Καλά.ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:39Αν θεωρείς ως σοβαρή απάντηση την εικόνα που ανέβασα, ναι έχεις δίκιο.Cecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:31Στο ότι κάθεσαι και τους απαντάς σοβαράΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:30
Όχι ρε συ, μια και το άνοιξες το μπουκάλι ας το τελειώσουμε. Τουλάχιστον με σένα, έχω καλύτερη επαφή.
Πού ακριβώς άλλαξα ρότα;Αυτό λέω τόση ώρα!!!!!
Είναι η πιο σοβαρή απάντηση που παίζει σ' αυτές τις περιπτώσεις.
Αγάπη, καρδούλες, μπαλονάκια, ντισνέυλαντ και κάποια μπρο και μάι νίγκα αδέλφι για να το φέρουμε στα ίσα του, μαντ γουέι.![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
17χρονος ξυλοκόπησε την μάνα του γιατί πηδιοταν με συμμαθητή του και πρόσβαλε τον ανάπηρο πατέρα του.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: 17χρονος ξυλοκόπησε την μάνα του γιατί πηδιοταν με συμμαθητή του και πρόσβαλε τον ανάπηρο πατέρα του.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Re: 17χρονος ξυλοκόπησε την μάνα του γιατί πηδιοταν με συμμαθητή του και πρόσβαλε τον ανάπηρο πατέρα του.
ΑΔΙΑΦΟΡΩ !!!Ασέβαστος έγραψε: 24 Ιουν 2022, 08:58δυσκολευεσαι να κατανοησεις οτι δεν σου απαντα κανεις στην ιδια επαναλαμβανομενη παπαρια επειδη σε εχουν χεσμενο;
Εγώ απλά τονίζω επαναλαμβάνοντας και υπογραμμίζω την δική μου άποψη
(Λεγε λεγε ...κάτι θα μείνει)
- Cecily Anne
Ίσχύει. Εγώ σε νήματα που αναφέρονται σε τετράποδα σε διαβάζω ανελλιπώς. Είσαι καταιγιστικός και με μεστή σκέψη.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:45ΑΔΙΑΦΟΡΩ !!!![]()
(Λεγε λεγε ...κάτι θα μείνει)![]()
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Καλά.EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:05 Όσο κ αν απεχθάνομαι τους γεροντογοηδες που την πέφτουν σε πιτσιρικες του σχολείου, εκεί με την πρέζα με έχασες. Κ το λέω αυτό έχοντας γνωστούς κ από τις δύο κατηγορίες. Ξέρω τύπισσα που παντρεύτηκε 40αρη+ στα 18 ή εκεί γύρω, και ήξερα και εφήβους που εμπλεξαν με πρέζα. Ήξερα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Βασικά γράφω απλώς τις απόψεις μου στο φόρουμ (σύμφωνα με τους κανόνες του φόρουμ) κσι αποφεύγω συζητήσεις με συγκεκριμένα άτομαCecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:48Ίσχύει. Εγώ σε νήματα που αναφέρονται σε τετράποδα σε διαβάζω ανελλιπώς. Είσαι καταιγιστικός και με μεστή σκέψη.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:45ΑΔΙΑΦΟΡΩ !!!Ασέβαστος έγραψε: 24 Ιουν 2022, 08:58
δυσκολευεσαι να κατανοησεις οτι δεν σου απαντα κανεις στην ιδια επαναλαμβανομενη παπαρια επειδη σε εχουν χεσμενο;![]()
(Λεγε λεγε ...κάτι θα μείνει)![]()
Όποιος δεν θέλει να ασχοληθεί με αυτά που γράφω ας μην ασχοληθεί
Και ή απορία μου ισχύει για ΣΟΒΑΡΟΎΣ ΜΌΝΟ συνομιλητές
Την στιγμή που ένας έφηβος ή έφηβη είναι ενήλικος σύμφωνα με τον νόμο , δεν είναι ελεύθερος ή ελεύθερη να ζήσει την δική του ερωτική ζωή όπως θέλει αυτός ή αυτή;
Την στιγμή που ένας έφηβος ή έφηβη είναι ενήλικος σύμφωνα με τον νόμο , δεν είναι ελεύθερος ή ελεύθερη να ζήσει την δική του ερωτική ζωή όπως θέλει αυτός ή αυτή;
Ένα συγγενικό ή φιλικό πρόσωπο, σαν ενήλικοι έφηβοι θα τον βάλουμε κηδεμόνα και "προστάτη" στην προσωπική ερωτική μας ζωή ;
Ή έννοια της ελευθερίας της ερωτικής ζωής έχει σχέση με την διαφορά ηλικίας ενηλίκων συναινουντων;
Σημ
Συνομιλίες με συγκεκριμένα κομπλεξικα άτομα του φόρουμ εγώ προσωπικά δεν κάνω και δεν με ενδιαφέρει ή γνώμη τους
Στους υπόλοιπους ΣΟΒΑΡΟΎΣ συνομιλητές απευθύνομαι
Ή έννοια της ελευθερίας της ερωτικής ζωής έχει σχέση με την διαφορά ηλικίας ενηλίκων συναινουντων;
Σημ
Συνομιλίες με συγκεκριμένα κομπλεξικα άτομα του φόρουμ εγώ προσωπικά δεν κάνω και δεν με ενδιαφέρει ή γνώμη τους
Στους υπόλοιπους ΣΟΒΑΡΟΎΣ συνομιλητές απευθύνομαι
- EKPLIKTIKOS
Εννοείς ότι είναι πάνω από το age of consent ή 18+? Αν εννοείς το δεύτερο ναι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Αν εννοείς το πρώτο όχι, ο γονέας ή κηδεμονας έχει τη γενική επιμέλεια, τη φροντίδα, και την ΕΥΘΥΝΗ του παιδιού. Αυτό σημαίνει ότι αν το 16χρονο κάθεται και γαμιεται με 50αρηδες αντί να κάνει τις δραστηριότητες που πρέπει για την ηλικία του κ να διαβάζει τα μαθήματά του, τότε έχεις αποτύχει ως γονέας σε αυτό το κομμάτι, καθώς έχεις παραμελήσει αυτήν ακριβώς την επιμέλεια του παιδιού. Ακόμα κ αν θεωρητικά δεν είναι παράνομο, που συνήθως είναι γιατί παίζει κάποια σχέση εξουσίας κ διαφοράς ισχύος από πίσω.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:06 Και ή απορία μου ισχύει για ΣΟΒΑΡΟΎΣ ΜΌΝΟ συνομιλητές
EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:12Εννοείς ότι είναι πάνω από το age of consent ή 18+? Αν εννοείς το δεύτερο ναι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Αν εννοείς το πρώτο όχι, ο γονέας ή κηδεμονας έχει τη γενική επιμέλεια, τη φροντίδα, και την ΕΥΘΥΝΗ του παιδιού. Αυτό σημαίνει ότι αν το 16χρονο κάθεται και γαμιεται με 50αρηδες αντί να κάνει τις δραστηριότητες που πρέπει για την ηλικία του κ να διαβάζει τα μαθήματά του, τότε έχεις αποτύχει ως γονέας σε αυτό το κομμάτι, καθώς έχεις παραμελήσει αυτήν ακριβώς την επιμέλεια του παιδιού. Ακόμα κ αν θεωρητικά δεν είναι παράνομο, που συνήθως είναι γιατί παίζει κάποια σχέση εξουσίας κ διαφοράς ισχύος από πίσω.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:06 Και ή απορία μου ισχύει για ΣΟΒΑΡΟΎΣ ΜΌΝΟ συνομιλητές
Ο νόμος τι λέγει;
Μία 16 χρονη μπορεί να συνάπτει σχέσεις και να κάνει σεξ αλλά ..μόνον με συνομήλικους της ;
Αν φτιάξει σχέση με άνδρα των 30 ή των 40 αντί για τον 55αρη είναι παράνομο;
Ή το ζητούμενο είναι οι προσωπικές υποκειμενικές απόψεις των γονιών οι οποίοι μπορεί να έχουν πρόβλημα για οποιαδήποτε ερωτική σχέση του παιδιού δεν συνάδει με τις δικές τους απόψεις και ηθική ;
Τελικά μία 16χρονη μπορεί να κάνει σεξ με 20αρηδες αλλά όχι με 50αρηδες ;EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:12Εννοείς ότι είναι πάνω από το age of consent ή 18+? Αν εννοείς το δεύτερο ναι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Αν εννοείς το πρώτο όχι, ο γονέας ή κηδεμονας έχει τη γενική επιμέλεια, τη φροντίδα, και την ΕΥΘΥΝΗ του παιδιού. Αυτό σημαίνει ότι αν το 16χρονο κάθεται και γαμιεται με 50αρηδες αντί να κάνει τις δραστηριότητες που πρέπει για την ηλικία του κ να διαβάζει τα μαθήματά του, τότε έχεις αποτύχει ως γονέας σε αυτό το κομμάτι, καθώς έχεις παραμελήσει αυτήν ακριβώς την επιμέλεια του παιδιού. Ακόμα κ αν θεωρητικά δεν είναι παράνομο, που συνήθως είναι γιατί παίζει κάποια σχέση εξουσίας κ διαφοράς ισχύος από πίσω.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:06 Και ή απορία μου ισχύει για ΣΟΒΑΡΟΎΣ ΜΌΝΟ συνομιλητές
Με τους 30 αρηδες τι γίνεται;
Eιναι ψευτοδίλημμα το ερώτημα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:12Εννοείς ότι είναι πάνω από το age of consent ή 18+? Αν εννοείς το δεύτερο ναι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Αν εννοείς το πρώτο όχι, ο γονέας ή κηδεμονας έχει τη γενική επιμέλεια, τη φροντίδα, και την ΕΥΘΥΝΗ του παιδιού. Αυτό σημαίνει ότι αν το 16χρονο κάθεται και γαμιεται με 50αρηδες αντί να κάνει τις δραστηριότητες που πρέπει για την ηλικία του κ να διαβάζει τα μαθήματά του, τότε έχεις αποτύχει ως γονέας σε αυτό το κομμάτι, καθώς έχεις παραμελήσει αυτήν ακριβώς την επιμέλεια του παιδιού. Ακόμα κ αν θεωρητικά δεν είναι παράνομο, που συνήθως είναι γιατί παίζει κάποια σχέση εξουσίας κ διαφοράς ισχύος από πίσω.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:06 Και ή απορία μου ισχύει για ΣΟΒΑΡΟΎΣ ΜΌΝΟ συνομιλητές
Το 16 τίθεται ως ηλικιακό όριο πάνω από το οποίο δεν θεωρείται ποινικό αδίκημα για τον ενήλικο η ερωτική σχέση με ανήλικο, αν είναι συναινετική. Αυτό δεν συνεπάγεται δικαίωμα του ανήλικου να κάνει ό,τι γουστάρει γενικώς γιατί υπόκειται ακόμη στους κανόνες της κηδεμονίας.
Επίσης δεν συνεπάγεται ότι μόνον αν γαμιέται με πενηντάρηδες θα αμελήσει τις άλλες του "υποχρεώσεις". Μπορεί να τις αμελήσει ακόμη και αν δεν έχει ερωτική σχέση.
Ή μπορεί να είναι άριστος μαθητής και να έχει ερωτική σχέση με 80άρη.
Σ' αυτήν τη φάση, τί γίνεται;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:25 Τελικά μία 16χρονη μπορεί να κάνει σεξ με 20αρηδες αλλά όχι με 50αρηδες ;
Με τους 30 αρηδες τι γίνεται;
Αν οι γονείς παντρέψουν την 16αρα με παπά και με κουμπάρο σε εκκλησία με εναν άνδρα 50 αρη (οικονομικα ευκατάστατο και με θέση στην κοινωνία επιτυχημένο επαγγελματικά) το γίνεται;ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:26Eιναι ψευτοδίλημμα το ερώτημα.EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:12Εννοείς ότι είναι πάνω από το age of consent ή 18+? Αν εννοείς το δεύτερο ναι μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Αν εννοείς το πρώτο όχι, ο γονέας ή κηδεμονας έχει τη γενική επιμέλεια, τη φροντίδα, και την ΕΥΘΥΝΗ του παιδιού. Αυτό σημαίνει ότι αν το 16χρονο κάθεται και γαμιεται με 50αρηδες αντί να κάνει τις δραστηριότητες που πρέπει για την ηλικία του κ να διαβάζει τα μαθήματά του, τότε έχεις αποτύχει ως γονέας σε αυτό το κομμάτι, καθώς έχεις παραμελήσει αυτήν ακριβώς την επιμέλεια του παιδιού. Ακόμα κ αν θεωρητικά δεν είναι παράνομο, που συνήθως είναι γιατί παίζει κάποια σχέση εξουσίας κ διαφοράς ισχύος από πίσω.ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:06 Και ή απορία μου ισχύει για ΣΟΒΑΡΟΎΣ ΜΌΝΟ συνομιλητές
Το 16 τίθεται ως ηλικιακό όριο πάνω από το οποίο δεν θεωρείται ποινικό αδίκημα για τον ενήλικο η ερωτική σχέση με ανήλικο, αν είναι συναινετική. Αυτό δεν συνεπάγεται δικαίωμα του ανήλικου να κάνει ό,τι γουστάρει γενικώς γιατί υπόκειται ακόμη στους κανόνες της κηδεμονίας.
Επίσης δεν συνεπάγεται ότι μόνον αν γαμιέται με πενηντάρηδες θα αμελήσει τις άλλες του "υποχρεώσεις". Μπορεί να τις αμελήσει ακόμη και αν δεν έχει ερωτική σχέση.
Ή μπορεί να είναι άριστος μαθητής και να έχει ερωτική σχέση με 80άρη.
Σ' αυτήν τη φάση, τί γίνεται;![]()
Έκανα προηγουμένως καταγγελία σε γνωστή χρηστρια του φόρουμ που σε προηγούμενο μύνημα της με έβρισε
- EKPLIKTIKOS
Ο νόμος λέγει ότι ως γονέας (ή κηδεμόνας) είσαι ΥΠΕΥΘΝΟΣ και ΥΠΟΛΟΓΟΣ για το well being των ΑΝΗΛΙΚΩΝ (=ΠΡΙΝ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΟ 18ο έτος). Με λίγα λόγια μιλάμε για τη ΜΕΡΙΜΝΑ (που συμπεριλαμβάνει την έννοια της επιμέλειας, τη φροντίδα, καθώς κ άλλα άσχετα ζητήματα επί του παρόντος (εκπροσώπηση διαχείριση περιουσίας κτλ). Σε ό,τι αφορά το θέμα, συμπεριλαμβάνεται στη φροντίδα (σύμφωνα με τους ορισμούς των νόμων) η προστασία, το αίσθημα ασφαλείας, η συναισθηματική ευεξία, η ψυχοκοινωνικη ισορροπία. Δεν μπορείς να έχεις έναν έφηβο στο σπίτι που έκλεισε τα 15 κ να θεωρείς ότι τα παραπάνω δεν έρχονται σε αντίθεση με τη σύναψη ερωτικής σχέσης με έναν 50χρονο αν και δεν οριζεται επακριβως σε καποιον νομο (με εξαιρεση την εκμεταλλευση, τις θέσεις εξουσίας κτλ, που συνήθως κατι τετοιο παίζει βέβαια). Ούτε ορίζεται επακριβώς ότι ο 15χρονος γιος σου απαγορεύεται να σνιφαρει βενζίνη παρ όλα αυτά δε σημαίνει ότι δεν είσαι ΥΠΟΛΟΓΟΣ γι αυτό ως γονέας.
Παραδοσιακά, και σε πολλές χώρες, ο νομοθέτης λαμβάνοντας το πρόβλημα αυτό υπόψη έθετε τους λεγόμενους romeo & Juliette νόμους, όπου επιτρεπόταν κατ εξαίρεση οι σεξουαλικες επαφές ανηλίκων με άτομα με κάποια συγκεκριμένη διαφορά ηλικίας πχ τα 3 έτη. Για παράδειγμα
Στην Ελλάδα υπήρχε ένας σχετικος νόμος μέχρι πρόσφατα ειδικά για τις ομοφυλοφιλικες σχέσεις.According to Texas' Romeo and Juliet Law, anyone between the ages of 14 and 17 can legally give consent to have sex with someone within 3 years of their age.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση