Νταξ, ο άλλος έχει κάνει 2 μύρια σε δέκα μέρες. Το λες και λογικό να είναι στα τρεντς ανεξαρτήτως μαϊμουδιών. Δεν τον κατέχω τον αλγόριθμο, αλλά δεν μου φαίνεται παρόλογο βάσει views.alekhine έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:13με τα τρεντς παιζουν διαφορες μαιμουδιες που εχουν να κανουν με τον αλγοριθμο του youtube οποτε δεν ειναι και πολυ αξιοπισταCecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:02 https://www.youtube.com/feed/trending?b ... VleHBsb3Jl
πάρτε μια τα τρεντς
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ξυλο Σνικ Light στα ΜΑD Awards
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Ξυλο Σνικ Light στα ΜΑD Awards
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- EKPLIKTIKOS
Αγοράζουν κ views ρε τύποι
Όχι ότι δεν έχουν ρεύμα μην παρεξηγηθω αλλά πίσω από τους τραπερς είναι μεγάλα ονόματα (πανικ κτλ)
Όχι ότι δεν έχουν ρεύμα μην παρεξηγηθω αλλά πίσω από τους τραπερς είναι μεγάλα ονόματα (πανικ κτλ)
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
το λεω επειδη πχ θυμαμαι οτι εκεινη η χαζομαρα που ειχε βγαλει ο μιθριδατης ειχε κανει 1 εκατομμυριο views σε 3-4 μερες και δεν ειχε καν ακουμπησει τα trends για καποιο λογοCecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:16Νταξ, ο άλλος έχει κάνει 2 μύρια σε δέκα μέρες. Το λες και λογικό να είναι στα τρεντς ανεξαρτήτως μαϊμουδιών. Δεν τον κατέχω τον αλγόριθμο, αλλά δεν μου φαίνεται παρόλογο βάσει views.alekhine έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:13με τα τρεντς παιζουν διαφορες μαιμουδιες που εχουν να κανουν με τον αλγοριθμο του youtube οποτε δεν ειναι και πολυ αξιοπισταCecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:02 https://www.youtube.com/feed/trending?b ... VleHBsb3Jl
πάρτε μια τα τρεντς
αυτοEKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:17 Αγοράζουν κ views ρε τύποι
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Eye of Horus + Όρκος της Σιωπής.
Ποιοι τώρα...τα γυφτάκια από τα Λιόσια
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ο Σαμπάνης τα εχει τα 1,7 μύρια σε 10 μερες, όχι καποιος τράπερ. Και αυτό ειναι μια αχτίδα φωτός μέσα στη σαπίλα, προφανως.EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:17 Αγοράζουν κ views ρε τύποι
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ηταν ιδιαίτερες οι συνθήκες/συγκυρίες τότε.alekhine έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:18 το λεω επειδη πχ θυμαμαι οτι εκεινη η χαζομαρα που ειχε βγαλει ο μιθριδατης ειχε κανει 1 εκατομμυριο views σε 3-4 μερες και δεν ειχε καν ακουμπησει τα trends για καποιο λογο

- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Για τον ίδιο λόγο που κάποιος ακούει Καρρά ή Πάολα.Cecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:45 Εγώ δεν καταλαβαίνω το εξής:
Φωνή δεν έχουν.
Στίχο δεν έχουν.
Εμφάνιση δεν έχουν.
Για ποιό πούστη λόγο τους ακούνε;
Ας μου εξηγήσει κάποιος σοβαρά.
Ισχύουν όλα τα παραπάνω.
Και συ της ποιότητος, τύπισσα;Cecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:45 Εγώ δεν καταλαβαίνω το εξής:
Φωνή δεν έχουν.
Στίχο δεν έχουν.
Εμφάνιση δεν έχουν.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Τύπε, ψάξου και για το τι θα πει Snik στα σανσκριτικά.BigChiefWahoo έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:19Eye of Horus + Όρκος της Σιωπής.
Ποιοι τώρα...τα γυφτάκια από τα Λιόσια![]()
Dein Herz, meine Gier
Το καταλάβαμε ρε δικέ μου, είσαι γκέι.vantono έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:20Ο Σαμπάνης τα εχει τα 1,7 μύρια σε 10 μερες, όχι καποιος τράπερ. Και αυτό ειναι μια αχτίδα φωτός μέσα στη σαπίλα, προφανως.EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:17 Αγοράζουν κ views ρε τύποι
Dein Herz, meine Gier
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Αν εχεις ανηψακια στην εφηβικη ηλικια μπορεις απλα να τα ρωτησεις ειναι τοσο απλο.Cecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:45 Εγώ δεν καταλαβαίνω το εξής:
Φωνή δεν έχουν.
Στίχο δεν έχουν.
Εμφάνιση δεν έχουν.
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Ελατε δεκα να τα βαλετε μαζι μου,αυτο μου θυμιζει εναν μαλακα φιλολογο που ειχαμε στο λυκειοvantono έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:59Ο Βαρδος είναι Ιδέα, Θρησκεία, μια χαραμάδα Νέας Εποχής στα συντρίμμια της παλαιάς! Ο Πορφύριος θα τον εκτιμήσει σιγουρα.
και μας ελεγε οτι εγω τα βαζω με πεντε και το ενα χερι δεμενο κι ας ηταν σαν αναποδο γαμωτο.
- Cecily Anne
Με την Πάολα το καταλαβαίνω τουλάχιστον. Έχει καλή φωνή.BigChiefWahoo έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:22Για τον ίδιο λόγο που κάποιος ακούει Καρρά ή Πάολα.Cecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:45 Εγώ δεν καταλαβαίνω το εξής:
Φωνή δεν έχουν.
Στίχο δεν έχουν.
Εμφάνιση δεν έχουν.
Ισχύουν όλα τα παραπάνω.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ρε ενταξει το θεμα ειναι οτι με καποιον τροπο τα εκανε τα views αλλα στα τρεντς παιζανε κατι αλλα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Ακούνε γιατί έχει βρισιέςplouf έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:33Αν εχεις ανηψακια στην εφηβικη ηλικια μπορεις απλα να τα ρωτησεις ειναι τοσο απλο.Cecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:45 Εγώ δεν καταλαβαίνω το εξής:
Φωνή δεν έχουν.
Στίχο δεν έχουν.
Εμφάνιση δεν έχουν.
Ας μου εξηγήσει κάποιος σοβαρά.![]()
Πιάνει πάντα στα 13χρονα
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 92 Απαντήσεις
- 2498 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Aitwlos
-
- 971 Απαντήσεις