!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΙΝΕΙΑΝ06 »

vantono έγραψε: 24 Μάιος 2022, 09:52
sys3x έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:14
Naida έγραψε: 23 Μάιος 2022, 21:12

Πλάκα μας κάνεις; 16 ώρες μετά δείγμα ούρων και 1 ή 2; μέρες μετά ιατροδικαστική εξέταση; και άμεση παραδοχή άμεσα εμπλεκόμενου με συγνώμη για το κακό που συνέβη σε μια κοπέλα του πάρτι;
Όχι, δεν κάνω καθόλου πλάκα, αυτό ακριβώς σου λέω κι εγώ.
Απλά με αηδιάζει η στάση μερικών δω χάμου.
Αλλά στη τελική πούτσα μου, τα χειρότερα είναι εδώ για όλους μας και αξίζουμε πολύ πολύ πολύ ακόμη χειρότερα σαν λαός.
Καλώς ήρθες στο παραπχορουμ. Εγώ η ναιδα και κάποιοι/ες άλλοι/ες παίζουμε ονλάιν ξύλο 'δω μέσα ήδη απο τις πρώτες σελίδες. Εγώ δεν ασχολούμαι καν πλέον γιατί κουραστηκα. Το μονο που εύχομαι ολόψυχα, είναι να συμβεί το ιδιο σε κόρες/ανηψιές/αδερφές/μανάδες τους, να γευτούν τη γλύκα.
Με την ίδια λογική μπορώ κι εγώ να ευχηθω να σου κάνει (σε εσένα προσωπικά ή σε δικό σου ανδρικό πρόσωπο) ψεύτικη συκοφαντική δυσφήμιση για βιασμό ή σεξουαλική παρενόχληση μία γυναίκα ή οποία να επιδιώκει οικονομικα οφέλη από εσένα

Όσο αποτρόπαιο έγκλημα είναι ο βιασμός άλλο τόσο είναι και ή ψεύτικη συκοφαντική καταγγελία για βιασμό
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Re: Παραδέχθηκε στο Instagram τον βιασμό 24χρονης σε πάρτι που διοργάνωσε με φίλους του

vantono έγραψε: 24 Μάιος 2022, 10:05
Ασέβαστος έγραψε: 24 Μάιος 2022, 09:58
vantono έγραψε: 24 Μάιος 2022, 09:52
Καλώς ήρθες στο παραπχορουμ. Εγώ η ναιδα και κάποιοι/ες άλλοι/ες παίζουμε ονλάιν ξύλο 'δω μέσα ήδη απο τις πρώτες σελίδες. Εγώ δεν ασχολούμαι καν πλέον γιατί κουραστηκα. Το μονο που εύχομαι ολόψυχα, είναι να συμβεί το ιδιο σε κόρες/ανηψιές/αδερφές/μανάδες τους, να γευτούν τη γλύκα.
αυτο που ευχεσια παντως, δειχνει χειροτερο ανθρωπο απο τον μεσο ταθελετοπουτανακι. :102:
Μακάρι να δείχνει έτσι. Απέναντι στους χειρότερους, οφείλεις να φέρεσαι χείριστα. Να 'χω και εγώ μετά να τους λέω "ταθελετοπουτανάκι" η κόρη/αδερφή σου.
Ή είναι βιαστης ο αδερφός σου ή ο γιος σου γιατί ..έτσι ισχυρίζεται μία ψεύτικη καταγγελία στο metoo
ΑΙΝΕΙΑΝ06

georgebi έγραψε: 24 Μάιος 2022, 10:59 Εικόνα

https://twitter.com/anpolorg/status/152 ... FS1NEdU0aA
Οι υιοί Λεβέντη δικάστηκαν καταδικάστηκαν και θα τιμωρηθούν με τον νόμο του Λυντζ γιατί ...έτσι αποφάσισε ή αναρχική συνέλευση με στοιχεία που έλαβαν από τα ΜΜΕ ...
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Όχι, έτσι αποφάσισαν οι προανακριτικές και ανακριτικές αρχές της Θεσσαλονίκης που δεν τήρησαν καν τα προσχήματα.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

foscilis έγραψε: 24 Μάιος 2022, 11:11 Όχι, έτσι αποφάσισαν οι προανακριτικές και ανακριτικές αρχές της Θεσσαλονίκης που δεν τήρησαν καν τα προσχήματα.
Τελικά... ποιος δικάζει καταδικάζει αθωώνει η τιμωρεί σε αυτόν τον τόπο .

Κσι με τι κριτήρια ..
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Από την μία πλευρά είναι θετικό οι γυναίκες που έχουν υποστεί βιασμό ή σεξουαλική παρενόχληση να μπορούν να καταγγείλουν κσι να μιλάνε ελεύθερα από την άλλη λογικό είναι να γίνεται της ...ψεύτικης συκοφαντικής δυσφήμισης το κάγκελο

Χρειάζονται δικλείδες ασφαλείας και τα κατάλληλα μέτρα και θεσμοί να αποφεύγονται αυτές οι ακραίες καταστάσεις
Άβαταρ μέλους
foscilis

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Μάιος 2022, 11:14
foscilis έγραψε: 24 Μάιος 2022, 11:11 Όχι, έτσι αποφάσισαν οι προανακριτικές και ανακριτικές αρχές της Θεσσαλονίκης που δεν τήρησαν καν τα προσχήματα.
Τα δικαστήρια.

Αλλά αυτά, αποφάσισαν οι προανακριτικές και ανακριτικές αρχές της Θεσσαλονίκης ότι δεν πρέπει να ασχοληθούν.

Κατά συνέπεια ο καθένας πιστεύει ό,τι θέλει.

Εγώ λοιπόν πιστεύω ότι το να λείπουν ιατροδικαστές από τη θέση τους ακριβώς όσο διάστημα χρειάζεται για να εξαφανιστούν ίχνη ουσιών και να λείπουν καταγραφές καμερών ακριβώς όσο διάστημα θα ξεδιάλυνε τις κινήσεις όλων αυτών και κυρίως να μην έχει κινηθεί η παραμικρή ποινική ή πειθαρχική διαδικασία για όλα αυτά παραείναι βολικό.

Δεν κάνουμε δίκη φίλε ούτε καταδικάζουμε. Γνώμη έχουμε. Δεν υπάρχει τεκμήριο αθωότητας στην κοινή γνώμη, μόνο στην ποινική διαδικασία.

Και κάνε μας τη χάρη με το νόμο του Λυντς που επειδή λέμε το κωλόπαιδο κωλόπαιδο το λυντσάρουμε κιόλας.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

foscilis έγραψε: 24 Μάιος 2022, 11:20
ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Μάιος 2022, 11:14
Τα δικαστήρια.

Αλλά αυτά, αποφάσισαν οι προανακριτικές και ανακριτικές αρχές της Θεσσαλονίκης ότι δεν πρέπει να ασχοληθούν.

Κατά συνέπεια ο καθένας πιστεύει ό,τι θέλει.

Εγώ λοιπόν πιστεύω ότι το να λείπουν ιατροδικαστές από τη θέση τους ακριβώς όσο διάστημα χρειάζεται για να εξαφανιστούν ίχνη ουσιών και να λείπουν καταγραφές καμερών ακριβώς όσο διάστημα θα ξεδιάλυνε τις κινήσεις όλων αυτών και κυρίως να μην έχει κινηθεί η παραμικρή ποινική ή πειθαρχική διαδικασία για όλα αυτά παραείναι βολικό.

Δεν κάνουμε δίκη φίλε ούτε καταδικάζουμε. Γνώμη έχουμε. Δεν υπάρχει τεκμήριο αθωότητας στην κοινή γνώμη, μόνο στην ποινική διαδικασία.

Και κάνε μας τη χάρη με το νόμο του Λυντς που επειδή λέμε το κωλόπαιδο κωλόπαιδο το λυντσάρουμε κιόλας.
Το κακό είναι ότι εδώ μέσα κάνουμε δική και .. είμαστε από πριν απόλυτα σίγουροι για την ενοχή ή αθωότητα των κατηγορουμένων..

Και όπως θα δεχθούμε την δικαστική απόφαση και σε υποθέσεις που συμφωνούμε με το αποτέλεσμα (δίκη για τον Ζακ ή για την δική της Χρυσής Αυγής κλπ ) έτσι θα πρέπει να δεχθούμε και για υποθέσεις που δεν συμφωνούμε
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Και επαναλαμβάνω
Οδό αποτρόπαιο έγκλημα είναι ο βιασμός άλλο τόσο αποτρόπαιο έγκλημα είναι και ή ψεύτικη καταγγελία για βιασμό

Όπως δεν υα ήθελα να βιαστεί ή κόρη μου έτσι δεν θα ήθελα να κατηγορηθεί με ψεύτικη καταγγελία για βιασμό ο γιος μου
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Δεν έχω παρακολουθήσει όλα τα τεκταινόμενα, ο foscilis βμη ισχυρίζεται ότι υπήρξε κωλυσυεργία ιατροδικαστών ή και της αστυνομίας ή και παράξενη απουσία καταγραφικού υλικού από οπτικο-ακουστικά μέσα.
Αν ισχύουν αυτά προφανώς το ζήτημα πρέπει να απασχολήσει.
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
ΑΙΝΕΙΑΝ06

Αρχέλαος έγραψε: 24 Μάιος 2022, 11:41 Δεν έχω παρακολουθήσει όλα τα τεκταινόμενα, ο foscilis βμη ισχυρίζεται ότι υπήρξε κωλυσυεργία ιατροδικαστών ή και της αστυνομίας ή και παράξενη απουσία καταγραφικού υλικού από οπτικο-ακουστικά μέσα.
Αν ισχύουν αυτά προφανώς το ζήτημα πρέπει να απασχολήσει.
Σε αυτή την περίπτωση υπάρχουν νομικές διαδικασίες οι οποίες μπορούν να γίνουν
Άβαταρ μέλους
foscilis

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Μάιος 2022, 11:25

Το κακό είναι ότι εδώ μέσα κάνουμε δική και .. είμαστε από πριν απόλυτα σίγουροι για την ενοχή ή αθωότητα των κατηγορουμένων..
Δεν κάνουμε δίκη. Κανείς δεν πρόκειται να πάει φυλακή ή να λερωθεί το ποινικό του μητρώο με βάση τη συζήτηση που κάνουμε εδώ.

Και όπως θα δεχθούμε την δικαστική απόφαση και σε υποθέσεις που συμφωνούμε με το αποτέλεσμα (δίκη για τον Ζακ ή για την δική της Χρυσής Αυγής κλπ ) έτσι θα πρέπει να δεχθούμε και για υποθέσεις που δεν συμφωνούμε
Δεν υπάρχει δικαστική απόφαση όμως.
ΑΙΝΕΙΑΝ06

foscilis έγραψε: 24 Μάιος 2022, 11:20 Δεν υπάρχει τεκμήριο αθωότητας στην κοινή γνώμη, μόνο στην ποινική διαδικασία.
:smt017
Άβαταρ μέλους
foscilis

ΑΙΝΕΙΑΝ06 έγραψε: 24 Μάιος 2022, 12:18
foscilis έγραψε: 24 Μάιος 2022, 11:20 Δεν υπάρχει τεκμήριο αθωότητας στην κοινή γνώμη, μόνο στην ποινική διαδικασία.
:smt017
Δεν απαγορεύεται να πιστεύει η κοινή γνώμη ότι κάποιος είναι ένοχος για κάτι. Τι θα κάνεις δηλαδή; Θα μπεις στα μυαλά τους και θα τους κάνεις ηλεκτροσόκ; Ό,τι γουστάρουν πιστεύουν. Άλλο αυτό και άλλο μια τελεσίδικη ποινική απόφαση ενοχής που όντως εκδίδεται μόνο αφού αρθεί (με αποδείξεις) το τεκμήριο της αθωότητας που ισχύει σε όλη την ποινική διαδικασία ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ.
Blackdog

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Blackdog »

Gherschaagk έγραψε: 23 Μάιος 2022, 20:22
Blackdog έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:05
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 23 Μάιος 2022, 18:02 Καλά πάντως, να ήταν κάνα Πάρτυ σε κάνα σπίτι να λεγα. Έκαναν οι άλλοι φραγκατοι μέσα στην πανδημία Πάρτυ σε 5στερο με έναν κάρο γκόμενες, για να κάθονται στο μπαλκόνι και να κοιτάνε τα αστέρια, όπως κάναμε εμείς οι φλώροι στα Πάρτυ της 6ης δημοτικού. Λίγο έλεος κυρία εισαγγελευς.
Τυπε μου ο αλλος ξοδεψε ενα σωρο λεφτα σε πενταστερη σουιτα συν δωματιο-γαμιστρωνα, για να πηδηχτει στο τελος με την Μπικα.

Δεν εχω να προσθεσω τιποτε αλλο :102:
Τα μισά λες. Πρόσθεσε πως τα έκανε όλα αυτά και τελικά βρέθηκε κατηγορούμενος για βιασμό.
Ειχε σατανικο σχεδιο :roll:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”