!!! DEVELOPMENT MODE !!!

17χρονος ξυλοκόπησε την μάνα του γιατί πηδιοταν με συμμαθητή του και πρόσβαλε τον ανάπηρο πατέρα του.

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: 17χρονος ξυλοκόπησε την μάνα του γιατί πηδιοταν με συμμαθητή του και πρόσβαλε τον ανάπηρο πατέρα του.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Πασιφάη έγραψε: 24 Ιουν 2022, 00:50
ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2022, 00:45 Εικόνα
Καλέ όχι. Μην μας το κάνεις αυτό. Γιατί θα μπορούσα να χαρακτηρίσω αντίστοιχα τις δικές σου τοποθετήσεις περί Άγιδος με τρόπο που δεν θα σε κολάκευε. Κάνε μας τη χάρη.
Έχετε ριξει ήδη αρκετούς χαρακτηρισμούς, οπότε μερικοί ακόμη δεν θα με χαλάσουν.

Όλο και κάποιο καρτούν με κεραυνούς του Δία θα υπάρχει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Re: 17χρονος ξυλοκόπησε την μάνα του γιατί πηδιοταν με συμμαθητή του και πρόσβαλε τον ανάπηρο πατέρα του.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2022, 00:56
ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2022, 00:45 Εικόνα
Καλέ όχι. Μην μας το κάνεις αυτό. Γιατί θα μπορούσα να χαρακτηρίσω αντίστοιχα τις δικές σου τοποθετήσεις περί Άγιδος με τρόπο που δεν θα σε κολάκευε. Κάνε μας τη χάρη.
Έχετε ριξει ήδη αρκετούς χαρακτηρισμούς, οπότε μερικοί ακόμη δεν θα με χαλάσουν.

Τί θες ρε Γαλή; Να σου πω μπράβο για την στήριξή σου στον τύπο; Να κάνω τεμενάδες στην ''ξερολίασή'' σου; Κάπου το πας λάθος. Κάτσε και σκέψου γιατί και πως. Δεν είμαι εγώ υπεύθυνη για το δικό σου σκεπτικό. Και στο φινάλε, όταν μονίμως υποτιμάς συνομιλητές σου σε θέματα που άπτονται ιδιαίτερης μεταχείρισης και προσέγγισης, σκας μύτη και πετάς και καλά μιαν ατάκα ''φιλοσοφημένη'', με σκοπό να γίνεις αρεστή. Όποιον ''πιάσεις''. Δεν είναι όλα ίσωμα. Επιπλέον έχω βαρεθεί να διαβάζω τις περισπούδαστες παπαριές σου.
Μίλα σαν άνθρωπος, δεν είσαι δα και καμιά διανοούμενη.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Πασιφάη έγραψε: 24 Ιουν 2022, 01:07

Τί θες ρε Γαλή; Να σου πω μπράβο για την στήριξή σου στον τύπο; Να κάνω τεμενάδες στην ''ξερολίασή'' σου; Κάπου το πας λάθος. Κάτσε και σκέψου γιατί και πως. Δεν είμαι εγώ υπεύθυνη για το δικό σου σκεπτικό. Και στο φινάλε, όταν μονίμως υποτιμάς συνομιλητές σου σε θέματα που άπτονται ιδιαίτερης μεταχείρισης και προσέγγισης, σκας μύτη και πετάς και καλά μιαν ατάκα ''φιλοσοφημένη'', με σκοπό να γίνεις αρεστή. Όποιον ''πιάσεις''. Δεν είναι όλα ίσωμα. Επιπλέον έχω βαρεθεί να διαβάζω τις περισπούδαστες παπαριές σου.
Ε μη διαβάζεις τις περισπούδαστες παπαριές μου, κορίτσι μου. :lol:

Κι εγώ βαριέμαι πολλούς εδώ μέσα αλλά δεν αρχίζω τα νιανιανια και νιανιανια και ξαναμανά νιανιανια, όπου σταθώ κι όπου βρεθώ για κάθε έναν που βαριέμαι.

Ούτε σκοπεύω να ζητάω άδεια από την κάθε καραψωνάρα που την είδε αρχισυντάκτρια για το τι θα γράφω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2022, 01:12

Κι εγώ βαριέμαι πολλούς εδώ μέσα αλλά δεν αρχίζω τα νιανιανια και νιανιανια και ξαναμανά νιανιανια, όπου σταθώ κι όπου βρεθώ για κάθε έναν που βαριέμαι.

Ούτε σκοπεύω να ζητάω άδεια από την κάθε καραψωνάρα που την είδε αρχισυντάκτρια για το τι θα γράφω.
Κάνε ό,τι θες. Ούτε εγώ θα σου ζητήσω την άδεια για να εκφέρω άποψη για τις μαλακίες που γράφεις. Έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου παρεμπιπτόντως, Να το προσέξεις. :102:
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Πασιφάη έγραψε: 24 Ιουν 2022, 01:17 Κάνε ό,τι θες. Ούτε εγώ θα σου ζητήσω την άδεια για να εκφέρω άποψη για τις μαλακίες που γράφεις. Έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου παρεμπιπτόντως, Να το προσέξεις. :102:
Με είδες να διαμαρτύρομαι; Γράφε ό,τι θέλεις. :lol:
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2022, 01:19
Πασιφάη έγραψε: 24 Ιουν 2022, 01:17 Κάνε ό,τι θες. Ούτε εγώ θα σου ζητήσω την άδεια για να εκφέρω άποψη για τις μαλακίες που γράφεις. Έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου παρεμπιπτόντως, Να το προσέξεις. :102:
Με είδες να διαμαρτύρομαι; Γράφε ό,τι θέλεις. :lol:
Άσε μας ρε κοπελιά. Σε τρώει και σε κόφτει. Όχι για μένα, γενικά. Πες τα σε καναν άλλονα αυτά τα παραμύθια της Χαλιμάς. :lol:

Καλό ξημέρωμα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Naida έγραψε: 23 Ιουν 2022, 23:56 Έχουμε και το ζαβό ρε φίλε, κάθε τόσο και λιγάκι.
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
Μλκ έχω πεθάνει.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 23 Ιουν 2022, 20:53
Ασέβαστος έγραψε: 23 Ιουν 2022, 20:43
Naida έγραψε: 23 Ιουν 2022, 20:30 Μετά θα τους γαμαει μόνη της
κυριολεκτικα η μεταφορικα;

περα απο την πλακα, σωστα αυτα που εγραψες. δινεις αρχες, διδασκεις να προσεχουν τις κακοτοπιες, και εισαι εκει να βοηθησεις αν χρειαστει.

αλλα αν παρ ολα αυτα, κανει επιλογες που εσυ θεωρεις λαθος, στο τελος σκας και τις αποδεχεσαι. δικαιωμα τους να κανουν και λαθη.
Εχμ. Όχι, ευχαριστώ δεν θα πάρω. Εσύ έχεις τον δικό σου τρόπο σκέψης να αφήνουμε τα παιδιά με τις λάθος επιλογές τους και λες οκ τι άλλο να κάνεις. Πχ αν μπλέξει με ναρκωτικά θα δώσουμε τις συμβουλές μας και εντάξει τι άλλο να κάνουμε. Ας κάνει αυτό που θέλει.
Εγώ από την άλλη είμαι αυτή που θα φτάσει στα άκρα για να το σώσει. Και δεν αναφέρομαι στα ναρκωτικά μόνο, σε οτιδήποτε είναι καταστροφικό για το παιδί Ο καθένας έχει το δικό του τρόπο σκέψης.
να φτασεις στα ακρα, αν ειναι να το σωσεις. αλλα πιο συχνα, φτανοντας στα ακρα, το καταστρεφεις περισσοτερο.

καταρχην, πρεπει να αναγνωριστει οτι το προβλημα ειναι στο παιδι, ισως και στην ανατροφη που του εχεις δωσει. αν γινει πρεζακιας, φταιει ο ιδιος, και οχι αυτος που του πουλησε την πρεζα. αν γινει πουστης, δε φταιει ο γαμιας του. αν γαμιεται με 55αρη, δε φταιει ο 55αρης.

αν συγκεντρωσεις τις δυναμεις σου απεναντι στον πρεζεμπορα, γαμια, 55αρη, θα κανεις μια τρυπα στο νερο. ακομη και αν καταφερεις κατι, απλως θα βρει τον επομενο, και στο μεταξυ θα σε μισησει, και θα χασεις τη δυνατοτητα σου να βοηθησεις.

επισης, μη μπλεκεις αληθινες καταστροφες οπως η πρεζα, με το να εχει εναν γκομενο που δεν εγκρινεις (ηλικιακα, η για αλλο λογο) μπορει αυριο απλως να χωρισουν, χωρις κανενα προβλημα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
stavmanr
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stavmanr »

Εγώ πάντως δεν τις χάνω με τίποτα.
Πέρασα από στάδιο άρνησης διαβάσματος Γαλή κι έφτασα σε επίπεδο φαν.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Ιουν 2022, 23:35
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 23 Ιουν 2022, 23:23 Τελικά μία 16χρονη είναι ανήλικη ή όχι σύμφωνα με το νόμο για να έχει ερωτική ζωή ;

Τι.με ποιους θα συνάψει ερωτική σχέση είναι δικό της ζήτημα
δυσκολευεσαι να κατανοησεις οτι δεν σου απαντα κανεις στην ιδια επαναλαμβανομενη παπαρια επειδη σε εχουν χεσμενο;

Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

stavmanr έγραψε: 24 Ιουν 2022, 08:55

Καλώς τον 4ο σωματοφύλακα.

Ήμουν σίγουρη ότι θα εμφανιζόσουν.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Πασιφάη έγραψε: 23 Ιουν 2022, 23:44
Ασέβαστος έγραψε: 23 Ιουν 2022, 17:36
Πασιφάη έγραψε: 23 Ιουν 2022, 14:10

Η κυρία με την οποία συνομιλείς το πήγε στο ''αισθητικό ''επίπεδο.. Όπως προχθές υπερασπίστηκε τον έτερο κύριο. Τεσπα. Ας το ξαναπώ άλλη μια. Ότι είναι νόμιμο δεν είναι απαραίτητα και ηθικό

Ήρθε λοιπόν η ώρα να κάνω την ερώτηση που ήθελα από χθες.

Προς τους συμπχωρουμίτες.
Αν κάποιοι από σας που λέτε βίζιτες τα 15χρονα και τα 16χρονα, έχετε κόρες σ'αυτές τις ηλικίες. Και πως θα αντιδρούσατε σε ένα ενδεχόμενο να σκάσει μύτη ένας 55άρης να παρενοχλήσει το δικό σας παιδί. Κοινώς να το βάλει κάτω και να πράξει τις όποιες ορέξεις του.
αν και δεν ειμαι απο αυτους που λενε βιζιτες, ουτε εχω κορη, θελω να σημειωσω οτι "παρενοχλησει' και "βαλει κατω" υποννοουν βια, και μη συναινεση.

οποτε αυτο που θεωρητικα θα εκανα δεν ξερω αν μπορω να το περιγραψω, παντως ειναι σπλατερια. και ειναι ακριβως το ιδιο ασχετα αν ειναι 55αρης η οποια αλλη ηλικια, φυλο, ρατσα, σεξουαλικο προσανατολισμο , ειδος θηλαστικου η ασπονδυλου.

αν δεν ηθελες να πεις ακριβως αυτο, αλλα το σεναριο αφορα σε συναινεση, μπορω να το συζητησω. η συντομη απαντηση ειναι: οτι θα εκανα κι αν μου ελεγε οτι ειναι λεσβια (η πουστης)
Ρε μαν μου, δεν είναι πυρηνική φυσική. Θα το ανεχόσουν ή όχι; Ήταν σαφής η γαμωερώτησή μου.
ποιο να ανεχομουν; να εχουν σχεση η να τη βιαζει; το δευτερο δε σηκωνει συζητηση.

το πρωτο, ναι, τελικα, θα το ανεχομουν. δε θα μου αρεσε, αλλα δεν υπαρχει η επιλογη "δε θα το ανεχομουν". δηλαδη τι θα εκανα για να το αποφυγω; η εφηβη θα με εγραφε εκει που δεν πιανει μελανι και θα εκανε το δικο της. και οσο πιο κοντρα πηγαινα, τοσο χειροτερα.

Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Ασέβαστος έγραψε: 24 Ιουν 2022, 08:52
Naida έγραψε: 23 Ιουν 2022, 20:53
Ασέβαστος έγραψε: 23 Ιουν 2022, 20:43

κυριολεκτικα η μεταφορικα;

περα απο την πλακα, σωστα αυτα που εγραψες. δινεις αρχες, διδασκεις να προσεχουν τις κακοτοπιες, και εισαι εκει να βοηθησεις αν χρειαστει.

αλλα αν παρ ολα αυτα, κανει επιλογες που εσυ θεωρεις λαθος, στο τελος σκας και τις αποδεχεσαι. δικαιωμα τους να κανουν και λαθη.
Εχμ. Όχι, ευχαριστώ δεν θα πάρω. Εσύ έχεις τον δικό σου τρόπο σκέψης να αφήνουμε τα παιδιά με τις λάθος επιλογές τους και λες οκ τι άλλο να κάνεις. Πχ αν μπλέξει με ναρκωτικά θα δώσουμε τις συμβουλές μας και εντάξει τι άλλο να κάνουμε. Ας κάνει αυτό που θέλει.
Εγώ από την άλλη είμαι αυτή που θα φτάσει στα άκρα για να το σώσει. Και δεν αναφέρομαι στα ναρκωτικά μόνο, σε οτιδήποτε είναι καταστροφικό για το παιδί Ο καθένας έχει το δικό του τρόπο σκέψης.
να φτασεις στα ακρα, αν ειναι να το σωσεις. αλλα πιο συχνα, φτανοντας στα ακρα, το καταστρεφεις περισσοτερο.

καταρχην, πρεπει να αναγνωριστει οτι το προβλημα ειναι στο παιδι, ισως και στην ανατροφη που του εχεις δωσει. αν γινει πρεζακιας, φταιει ο ιδιος, και οχι αυτος που του πουλησε την πρεζα. αν γινει πουστης, δε φταιει ο γαμιας του. αν γαμιεται με 55αρη, δε φταιει ο 55αρης.

αν συγκεντρωσεις τις δυναμεις σου απεναντι στον πρεζεμπορα, γαμια, 55αρη, θα κανεις μια τρυπα στο νερο. ακομη και αν καταφερεις κατι, απλως θα βρει τον επομενο, και στο μεταξυ θα σε μισησει, και θα χασεις τη δυνατοτητα σου να βοηθησεις.

επισης, μη μπλεκεις αληθινες καταστροφες οπως η πρεζα, με το να εχει εναν γκομενο που δεν εγκρινεις (ηλικιακα, η για αλλο λογο) μπορει αυριο απλως να χωρισουν, χωρις κανενα προβλημα.
Σου ξαναείπα, εσύ δώσε τις συμβουλές σου και άστο στον αυτόματο και το καθήκον αου ως γονιός θα το έχεις κάνει. Εγώ που είμαι άλλης σχολής θα φτάσω στο τέρμα. Το άλλο που λες προσωπικά, το να μπλέξει με 55αρη ψυχανωμαλο δεν έχει μεγάλη διαφορά με το να πέσει στην πρέζα. Τα άλλα περί ανατροφής και μπλαμπλαμπλα οκ οκ.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

ΓΑΛΗ έγραψε: 24 Ιουν 2022, 08:58
stavmanr έγραψε: 24 Ιουν 2022, 08:55

Καλώς τον 4ο σωματοφύλακα.

Ήμουν σίγουρη ότι θα εμφανιζόσουν.
Δεν μας είπες όμως, σωματοφυλακες τίνος λ;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”