!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Γυναίκες στο τιμόνι-αυτή η μάστιγα!

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Re: Γυναίκες στο τιμόνι-αυτή η μάστιγα!

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

έργο_μακέτο έγραψε: 20 Ιουν 2022, 22:02 Έχει βελτιωθεί η Naida.
Ναι, έχει μάθει ότι αν πεις πολλές φορές το ίδιο ψέμα στο τέλος θα το πιστέψουν όλοι και θα ξεχάσουν την πραγματικότητα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

hellegennes έγραψε: 20 Ιουν 2022, 22:44
Naida έγραψε: 20 Ιουν 2022, 21:57
hellegennes έγραψε: 20 Ιουν 2022, 00:15

Κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια γιατί έχεις στο μυαλό σου συνώνυμο του «κακός» τον άντρα. Εγώ ποτέ δεν υπονόησα τίποτα τέτοιο.
Όχι κρίνω από την πραγματικότητα. Τα περισσότερα θανατηφόρα ατυχήματα και σοβαρά ατυχήματα προκαλούνται από άνδρες. Εσύ μας λες ότι κακός οδηγός δεν είναι αυτός που έχει περισσότερες πιθανότητες να προκαλέσει θανατηφόρο ατύχημα αλλά αυτός που θα αργησει να παρκάρει που όλως τυχαίως το πιο πιθανό είναι να είναι γυναίκα.
Ψεύδεσαι χυδαία. Πουθενά δεν είπα αυτό που διέγραψα στην παράθεσή σου. Είπα ότι κακός οδηγός είναι αυτός που προκαλεί τα περισσότερα ατυχήματα κι αυτοί είναι οι γυναίκες, σύμφωνα με όλα τα στοιχεία.

Καταλαβαίνω ότι έχεις μάθει στην ζωή σου να έχεις το ψέμα στην άκρη της γλώσσας σου, αλλά προσπάθησε να συγκρατηθείς όταν λες ψέματα σε ένα γραπτό μέσο, όπου υπάρχουν καταγεγραμμένα όλα.
Και εγώ μπορώ να γράψω με μεγάλα γράμματα, κοίτα :klino:
hellegennes έγραψε: 20 Ιουν 2022, 22:44 Τα περισσότερα θανατηφόρα ατυχήματα αφορούν πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με κακή οδήγηση αλλά με κακή συμπεριφορά ή κακές συνθήκες,
αφορούν πράγματα που δεν έχουν να κάνουν με κακή οδήγηση
όπως οδήγηση υπό επήρεια ουσιών, οδήγηση σε επικίνδυνους δρόμους, οδήγηση για πολλές ώρες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Συγχαρητήρια. Το επόμενο βήμα στην συζήτηση θα είναι να μάθεις να μην λες ψέματα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Δηλαδή ο Χελης στο ποστ γράφει ότι τα περισσότερα θανατηφόρα ατυχήματα δεν οφείλονται σε κακή οδήγηση αλλά σε κακή συμπεριφορά(πιωμένοι, γκαζωμενοι κτλ). Για τον χελη το να οδηγήσεις πιωμένος δεν σε κάνει κακό οδηγό. Κακό οδηγό σε κάνει το ότι γεννήθηκες γυναίκα.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Σαφώς και είναι κακή συμπεριφορά να πιεις και μετά να οδηγήσεις. Δεν είναι κακή οδήγηση.

Όπως κακή συμπεριφορά είναι να βγεις μεθυσμένος να τραγουδήσεις. Αν βγει ο Πάριος τύφλα να τραγουδήσει θα πεις "ο Πάριος είναι κακός τραγουδιστής"; Δεν βγάζει καν νόημα αυτό.

Για τον άλφα ή βήτα λόγο, οι άντρες και οι γυναίκες έχουν βιολογικές διαφορές. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε διαφορετικές ικανότητες. Σε κάποια πράγματα είναι βέλτιστοι οι άντρες, σε κάποια άλλα είναι βέλτιστες οι γυναίκες. Εσύ που πιστεύεις στον Θεό, κάνε σ' αυτόν τα παράπονά σου που δεν μας έκανε ίδιους.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Άλλη μία φορά: οι γυναίκες προκαλούν περισσότερα ατυχήματα από τους άντρες. Αυτό σημαίνει ότι έχουν χειρότερη απόδοση στο τιμόνι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Όποιος πίνει και παίρνει το αυτοκίνητο και θερίζει κόσμο δεν είναι κακός οδηγούλης. Είναι απροσεκτούλης μωρεεεε να τον μαλωσουμε. Κακό πιδί.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Naida την 20 Ιουν 2022, 23:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.

Que Sera, Sera...
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Οι γυναίκες οδηγοί ταξί είναι πολύ πιο προσεκτικές και αισθάνθηκα ασφάλεια μαζί τους , το καταθέτω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Naida έγραψε: 20 Ιουν 2022, 23:16 Όποιος πίνει και παίρνει το αυτοκίνητο και θερίζει κόσμο δεν είναι κακός οδηγούλης. Είναι απροσεκτούλης μωρεεεε να τον μαλωσουμε. Κακό πιδί.
Απάντησέ μου κάτι. Νιώθεις Οργή ή πικρία που το φύλο σου δεν έχει ίσες οδηγικές ικανότητες με το αντίθετο φύλο; Νιώθεις ότι σε καθιστά κατώτερο άνθρωπο το να μην έχεις τις ίδιες ικανότητες με κάποιον άλλον;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Στύγιος

Αλλά απ' την άλλη δεν μπορώ να καταλάβω τη χθεσινή οδηγό που πήγαινε στη μέση του δρόμου στην εθνική οδό με 70!!!-αντί να κάνει γαμημένα δεξιά -και θα ήταν υπαίτια ατυχήματος. Ξέρετε κι αυτοί που παρακωλύουν κυκλοφορία κανονικά γράφονται απ' την Τροχαία.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Κάποιος το είχε αναφέρει ξανά αλλά έχετε παρατηρήσει ότι οι γυναίκες δε δίνουν ποτέ προτεραιότητα; νομίζω ότι οι γυναίκες όταν μπαίνουν σε ρόλους που παραδοσιακά θεωρούμε αντρικους (οδήγηση, αφεντικά, πολιτική κτλ) γίνονται τέρμα μπιτσαρες :102:
Στύγιος

EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Ιουν 2022, 23:30 Κάποιος το είχε αναφέρει ξανά αλλά έχετε παρατηρήσει ότι οι γυναίκες δε δίνουν ποτέ προτεραιότητα; νομίζω ότι οι γυναίκες όταν μπαίνουν σε ρόλους που παραδοσιακά θεωρούμε αντρικους (οδήγηση, αφεντικά, πολιτική κτλ) γίνονται τέρμα μπιτσαρες :102:
Ρε μλκ εγώ κράτησα απόσταση χτες 50 μέτρα ,η τύπισσα στις στροφές δεν το είχε ,μια πάτησε χώμα και μια διπλή γραμμή! λες κι είχε πιει ένα καζάνι τσίπουρα. ΗΜΑΡΤΟΝ :fp:
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

hellegennes έγραψε: 20 Ιουν 2022, 23:24
Naida έγραψε: 20 Ιουν 2022, 23:16 Όποιος πίνει και παίρνει το αυτοκίνητο και θερίζει κόσμο δεν είναι κακός οδηγούλης. Είναι απροσεκτούλης μωρεεεε να τον μαλωσουμε. Κακό πιδί.
Απάντησέ μου κάτι. Νιώθεις Οργή ή πικρία που το φύλο σου δεν έχει ίσες οδηγικές ικανότητες με το αντίθετο φύλο; Νιώθεις ότι σε καθιστά κατώτερο άνθρωπο το να μην έχεις τις ίδιες ικανότητες με κάποιον άλλον;
Κατώτερο; πλάκα μου κάνεις; Μόνο και μόνο αρκεί που το φύλο μου δεν είναι υπεύθυνο για το μεγαλύτερο ποσοστό ατυχημάτων που σκοτώνεται κόσμος λόγω κακής συμπεριφορούλας με χαροποιεί.
Φαντάσου τώρα να ήμουν άντρας να θεωρείται το φύλο μου ότι είναι καλύτερος οδηγός και ταυτοχρονα ότι σκοτώνει περισσότερο κόσμο με την οδήγηση μου και να κατηγορώ το αντίθετο φύλο για χειρότερους οδηγούς :o

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Να σημειωθεί εδώ ότι πέραν του ότι οι γυναίκες σκοράρουν χειρότερα σε όλα τα οδηγικά τεστ, σκοράρουν ακόμα χειρότερα υπό την επήρεια αλκοόλ. Με λίγα λόγια γυναίκα που έχει πιει και οδηγεί είναι πολύ πιο επικίνδυνη από άντρα που έχει πιει και οδηγεί.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

EKPLIKTIKOS έγραψε: 20 Ιουν 2022, 23:30 Κάποιος το είχε αναφέρει ξανά αλλά έχετε παρατηρήσει ότι οι γυναίκες δε δίνουν ποτέ προτεραιότητα; νομίζω ότι οι γυναίκες όταν μπαίνουν σε ρόλους που παραδοσιακά θεωρούμε αντρικους (οδήγηση, αφεντικά, πολιτική κτλ) γίνονται τέρμα μπιτσαρες :102:
Μαλακίες σεξιστικές.

Que Sera, Sera...
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”