!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ξυλο Σνικ Light στα ΜΑD Awards

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Re: Ξυλο Σνικ Light στα ΜΑD Awards

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

vantono έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:49
Ο ένας και μοναδικός όμως, είναι ένας!
Να 'σαι καλά φίλε, μου έφτιαξες την μέρα. :smt005: :smt005:
Κάνε mention τον Πορφύριο plz :lol:
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:53
Cecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:51
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:48

Αγαπητή, παραθέσατε κάτι που δικαιώνει τη λαική ρήση, τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Θέλετε πραγματική όπερα; Ιδού:

Φίλοι μου, σας ικετεύω, απομακρύνετε τους εαυτούς σας από σκουπίδια και μιάσματα και βαπτιστείτε στην πυρά της πραγματικής τέχνης.
Μα γι'αυτό σου έβαλα το συγκεκριμένο. :smt005:
Α συγγνώμη, δεν είχα καταλαβει πως είστε μυημένη στη μουσική.
Ακούω αποκλειστικά τραπ εγώ, μη με βλέπεις έτσι.. Θέλω κότερα, κολεόπτερα γούστα ακριβά έχω. Λεπιδόπτερα, εξυπνότερα και μαλλιαρότερα γούστα ακριβά έχω. Δε θυμάμαι τί λένε μετά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:44
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:38
πήγαινε σε έναν σχολείο να τους πεις τα ονόματα τους. δεν τους ξέρει η μάνα τους. πόσους έχεις δει ρε φίλε με μπλούζα mastodon στον δρόμο; είναι αυτές μπάντες να δημιουργήσουν ρεύμα στη νεολαία να ακούει Μέταλ όπως παλιά; μη με διαολιζεις.
The chart-topping Fortitude (2021) was the best-selling album in the US during its first week

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Gojira_(band)
Ποιοι πιστεύεις ότι αγόρασαν αυτό το άλμπουμ? Δηλαδή τις άλλες εβδομάδες μπαίνουν οι νέοι και αγοράζουν Demi Lovato κ ξαφνικά μπήκαν οι γέροι και αγορασαν album Gojira? Ή στην εποχή μας ο μέσος νέος άκουγε Slayer? Αρχιδια, μαζωνακη άκουγε.

Και αυτό με τη μπλούζα τελείως άκυρο. Ούτε με μπλούζα Σνικ έχω δει κάποιον, και λοιπόν?
ρε άνθρωπε. στο yt το καλύτερο τους έχει 24 m views έχουν σε όλη την Αμερική. Στην Ελλάδα ο σνικ έχει 12 m. Άσε με τώρα θα κάνουν παγκόσμια αίσθηση οι γκοτζιρα, να φτιάξουν μεταλικη υποκουλτούρα. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Τώρα μόνο αν κάνουνε κάνα χιπ χοπ της προκοπής.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:48
Cecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:45 Εγώ δεν καταλαβαίνω το εξής:
Φωνή δεν έχουν.
Στίχο δεν έχουν.
Εμφάνιση δεν έχουν.
Για ποιό πούστη λόγο τους ακούνε;
Ας μου εξηγήσει κάποιος σοβαρά.
Εχουν catchy τραγουδάκια οπως το "μαμα" και το άλλο το "μανταμ" που τώρα παίζει μέχρι κ σε παιδικά πάρτι που τα χορεύουν οι γονείς με τα παιδάκια τους όπως στα 90s το μακαρενα :lol:
Το "μανταμ" ειναι αυτο που λεει "ξελόγιασέ με απόψε που τα βλέπω θολά" ε? Αυτά ειναι! Ακουνε μαλακίες που αναφέρονται εμμέσως σε βιασμούς και μετά βγαινουν στα σόσιαλ και το παίζουν sjw.
Άβαταρ μέλους
vantono

Bazoomba έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:55
Ο Βαρδος είναι Ιδέα, Θρησκεία, μια χαραμάδα Νέας Εποχής στα συντρίμμια της παλαιάς! Ο Πορφύριος θα τον εκτιμήσει σιγουρα.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:56
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:38
πήγαινε σε έναν σχολείο να τους πεις τα ονόματα τους. δεν τους ξέρει η μάνα τους. πόσους έχεις δει ρε φίλε με μπλούζα mastodon στον δρόμο; είναι αυτές μπάντες να δημιουργήσουν ρεύμα στη νεολαία να ακούει Μέταλ όπως παλιά; μη με διαολιζεις.
The chart-topping Fortitude (2021) was the best-selling album in the US during its first week

https://en.m.wikipedia.org/wiki/Gojira_(band)
Ποιοι πιστεύεις ότι αγόρασαν αυτό το άλμπουμ? Δηλαδή τις άλλες εβδομάδες μπαίνουν οι νέοι και αγοράζουν Demi Lovato κ ξαφνικά μπήκαν οι γέροι και αγορασαν album Gojira? Ή στην εποχή μας ο μέσος νέος άκουγε Slayer? Αρχιδια, μαζωνακη άκουγε.

Και αυτό με τη μπλούζα τελείως άκυρο. Ούτε με μπλούζα Σνικ έχω δει κάποιον, και λοιπόν?
ρε άνθρωπε. στο yt το καλύτερο τους έχει 24 m views έχουν σε όλη την Αμερική. Στην Ελλάδα ο σνικ έχει 12 m. Άσε με τώρα θα κάνουν παγκόσμια αίσθηση οι γκοτζιρα, να φτιάξουν μεταλικη υποκουλτούρα. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Τώρα μόνο αν κάνουνε κάνα χιπ χοπ της προκοπής.
Προφανώς γιατί στο yt μπαίνουν κυρίως 15χρονα. Ποιός θες να κάνει βιουζ, εσύ; Και οι μαζού εντ δε ζου 28M κάνανε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

Cecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:55
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:53
Cecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:51
Μα γι'αυτό σου έβαλα το συγκεκριμένο. :smt005:
Α συγγνώμη, δεν είχα καταλαβει πως είστε μυημένη στη μουσική.
Ακούω αποκλειστικά τραπ εγώ, μη με βλέπεις έτσι.. Θέλω κότερα, κολεόπτερα γούστα ακριβά έχω. Λεπιδόπτερα, εξυπνότερα και μαλλιαρότερα γούστα ακριβά έχω. Δε θυμάμαι τί λένε μετά.
ωχ θεέ μου.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

https://www.youtube.com/feed/trending?b ... VleHBsb3Jl

πάρτε μια τα τρεντς
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Μα είναι λογικό αυτό, όπως περισσότεροι
στο σχολείο σου άκουγαν Μαζωνακη απο Slayer. Πάντως αυτό είναι άλλο θέμα. Εσύ έγραψες ότι μεταλ πλέον είναι μόνο underground. Ε δεν είναι. Όταν μεταλ μπάντες μερικές βδομάδες είναι νούμερο 1 σε πωλήσεις και καταλαμβάνουν κορυφαίες θέσεις στα charts τότε δεν το λες underground. Πώς να το κάνουμε?
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

vantono έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:59
Bazoomba έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:55
Ο Βαρδος είναι Ιδέα, Θρησκεία, μια χαραμάδα Νέας Εποχής στα συντρίμμια της παλαιάς! Ο Πορφύριος θα τον εκτιμήσει σιγουρα.
Είναι όντως καλός.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Cecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:59

Προφανώς γιατί στο yt μπαίνουν κυρίως 15χρονα. Ποιός θες να κάνει βιουζ, εσύ; Και οι μαζού εντ δε ζου 28M κάνανε.
Ε κι εμείς 15χρονα ειμασταν όταν ακούγαμε Μέταλ, τη οποία την έγραφαν 20χρονα κωλοπαιδα σαν τον χετφιλντ. Όλες σχεδόν οι μπαντες τα καλύτερα τα έγραψαν στα νιάτα τους, και τους ακολουθούσαν νέοι άνθρωποι. Έτσι δημιουργήθηκε η ροκ, η πανκ, η Μέταλ. Δεν ακούγανε μεσήλικες 60χρονους.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:06
Cecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:59

Ε κι εμείς 15χρονα ειμασταν όταν ακούγαμε Μέταλ, τη οποία την έγραφαν 20χρονα κωλοπαιδα σαν τον χετφιλντ. Όλες σχεδόν οι μπαντες τα καλύτερα τα έγραψαν στα νιάτα τους, και τους ακολουθούσαν νέοι άνθρωποι. Έτσι δημιουργήθηκε η ροκ, η πανκ, η Μέταλ. Δεν ακούγανε μεσήλικες 60χρονους.
Ναι γιατί έτυχες προφανώς στην εποχή εκείνη. Τί εννοείς; Αν είχες γεννηθεί στην εποχή μετά Μότσαρτ, θα άκουγες Μότσαρτ. Μάλλον δεν κατάλαβα το συλλογισμό σου. Η ουσία αυτού που λες είναι ότι 40 χρόνια ακούγονται. :lol:
Άβαταρ μέλους
vantono

Cecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:02 https://www.youtube.com/feed/trending?b ... VleHBsb3Jl

πάρτε μια τα τρεντς
Για Σαμπάναρο και Μαζωνάκη δεν εκπλήσσομαι καθόλου, είναι πολυ δυνατά χαρτιά στο είδος τους. Αντε και για Μαρσώ που επισης ειναι δυνατό ανερχόμενο αστεράκι.
Τα υπόλοιπα, σκέτη απογοήτευση.
Άβαταρ μέλους
BigChiefWahoo
Phorum.gr user: Wahoo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από BigChiefWahoo »

Cecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 09:36
vantono έγραψε: 24 Ιουν 2022, 09:33
Cecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 02:18 Ο "μαμάαααα" το αμαρτωλό αγόρι δε συμμετέχει σε αυτά;
Αυτός είναι χαμένος από προσώπου γης. Μετά το μαμά λάλησε τελείως αν θυμαμαι καλά, έλεγε οτι τον κυνηγάνε οι ιλλουμινάτι, διέγραψε το βιντεο κλιπ του μαμά απο το yt που ειχε κατι τρελά views, εφυγε για κατι χρονια στην Αλβανία, παντρεύτηκε, χώρισε, ξαναγύρισε Ελλάδα και τωρα αγνοείται. Ικανό τον εχω να κλείστηκε σε κανενα Αγιο Ορος.
Με τρομάζουν οι γνώσεις σου ώρες ώρες. :smt005:
Δεν είναι γνώσεις,κλασσικές μαλακίες του vantono είναι,που δεν ξέρει τι του γίνεται.
Στην Αλβανία είναι ο άλλος ο παπάρας και μάλιστα πρόσφατα κυκλοφόρησε καινούριο "κομμάτι"
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

Cecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:02 https://www.youtube.com/feed/trending?b ... VleHBsb3Jl

πάρτε μια τα τρεντς
με τα τρεντς παιζουν διαφορες μαιμουδιες που εχουν να κανουν με τον αλγοριθμο του youtube οποτε δεν ειναι και πολυ αξιοπιστα
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”