερ γυναικων...
Πιο έξυπνη κι από σένα είμαι.kongrosian έγραψε: 25 Ιούλ 2022, 23:15Χαζες ειστε και οι δύο. Απλα εσυ εισαι πιο καλο κορίτσι, παιδι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- kongrosian
Naida έγραψε: 25 Ιούλ 2022, 23:15Πιο έξυπνη κι από σένα είμαι.kongrosian έγραψε: 25 Ιούλ 2022, 23:15Χαζες ειστε και οι δύο. Απλα εσυ εισαι πιο καλο κορίτσι, παιδι.Naida έγραψε: 25 Ιούλ 2022, 22:26
Γαλουκα μου θα στο πω με μεγάλη σύνεση που διέπει.Τρεις φορές να προσθέσεις το iq σου, δεν αγγίζεις ούτε το 1/3 μου.

Κι από σένα.kongrosian έγραψε: 25 Ιούλ 2022, 23:16Naida έγραψε: 25 Ιούλ 2022, 23:15Πιο έξυπνη κι από σένα είμαι.kongrosian έγραψε: 25 Ιούλ 2022, 23:15
Χαζες ειστε και οι δύο. Απλα εσυ εισαι πιο καλο κορίτσι, παιδι.![]()
![]()
![]()
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Για γυναικάκια με απωθημένα μιλάμε.hellegennes έγραψε: 25 Ιούλ 2022, 23:11 Στο μεταξύ το βίντεο είναι γεμάτο, μα γεμάτο καρικατουρίστικα στερεότυπα και έχει και πράγματα όπως παρενόχληση μέσα και είναι ερωτήσεις που απευθύνονται σε όλους τους άντρες υποτίθεται. Μιλάμε για θράσος, όχι αστεία.
Έτσι, για να τελειώνει η παραμύθα.
Τα υπόλοιπα είναι να' χουμε να λέμε.
Όποιος γουστάρει να στηρίξει σε φιλανθρωπικό επίπεδο, ας στηρίξει.
Αλλά το να προσπαθήσει ο οποιοσδήποτε να μπει σε στοιχειώδη διάλογο με αυτό το είδος, είτε προκειται για θηλυκά είτε για αρσενικά είτε για όλα, είναι χαμένος κόπος και χρόνος.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- kongrosian

- hellegennes
Οι δολοφονίες είναι διακρίσεις; Αν, ναι, η συντριπτική πλειονότητα των δολοφονημένων είναι άνδρες.stavmanr έγραψε: 25 Ιούλ 2022, 20:12 Δεν σου φτάνει που η πρόσβαση στην αγορά εργασίας έχει ένα τεράστιο χάσμα, δεν σου φτάνει που οι μισθολογικές διαφορές αγγίζουν το 40%, δεν σου φτάνει που πέρυσι είχαμε 17 γυναικοκτονίες.
Μισθολογικές διαφορές δεν υπάρχουν ΠΟΥΘΕΝΑ. Αν δεις οποιονδήποτε να δίνει λιγότερα σε κάποιον λόγω φύλου, φυλής ή άλλης αιτιολογίας, τράβα να κάνεις μια καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας.
Η πρόσβαση στην αγορά εργασίας είναι 100% ίση. Πουθενά δεν έχει λιγότερη πρόσβαση το γυναικείο φύλο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Κι από σένα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Μην ξαναλέμε τα ίδια. Όταν κάποιος αντιδρά σε αυτό που θεωρείτε σωστό είναι εχθρός σας και δικαιούστε να του φορτώσετε το οτιδήποτε. Στο δικό μου μυαλό είναι τελείως άλλο πράγμα το να διαφωνώ με κάποιο φεμινιστικό αίτημα με το να στηρίζω βιαστές, κακοποιήσεις ή υποτιμητικές/σεξιστικές συμπεριφορές.Naida έγραψε: 25 Ιούλ 2022, 23:00Όταν η αντίδραση σου στο να διεκδικούμε μια πιο δίκαιη κοινωνία για την γυναίκα(όταν γύρω σοου συμβαίνουν όλα αυτά που προανέφερα περί σεξισμό, γυναικοκτονίών κτλ) είναι η επίθεση στις φεμινίστριες λέγοντας ότι σου φαίνεται υπερβολή το συμβολικό ο βιαστής είσαι εσύ, τι ακριβώς νομίζεις ότι κάνεις;ST48410 έγραψε: 25 Ιούλ 2022, 22:56Κάτσε. Γράφεις κι εσύ πολύ εδώ αλλά κι εγώ αρκετά. Που το είδες ότι "τρέχω κάθε φορά να καλύψω ινσελαδες, μιιγκιταουδες, γυναικοκτονίες, βιασμούς, και κακοποίησεις;"Naida έγραψε: 25 Ιούλ 2022, 22:43 Νομίζω στο εξήγησα ήδη τι θα προκαλέσει την υπερβολή. Αν δεν μπορείς να το αντιληφθείς, δεν μπορώ να σε βοηθήσω παραπάνω.
Επίσης σε ενοχλεί το ο βιαστής είσαι εσύ που είναι καθαρα συμβολική κίνηση που έχει "παίξει" σε πολλές χώρες, και δεν ενοχλείσαι με τον σεξισμό που υπάρχει γύρω σου, ινσελαδες, μιιγκιταουδες, γυναικοκτονίες, βιασμοί, κακοποίησεις και τρέχεις κάθε φορά να τα καλύψεις και να βάλεις στο στοχαστρο πάλι τον φεμινισμό για τις υπερβολικές (;) απαιτήσεις του. Οι οποίες δεν μας έχει εξηγήσει ποιες είναι, που σε ενοχλούν. Αλήθεια ποιες διεκδικήσεις των φεμινιστριών σε ενοχλούν ST48410;
Αυτό που γράφεις είναι το λιγότερο προσβλητικό. Με βλέπεις τώρα σαν κάποιον που δεν στηρίζει -> άρα είναι "εχθρός" -> άρα ας πούμε και 1-2 υπερβολές να τον πλήξουμε. Αυτά δεν τα μπορώ ούτε θα μπω στη λογική να σου απαντήσω αν τέλος πάντων έχεις σχηματίσει τέτοια εικόνα.
Απλά και όμορφα. Αν μια συνάδελφος στη δουλειά παράγει το ίδιο έργο θεωρώ δίκαιο να παίρνει τα ίδια χρήματα με οποιονδήποτε, εμένα ή άλλο άντρα συνάδελφο. Αν θέλει περισσότερα επειδή θεωρεί ότι το φύλο της έχει αδικηθεί ιστορικά, λυπάμαι, δεν στηρίζω.
Σχετικά με το μπολνταρισμενο. Οκ, για πες μου και που το άκουσες αυτό σαν αίτημα και τι ισχύει τώρα.
Εδώ έγραψες εσύ στο τέλος αυτό:
Εγώ σου είπα με απλά παραδείγματα πως αντιλαμβάνομαι την υπερβολή. Εσύ σε τι ακριβώς αναφέρεσαι όταν λες πως πρώτα θα περάσουν οι γυναίκες στην υπερβολή; Κάτι χειροπιαστό πες να ξέρουμε αν μιλάμε για το ίδιο πράγμα.Naida έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 00:05Ακριβώς. Βέβαια η ισότητα θα αργήσει να ερθει. Πρώτα θα περάσουν οι γυναίκες στην υπερβολή και μετά θα επέλθει η ισορροπία, έτσι πιστεύω εγώ δηλαδή.ST48410 έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 00:02Συμφωνώ με το τονισμένο. Ας μην έχουμε αυταπάτες πως το ζητούμενο είναι η ισότητα και η απόλυτη δικαιοσύνη.Naida έγραψε: 23 Ιούλ 2022, 23:57 Όχι για αυτά θα πρέπει να αγωνίζονται οι πατεράδες, άντρες . Οι φεμινιστριες αγωνίζονται για τα θέματα που αφορούν το φύλο τους. Να υπάρξει πραγματική ισότητα, κοινωνικά. Αυτό είναι φεμινισμός. Αυτό που λένε όμως οι φεμινιστριες είναι ότι η πατριαρχια βλάπτει και τα δυο φύλα.
Αλλά γενικά βλέπω έχετε πρόβλημα με τις φεμινιστριες, τον λόγο δεν έχω καταλάβει![]()
- hellegennes
Να σου θυμίσω εγώ, Στάθη. Κάτι τέτοιο:
We should stop putting women in jail. For anything.
Είσαι γυναίκα και βίασες, κακοποίησες και ξεκοίλιασες 7χρονο; Δεν θα πας στην φυλακή γιατί είσαι γυναίκα.
Αυτό δεν είναι δημοσιευμένο σε κανένα μακελειό, είναι άρθρο στην Washington Post.
Είσαι γυναίκα και βίασες, κακοποίησες και ξεκοίλιασες 7χρονο; Δεν θα πας στην φυλακή γιατί είσαι γυναίκα.
Αυτό δεν είναι δημοσιευμένο σε κανένα μακελειό, είναι άρθρο στην Washington Post.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
ST48410 έγραψε: 25 Ιούλ 2022, 23:26
Μην ξαναλέμε τα ίδια. Όταν κάποιος αντιδρά σε αυτό που θεωρείτε σωστό είναι εχθρός σας και δικαιούστε να του φορτώσετε το οτιδήποτε. Στο δικό μου μυαλό είναι τελείως άλλο πράγμα το να διαφωνώ με κάποιο φεμινιστικό αίτημα με το να στηρίζω βιαστές, κακοποιήσεις ή υποτιμητικές/σεξιστικές συμπεριφορές.
Το φεμινιστικό αίτημα στο οποίο διαφωνείς δεν μας είπες ποιο είναι;
Θα στο πω απλά, πως είναι τώρα που τις περισσότερες θέσεις ευθύνης της κατέχουν άνδρες; ε θα γίνει το αντίθετο.ST48410 έγραψε: 25 Ιούλ 2022, 23:26
Εδώ έγραψες εσύ στο τέλος αυτό:
Εγώ σου είπα με απλά παραδείγματα πως αντιλαμβάνομαι την υπερβολή. Εσύ σε τι ακριβώς αναφέρεσαι όταν λες πως πρώτα θα περάσουν οι γυναίκες στην υπερβολή; Κάτι χειροπιαστό πες να ξέρουμε αν μιλάμε για το ίδιο πράγμα.Naida έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 00:05Ακριβώς. Βέβαια η ισότητα θα αργήσει να ερθει. Πρώτα θα περάσουν οι γυναίκες στην υπερβολή και μετά θα επέλθει η ισορροπία, έτσι πιστεύω εγώ δηλαδή.ST48410 έγραψε: 24 Ιούλ 2022, 00:02
Συμφωνώ με το τονισμένο. Ας μην έχουμε αυταπάτες πως το ζητούμενο είναι η ισότητα και η απόλυτη δικαιοσύνη.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Κάτι τέτοια ψιλοθυμάμαι κι εγώ όπως κι εκείνο το αίτημα για έκτρωση μετά τη γέννα. Ωστόσο για να είμαι δίκαιος υποψιάζομαι ότι αυτά είναι αιτήματα κάποιων ακραίων υποσυνόλων και όχι των φεμινιστριών γενικά.hellegennes έγραψε: 25 Ιούλ 2022, 23:31 Να σου θυμίσω εγώ, Στάθη. Κάτι τέτοιο:
Γιατί να συνιστά αυτό υπερβολή; Υπερβολή θα είναι αν προσπαθήσουν να διεκδικήσουν τις θέσεις αυτές με αθέμιτα μέσα ή αναντίστοιχα προς τις όποιες ικανότητες. Χωρίς να τις δικαιούνται λόγω αξίαςNaida έγραψε: 25 Ιούλ 2022, 23:37 Θα στο πω απλά, πως είναι τώρα που τις περισσότερες θέσεις ευθύνης της κατέχουν άνδρες; ε θα γίνει το αντίθετο.
Κάτι τέτοιο εννοείς;
Προφανώς δεν έχεις την παραμικρή ιδέα από τις θέσεις ευθύνης που έχουν στις τρεις εξουσίες οι γυναίκες, έτσι;Naida έγραψε: 25 Ιούλ 2022, 23:37 Θα στο πω απλά, πως είναι τώρα που τις περισσότερες θέσεις ευθύνης της κατέχουν άνδρες; ε θα γίνει το αντίθετο.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 167 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
-