Να 'σαι καλά φίλε, μου έφτιαξες την μέρα.
Κάνε mention τον Πορφύριο plz
Να 'σαι καλά φίλε, μου έφτιαξες την μέρα.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Ακούω αποκλειστικά τραπ εγώ, μη με βλέπεις έτσι.. Θέλω κότερα, κολεόπτερα γούστα ακριβά έχω. Λεπιδόπτερα, εξυπνότερα και μαλλιαρότερα γούστα ακριβά έχω. Δε θυμάμαι τί λένε μετά.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:53Α συγγνώμη, δεν είχα καταλαβει πως είστε μυημένη στη μουσική.Cecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:51Μα γι'αυτό σου έβαλα το συγκεκριμένο.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:48
Αγαπητή, παραθέσατε κάτι που δικαιώνει τη λαική ρήση, τα ράσα δεν κάνουν τον παπά. Θέλετε πραγματική όπερα; Ιδού:
Φίλοι μου, σας ικετεύω, απομακρύνετε τους εαυτούς σας από σκουπίδια και μιάσματα και βαπτιστείτε στην πυρά της πραγματικής τέχνης.![]()
ρε άνθρωπε. στο yt το καλύτερο τους έχει 24 m views έχουν σε όλη την Αμερική. Στην Ελλάδα ο σνικ έχει 12 m. Άσε με τώρα θα κάνουν παγκόσμια αίσθηση οι γκοτζιρα, να φτιάξουν μεταλικη υποκουλτούρα. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Τώρα μόνο αν κάνουνε κάνα χιπ χοπ της προκοπής.EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:44Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:38
πήγαινε σε έναν σχολείο να τους πεις τα ονόματα τους. δεν τους ξέρει η μάνα τους. πόσους έχεις δει ρε φίλε με μπλούζα mastodon στον δρόμο; είναι αυτές μπάντες να δημιουργήσουν ρεύμα στη νεολαία να ακούει Μέταλ όπως παλιά; μη με διαολιζεις.Ποιοι πιστεύεις ότι αγόρασαν αυτό το άλμπουμ? Δηλαδή τις άλλες εβδομάδες μπαίνουν οι νέοι και αγοράζουν Demi Lovato κ ξαφνικά μπήκαν οι γέροι και αγορασαν album Gojira? Ή στην εποχή μας ο μέσος νέος άκουγε Slayer? Αρχιδια, μαζωνακη άκουγε.The chart-topping Fortitude (2021) was the best-selling album in the US during its first week
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Gojira_(band)
Και αυτό με τη μπλούζα τελείως άκυρο. Ούτε με μπλούζα Σνικ έχω δει κάποιον, και λοιπόν?
Το "μανταμ" ειναι αυτο που λεει "ξελόγιασέ με απόψε που τα βλέπω θολά" ε? Αυτά ειναι! Ακουνε μαλακίες που αναφέρονται εμμέσως σε βιασμούς και μετά βγαινουν στα σόσιαλ και το παίζουν sjw.EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:48Εχουν catchy τραγουδάκια οπως το "μαμα" και το άλλο το "μανταμ" που τώρα παίζει μέχρι κ σε παιδικά πάρτι που τα χορεύουν οι γονείς με τα παιδάκια τους όπως στα 90s το μακαρεναCecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:45 Εγώ δεν καταλαβαίνω το εξής:
Φωνή δεν έχουν.
Στίχο δεν έχουν.
Εμφάνιση δεν έχουν.
Για ποιό πούστη λόγο τους ακούνε;
Ας μου εξηγήσει κάποιος σοβαρά.![]()
Ο Βαρδος είναι Ιδέα, Θρησκεία, μια χαραμάδα Νέας Εποχής στα συντρίμμια της παλαιάς! Ο Πορφύριος θα τον εκτιμήσει σιγουρα.
Προφανώς γιατί στο yt μπαίνουν κυρίως 15χρονα. Ποιός θες να κάνει βιουζ, εσύ; Και οι μαζού εντ δε ζου 28M κάνανε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:56ρε άνθρωπε. στο yt το καλύτερο τους έχει 24 m views έχουν σε όλη την Αμερική. Στην Ελλάδα ο σνικ έχει 12 m. Άσε με τώρα θα κάνουν παγκόσμια αίσθηση οι γκοτζιρα, να φτιάξουν μεταλικη υποκουλτούρα. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Τώρα μόνο αν κάνουνε κάνα χιπ χοπ της προκοπής.EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:44Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:38
πήγαινε σε έναν σχολείο να τους πεις τα ονόματα τους. δεν τους ξέρει η μάνα τους. πόσους έχεις δει ρε φίλε με μπλούζα mastodon στον δρόμο; είναι αυτές μπάντες να δημιουργήσουν ρεύμα στη νεολαία να ακούει Μέταλ όπως παλιά; μη με διαολιζεις.Ποιοι πιστεύεις ότι αγόρασαν αυτό το άλμπουμ? Δηλαδή τις άλλες εβδομάδες μπαίνουν οι νέοι και αγοράζουν Demi Lovato κ ξαφνικά μπήκαν οι γέροι και αγορασαν album Gojira? Ή στην εποχή μας ο μέσος νέος άκουγε Slayer? Αρχιδια, μαζωνακη άκουγε.The chart-topping Fortitude (2021) was the best-selling album in the US during its first week
https://en.m.wikipedia.org/wiki/Gojira_(band)
Και αυτό με τη μπλούζα τελείως άκυρο. Ούτε με μπλούζα Σνικ έχω δει κάποιον, και λοιπόν?
ωχ θεέ μου.Cecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:55Ακούω αποκλειστικά τραπ εγώ, μη με βλέπεις έτσι.. Θέλω κότερα, κολεόπτερα γούστα ακριβά έχω. Λεπιδόπτερα, εξυπνότερα και μαλλιαρότερα γούστα ακριβά έχω. Δε θυμάμαι τί λένε μετά.Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:53Α συγγνώμη, δεν είχα καταλαβει πως είστε μυημένη στη μουσική.
Μα είναι λογικό αυτό, όπως περισσότεροιΈνοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:56
ρε άνθρωπε. στο yt το καλύτερο τους έχει 24 m views έχουν σε όλη την Αμερική. Στην Ελλάδα ο σνικ έχει 12 m. Άσε με τώρα θα κάνουν παγκόσμια αίσθηση οι γκοτζιρα, να φτιάξουν μεταλικη υποκουλτούρα. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Τώρα μόνο αν κάνουνε κάνα χιπ χοπ της προκοπής.
Είναι όντως καλός.vantono έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:59Ο Βαρδος είναι Ιδέα, Θρησκεία, μια χαραμάδα Νέας Εποχής στα συντρίμμια της παλαιάς! Ο Πορφύριος θα τον εκτιμήσει σιγουρα.
Ε κι εμείς 15χρονα ειμασταν όταν ακούγαμε Μέταλ, τη οποία την έγραφαν 20χρονα κωλοπαιδα σαν τον χετφιλντ. Όλες σχεδόν οι μπαντες τα καλύτερα τα έγραψαν στα νιάτα τους, και τους ακολουθούσαν νέοι άνθρωποι. Έτσι δημιουργήθηκε η ροκ, η πανκ, η Μέταλ. Δεν ακούγανε μεσήλικες 60χρονους.Cecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:59Προφανώς γιατί στο yt μπαίνουν κυρίως 15χρονα. Ποιός θες να κάνει βιουζ, εσύ; Και οι μαζού εντ δε ζου 28M κάνανε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:56ρε άνθρωπε. στο yt το καλύτερο τους έχει 24 m views έχουν σε όλη την Αμερική. Στην Ελλάδα ο σνικ έχει 12 m. Άσε με τώρα θα κάνουν παγκόσμια αίσθηση οι γκοτζιρα, να φτιάξουν μεταλικη υποκουλτούρα. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Τώρα μόνο αν κάνουνε κάνα χιπ χοπ της προκοπής.EKPLIKTIKOS έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:44
Ποιοι πιστεύεις ότι αγόρασαν αυτό το άλμπουμ? Δηλαδή τις άλλες εβδομάδες μπαίνουν οι νέοι και αγοράζουν Demi Lovato κ ξαφνικά μπήκαν οι γέροι και αγορασαν album Gojira? Ή στην εποχή μας ο μέσος νέος άκουγε Slayer? Αρχιδια, μαζωνακη άκουγε.
Ναι γιατί έτυχες προφανώς στην εποχή εκείνη. Τί εννοείς; Αν είχες γεννηθεί στην εποχή μετά Μότσαρτ, θα άκουγες Μότσαρτ. Μάλλον δεν κατάλαβα το συλλογισμό σου. Η ουσία αυτού που λες είναι ότι 40 χρόνια ακούγονται.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:06Ε κι εμείς 15χρονα ειμασταν όταν ακούγαμε Μέταλ, τη οποία την έγραφαν 20χρονα κωλοπαιδα σαν τον χετφιλντ. Όλες σχεδόν οι μπαντες τα καλύτερα τα έγραψαν στα νιάτα τους, και τους ακολουθούσαν νέοι άνθρωποι. Έτσι δημιουργήθηκε η ροκ, η πανκ, η Μέταλ. Δεν ακούγανε μεσήλικες 60χρονους.Cecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:59Προφανώς γιατί στο yt μπαίνουν κυρίως 15χρονα. Ποιός θες να κάνει βιουζ, εσύ; Και οι μαζού εντ δε ζου 28M κάνανε.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιουν 2022, 11:56
ρε άνθρωπε. στο yt το καλύτερο τους έχει 24 m views έχουν σε όλη την Αμερική. Στην Ελλάδα ο σνικ έχει 12 m. Άσε με τώρα θα κάνουν παγκόσμια αίσθηση οι γκοτζιρα, να φτιάξουν μεταλικη υποκουλτούρα. Όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Τώρα μόνο αν κάνουνε κάνα χιπ χοπ της προκοπής.
Για Σαμπάναρο και Μαζωνάκη δεν εκπλήσσομαι καθόλου, είναι πολυ δυνατά χαρτιά στο είδος τους. Αντε και για Μαρσώ που επισης ειναι δυνατό ανερχόμενο αστεράκι.Cecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:02 https://www.youtube.com/feed/trending?b ... VleHBsb3Jl
πάρτε μια τα τρεντς
Δεν είναι γνώσεις,κλασσικές μαλακίες του vantono είναι,που δεν ξέρει τι του γίνεται.Cecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 09:36Με τρομάζουν οι γνώσεις σου ώρες ώρες.vantono έγραψε: 24 Ιουν 2022, 09:33Αυτός είναι χαμένος από προσώπου γης. Μετά το μαμά λάλησε τελείως αν θυμαμαι καλά, έλεγε οτι τον κυνηγάνε οι ιλλουμινάτι, διέγραψε το βιντεο κλιπ του μαμά απο το yt που ειχε κατι τρελά views, εφυγε για κατι χρονια στην Αλβανία, παντρεύτηκε, χώρισε, ξαναγύρισε Ελλάδα και τωρα αγνοείται. Ικανό τον εχω να κλείστηκε σε κανενα Αγιο Ορος.![]()
με τα τρεντς παιζουν διαφορες μαιμουδιες που εχουν να κανουν με τον αλγοριθμο του youtube οποτε δεν ειναι και πολυ αξιοπισταCecily Anne έγραψε: 24 Ιουν 2022, 12:02 https://www.youtube.com/feed/trending?b ... VleHBsb3Jl
πάρτε μια τα τρεντς
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.